- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
kesinlikle BIRAKMAYACAĞIMM !..şaka gıbı yapesını bırakmayın
Ne biçim insanlar var ne geçti ellerine huzurumuzu kaçırmakla? İşlerinden olacaklar şimdi..
haklısınız ben kimseye yüzde yüz güvenmem zaten iyi ki de tedbiri elden bırakmıyorum bence ve elin kadını da olsa ne hakla kocan beni iyi tanır vs diyebilir? ortalığı elbette ayağa kaldıracağım, daha ailelerine de ulaşacağım o kızların, yasal süreç bitsin ailelerine gidip yetiştirdiğiniz kızlar evli adamlara musallat oluyor diyeceğim..tamam da elin kadını kocan beni iyi tanır dedi diye hemen kafanda 100 senaryo kurmanın o kişilerle bir alakası yok ki?
demek ki kocana hiç güvenin yokmuş ki bir telefonla her şeyi yıkma peşindesin. yani evet yaptıkları saçma bir şey ama huızurunu kaçıran onlar değil senin kocanla arandaki güven ve sevgi bağı yoksa kocasına güveni tam bir eş öyle bir telefonla ortalığı yıkmaz. elden telefon almalar filan olmaz.
bu sorun geçtikten sonra evliliğini bir gözden geçirmeni öneririm..
uyanık olmakla, tehlikeyi sezinlemekle alakalıBen anlamadım ilk numara özelden arıyor birbirinden tezat şeyler söylüyor sonra hemşire dediğiniz kişi rahatça numarası açık şekilde nasıl arayabiliyor heme akabinde ve o hemşire olduğunu kendisi mi söyledi? bence numarayı almışlar dalga geçmişle olay bu yanii resmen ama savcılığıa vermişsiniz zaten hem madem hemşire olduğu kesin neden hastane başhekimine de şikayette bulunmadınız bana saçma geldi bir hemşirenin numarası açık araması şikayet edilse işinden bile olabilir. Bir de eşiniz konuşurken o kadar net nasıl duydunuz da telefonu kaptınız öyle bir ilan olmadığına hemen o an nasıl bakabildiniz enteresan olaylar
haklısınız ben kimseye yüzde yüz güvenmem zaten iyi ki de tedbiri elden bırakmıyorum bence ve elin kadını da olsa ne hakla kocan beni iyi tanır vs diyebilir? ortalığı elbette ayağa kaldıracağım, daha ailelerine de ulaşacağım o kızların, yasal süreç bitsin ailelerine gidip yetiştirdiğiniz kızlar evli adamlara musallat oluyor diyeceğim..
haklısınız ama yapım bu ve bence iyi ki de böyle bir yapım var..yüzde yüz güvenemiyorsanız evlenmeyecektiniz bakın ben de güvenmem kolayca ve evlenmedim çünkü evlendiyseniz o güveni sunmak durumundasınız yoksa böyle bir telefonla her şeyi yıkabilecek konuma gelirsiniz o zaman da tat tuz kalmaz. evlilik anlamsızlaşır. yüzde yüz güveneceksin diye söylemiyorum sadece evliyseniz o kişiyle öyle her telefon açanla 2 densiz laf edenle ortalık karışmamalı.
kızlar der. sana kin besler der, canı sıkılır arar dalga geçer, yanlış numara olur misal öyle der yani ailelerine gidin konuşun yarın başka bir kız yanlışlıkla arar mesela hoooop başa mı döneceksin?
haklısınız ama yapım bu ve bence iyi ki de böyle bir yapım var..
Peki siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?bunun fazlası hayatı zehir eder. yani o kadar da iyi bir şey değil. şüpheci olun, tedbirli olun ancak fazlası insanı hasta edecek kadar stress sıkıntı yaratır.
Erkek milletine guvenir gibi davranıp zerre guvenmeyeceksin. Kusura bakmayın da ay kocis canım kocis deyip sonsuz güvenen herkes ne durumlara düşüyor. Konu Sahibi çok haklı sinek küçük ama mide bulandirir.yüzde yüz güvenemiyorsanız evlenmeyecektiniz bakın ben de güvenmem kolayca ve evlenmedim çünkü evlendiyseniz o güveni sunmak durumundasınız yoksa böyle bir telefonla her şeyi yıkabilecek konuma gelirsiniz o zaman da tat tuz kalmaz. evlilik anlamsızlaşır. yüzde yüz güveneceksin diye söylemiyorum sadece evliyseniz o kişiyle öyle her telefon açanla 2 densiz laf edenle ortalık karışmamalı.
kızlar der. sana kin besler der, canı sıkılır arar dalga geçer, yanlış numara olur misal öyle der yani ailelerine gidin konuşun yarın başka bir kız yanlışlıkla arar mesela hoooop başa mı döneceksin?
Peki siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?
Erkek milletine guvenir gibi davranıp zerre guvenmeyeceksin. Kusura bakmayın da ay kocis canım kocis deyip sonsuz güvenen herkes ne durumlara düşüyor. Konu Sahibi çok haklı sinek küçük ama mide bulandirir.
Şimdi hastaneye gidiyoruz bakalım kim çıkacak o k..lar..İki k..ar sizi isletmis sikayetci olmussunuz. Gerisini bosverin.
Bu sizin bakış açınız saygı duyarım ama güvenmiyorsanız evlenmeyin demek doğru olmaz sonuçta bu uçak korkusu olan bir insana uçağa binmeyin demek gibi birşey; bu kişinin kendi şahsi tercihi, seçimidir kimse de karışamaz.. sizin güvenmeyip evlenmemeyi tercih ettiğiniz gibi..öyle her arayan kadından şüphelenmezdim. elin kızı belki beni ayırmak için kıtır atıyor olamaz mı?
niye hemen kocamın kadınla alem yaptığını düşüneyim ama sizin diğer konulara şöyle bir baktım da başka sorunlar var aranızda. boşanın bitsin bu çile derim.
erkek milletine zerre güvenmediğim için evlenmedim zaten yani emin olun sizden daha iyi biliyorum gerçeği ancak bu ay koçişlik bir durum değil. ayrıca o kadar güvenmiyorsanız evlenmeyeceksiniz siz de hem evlenemeyim hem de zerre güvenmeyeyim olmaz. söyleminizle eyleminiz bir olsun.
En anlamlandıramadığım insan tipidir zaten aman kocişim yapmaz diyenler, her ne olursa olsun insanlar hata yapabilir şüpheyle yaklaşmak gerekir..Erkek milletine guvenir gibi davranıp zerre guvenmeyeceksin. Kusura bakmayın da ay kocis canım kocis deyip sonsuz güvenen herkes ne durumlara düşüyor. Konu Sahibi çok haklı sinek küçük ama mide bulandirir.
Bu sizin bakış açınız saygı duyarım ama güvenmiyorsanız evlenmeyin demek doğru olmaz sonuçta bu uçak korkusu olan bir insana uçağa binmeyin demek gibi birşey; bu kişinin kendi şahsi tercihi, seçimidir kimse de karışamaz.. sizin güvenmeyip evlenmemeyi tercih ettiğiniz gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?