Pasaklı Gelme

niye bunu hakaret algıladınız ki ben ilk okuduğumda sizi şık bir yere götüreceğini düşündüm. benim eşimde bana bazen süpriz yemek ayarlar. şık bir yere götürecekse paspal giyme der. kendide takım giyer gelir. normalde tişört kot gezen insanlarız bazı yerlerde o tarz kıyafet olmuyor :)

Romantik ilişki yaşamaya değer görülen biri için baya ağır bir densizlik. Yeni yeni birbirinizi tanıyorsunuz sonuçta, bir süredir sevgili olsanız da bu lafı etse eyvallah. Bence adamı tekrar gözden geçirin.

Ben olsam şahsen hiç cevap vermezdim. Şaka falan değil bu. Şakanında bir adabı, dozu, edebi vardır. Adam bildiğin densiz. İnsan soğur, tiksinir.

"Pasaklı gelme" cümlenin tiksindiriciliğine bir bakar mısınız?
Buluşmaya gitmeniz bile işkence olur, zaman kaybı olur. Gerçekten iletişimi kesmeye bakın.

Misler gibi giyinip giderdim
Sonra gözümle süzer rahatsızlık verir bi kusur bulur ve bana dedin ama sen pasaklı gelmişsin derdim. Bir daha da buluşmazdım.

Seni şık bi yere götürücem dese ona göre giyinirsin ama pasaklı lafı kırıcı bence..

Aşırı densizlik olmuş ama adamın aslında amacının da ne oldugunu bildiren bir mesaj olmuş size sanki.
"Pasaklı"lıktan kasıt acaba kişisel temizlik mi? Ben mi fesatım?

Ay ne yalan söyleyim benim de aklıma o geldi:) umarım o kadar da densiz değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…