- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Ulaşılabilir siz hastaneye ne bilgiyi ne şekilde verdiyseniz hepsi kayıtlı kalır. Bizde hasta dosyalarında bile yazıyor bu bilgiler benim gittiğim bir özel hastanede ilk girişte adresi vs de alıp sisteme geçtiler. Google görsele probel örneği yazarsanız hangi bilgiler çıkıyor görebilirsiniz başka insanların bilgileri olduğu için alıp buraya atmak istemedimBir de açık ikametgah adresine de ulaşılıyor değil mi ? Eşim cmt günü kan verdi bu kız da acil servisin hemşiresi yani laboratuvar ve acil servis de yan yana
O zUlaşılabilir siz hastaneye ne bilgiyi ne şekilde verdiyseniz hepsi kayıtlı kalır. Bizde hasta dosyalarında bile yazıyor bu bilgiler benim gittiğim bir özel hastanede ilk girişte adresi vs de alıp sisteme geçtiler. Google görsele probel örneği yazarsanız hangi bilgiler çıkıyor görebilirsiniz başka insanların bilgileri olduğu için alıp buraya atmak istemedim
o zaman yüzde yüz oradan almışlar bilgilerimizi ama kim neden böyle birşey yapar ya niçinUlaşılabilir siz hastaneye ne bilgiyi ne şekilde verdiyseniz hepsi kayıtlı kalır. Bizde hasta dosyalarında bile yazıyor bu bilgiler benim gittiğim bir özel hastanede ilk girişte adresi vs de alıp sisteme geçtiler. Google görsele probel örneği yazarsanız hangi bilgiler çıkıyor görebilirsiniz başka insanların bilgileri olduğu için alıp buraya atmak istemedim
hem bu kadar sevmediğiniz hem de konularından rahatsız olduğunuz bir üyenin sorularıyla bu kadar ilgileniyorsunuz ?Ben anlamadım kocanı seviyor muydun sen ya 2 kadın aradı diye kıymetemi bindikonferans aramada biri gizli biri açık nodan aramasıda pek bi gerizekalılık olsa gerek
Sana karşı birşey hissetmiyorum sevmemekte bir duygudurHem
hem bu kadar sevmediğiniz hem de konularından rahatsız olduğunuz bir üyenin sorularıyla bu kadar ilgileniyorsunuz ?
Büyük bir kayıp olduğunu düşünmüyorum aksine benim için önemli olan zeki kişilerin yorumları, seviniyorum konumun gereksiz yere sabote edilmiyor oluşunaSana karşı birşey hissetmiyorum sevmemekte bir duygudursadece konularını okumasan bile başlıklara baksan anlaşıliyor kocanı sevmediğin bu ne perhiz bu ne lahana turşusu farkındaysan seni bilen bir çok kişi yazmamış konuna
Anlat canım nasıl oldu?Aynı şey yıllar evvel benim başıma geldi.Gittiğim hastanedeki hemşire eşimin numarasını almıştı sonrasını anlatmayayaım
Evet bekliyoruz ?Anlat canım nasıl oldu?
2. aramasnda numarasını acık unutup panikleyip kapatmus olmasın?? Ya da o hemsireye kastı olan birisi onun numarasından böyle bsy yapmıs olabilir mi??İki arayan kişi farklı , özel no söyledi kimlik bilgilerini açık numarayla arayan şahıs sadece çaldırıp kapatmıştı
Evet anemnez alirken hepsini aliyrz.yazdiklarinin hepsini aliyorzSizde hemşireymişsiniz ya peki tüm bahsettiğim bu bilgilere erişebilmeniz mümkün müdür ? Bize dediklerine göre probel sisteminde erişmek mümkün olmuyormuş vs
Tabi ki öyle zaten ama dediğiniz 2.ihtimal de aklıma geliyor yani suçun yönünü değiştirmek için2. aramasnda numarasını acık unutup panikleyip kapatmus olmasın?? Ya da o hemsireye kastı olan birisi onun numarasından böyle bsy yapmıs olabilir mi??
Peki eşim o kişiye bakmasa da görmese de yine de bunu yapmış olabilir mi art niyetli insanlar sizce ?tamamen hasta çalışanlarının altından çıkıyor bence bu iş. eşinin bir suçu olduğunu sanmıyorum..
18 yasında hemsire diyorsunuz, sırf heyecan olsn diye neler yapıyor bu ergenler biliyorsunuzPeki eşim o kişiye bakmasa da görmese de yine de bunu yapmış olabilir mi art niyetli insanlar sizce ?
Ya ama trilyonda bir ihtimal olsa da gerçekten yanlış aramış olabilir ya da o kızın telefonundan birisi bilerek çağrı atmış olabilir hedef saptırmak için işte kız itiraf etseydi gerçekleri bilecektik..18 yasında hemsire diyorsunuz, sırf heyecan olsn diye neler yapıyor bu ergenler biliyorsunuz
evetPeki eşim o kişiye bakmasa da görmese de yine de bunu yapmış olabilir mi art niyetli insanlar sizce ?
Ben bu konuyu ispatlandıktan ve yargı süreci bittikten sonra medyaya da taşıyacağım bu arada dedektif tutuyorum konuyla ilgili arkadaşlareskiden telefon sapıkları olurdu ona benzemiş bu olayda. bu sağlık liselerinden ergenleri mezun edip direkt hastanelere saldılar hiç iyi olmadı, çok yetersizler ve psikolojileri de uygun değil. yoğun bakımda yatan hastalarla selfie çeken hemşireler vardı geçen sene durmadan bu haberler döndü tv de
Kız noldu sana, sen böyle degildin. Kocamda kocam olmuşun sende :) artık sen medyalara çıkarsan bizi unutursun. Seni oralardan takip ederizBen bu konuyu ispatlandıktan ve yargı süreci bittikten sonra medyaya da taşıyacağım bu arada dedektif tutuyorum konuyla ilgili arkadaşlar
Ok tatlımKız noldu sana, sen böyle degildin. Kocamda kocam olmuşun sende :) artık sen medyalara çıkarsan bizi unutursun. Seni oralardan takip ederiz
George Bush bile Osama bin Ladeni bulmak icin bukadar cabalamadiydi
Nefret derken? Kendini bukadar önemseme istersenOk tatlım
ama bu kadar takip ve nefret gizli hayranlıktır unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?