patavatsız arkadaşım

yok kız hiç bi sorunumu paylaşmadım zaten sorunları olan o
bnmde başıma gelmişti bunun gibi bu olay taaaaa liseden arkadaşımdı kendisi halada görüşürüm ama eskisi gibi degil. bi laf dedi öyle zoruma gitmiştiki. aman işte öyle:110:

canım benim hiç üzülme bence..
kendi içinde iyi niyetle söylemiştir, içkinin de etkisiyle böyle bir tartışma olmuş..
10 yıllık arkadaşım diyorsun böyle yanlış anlaşılmadan dolayı bitirme arkadaşlığını.. bu arkadaşın zaten problemli biriydi hatırladığım kadarıyla , bazı davranışlrını çekicen sineye.. o da seni çok yanlış anlamış..bence bugün bekle o aramazsa sen ara yanlış anlaşılma yüzünden dostluğunuz bozulmasın..
evet cnm aynen hatırladığın arkadaşım geçen hastaneye kaldırdığım
ama ne gerek vardıki durup dururken o şekilde çıkış yapmasına ve beni kıskanıyosun demesine çok üzüldüm
kaybetmekte istemiyorum ama ödün verdikçede benden gidiyor ya

bnmde başıma gelmişti bunun gibi bu olay taaaaa liseden arkadaşımdı kendisi halada görüşürüm ama eskisi gibi degil. bi laf dedi öyle zoruma gitmiştiki. aman işte öyle:110:
kızgınlık geçiyorda kırgınlık hep biyerlerde duruyor cnm

evet cnm aynen hatırladığın arkadaşım geçen hastaneye kaldırdığım
ama ne gerek vardıki durup dururken o şekilde çıkış yapmasına ve beni kıskanıyosun demesine çok üzüldüm
kaybetmekte istemiyorum ama ödün verdikçede benden gidiyor ya
işte içki zaten insana istemediği şeyleri söyletebiliyor ayıkken konuşursanız halledebilirsiniz..
sen haklısın hakkını savunarak onun seni tamamen yanlış anladığını söyle..senden başka ark yoktu zaten sen de sırtını dönme yazık..

işte içki zaten insana istemediği şeyleri söyletebiliyor ayıkken konuşursanız halledebilirsiniz..
sen haklısın hakkını savunarak onun seni tamamen yanlış anladığını söyle..senden başka ark yoktu zaten sen de sırtını dönme yazık..
ne bileyim ispanyolum ya vicdan girince araya haklısın tabikide
dur bakalım şimdi ortak arkadaşımızı çağırdım ona anlatıcam bakayım ne düşüncek ne dicek

ne bileyim ispanyolum ya vicdan girince araya haklısın tabikide
dur bakalım şimdi ortak arkadaşımızı çağırdım ona anlatıcam bakayım ne düşüncek ne dicek
hahh en doğrusunu yapmışsın tarafsız biri...
ama onu da çağır.. üçünüz konuşun bence ..

Güzel yüreklim benim ;)

bu alkol konuları çok sıktı gerçekten.alkol alınca saçmalanacagını kabullenin artık.

Ay neden bilmiyorum ama içimden gece yarısı çıkıp gidince erkek arkadaşını aramış olmasın. Biliyorum hoş olmadı yazdığım ama niyeyse içimden konuyu okuyunca böyle yazmak geldi kusura bakma :/

alkollü insanın lafı önemsenmez, ayılınca toparlar falan demeyeceğim. bence alkol alınca sakladıkları gerçek yüzleri ortaya çıkıyor, söylemek isteyip de sustuklarını ortaya döküyorlar. alkol cesaret verir.
ben alkolün söylettiklerini az biraz ciddiye alırım.

Hazır sana küsmüşken bırak ne hali varsa görsün bence arkadaşlığını bitir tehlikeli biri bence ne yapacağı hiç belli olmaz böylelerinin

benim erkek arkadaşımda alkollüyken arkadaşlarının yanında bana cok sessiz konuşuyorsun ben sevmiyorum bu huyunu kendine güvenmiyor gibi davranıyorsun dedi normalde asla böyle bir şey yapmaz ama o an düşüncesini alkolün verdiği cesaretle söyledi o gün çok kötü tartışmıştık ama kendinde değildi ve ogün bana seni çok seiyorum hayatımda sevdiğimm 2inci kadınsın dedi önceki uzun ilişkisinde bir kız arkadaşı vardı onu çok sevmiş biliyorum o kadar insan geldi geçti birde seni sevdim ama bu yüreği söker atarım demişti kavga etmiştik demem o ki insanlar böyle zamanlarda rahatsız lduğu yada senin hakkında gercekten düşündüğü şeyleri yüzüne vurur ve bide arkadaşın çok artniyetli sevgilinde gözü olabilir:KK14:

evet alkolü çok taşıyamayan biri ama ben çok üzüldüm ya haklıyken haksız duruma soktu beni kıskanıyosun dedi
bende dedim insanın fikri neyse zikride o olur kıskansam aynı ortama sokarmıyım hiç

Olaydan çıkacak dersler şunlar :

1 - Sizin eliniz ayağınız yok mu içkinizi almıyorsunuz da sevgilinden içki isteyip onu ortama sokuyorsun
2 - Arkadaşına ne kadar güvensen de içkinin girdiği ortamda çok fazla mantık aramayacaksın, gördüğün gibi içince sapıtmış
3 - İyi arkadaşın ama biraz da çekememezlik gibi bir durumu var sanırım, sapıtınca ortaya dökülmüş

Geçmiş olsun ve bir daha yapma diyorum...

Back
X