- Konu Sahibi yingyang92
-
E iyi madem, ickisine ilaç atıp yallah yatağa tövbe adsfjsjahaNeden çıkışı hemen elime veriyorlar? Adama tecavüz mü ettik? Kimse şirketten ilişki yaşamıyor mu? Ya çok etkilendik diyelim.
Ne iş üzerine çalışıyorsunuz?Yakınlaşır mıydınız? Sadece ikiniz gitmişsiniz. Evli değil. Oldu mu hiç öyle etkilenen?
Git seviş ne soruyon o zamanNeden çıkışı hemen elime veriyorlar? Adama tecavüz mü ettik? Kimse şirketten ilişki yaşamıyor mu? Ya çok etkilendik diyelim.
Gittiginiz ilk is seyahatinde, hele de yeni basladiysaniz, patronla yatmak size bir saatlik zevk disinda bir sey kazandirmaz.İşe giriş, çıkış, uçak biletleri bunları mı yüklemem gerekiyor? Ben cevabınızı, tepkinizi, tavsiyenizi soruyorum.
İşe yeni başlayan, 1 yıldan uzun süredir iş hayatından uzak olan personeli iş gezisine götüren şirket ne konuda faaliyet gösteriyor ?Yeni işe başladım dedim zaten. İş gezisine gitmek için vazgeçilmek olmak mı gerekiyor? Bana sen gideceksin dediler.
ahah hep bu yaz dızılerıYakınlaşır mıydınız? Sadece ikiniz gitmişsiniz. Evli değil. Oldu mu hiç öyle etkilenen?
1-İşle, sektörle ilgili bilgi vermek zorunda mıyım?İşe yeni başlayan, 1 yıldan uzun süredir iş hayatından uzak olan personeli iş gezisine götüren şirket ne konuda faaliyet gösteriyor ?
Boş ver yat madem nasıl olsa itibarının bir ehemmiyeti yok :)1-İşle, sektörle ilgili bilgi vermek zorunda mıyım?
2-Dışarıdan serbest çalışsanız da iş gezilerine çağırıyorlar. Ne var bunda? İş gezisinin konusunu bilmiyorsunuz, ne olduğunu bilmiyorsunuz.
Lyanna Mormont gayet güzel cevap vermiş. Teşekkürler.
Böyle abuk subukluklar yap daha kaç sene iş ararsınYeni işe başladım dedim zaten. İş gezisine gitmek için vazgeçilmek olmak mı gerekiyor? Bana sen gideceksin dediler.
Ya çok yaparsa?Maaşına zam yapmaz hsbsvsvs
Çünkü şöyle ki aklı başında hiçbir patron yatıp kalktığı insanı iş çevresinde tutmaz. İki takılır eğlenir sonra “uyum sağlayamadın” deyip şutlar hazır tazminat vs derdi yokken.Neden çıkışı hemen elime veriyorlar? Adama tecavüz mü ettik? Kimse şirketten ilişki yaşamıyor mu? Ya çok etkilendik diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?