Pazar Sabahı Eşimi Arayan Özel Numara ve Kadının Kocan Beni İyi Tanır Deyip Telefonu Kapatması?

Belliki iki salak arkadaş sizinle dalga geçiyor. Eğer arayan numara hastaneden ise kestirmiş eşini gözüne bilgilerin tümü de zaten ellerinde sizinle makara yaptılar işte.

Eşinle bir bağlantısı olsa diyelimki günlük bir ilişki, senin kocanın tc kimlik numarasından o kadına ne? Nereden bilsin?

Tc ve adrese kadar söyleyen insan eşinin sevgilisi aldattığı kadın vs. Olmaz.

Yazdiklarina katılıyorum :) fakat bende sevdicegmn tc ve ev adresini ezbere biliyorum:))) bence bilenler vardr ya yoksa benmi pskopatm:)))

Yazdiklarina katılıyorum :) fakat bende sevdicegmn tc ve ev adresini ezbere biliyorum:))) bence bilenler vardr ya yoksa benmi pskopatm:)))

Sevdicek başka, farzı misal takıldığı kadın başka...

Eşimim tc sini bende biliyordum evlenmeden önce ezbere, eşin olmasa veya ciddi birşeyler olmasa kim takılır o detaylara??

Ates olmayan yerden bu denli derin bir suman cikar mi, bilemedim.
Bilgilerin hastaneden alindigi net, ama esinize musallat olma sebepleri yine onlarda sakli. Savcilik konusuna inanmis olduklarini sanmam, ama siz pesinde durup muhakkak sikayet edin.

pazar sabahı savcı da hazır ol da sizi bekliyormuş demek.. neyse
Ayni seyi ben de sordum.nobetci savci vardi.zaten kendisi en yakin arkadasimin esi dedi.bilemedim bak simdi.eski turk filmlerindeki tesadufler zinciri gibi.konu sahibinin esi de sucsuzlunu ispatlamaya calisip bir turlu derdini anlatamayip birakin anlatayim diyen hulya kocyigit sanki.

Nobetci savcinin acil konular icin oldugunu duymustum. Bu tarz konulari haftaici normal zamanda cagiriyorlar demisti arkadasim. Pazar pazar bana da tuhaf geldi. Konu sahibemiz bu cok iyi rutbede meslek sahibi uyemiz degil mi? :)))

Nobetci savcinin acil konular icin oldugunu duymustum. Bu tarz konulari haftaici normal zamanda cagiriyorlar demisti arkadasim. Pazar pazar bana da tuhaf geldi. Konu sahibemiz bu cok iyi rutbede meslek sahibi uyemiz degil mi? :)))
Hayir bir de ne tesadufki konu sahibi eger hemsire kizla hastanede konustuysa pazar gunki hastanede nobetci hemsirede ayni hemsire.(eger telde konustuysa birsey diyemeyecegim)olayin icindeki herkes o gun nobetci:))

Evet o benim o yüzden de yüksek rütbeden tanıdıklarım var :) ya mevzu bu değil ki ortada bir kumpas var ve ben bütün gücümü kullanarak pazar demeden konuyu çözmeye çalıştım

Konudaki şahıs %100 hemşire Zaten de neyse konu sahibi bizide bilgilendrr heralde
Bende size katılıyorum kesin hemşire, bugün eşimle birlikte o hastaneye gideceğiz ve mevzuyu yerinde çözeceğiz sonra da gerekirse hastaneye bile tazminat davası açıcam, ne demek böyle cibilliyetsiz insanları bünyesinde çalıştırmak..

Aynisni yapardım bırakmayın pesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…