Pazar Sabahı Eşimi Arayan Özel Numara ve Kadının Kocan Beni İyi Tanır Deyip Telefonu Kapatması?

Çok enteresan insanlar olabiliyor eşinizi tanıyan başka birinin arkadaşı olabilir. Sizi huzursuz etmek ve ayırmak için iftira da atıyor olabilirler. Ters ihtimalleri de düşünmek lazım bence sinir ve hırsla davranmayın. Bir de az çok daha önce şüphelendiğiniz bir şey var mıydı eşinizle ilgili? Yoksa bu ilk ve tek olay mı? Yalanı vs olmuş muydu güven sorununuz var mıydı? Tek bir olayla fevri şekilde değerlendirmeyin bence. Tecavüz iftirası atılan erkekleri de görüyoruz.

Ben anlamadım kocanı seviyor muydun sen ya 2 kadın aradı diye kıymetemi bindi konferans aramada biri gizli biri açık nodan aramasıda pek bi gerizekalılık olsa gerek

Konunuzu baştan sona okudum, aklıma yatmayan yerler var.
1. İlk sayfalarda hastanenin başhekimi arkadaşımız diyordunuz şimdi birbirimizi dava edeceğiz, başhekim sıkıntı çıkardı kamera kayıtlarını göstermedi yazmışsınız.
2. Açık numarası ile arayan kişinin o hastanede hemşire olduğunu hemen nasıl tespit ettiniz?

1-işyeri zarar görmesin diye adam kamera kayıtlarını gizleyince tabi ki bizde aba altından sopa gösterdik ve o da tepki gösterdi ki eğer onların da açıkları olduğunu kanıtlanırsa hastaneyi de dava edeceğiz
2- açık numaranın savcılıktan işim soyisim tc bilgilerine ulaşıldı bende sosyal medyadan bakıp hemşire olduğunu buldum

Eger aldatilirsan boşanmak çok ta kolay oluyor. Ben boşandım. Çünkü aptal yerine konak benim karakterime yakışmaz. Genç yaşlı dul mu der zerre de umrumda olmadı olmaz da

Eger aldatilirsan boşanmak çok ta kolay oluyor. Ben boşandım. Çünkü aptal yerine konak benim karakterime yakışmaz. Genç yaşlı dul mu der zerre de umrumda olmadı olmaz da
Aldatilmak siddet vs... bu konular degil kadin sadece guvenmiyorsan bosan o zmn yazmis ! Bu onun cevabi. Bende siddet gorsem aldatilsam elbette ki bosanirim. Ama guvenmiyorum diye bosanilmaZ. Kimseye guvenmemek gerekir neticede

Aldatilmak siddet vs... bu konular degil kadin sadece guvenmiyorsan bosan o zmn yazmis ! Bu onun cevabi. Bende siddet gorsem aldatilsam elbette ki bosanirim. Ama guvenmiyorum diye bosanilmaZ. Kimseye guvenmemek gerekir neticede
Yanlış bir bakış açısı bayandaki, bende örneklerle açıklamaya çalıştım ama olmadı herkesin kendi bakış açısı elbette ama bu kişisel tercihtir güvenmiyoruz diye yalnız bir hayat geçireceğimiz anlamına gelmiyor ha güvenmemek ne işe yarar, böyle durumlarda-ihanet gibi kişinin gereğinden fazla yıkılmasını engeller

Eşimin şüphelendiğim hiçbir yanlışı olmadı, evden işe işten eve giden bir adam ki ben zaten güvenmediğimden ötürü de sürekli takip altındaydım ama şükür bir açığını görmemiştim zaten kendi açımdan düşünüyorum ben birisiyle yasak aşk yaşasam ya da ne bileyim tek gecelik bir ilişki, böyle kimlik vs bilgileri üzerinden eşini aramazdım bilemiyorum herşey olabilir ama dediğiniz gibi ilk etapta çok da yüklenmemeliyim sanırm

Bende hemsreyim.biz kimseyi aramiyoruz ki yanlisliklasi olsun.verilen bilgilerde bizim anemnezde aldigimiz bilgiler.dogru yolda iz aramissnz.hemsrede kovulmus zaten.rahat olun.kendilerince telfn sapikligi yapmaya calismislar
Sizde hemşireymişsiniz ya peki tüm bahsettiğim bu bilgilere erişebilmeniz mümkün müdür ? Bize dediklerine göre probel sisteminde erişmek mümkün olmuyormuş vs

Sizde hemşireymişsiniz ya peki tüm bahsettiğim bu bilgilere erişebilmeniz mümkün müdür ? Bize dediklerine göre probel sisteminde erişmek mümkün olmuyormuş vs
Mümkün geçen gün özel doktorum aradı reçetemi yanlış kodlamış yeni kodu haber vermek için, probelde ben yatan serviste refakatçi telefon numarası olduğunu biliyorum ama poliklinikte gelenin de vardır illaki
Kan değerlerine bakılan sayfanın en altına ad soyad tc baba adı dosya no protokol no servis adı vs yazıyor o paraflar olmadan sisteme geçmiyor

Al işte baba adı değil mi.. neden annesinin adını söylemiyor da zaten eşimin kimlikte yazan babasının adını söylüyor bu kadın diyordum demek ki bundanmış.. hastaneye de kesin tazminat davası açacağız dün zaten başhekime öyle bir çemkirdim ki siz yaydınız bilgilerimizi dedim

Bir de açık ikametgah adresine de ulaşılıyor değil mi ? Eşim cmt günü kan verdi bu kız da acil servisin hemşiresi yani laboratuvar ve acil servis de yan yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…