ben soğurdum açıkcası.msjlaşmak derken netten bulduğun birisiyse zaten güvenipte gitme hemenKızlar merhaba. Benim bir süredir mesajlaştığım biri vardı henüz hiç buluşmadık. Bir buluşma tarihi belirledik ve bana telefondayken şakayla karışık *pasaklı gelme* dedi bende şaşırdım bir an ve nasıl yani dedim , o da dedi ki hani saatlerce hazırlanırlar ya falan dedi . Bende ilk defa biriyle buluşmaya gitmiyorum nereye nasıl gidilir biliyorum dedim . O da şaka yapıyorum ben falan dedi. Ama ben çok bozuldum kızlar gerçekten şu an buluşup buluşmamak konusunda kararsızım. Siz olsanız ne yapardınız?
Kızlar merhaba. Benim bir süredir mesajlaştığım biri vardı henüz hiç buluşmadık. Bir buluşma tarihi belirledik ve bana telefondayken şakayla karışık *pasaklı gelme* dedi bende şaşırdım bir an ve nasıl yani dedim , o da dedi ki hani saatlerce hazırlanırlar ya falan dedi . Bende ilk defa biriyle buluşmaya gitmiyorum nereye nasıl gidilir biliyorum dedim . O da şaka yapıyorum ben falan dedi. Ama ben çok bozuldum kızlar gerçekten şu an buluşup buluşmamak konusunda kararsızım. Siz olsanız ne yapardınız?
Pasaklı olan senin zihnin bence derdim ve asla gitmezdim.. Seviyesiz biriymiş.Kızlar merhaba. Benim bir süredir mesajlaştığım biri vardı henüz hiç buluşmadık. Bir buluşma tarihi belirledik ve bana telefondayken şakayla karışık *pasaklı gelme* dedi bende şaşırdım bir an ve nasıl yani dedim , o da dedi ki hani saatlerce hazırlanırlar ya falan dedi . Bende ilk defa biriyle buluşmaya gitmiyorum nereye nasıl gidilir biliyorum dedim . O da şaka yapıyorum ben falan dedi. Ama ben çok bozuldum kızlar gerçekten şu an buluşup buluşmamak konusunda kararsızım. Siz olsanız ne yapardınız?
çok şık giderdim , keske sen pasaklı gelmeseydin derdim
"inşallah giderin vardır" demek istemiş bence.Kızlar merhaba. Benim bir süredir mesajlaştığım biri vardı henüz hiç buluşmadık. Bir buluşma tarihi belirledik ve bana telefondayken şakayla karışık *pasaklı gelme* dedi bende şaşırdım bir an ve nasıl yani dedim , o da dedi ki hani saatlerce hazırlanırlar ya falan dedi . Bende ilk defa biriyle buluşmaya gitmiyorum nereye nasıl gidilir biliyorum dedim . O da şaka yapıyorum ben falan dedi. Ama ben çok bozuldum kızlar gerçekten şu an buluşup buluşmamak konusunda kararsızım. Siz olsanız ne yapardınız?
Böyle bir hadsizlik şaka mı oluyormuş? Ben senin yerinde olsam gitmem. Daha şimdiden karşısındakinin kadın olduğunu unutup nasıl şaka yapılacağını yada konuşulacağını bilmiyor ilerde onun şakaları (kendince şaka) hiç çekilmez ( BENCE)Kızlar merhaba. Benim bir süredir mesajlaştığım biri vardı henüz hiç buluşmadık. Bir buluşma tarihi belirledik ve bana telefondayken şakayla karışık *pasaklı gelme* dedi bende şaşırdım bir an ve nasıl yani dedim , o da dedi ki hani saatlerce hazırlanırlar ya falan dedi . Bende ilk defa biriyle buluşmaya gitmiyorum nereye nasıl gidilir biliyorum dedim . O da şaka yapıyorum ben falan dedi. Ama ben çok bozuldum kızlar gerçekten şu an buluşup buluşmamak konusunda kararsızım. Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?