patavatsız arkadaşım

Arkadaşın kendi mutsuzluğunu sizin ilişkinizden çıkarmak istiyor sanıp, ben bir daha erkek arkadaşımla aynı ortama sokmazdım.
Ayrıca özür dilemesini beklerdim.

Ay neden bilmiyorum ama içimden gece yarısı çıkıp gidince erkek arkadaşını aramış olmasın. Biliyorum hoş olmadı yazdığım ama niyeyse içimden konuyu okuyunca böyle yazmak geldi kusura bakma :/
yok cnm mümkün değil öyle bişey :D
ama daha önce başka bi arkadaşımla aynı dediğin şey başıma geldi

alkollü insanın lafı önemsenmez, ayılınca toparlar falan demeyeceğim. bence alkol alınca sakladıkları gerçek yüzleri ortaya çıkıyor, söylemek isteyip de sustuklarını ortaya döküyorlar. alkol cesaret verir.
ben alkolün söylettiklerini az biraz ciddiye alırım.
evet işte bende bu duruma takılıyorum
sarhoşken söylenmiş her söz ayıkken düşünülmüştür

Hazır sana küsmüşken bırak ne hali varsa görsün bence arkadaşlığını bitir tehlikeli biri bence ne yapacağı hiç belli olmaz böylelerinin
ya bilemiyorum cnm 10 yıllık arkadaşım bi kalemdede silemiyorum ama kırgınlığım geçmicek o kesin

Ay neden bilmiyorum ama içimden gece yarısı çıkıp gidince erkek arkadaşını aramış olmasın. Biliyorum hoş olmadı yazdığım ama niyeyse içimden konuyu okuyunca böyle yazmak geldi kusura bakma :/
bu arada nicik beni bi an çocukluğuma götürdü çok şeker :KK68:

Olaydan çıkacak dersler şunlar :

1 - Sizin eliniz ayağınız yok mu içkinizi almıyorsunuz da sevgilinden içki isteyip onu ortama sokuyorsun
2 - Arkadaşına ne kadar güvensen de içkinin girdiği ortamda çok fazla mantık aramayacaksın, gördüğün gibi içince sapıtmış
3 - İyi arkadaşın ama biraz da çekememezlik gibi bir durumu var sanırım, sapıtınca ortaya dökülmüş

Geçmiş olsun ve bir daha yapma diyorum...
canım saat geç olduğu için buralarda açık market yoktu o yüzden ondan istedim bu sorun değil hem onuda görmüş oldum
haklısın içki ortamında mantık aranmıyor ama bende içerim ve her ortama girerim hiç biride sapıttığımı sarhoş olduğumu bilmez ve hepside bunu söylerler çok güzel taşıyorsun alkolü diye.demkki kişiden kişiye değişriyor bu durum
evet galiba içten içe bi şeyler varmış ki akşam döküldü

benim erkek arkadaşımda alkollüyken arkadaşlarının yanında bana cok sessiz konuşuyorsun ben sevmiyorum bu huyunu kendine güvenmiyor gibi davranıyorsun dedi normalde asla böyle bir şey yapmaz ama o an düşüncesini alkolün verdiği cesaretle söyledi o gün çok kötü tartışmıştık ama kendinde değildi ve ogün bana seni çok seiyorum hayatımda sevdiğimm 2inci kadınsın dedi önceki uzun ilişkisinde bir kız arkadaşı vardı onu çok sevmiş biliyorum o kadar insan geldi geçti birde seni sevdim ama bu yüreği söker atarım demişti kavga etmiştik demem o ki insanlar böyle zamanlarda rahatsız lduğu yada senin hakkında gercekten düşündüğü şeyleri yüzüne vurur ve bide arkadaşın çok artniyetli sevgilinde gözü olabilir:KK14:
ya evet ama konduramıyorum işte
bana dedi kıskanıyosun demekki diye bende dedim sen kıskanıyosun demekki kişinin fikri neyse zikride o olur dedim
az önce ortak arkadaşımızı çağırdım 3 göz olarak tarafsız anlattım yorum yap dedim
oda dediki şimdi bunun evliliği bitmiş eşi buna soğuk ya herkesi soğuk davranıyo zannediyo olabilir dedi
yada gerçekten kıskanıyor olabilir dedi

