- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 31
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Hanfendi evlilik ciddi bir medeni haldir. Insanlar ben guvenmiyorum gideyim bosanayim diyemiyorlar ne yazikki. Evlilikte sabir gerekli, fedakarlik gerekli. Bu normal erkek arkadas degil gideyim ayrilayim diyelim. Bekara kari bosamak cok kolay.. bosanmak oyle kolay olmuyor. Her ne kadar genc insanlar icin bekar olarak gozuksende yaslilarimiz icin dul olarak adlandiriliyorsun. Yani demem o ki empati yapin lutfen..aynı mantıkla doktorların da bütün hastalıkları geçirmesi lazızm saçma mantığınızı kendinize saklayın.. şu evlilerin kendini pek matah bişey sanması da güldürüyor beni :)
evlendikten sonra güveni yitirdiysen de boşanırsın. hem güvenmeyeyim hem evli kalayım mazoşistim ya ben:)
En ufak bi şeyde boşanacak olsak oo ohoo..Hanfendi evlilik ciddi bir medeni haldir. Insanlar ben guvenmiyorum gideyim bosanayim diyemiyorlar ne yazikki. Evlilikte sabir gerekli, fedakarlik gerekli. Bu normal erkek arkadas degil gideyim ayrilayim diyelim. Bekara kari bosamak cok kolay.. bosanmak oyle kolay olmuyor. Her ne kadar genc insanlar icin bekar olarak gozuksende yaslilarimiz icin dul olarak adlandiriliyorsun. Yani demem o ki empati yapin lutfen..
Bencede tedbirli davranmanda fayda var..Evet eşim hiç şüpheli gibi davranmıyor ama ben yine de tedbiri elden bırakmıyorum..
Çok güzel yazmışsınız bekara karı boşamak kolay dediğiniz gibi.. dedektif filan mı tutsam da şu olayı bütünüyle çözse artık diyorum :)Hanfendi evlilik ciddi bir medeni haldir. Insanlar ben guvenmiyorum gideyim bosanayim diyemiyorlar ne yazikki. Evlilikte sabir gerekli, fedakarlik gerekli. Bu normal erkek arkadas degil gideyim ayrilayim diyelim. Bekara kari bosamak cok kolay.. bosanmak oyle kolay olmuyor. Her ne kadar genc insanlar icin bekar olarak gozuksende yaslilarimiz icin dul olarak adlandiriliyorsun. Yani demem o ki empati yapin lutfen..
Aah ahh ne yapacağız böyle artık hastanelere bile bilgilerimizi veremeyecek miyiz..Ya böyle insanları işten çıkarmak değil diplomasını alacaksın elinden, meslektaşım adına ben yerin dibine girdim bu konuyu okuyunca bir de asıl ilke hasta ile hemşire arasındaki güven bazıları da yerle bir ediyortakip edin bırakmayın. Keşke her meslekteki çürükleri böyle takip eden olsa refah seviyemiz artacak resmen
Ya herşey basit mi öyle, canımız sıkıldı oradan beğendiğimiz bir adamı arayalım oyun oynayalım filan.. bu kadar basit değil işte bunu yapanlara bunu göstermeye çalışıyorum.. keşke tamamiyle çözebilsem.. sağolun güzel yorumlarınız için..Bencede tedbirli davranmanda fayda var..
Bukadar olayın üzerine gitmende çok hoşuma gitti :))))
Ülke olarak zihniyeti bozuk bir çok insanımız var. Ben bu sene bizim bölüme alım şartı olarak ilk defa psikiyatrdan onaylı sağlık raporu istediklerini gördüm belki 10 seneye daha iyi bir sağlık sektörümüz olur. Tanımadığı numarayı arayıp dalga geçmek kesinlikle kendine aşırı güvenli gözüküp aslında içten eziklik kompleksi olan birinin yapacağı iş sağda solda çok komiğim ehe ehe diye gülecek, bildiğin ruh hastası ve bu mesleğe yakışmayan bir tutum. Özel demişsiniz üstü kapansın zaten taşeron diye hemen gözden çıkarırlar onu büyük şehirdeyse zaten iş arayan hemşire dolu. Ama merak ettim size ne sebeple Dava açacak baş hekim?Aah ahh ne yapacağız böyle artık hastanelere bile bilgilerimizi veremeyecek miyiz..
O da gözümüzü korkutmaya çalışıyor, biz dava açarsak onlar da açarmış tüm konuştuklarımız kaydedilmiş ! Ya biz hakkımızı aradık HAKKIMIZI ! Aklı sıra gücünü kullanarak tehdit ediyor işte ama içi boş, bu konuda haklı olan tek taraf var o da biziz..Ülke olarak zihniyeti bozuk bir çok insanımız var. Ben bu sene bizim bölüme alım şartı olarak ilk defa psikiyatrdan onaylı sağlık raporu istediklerini gördüm belki 10 seneye daha iyi bir sağlık sektörümüz olur. Tanımadığı numarayı arayıp dalga geçmek kesinlikle kendine aşırı güvenli gözüküp aslında içten eziklik kompleksi olan birinin yapacağı iş sağda solda çok komiğim ehe ehe diye gülecek, bildiğin ruh hastası ve bu mesleğe yakışmayan bir tutum. Özel demişsiniz üstü kapansın zaten taşeron diye hemen gözden çıkarırlar onu büyük şehirdeyse zaten iş arayan hemşire dolu. Ama merak ettim size ne sebeple Dava açacak baş hekim?
