Pazar Sabahı Eşimi Arayan Özel Numara ve Kadının Kocan Beni İyi Tanır Deyip Telefonu Kapatması?

Bekara boşanmak kolaymış :)
İnsanlar evlendikten sonra da güvenini yitirebiliyor!

aynı mantıkla doktorların da bütün hastalıkları geçirmesi lazızm saçma mantığınızı kendinize saklayın.. şu evlilerin kendini pek matah bişey sanması da güldürüyor beni :)
evlendikten sonra güveni yitirdiysen de boşanırsın. hem güvenmeyeyim hem evli kalayım mazoşistim ya ben:)

Belli ki hastanede birkac kendini bilmez calisan,hasta bilgilerini almis takiliyor kendince. Hastaneyi sikayet etmelisiniz

Ben kendim güvenimi yitirdim demedim, sen boş yorumlar yapmışsın baya kendimi alamadım yazmaktan verdiğin örnekte mantıksızlığının ne derece olduğunu gördüğüm için evlenmemiş olmanı normal karşılıyorum.

Daha öncesinde Karina herseyi anlatırım diye tehdit edilmiş olabilir eşin.. Bu özel arama bu yüzden gerçekleşmiş olabilir... diyeceğim ki evli olduğundan emin olmak için yapılmış olsa zaten evli olduğunu biliyor..

Eşim kendisi savcılığa gidelim dedi ama öyle olsa diyebilir miydi bunu ?

sen şuna kendi beceriksizliğim yüzüme vurulunca işime gelmedi desene :)

Eşim kendisi savcılığa gidelim dedi ama öyle olsa diyebilir miydi bunu ?
Neleri var. . tehdit için yapilmis olabilir ama neyle alakali bu tehdit... Aralarında birsey vardı kadın birakmak istemedi anlatırım filan dedi. Pazar günü aramasını buna bagliyorum.. O kişi ya hemşire yada bir yakını... yada başka birseyden de yapılmış olabilir... bilemiyorum tahmin sadece...

Son düzenleme:
Bence bu kız eşini beğendi
Abaza erkekler gibi gidip bilgilerini aldı ve aradı eşini
Yüz bulamayıncada dalgaya vurdu işi .
Şikayet etmekle iyi yapmışsın
Herkes haddini bilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…