Arkadaşın kendi mutsuzluğunu sizin ilişkinizden çıkarmak istiyor sanıp, ben bir daha erkek arkadaşımla aynı ortama sokmazdım.
Ayrıca özür dilemesini beklerdim.
evet bir daha asla sokmam ben kardeş gibi gördüm o neler düşünmüş hakkımda
ayrıca cidden özür bekliyorum
facete iğneleyici sözler paylaşıyorum bakalım aklı başına gelir umarım

Hep derim, ağzıyla içmeyi bilmeyen, içmesin şu meredi diye.
Söylediği lafın nelere yol açacağını düsünememiştir.

nasıl başlasam bilemedim kızlar dün geceden beri içim içimi yiyor
dün gece kız arkadaşımla oturuyorduk kendisinin bayağı sorunları var
bende her aşamada destek olabilmek için yanındayım
neyse oturuyoruz içelim dedik benim erkek arkadaşımı aradım
cnm dedim bize rakı getirirmisin içmek istiyoruz
neyse geldi getirdi 2 dublede o içti
herşey normal biz sohbet ediyoruz filan
bir anda arkadaşım çıktı dediki gunesselın bi kötü huyu var biliyomusun dedi
ben dedim ne oluyo ne kötü huyum varmış benim şaka yapıyor zannettim bir an
çünkü hiç bir açığım şikayet edilcek hiç bi tarafım yok korkum yok yani
söyle bakalım neymiş dedi benimkide tabi
bu pat diye sana çok soğuk davranıyo demesinmi
kafamdan aşağı kaynar sular döküldü
ne diyosun cnm sen falan filan toparlayana kadar canım çıktı
ki benimkide çok takıntılı bi adamdır ve o bunu biliyo adamın en ufak şeyi büyütüp yüz tane mesaj attığını beni sinir ettiğine defalarca şait olmuş birisi.neyse bu olaydan sonra bnmki ortam gerilmesin diye gitti
ama asıl kavga ondan sonra başladı.ben dedim ne gerek vardı bu lafı söylemene neden böyle bişey yapma gereği duydun,sonuçta adamın huyunu suyunu bilen birisin dedim.
ne dese beğenirsiniz seni çok övdüm adama adam da demesin aa bak ne kadar övdü hep ondan tarafa çıkıyo demesin diye yaptım dedi.tabi ben delirdim böyle söyleyince.sen kimin arkadaşısın olması gereken bu zaten dedim.bu sefer başladı sen sevgilini benden kıskanıyosun demeye.ki en güvendiğim arkadaşımdır.
tartışma büyüyünce gece yarısı çıktı gitti.
şimdi kızlar sizce bu neden bu kelimeyi kullanmış olabilir,benmi fazla büyütüyorum diyorum geceden beri düşün düşün çıkamıyorum işin içinden.
içkinin günah olma sebebi iççince sapıtılması zaten :))

evet cnm içkinin arkasına sığınıp sarhoştum aydım ben bu işten aydım muhabbetinden nefret ediyorum
O halde bir daha içmeyin bu arkadaşınızla. Ben olsam öyle yaparım yani.
Benimde en sinir olduğum şeydir, içip içip kendini bilmeden her haltı yiyip sarhoştum hatırlamiyorum diyen insan zira dağıtacak kadar içmiş insan dünyadaki en kötü , en rezil durumlara düsuyor olan yanindakilere oluyor.

düşünmeden konuşan bi tip demek ki.kalbine güveniyosan sıkıntı etme bence.öylesine deyivermiştir
ya sadece orda kalsaydı evet öyle düşüncektimde
neden söyledin diye sorduğumda çok övdüm seni ondan söyledim demesi
sonrasında ben tepki gösterincede kıkanıyosun beni demesi
ben haksızsam kardeşlerine anlatalım onlara soralım dediğimde ise ben başka türlü anlatırım demesi çok üzdü beni

Back
X