Pazar Sabahı Eşimi Arayan Özel Numara ve Kadının Kocan Beni İyi Tanır Deyip Telefonu Kapatması?

Hanfendi evlilik ciddi bir medeni haldir. Insanlar ben guvenmiyorum gideyim bosanayim diyemiyorlar ne yazikki. Evlilikte sabir gerekli, fedakarlik gerekli. Bu normal erkek arkadas degil gideyim ayrilayim diyelim. Bekara kari bosamak cok kolay.. bosanmak oyle kolay olmuyor. Her ne kadar genc insanlar icin bekar olarak gozuksende yaslilarimiz icin dul olarak adlandiriliyorsun. Yani demem o ki empati yapin lutfen..

Simdi okudum guncellemeleri. 1ay uzun bir sure ama ben bu surecte tedbiri elden birakmayin derim. Kizin bi sucu olmasa isten cikarilmaz.. isten cikartildigina gore vardir bi sucu. Hakkinizi aramaniza hayran kaldim ve bazj gereksiz yorumlara aldiris etmeyin oyalaniyorlar onlarda ablasi

Ya böyle insanları işten çıkarmak değil diplomasını alacaksın elinden, meslektaşım adına ben yerin dibine girdim bu konuyu okuyunca bir de asıl ilke hasta ile hemşire arasındaki güven bazıları da yerle bir ediyor takip edin bırakmayın. Keşke her meslekteki çürükleri böyle takip eden olsa refah seviyemiz artacak resmen

En ufak bi şeyde boşanacak olsak oo ohoo..
Aynen katılıyorum size :))

Çok güzel yazmışsınız bekara karı boşamak kolay dediğiniz gibi.. dedektif filan mı tutsam da şu olayı bütünüyle çözse artık diyorum :)

Aah ahh ne yapacağız böyle artık hastanelere bile bilgilerimizi veremeyecek miyiz..

Bencede tedbirli davranmanda fayda var..
Bukadar olayın üzerine gitmende çok hoşuma gitti :))))
Ya herşey basit mi öyle, canımız sıkıldı oradan beğendiğimiz bir adamı arayalım oyun oynayalım filan.. bu kadar basit değil işte bunu yapanlara bunu göstermeye çalışıyorum.. keşke tamamiyle çözebilsem.. sağolun güzel yorumlarınız için..

Aah ahh ne yapacağız böyle artık hastanelere bile bilgilerimizi veremeyecek miyiz..
Ülke olarak zihniyeti bozuk bir çok insanımız var. Ben bu sene bizim bölüme alım şartı olarak ilk defa psikiyatrdan onaylı sağlık raporu istediklerini gördüm belki 10 seneye daha iyi bir sağlık sektörümüz olur. Tanımadığı numarayı arayıp dalga geçmek kesinlikle kendine aşırı güvenli gözüküp aslında içten eziklik kompleksi olan birinin yapacağı iş sağda solda çok komiğim ehe ehe diye gülecek, bildiğin ruh hastası ve bu mesleğe yakışmayan bir tutum. Özel demişsiniz üstü kapansın zaten taşeron diye hemen gözden çıkarırlar onu büyük şehirdeyse zaten iş arayan hemşire dolu. Ama merak ettim size ne sebeple Dava açacak baş hekim?

O da gözümüzü korkutmaya çalışıyor, biz dava açarsak onlar da açarmış tüm konuştuklarımız kaydedilmiş ! Ya biz hakkımızı aradık HAKKIMIZI ! Aklı sıra gücünü kullanarak tehdit ediyor işte ama içi boş, bu konuda haklı olan tek taraf var o da biziz..

Tepkinizi anlıyordum ama dul görülmemek için evli kalmayı anlamak mümkün değil. Empati ben de yapamıyorum onlarla şahsen...

