Pazar Sabahı Eşimi Arayan Özel Numara ve Kadının Kocan Beni İyi Tanır Deyip Telefonu Kapatması?

Kızın haberi var mı hala rahat rahat konusuyor mu
Kamera görüntülerinden nasıl çıkacak ki bilgisayardan numarayı aldıysa
kızı sorguya çektiler, kız tabi ki yalanladı, kamera görüntülerinden bir veri elde edemediklerini söylediler ama bizce yalan- ve BAŞHEKİMLE'de tartıştık, kızı savunmaya çalıştı, hastaneyi de mahkemeye vereceğiz deyip gittik..

bu dalgayı ağır ödeyecekler, kız itiraf etmediği halde işinden oldu bile ancak; başhekimle de birbirimize girdik sanırım onunla da mahkemelik olacağız..
işin peşini bırakmayın kesinlikle
bizim hastanedeki kızlarda yapardı beğendikleri hastaya ulaşırlardı

Bazi hastanelerde yogun bakimdaki hastalarla video cekip cesitli yerlere dalga gecme amacli koyan hemsireler bile var maalesef.. sistemden herhangi bir tel.numarasi mi secip aradilar orayi bilemedim ama belli ki işletmek istemisler akillarinca.pesini birakmayin.muhtemelen de stajyer hemsiredir orda.

yaşına bakılırsa zaten belli dalga geçmek için yapılmış birşey bence
böyle bir tesadüf olabileceğini asla sanmıyorum
ya kamera görüntülerinde de o saat aralığında neymiş kız, iğne yapıyormuşmuş, ee öyleyse bizi kim aradı? bu kızın telefonunu kim kullanıyor? kızı işten neden çıkarttınız şayet dediğiniz gibi suçsuzsa ? bende asla tesadüf olabileceğine inanmıyorum, asla !

tamam kamera görüntülerini sizde izleyin o zaman.
hastanenin adı karalanmasın diye yalan söylüyorlar bence

tamam kamera görüntülerini sizde izleyin o zaman.
hastanenin adı karalanmasın diye yalan söylüyorlar bence
aynen öylee.. bizde izlemek istedik görüntüleri diye başhekimle birbirimize girdik, aleni bir şekilde hasta mahremiyeti ilkesini ihlalden hastaneye de dava açacağımızı söyledik adam köpürdü, çıldırdı..

neden izletmediği ortada zaten..
belli ki kızın bir parmağı var.
özel numaranın kime ait olduğu belli olcak mıymış

Evdeki iki saatte bile dakika farkı oluyor, eşinizin telindeki saatle kamera saatini karşılaştırdılar mı ki bu kadar emin bir şekilde o aralıkta iğne yapıyordu diyorlar... Ayrıca diğer kişilerin kimliğini belli etmeyecek şekilde sansür yapılabilir kayıtlara.
Ya birinin tanıdığıdır ya da bu kızın peşinde olduğu sadece eşiniz değildir, o yüzden hastane içinden savunanlar da çıkabilir.
Arayan numarayla o kızın bağını kanıtlarsanız, o kızla siz hastaneye gitmeden önce de herhangi bir iletişim kaydı yoksa kendinizi çok da güzel savunursunuz.

hastaneye gitmeden önce bir bağ yok, eşimin telefonu ile kamera saatini evet senkronize ettiler, 1 dk fark varmış ama görüntüleri bize göstermediler maalesef ve evet bizimle ilk konuşan kişi bu değil ve özel noyla ilgili savcılık kararını bekleyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…