Pasaklı Gelme

Konusma seklinizi siz bilirsiniz. Ciddi dusunen biri bu lafi etmez ama.lakayit biriyse edebilir ailesnden boyle gorduyse..ne biliyim.. siz karar verin. Guya bi espri olsa gerek..

ilk okuduğumda benim de aklıma bu şekil geldi ama
burdaki farklı yorumları okuyunca ohanız çüşünüz oldum, bi yaşıma daha girdim
birisi gidip kocasına sorabilirmi lütfen, erkek literatüründe pasaklının anlamı sahiden şey mi diye?

bende bilmiyorum pasaklının anlamı eğer oysa bence gitmemelisin

Konu Sahibi

Nerede bulusacaktiniz?
Bulustuktan sonra özel bir yere gidecek miydiniz?

Ben olsam asla gitmezdim baya baya size başka bişey ima etmek istemiş
Yada çokmu fesat içim bilemedim

Adamın ağzının ayarı kaymış. Patavatsızlık üst seviyede. Ne giysen İvana Sert tadında eleştirir bu herif.

ya çocuk takılmıştır....
ne abartıyorsunuz...

yüz yüze ilk defa geleceksiniz... karşılıklı risk almışsınız zaten...

adam beklentisini direk söylemiş de olabilir...
siz söylemediğiniz için öyle düşünmüyor musunuz sanki...
( eminim onun pasaklı gelmemesi için dua etmişsinizdir :) )

espiri yapmış cnm seni daha görmemiş bile nerden bilsin pasaklı olduğunu. hani görse daha önce onun üstüne dese bozulmakta haklısın ama şuan için kafaya takıcak birşey yok..

Bilemedim guzel bir yerde bulusma ayarladiysaniz sik giyin demeyi ifade edememis olabilir
Yok avm normal bir cafe falansa arkadaslarin dedigi imada olabilir konusan sizsiniz oyle bir tini aldinizmi?
Aldiysaniz once bir msj atin bulusmaya yarim saat kala isim cikti kusura bakma diye sonra cok sik giyinin sac bas evden cikarken foto cekip onun gorebilecegi sosyal medyaniza ekleyin altinada hadi ben kacar yazin nasilsa bir arkadasiniz yazar nereye diye uydurursunuz bise ertesi gun heryerden engelleyin
+ sunuda eklemek isterim bu sosyal medya internet tanismalari bana ilk ciktigi gunden beri niyeyse hep yas gelmistir

Nutella falan sur agiz kenarina oyle git
Adama bak...pasakligi da biliyormus
Seni kimlerle karistiriyorsa..

Aşırı densizlik olmuş ama adamın aslında amacının da ne oldugunu bildiren bir mesaj olmuş size sanki.
"Pasaklı"lıktan kasıt acaba kişisel temizlik mi? Ben mi fesatım?
Aynen katiliyorum size benimde direk anladigim aynende bu...adamin niyeti farkli pasakli gelme demesindeki kasit ..iyi bir dusunce olmadigini gosteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…