- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
eee uçak korkusu olana evet uçağa binme diyeceğiz ne diyeceğiz?
hem evleneyim hem güvenmeyeyim sürekli tetikte olayım nedir ki?
niye hayatı kendime zindan edeyim?
Bekara boşanmak kolaymış :)
İnsanlar evlendikten sonra da güvenini yitirebiliyor!
aynı mantıkla doktorların da bütün hastalıkları geçirmesi lazızm saçma mantığınızı kendinize saklayın.. şu evlilerin kendini pek matah bişey sanması da güldürüyor beni :)
evlendikten sonra güveni yitirdiysen de boşanırsın. hem güvenmeyeyim hem evli kalayım mazoşistim ya ben:)
Eşim kendisi savcılığa gidelim dedi ama öyle olsa diyebilir miydi bunu ?Daha öncesinde Karina herseyi anlatırım diye tehdit edilmiş olabilir eşin.. Bu özel arama bu yüzden gerçekleşmiş olabilir... diyeceğim ki evli olduğundan emin olmak için yapılmış olsa zaten evli olduğunu biliyor..
Hastanenin tüm kamera görüntüleri inceleniyor başhekime şikayet ettik kızla en ufak bir ilgisi var ise anında iş akdini feshedeceğiz dediGelişme var mı
Çocuk cesareti deli cesareti işte ama bedelini ödeyecekler..Özel bilgilerin çalışan tarafından kullanılması suç değil mi yahu.Bu ne cesaret.
Ben kendim güvenimi yitirdim demedim, sen boş yorumlar yapmışsın baya kendimi alamadım yazmaktanverdiğin örnekte mantıksızlığının ne derece olduğunu gördüğüm için evlenmemiş olmanı normal karşılıyorum.
Hangi beceriksizlik pardon?sen şuna kendi beceriksizliğim yüzüme vurulunca işime gelmedi desene :)
Neleri var. . tehdit için yapilmis olabilir ama neyle alakali bu tehdit... Aralarında birsey vardı kadın birakmak istemedi anlatırım filan dedi. Pazar günü aramasını buna bagliyorum.. O kişi ya hemşire yada bir yakını... yada başka birseyden de yapılmış olabilir... bilemiyorum tahmin sadece...Eşim kendisi savcılığa gidelim dedi ama öyle olsa diyebilir miydi bunu ?
En azından salakça bi şakaysa bile hadlerini bilmiş olurlarHastanenin tüm kamera görüntüleri inceleniyor başhekime şikayet ettik kızla en ufak bir ilgisi var ise anında iş akdini feshedeceğiz dedi
Aynen öyle arkadaşım bunlara müstehaktır daha neler yapacağım..En azından salakça bi şakaysa bile hadlerini bilmiş olurlar
Tanımadığı insana şaka mi..En azından salakça bi şakaysa bile hadlerini bilmiş olurlar
Evet biraz abest ama psikopat çok, belki beğendi eşini, belki başka bi sebepten ötürüTanımadığı insana şaka mi..
Kızın haberi var mı hala rahat rahat konusuyor muHastanenin tüm kamera görüntüleri inceleniyor başhekime şikayet ettik kızla en ufak bir ilgisi var ise anında iş akdini feshedeceğiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?