HAtta o kişiyi engellerdim hiç şekilde bana ulaşmasını istemezdimHiç gitmezdim..
Buda güzelmişüstüne zppe ağzını topla derdim.sen ne diyorsun derse şaka yaptım derdim. bakalım nasıl hissediyor
niye bunu hakaret algıladınız ki ben ilk okuduğumda sizi şık bir yere götüreceğini düşündüm. benim eşimde bana bazen süpriz yemek ayarlar. şık bir yere götürecekse paspal giyme der. kendide takım giyer gelir. normalde tişört kot gezen insanlarız bazı yerlerde o tarz kıyafet olmuyor :)Kızlar merhaba. Benim bir süredir mesajlaştığım biri vardı henüz hiç buluşmadık. Bir buluşma tarihi belirledik ve bana telefondayken şakayla karışık *pasaklı gelme* dedi bende şaşırdım bir an ve nasıl yani dedim , o da dedi ki hani saatlerce hazırlanırlar ya falan dedi . Bende ilk defa biriyle buluşmaya gitmiyorum nereye nasıl gidilir biliyorum dedim . O da şaka yapıyorum ben falan dedi. Ama ben çok bozuldum kızlar gerçekten şu an buluşup buluşmamak konusunda kararsızım. Siz olsanız ne yapardınız?
Aynen. Hanzo olduğunu baştan belli etmiş.HAtta o kişiyi engellerdim hiç şekilde bana ulaşmasını istemezdim
Bence o kendini Johnny deep sanıyor önce bir aynaya baksınAynen. Hanzo olduğunu baştan belli etmiş.
Bence fesat degilsiniz bende ilk okuduğum da ayni şeyi düşündümAşırı densizlik olmuş ama adamın aslında amacının da ne oldugunu bildiren bir mesaj olmuş size sanki.
"Pasaklı"lıktan kasıt acaba kişisel temizlik mi? Ben mi fesatım?
Bu türleri bütün kadınların yalnız bırakması lazım ki nesilleri tükensin.Bence o kendini Johnny deep sanıyor önce bir aynaya baksın
Keşke amin diyeyimBu türleri bütün kadınların yalnız bırakması lazım ki nesilleri tükensin.
Aşırı densizlik olmuş ama adamın aslında amacının da ne oldugunu bildiren bir mesaj olmuş size sanki.
"Pasaklı"lıktan kasıt acaba kişisel temizlik mi? Ben mi fesatım?
Aynısını düşündüm, niyeti farklı sankiBence adam pasakli gelme derken seni seksi beklediğini ima etmiş. Beklenti yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?