- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
Hii evet benim de aklma geldi iyyyy... agdasiz gelme falan mi acaba.. bööggg..Bi sey mi ima ediyo kendince..ayyy ben olsam gitmem
niye bunu hakaret algıladınız ki ben ilk okuduğumda sizi şık bir yere götüreceğini düşündüm. benim eşimde bana bazen süpriz yemek ayarlar. şık bir yere götürecekse paspal giyme der. kendide takım giyer gelir. normalde tişört kot gezen insanlarız bazı yerlerde o tarz kıyafet olmuyor :)
bende bilmiyorum pasaklının anlamı eğer oysa bence gitmemelisinilk okuduğumda benim de aklıma bu şekil geldi ama
burdaki farklı yorumları okuyunca ohanız çüşünüz oldum, bi yaşıma daha girdim
birisi gidip kocasına sorabilirmi lütfen, erkek literatüründe pasaklının anlamı sahiden şey mi diye?
Ne kadar safım yaasevisecegiz killi tuylu gelme demek istemistir o
Bir cafede kahve içicez sadeceKonu Sahibi
Nerede bulusacaktiniz?
Bulustuktan sonra özel bir yere gidecek miydiniz?
Aynen katiliyorum size benimde direk anladigim aynende bu...adamin niyeti farkli pasakli gelme demesindeki kasit ..iyi bir dusunce olmadigini gosteriyor.Aşırı densizlik olmuş ama adamın aslında amacının da ne oldugunu bildiren bir mesaj olmuş size sanki.
"Pasaklı"lıktan kasıt acaba kişisel temizlik mi? Ben mi fesatım?
Benim de aklima ilk o geldi. Bu fesatliksa yalniz degilsin. Ben de varim :)Aşırı densizlik olmuş ama adamın aslında amacının da ne oldugunu bildiren bir mesaj olmuş size sanki.
"Pasaklı"lıktan kasıt acaba kişisel temizlik mi? Ben mi fesatım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?