- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
canım maalesef özel noyla ilgili savcılık kararını bekleyeceğizneden izletmediği ortada zaten..
belli ki kızın bir parmağı var.
özel numaranın kime ait olduğu belli olcak mıymış
stajyermiş yeni kadroya girmiş, girdiği gibi de gönderildi zaten ama ahh bir şu özel numarayı da tespit edebilseydik.. işinden olma pahasına asıl kişiyi söylemediBazi hastanelerde yogun bakimdaki hastalarla video cekip cesitli yerlere dalga gecme amacli koyan hemsireler bile var maalesef..sistemden herhangi bir tel.numarasi mi secip aradilar orayi bilemedim ama belli ki işletmek istemisler akillarinca.pesini birakmayin.muhtemelen de stajyer hemsiredir orda.
ya başhekimin celallenip, siz bizi mahkemeye verirseniz bizde sizi veririz demesine ne demeli ??tamam kamera görüntülerini sizde izleyin o zaman.
hastanenin adı karalanmasın diye yalan söylüyorlar bence
Sizi caldiran kizi isten mi cikartmislar?ya kamera görüntülerinde de o saat aralığında neymiş kız, iğne yapıyormuşmuş, ee öyleyse bizi kim aradı? bu kızın telefonunu kim kullanıyor? kızı işten neden çıkarttınız şayet dediğiniz gibi suçsuzsa ? bende asla tesadüf olabileceğine inanmıyorum, asla !
evetSizi caldiran kizi isten mi cikartmislar?
Güncellemeleri okudunuz mu?Eşinizin inkar etmesi kadar doğal bir olay yoktur heralde.. ates olmayan yerden duman cikmaz demisler atalarimiz. Ama bir yandan da savciliga gitmezki ortada bisi olsa kafa karistiran bur durum
Kız açıklama olarak ne diyor peki? Telefonda siz konuşmuş muydunuz bu kızla? Sesi aynı mı? Bir de adını soyadını öğrendiyseniz sosyal medyadan stalklasanıza eşinizle yada sizinle bağlantısı var mı?stajyermiş yeni kadroya girmiş, girdiği gibi de gönderildi zaten ama ahh bir şu özel numarayı da tespit edebilseydik.. işinden olma pahasına asıl kişiyi söylemedi
Telefonda konuştum kızla, ama aynı ses değildi zaten özel numara konferans görüşmesi yapıyordu arkadan gelen kız sesi bu kızın sesine benziyordu araştırdım kızı tüm sosyal medyalardan, eşimle bir bağlantısını bulamadım ama inanın olayı tam anlamıyla çözemiyorum kafayı yiyeceğimKız açıklama olarak ne diyor peki? Telefonda siz konuşmuş muydunuz bu kızla? Sesi aynı mı? Bir de adını soyadını öğrendiyseniz sosyal medyadan stalklasanıza eşinizle yada sizinle bağlantısı var mı?
Yaşananlar çok garip bence ya bir yerlerde bir mantıksızlık var..
Bu hastane özel bir hastane canım sende üzme kendini elbette atanırsın ayrıca kesinlikle yalan söylüyor pazar günü mesai saatleri içerisinde ne terlikçisi bu tamamen saçmalık külliyen yalan tüm söylemleri..Bu kızdan yaşım biraz büyük ama bende hemşireyim. Atanamadım. Yaşadıgım şehirdeki özel hastaneye başvurdum tabiki hemşire açıgı yok dolu servisler.
Görevini kötüye kullanan böyle insanlar benim gibilerin(açıkta kalanların) hakkını gasp ediyor.
Bu konuda çok doluyken böyle bir konu görünce yaziverdim işte.
Yeni bir işe başladıgında aynısını tekrarlamayacagına güven olur mu artık.
Terlikçiyi aramışmışmış pehh tesasüfe bak dün ki hastayı arıyor yanlışlıkla(!)
numarasını çevirmiş basbayağı
Teşekkür ederim inşallah diyim pek umudum olmasa daBu hastane özel bir hastane canım sende üzme kendini elbette atanırsın ayrıca kesinlikle yalan söylüyor pazar günü mesai saatleri içerisinde ne terlikçisi bu tamamen saçmalık külliyen yalan tüm söylemleri..
Tabi ki tesadüf değil ama işin içerisinde başka bir kadın daha var ve maalesef ki olayı tam anlamıyla da çözemedik neden böyle birşey yapmaya ihtiyaç duydular niçin ?Teşekkür ederim inşallah diyim pek umudum olmasa da
Tabiki yalan terlikçiyi arıyor eşini aramış ne tesadüf ki dün de onun oldugu hastanedeki adam ve tam o aramadan öncr özel numara arıyor
Hepsi mi tesadüf
Hastaneye ilk gittiğinizde bu kızı görmüş müydünüz o mu ilgilenmiştiTabi ki tesadüf değil ama işin içerisinde başka bir kadın daha var ve maalesef ki olayı tam anlamıyla da çözemedik neden böyle birşey yapmaya ihtiyaç duydular niçin ?
Hayır işin garip yanı onu hiç görmemiştikHastaneye ilk gittiğinizde bu kızı görmüş müydünüz o mu ilgilenmişti
Özelden arayan 2 kişi demiştiniz belkide o eşinizi beğenmiştir arayalım falan demiştirHayır işin garip yanı onu hiç görmemiştik
Maalesef işte o 1 aya kadar ortaya çıkarmış, süreç uzun ama sabrım yok buradaki sizin gibi dedektif gibi zeki bayanların fikirlerine ihtiyacım varÖzelden arayan 2 kişi demiştiniz belkide o eşinizi beğenmiştir arayalım falan demiştir
Özel numaranın kime ait oldugu ve ses kayıtları ne zaman belli olurmuş
Özelden arayan kızların sesiyle sonradan arayanın sesi aynı mıydı?Maalesef işte o 1 aya kadar ortaya çıkarmış, süreç uzun ama sabrım yok buradaki sizin gibi dedektif gibi zeki bayanların fikirlerine ihtiyacım var
Yok farklı kişilerdi ama konferans görüşmesi olduğu için arkadan gelen kızın sesi bu 2.arayan hemşirenin sesine benziyorduÖzelden arayan kızların sesiyle sonradan arayanın sesi aynı mıydı?
Evet eşim hiç şüpheli gibi davranmıyor ama ben yine de tedbiri elden bırakmıyorum..Eğer eşin birşeyler karıştırsaydı savcılığa kadar gitmezdi korkardı...
Suan okuyorum..Güncellemeleri okudunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?