Tepkinizi anlıyordum ama dul görülmemek için evli kalmayı anlamak mümkün değil. Empati ben de yapamıyorum onlarla şahsen...Hanfendi evlilik ciddi bir medeni haldir. Insanlar ben guvenmiyorum gideyim bosanayim diyemiyorlar ne yazikki. Evlilikte sabir gerekli, fedakarlik gerekli. Bu normal erkek arkadas degil gideyim ayrilayim diyelim. Bekara kari bosamak cok kolay.. bosanmak oyle kolay olmuyor. Her ne kadar genc insanlar icin bekar olarak gozuksende yaslilarimiz icin dul olarak adlandiriliyorsun. Yani demem o ki empati yapin lutfen..
Sizin haberiniz yoktu ve siz de o hastanenin hastasısınız sonuçta izninizi almadan kaydedemez başhekim de baya dikkat ediyormuş mahremiyete :) bir de tehditten açın ses kaydınız var şantajı yapıyor diyin, hastane değil mahalle bakkalıO da gözümüzü korkutmaya çalışıyor, biz dava açarsak onlar da açarmış tüm konuştuklarımız kaydedilmiş ! Ya biz hakkımızı aradık HAKKIMIZI ! Aklı sıra gücünü kullanarak tehdit ediyor işte ama içi boş, bu konuda haklı olan tek taraf var o da biziz..
Aynen öyle bende ses kaydı aldım aleni bir şekilde korktu onlara mahkeme açacağımızdan , bu düşünceden bile inanılmaz irrite oldu artık onlarla sorunu çözemeyeceğimiz garanti oldu bundan sonraki süreçte profesyonel dedektif tutacağım 1 ay bekleyebileceğimi zannetmiyorum..Sizin haberiniz yoktu ve siz de o hastanenin hastasısınız sonuçta izninizi almadan kaydedemez başhekim de baya dikkat ediyormuş mahremiyete :) bir de tehditten açın ses kaydınız var şantajı yapıyor diyin, hastane değil mahalle bakkalı
Eşinize tepkinizi bukadar belli etmeyin ama bence. Burada çok belli oluyor. O anlamasın derim. Sizin kıskanmanız, ondan çok olayı çözme çabanız, öfkeniz ona farklı bir rahatlık verebilir zamanla... cool ve rahat görünmeye çalışırsanız daha başarılı olursunuzAynen öyle bende ses kaydı aldım aleni bir şekilde korktu onlara mahkeme açacağımızdan , bu düşünceden bile inanılmaz irrite oldu artık onlarla sorunu çözemeyeceğimiz garanti oldu bundan sonraki süreçte profesyonel dedektif tutacağım 1 ay bekleyebileceğimi zannetmiyorum..
Eşimden de yüzde yüz emin olamıyorum haklsınız bu kadar üstüne düşmemem belli etmemem lazım ama en ufak bir açığı varsa bu olayda zaten delillerle boşanacağım o da bunu biliyor ..Eşinize tepkinizi bukadar belli etmeyin ama bence. Burada çok belli oluyor. O anlamasın derim. Sizin kıskanmanız, ondan çok olayı çözme çabanız, öfkeniz ona farklı bir rahatlık verebilir zamanla... cool ve rahat görünmeye çalışırsanız daha başarılı olursunuzBelli ki sıkıntı eşinizde değil de kızdaymış, yoksa işinden olacak da o çenesi duracak, ne mümkün!..
Kimse kimseden %100 emin olamaz zaten, ama suçluysa bile suçu ispatlanana kadar masum kabul edin. Ki sonunda tamamen masum çıkarsa ilişkiniz zedelenmesin. Sakin olmaya çalışın, eminim fazla uzamadan bütün sorularınızın cevabını bulacaksınız..Eşimden de yüzde yüz emin olamıyorum haklsınız bu kadar üstüne düşmemem belli etmemem lazım ama en ufak bir açığı varsa bu olayda zaten delillerle boşanacağım o da bunu biliyor ..
Hanfendi evlilik ciddi bir medeni haldir. Insanlar ben guvenmiyorum gideyim bosanayim diyemiyorlar ne yazikki. Evlilikte sabir gerekli, fedakarlik gerekli. Bu normal erkek arkadas degil gideyim ayrilayim diyelim. Bekara kari bosamak cok kolay.. bosanmak oyle kolay olmuyor. Her ne kadar genc insanlar icin bekar olarak gozuksende yaslilarimiz icin dul olarak adlandiriliyorsun. Yani demem o ki empati yapin lutfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?