Sizin haberiniz yoktu ve siz de o hastanenin hastasısınız sonuçta izninizi almadan kaydedemez başhekim de baya dikkat ediyormuş mahremiyete :) bir de tehditten açın ses kaydınız var şantajı yapıyor diyin, hastane değil mahalle bakkalı

Aynen öyle bende ses kaydı aldım aleni bir şekilde korktu onlara mahkeme açacağımızdan , bu düşünceden bile inanılmaz irrite oldu artık onlarla sorunu çözemeyeceğimiz garanti oldu bundan sonraki süreçte profesyonel dedektif tutacağım 1 ay bekleyebileceğimi zannetmiyorum..

Eşinize tepkinizi bukadar belli etmeyin ama bence. Burada çok belli oluyor. O anlamasın derim. Sizin kıskanmanız, ondan çok olayı çözme çabanız, öfkeniz ona farklı bir rahatlık verebilir zamanla... cool ve rahat görünmeye çalışırsanız daha başarılı olursunuz Belli ki sıkıntı eşinizde değil de kızdaymış, yoksa işinden olacak da o çenesi duracak, ne mümkün!..

Eşimden de yüzde yüz emin olamıyorum haklsınız bu kadar üstüne düşmemem belli etmemem lazım ama en ufak bir açığı varsa bu olayda zaten delillerle boşanacağım o da bunu biliyor ..

Eşimden de yüzde yüz emin olamıyorum haklsınız bu kadar üstüne düşmemem belli etmemem lazım ama en ufak bir açığı varsa bu olayda zaten delillerle boşanacağım o da bunu biliyor ..
Kimse kimseden %100 emin olamaz zaten, ama suçluysa bile suçu ispatlanana kadar masum kabul edin. Ki sonunda tamamen masum çıkarsa ilişkiniz zedelenmesin. Sakin olmaya çalışın, eminim fazla uzamadan bütün sorularınızın cevabını bulacaksınız..

ilk sayfaları okudum amasonlara dogru cok bakamadım, merak ettigim sey hemsirede esinizin numarası ne arıyormus? yani kızın buna cevabı ne oldu? tamam yanlıs aradı diyelim amaa telefonuna kaydetmesi baslı basına saçmalık ve son aramalarda olması daha da büyük saçmalık. bence bunlar #31# yaparak aradilar, numara gizleyerek aradiktan sonra arkadan ayni kayitnden arayinca normal arama oluyor ,yani her seferinde gizleme yapmak gerekiyor. tekrar arayinca numara o yuzden gorundu muhtemelen. esinizle alakasi oldugunu dusunmedim ben

Bende hemsreyim.biz kimseyi aramiyoruz ki yanlisliklasi olsun.verilen bilgilerde bizim anemnezde aldigimiz bilgiler.dogru yolda iz aramissnz.hemsrede kovulmus zaten.rahat olun.kendilerince telfn sapikligi yapmaya calismislar

Olabiliyor boyle seyler. Bi kere de bizim buraya yakin (darica) surekli skandallari yuzunden isim degistiren (yanlis teshis, ameliyat esnasinda ameliyathanede kolbasti oynamak, toplu bebek olumleri gibi) ozel bir hastanenin yonetim kurulundan biri hastaneye esiyle muayeneye gelen evli oldugu kayitlarda gayet acik olan bir kadinin telefonunu sistemden alip acik acik tanisma teklif etmisti. Kocasi hesap sormaya gidince de bashekimden "ehe ehe biz de evlendirmeye calisiyoruz bizim keratayi" gibi gayet rahat bir cevap verip cildirtmislardi. Olabiliyor yani.

bi tutturmuşsunuz bekara boşamak kolay o zaman doktora da gitmeyin değil mi yaşamayana verem felç kolay dersiniz bu kafayla.
yaşlılarımız dul adlandırıyor diye pısıp oturacaksanız o sizin özgüvensizliğiniz. ne olmuş dul diyorlarsa?
kendinizin pasif, korkak yapısını herkeste var zannetmeyin. güven yoksa evlilik de yok bitti. boşanmaya korkuyorsan beni ilgilendirmez ama evlilik ciddi müessese gibi saçmalıklarla savunmayın kendi pasifliğinizi. boşanmak kolay değil ama imkansız da değil isteyen şakır şakır boşanıyor ama sizin gibi aman dul derler diye geri duranlar ivlilik cıddı miesese deyip durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…