- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
Doğru söylüyorsun canım. Ben zaten uzun sürdürmüyeceğim 1hafta falan bunu yapacağım. Sonrasında normal diyet olacak inşAllahŞok diyet uygulaman yanlış. Şuan bende diyet yapıyorum. 10 günde 3.2 kg verdim.
Tekniğin yanlış. Yakında vücudun tepki verecek ve diyeti bırakacaksın.
Diyet de patates yemek mantıksız. Patates de çok şeker var. 1 hafta sürmesi birşeyi değiştirmez.Doğru söylüyorsun canım. Ben zaten uzun sürdürmüyeceğim 1hafta falan bunu yapacağım. Sonrasında normal diyet olacak inşAllah
Neler yapıyorsun canım? Biraz anlatsanaDiyet de patates yemek mantıksız. Patates de çok şeker var. 1 hafta sürmesi birşeyi değiştirmez.
Ben diyete inanmıyorum. Diyet yapıcam dediğinde daha çok canın birşey ister.
Ben kendi tekniğimle 3. Ayda 13.5 kg vermiştim. Doğumdan sonra. Toplamda ise 27 kg vermiştim. Ama hipotroid olduğum için alması kolay.
Yıllar sonra bu kış biraz aldım. Tekrar aynı teknikle kg veriyorum.
Sana tavsiyem bu tür şok diyetler yapma işe yaramıyor.
Sabah 6.30 devasa bardağımla ılık su içiyorum. İlacımla beraber.Neler yapıyorsun canım? Biraz anlatsana
Çok güzel. Ben de yapabilirmiyim acabaSabah 6.30 devasa bardağımla ılık su içiyorum. İlacımla beraber.
Sabah 9 da tam tahıllı iki ya da iki dilim ekmek. Domates salatalık haşlanmış yumurta peynir vs yiyorum.
Öğlen sebze yemeği ve muhakkak yoğurt yanına.
Akşam bulgur pilavı, fırında (et, balık,tavuk,sebze) o an evde ne varsa. Yanında yoğurt.
Gün içinde elimde yarım litrelik su şisesiyle dolaşıyorum. Günde 4 tane içiyorum.
Sabah küçük çaydanlıkla üç su bardağı alıyor. Çeyrek limon, bir yeşil çay ve sıcak suyla, çay yapıp. Gün içerisinde onu içiyorum. Keza sabah saatlerinde bitmiş oluyor.
Akşam 6 dan sonra asla yemek yemiyorum.
Ara öğün bir kere yaparım. Ya yoğurtla diet bisküvi yerim hani tadı olmayan varya. Onlardan. Yada bir meyve.
Yediğimin miktarı önemli asla iki tabak yemek koymam. Aç da kalmam ama.
Mümkün olduğunca suyu ılık içerim. Öğlen ve akşam ekmek yemem. Hamurişini ve aburcuburu kestim.
Sağlıklı beslenme yapıyorum. Ölümüne açlık çekmem. Sabah kahvaltısında ölçüm yok. Salatalık domates istediğim kadar, zeytin birkaç tane yeterli. Beyaz peynirde yerim. Kasmam kendimi.
İlk üç dört gün akşam 6 dan sonra açlık çekiyorsun. Hatta miden bile gurulduyo. Fakat üç dört gün sonra mide alışıyor ve yemek istemiyor.
Sağlıklı beslenmek ve mideyi küçültmek yetiyor.
Neden olmasın. Hersey kafada biter.Çok güzel. Ben de yapabilirmiyim acaba
Olsun elinden geldiğince uygulamaya çalış.Ben kayınvalidemlerle oturuyorum. 6kişiyiz. Böyle ortamda diyet yapmak zor oluyor. Karışanlar hazırladığına konanlar psikolojim bozuluyor
Henüz diyetimin 3ciü günündeyim 400gram verdim. Birşey değil ama haftalık diyet. Metabolizmam hızlansın diye. Yemek olarak haşlanmış patates yemeliyim yanında domates yoğurt ola bilir. Gün boyu sadece 1dilim kepek ekmeği yiyebilirim. Meyve yok.canım kaç kilo verdin 1 haftada ve diyetin içeriği nasıl beni de bilgilendirir misin?
Metabolizmam 0 benim. Su içsem yarıyor.patates diyeti bende denemiştim 7-8 yıl önce. habire haşlama patates ve yoğurt yeniyordu yanlış hatırlamıyorsam. ben 3 gün kadar yapmıştım.metabolizmam zaten maalesef çok yavaş bi de patates yediğimde 3 gün tuvalete gidememiştim
7/24 patates yiyebilirim kızartma olması gerekmez her türlü gideri var. ama metabolizmam için hiç iyi olmadığından yememeye çalışıyorum
eğer sen kilo verebilirsen ne mutlu sana
patates hem şeker hem nişasta içerdiği için karbonhidrat olmalı. kilo problemi olmayanların bile sıırlı tüketmesi gereken gıdalardan biri. bencede birkez daha düşünün ve araştırın bunu nacizane önerim.Henüz diyetimin 3ciü günündeyim 400gram verdim. Birşey değil ama haftalık diyet. Metabolizmam hızlansın diye. Yemek olarak haşlanmış patates yemeliyim yanında domates yoğurt ola bilir. Gün boyu sadece 1dilim kepek ekmeği yiyebilirim. Meyve yok.
Ama söylenenler biraz motivemi kırdı galiba patates şeker tutar ya o yüzden
Aynen canım bendede öğle. Sanki diyette daha bir panik oluyor ay şunu yememeliyim buna dokunmamalıyım. Bu gün 1 tane şeker yemedim duye 3gün sonra bütün keki bitirdiğim oldupatates hem şeker hem nişasta içerdiği için karbonhidrat olmalı. kilo problemi olmayanların bile sıırlı tüketmesi gereken gıdalardan biri. bencede birkez daha düşünün ve araştırın bunu nacizane önerim.
ben 24 gündür dikkat ediyorum yediklerime 2,5 kilo verdim hiç zorlanmadan yorulmadan. hayatımda tartıda ilk kez 70 kilo görünce kendimi . beslenme şeklime müdahale etmeye karar verdim. iyi ki diyorum şimdi daha 10 gün önce giyerken sıkı hissettiğim kıyafetlerime bugün daha rahat giriyorum. protein ağırlıklı karbonhidrat ve şeker kısıtlı ve ara öğünsüz bir beslenme programı uyguluyorum.
diyet demek istemiyorum çünkü strese sokuyor diyet kelimesi
Karabuğday diyeti yapmıştım yıllar önce 7kilo vermiştim.benimde metabolizmam çok hızlı değil sanırım patetes yeme olayı bana kilo verdirmez başka öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?