Pasaklı Gelme

Salakça bi şaka yapmış...
Ben hakaret amaçlı söylediğini yada farklı bişey ima ettiğini düşünmüyorum.
Bence zeka seviyesinin el verdiğince espri yapmış..
Sanırım sırf bu yüzden gitmezdim. Bi daha da görüşmezdim... Malum, zeka önemli..

Şaka etmiş

Buluşmazdım. Çünkü zaten önyargılı başladın. Elektrik alamazsın. Yıllar önce ben de tanıdıklar vesilesiyle biriyle buluşmaya gittim. Sadece buluştuk telefonda görüşmelerimiz olmamıştı. Gittik oturduk 2 dk olmadı mal siyasi görüşün nedir diye sordu. Tarafsızım ben dedim. Hemen kalktım. Zaten beğenmemiştim yaşı büyük ve etkileyici değildi.

Buluşma saati ver. Gitme. Ararsa baktım pasaklı olmuşum biraz layık görmedim kendimi sana göstermeye dersin. Densiz herif. Hiç hazetmem

Bende öbür türlü düşündüm.Başka bişrey ima etmiş bence
Ben olsam gitmezdim

Mesajlastigin konustugun kişinin nasıl bir Mizaca sahip olduğunu henüz kestirememissin. Eğer benim konuştuğum kişi bunları söyleyebilecek bir kişi değil diyorsan gitmezsin ama ilk buluşmanın heyecanliyla sırf espri yapmak amacıyla hoş olmayan bir söz söylemiş bence fazla kafana takma bunu ,erkekler zaten bu kadar ince düşünüp hesap yapmadan konusur

Sende terlikle ve kotla vede deodarantsiz gelme. Attirim seni. deseydin.

Belki özel bir yere götürcek.de ki 5 yildizli bir yere yemege mi götureceksin ona göre giyinirim.

Ben gitmezdim. Böyle biri için hazırlanmak içimden gelmez. Şakaysa bile kırıldığını görüp gönlünü almalıydı.

ilk buluşma için çok yersiz bir şaka(!)
buluşsanız bile devamını getirmeyin derim ben...
şaka anlayışı bile ortak olmalı, iki insandan biri kırılıyorsa o şaka olmaz.

Çok densizmiş.
Ayrıca şimdi tertemiz gidersin de, düşünsene ilerde böyle bir adamla evlendiğini ; insan evin içinde gün oluyor temizlik yapıyor ve temizlik yaparken de abiye falan, yada ne bileyim dışarı çıktığımız kıyafetle dolanmıyorsun.
Hiç gitme bence.

sevisecegiz killi tuylu gelme demek istemistir o

Buluşma ve o çocuktan koşarak uzaklaş...

Bence kendince espri yapmış çok süslenme diye tersten ifade edeyim demiş de becerememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…