size katılıyorum patates biraz diyete uzak bi kavram..kolay gelsin ,giden fazla kilolar dönmemek üzere gitmiş olsun inşallah
patates ve diyet kelimeleri yan yana
bende zayıflama yolculuğundayım patates eve sokmuyorum şeker ve karbonhidrat diye..
en güzeli yaşam boyu sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek ,sonuçta şikayet ettiğimiz kilolar az yada çok farketmez yediğimiz sağlıksız yiyeceklerden kaynaklanıyor.size katılıyorum patates biraz diyete uzak bi kavram..
ama yinede sizin taktiriniz tabi.. bende 2 haftayı geçti diyetteyim.. umarım hedefinize ulaşırsınız
bnimde hedef 10 kalan 8 ne tesadüfen güzeli yaşam boyu sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek ,sonuçta şikayet ettiğimiz kilolar az yada çok farketmez yediğimiz sağlıksız yiyeceklerden kaynaklanıyor.
bende 2 haftadır diyetteyim hedefim 10 kilo vermek sanırım 8 kilo kaldı hedefime, moral motivasyonumuzu koruyarak devam edersek neden olmasın ki
Teşekkür ederim canım. Şok diyet zaten. Metabolizmamı hızlandırmak için 1haftalık yapacağım. Ardından normal diyetlerden denemeği düşünüyorum inşAllahkolay gelsin ,giden fazla kilolar dönmemek üzere gitmiş olsun inşallah
patates ve diyet kelimeleri yan yana
bende zayıflama yolculuğundayım patates eve sokmuyorum şeker ve karbonhidrat diye..
Desteğiniz için teşekkür ederim. Şok diyet diye yapmak istiyorum. İştahımı kontrol altına alabilmek için. Biraz yemeği abarttım dasize katılıyorum patates biraz diyete uzak bi kavram..
ama yinede sizin taktiriniz tabi.. bende 2 haftayı geçti diyetteyim.. umarım hedefinize ulaşırsınız
Yarın inşAllah tartılacağım. Kesin kilomu bilmek için. Aslında bugün tartılacakdım ama unutdum. Kahvaltıdan sonra gerçek kilo bilemedim diye sabaha sakladım[/QUOkalknca tuvalte git tartıl hemen yoksa anında sisiyor vucut ya..
geçen yaşadım örneğini :) uyandığımda tartıldığımla 1 saat sonrası arasında 600 gr vardı ve sadece su içmiştim henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?