Pazar Sabahı Eşimi Arayan Özel Numara ve Kadının Kocan Beni İyi Tanır Deyip Telefonu Kapatması?

Ne biçim insanlar var ne geçti ellerine huzurumuzu kaçırmakla? İşlerinden olacaklar şimdi..

tamam da elin kadını kocan beni iyi tanır dedi diye hemen kafanda 100 senaryo kurmanın o kişilerle bir alakası yok ki?
demek ki kocana hiç güvenin yokmuş ki bir telefonla her şeyi yıkma peşindesin. yani evet yaptıkları saçma bir şey ama huızurunu kaçıran onlar değil senin kocanla arandaki güven ve sevgi bağı yoksa kocasına güveni tam bir eş öyle bir telefonla ortalığı yıkmaz. elden telefon almalar filan olmaz.
bu sorun geçtikten sonra evliliğini bir gözden geçirmeni öneririm..

Ben anlamadım ilk numara özelden arıyor birbirinden tezat şeyler söylüyor sonra hemşire dediğiniz kişi rahatça numarası açık şekilde nasıl arayabiliyor heme akabinde ve o hemşire olduğunu kendisi mi söyledi? bence numarayı almışlar dalga geçmişle olay bu yanii resmen ama savcılığıa vermişsiniz zaten hem madem hemşire olduğu kesin neden hastane başhekimine de şikayette bulunmadınız bana saçma geldi bir hemşirenin numarası açık araması şikayet edilse işinden bile olabilir. Bir de eşiniz konuşurken o kadar net nasıl duydunuz da telefonu kaptınız öyle bir ilan olmadığına hemen o an nasıl bakabildiniz enteresan olaylar

haklısınız ben kimseye yüzde yüz güvenmem zaten iyi ki de tedbiri elden bırakmıyorum bence ve elin kadını da olsa ne hakla kocan beni iyi tanır vs diyebilir? ortalığı elbette ayağa kaldıracağım, daha ailelerine de ulaşacağım o kızların, yasal süreç bitsin ailelerine gidip yetiştirdiğiniz kızlar evli adamlara musallat oluyor diyeceğim..

uyanık olmakla, tehlikeyi sezinlemekle alakalı bugün başhekimle yüz yüze görüşeceğiz..

yüzde yüz güvenemiyorsanız evlenmeyecektiniz bakın ben de güvenmem kolayca ve evlenmedim çünkü evlendiyseniz o güveni sunmak durumundasınız yoksa böyle bir telefonla her şeyi yıkabilecek konuma gelirsiniz o zaman da tat tuz kalmaz. evlilik anlamsızlaşır. yüzde yüz güveneceksin diye söylemiyorum sadece evliyseniz o kişiyle öyle her telefon açanla 2 densiz laf edenle ortalık karışmamalı.

kızlar der. sana kin besler der, canı sıkılır arar dalga geçer, yanlış numara olur misal öyle der yani ailelerine gidin konuşun yarın başka bir kız yanlışlıkla arar mesela hoooop başa mı döneceksin?

haklısınız ama yapım bu ve bence iyi ki de böyle bir yapım var..

haklısınız ama yapım bu ve bence iyi ki de böyle bir yapım var..

bunun fazlası hayatı zehir eder. yani o kadar da iyi bir şey değil. şüpheci olun, tedbirli olun ancak fazlası insanı hasta edecek kadar stress sıkıntı yaratır.

Erkek milletine guvenir gibi davranıp zerre guvenmeyeceksin. Kusura bakmayın da ay kocis canım kocis deyip sonsuz güvenen herkes ne durumlara düşüyor. Konu Sahibi çok haklı sinek küçük ama mide bulandirir.

Tek bir şey yazmak istiyorum 2017 yılında özel numaralara açık telefon mu kaldı allasen ?
Ben burada okuyorum şaşırıyorum yahu kapatsın herkes özel numaralara numarasını zor bir şey değil.

Peki siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?

öyle her arayan kadından şüphelenmezdim. elin kızı belki beni ayırmak için kıtır atıyor olamaz mı?
niye hemen kocamın kadınla alem yaptığını düşüneyim ama sizin diğer konulara şöyle bir baktım da başka sorunlar var aranızda. boşanın bitsin bu çile derim.

Erkek milletine guvenir gibi davranıp zerre guvenmeyeceksin. Kusura bakmayın da ay kocis canım kocis deyip sonsuz güvenen herkes ne durumlara düşüyor. Konu Sahibi çok haklı sinek küçük ama mide bulandirir.

erkek milletine zerre güvenmediğim için evlenmedim zaten yani emin olun sizden daha iyi biliyorum gerçeği ancak bu ay koçişlik bir durum değil. ayrıca o kadar güvenmiyorsanız evlenmeyeceksiniz siz de hem evlenemeyim hem de zerre güvenmeyeyim olmaz. söyleminizle eyleminiz bir olsun.

Bu sizin bakış açınız saygı duyarım ama güvenmiyorsanız evlenmeyin demek doğru olmaz sonuçta bu uçak korkusu olan bir insana uçağa binmeyin demek gibi birşey; bu kişinin kendi şahsi tercihi, seçimidir kimse de karışamaz.. sizin güvenmeyip evlenmemeyi tercih ettiğiniz gibi..

En anlamlandıramadığım insan tipidir zaten aman kocişim yapmaz diyenler, her ne olursa olsun insanlar hata yapabilir şüpheyle yaklaşmak gerekir..

Hastaneye vermissiniz kimlik bilgilerinizi sonrasinda o hastaneden bir hemsire nosu aramis sizi
Ee iste esinizden şüphe etme durumunuz olmayacagina gore sorun ne sikayette etmissiniz.cikar ortaya hastaneye bile dava acarsiniz kisiler bilgilerinizle size yapilana karsi

eee uçak korkusu olana evet uçağa binme diyeceğiz ne diyeceğiz?
hem evleneyim hem güvenmeyeyim sürekli tetikte olayım nedir ki?
niye hayatı kendime zindan edeyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…