- 20 Eylül 2017
- 2.399
- 9.473
- 158
- 38
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Olay çözüldü, dün birbirimize girdiğimiz başhekim bizzat aradı benieskiden telefon sapıkları olurdu ona benzemiş bu olayda. bu sağlık liselerinden ergenleri mezun edip direkt hastanelere saldılar hiç iyi olmadı, çok yetersizler ve psikolojileri de uygun değil. yoğun bakımda yatan hastalarla selfie çeken hemşireler vardı geçen sene durmadan bu haberler döndü tv de
Olay çözüldü bu işi yapanlar 3 kişilermiş; 18,18,23 yaşlarında 3 tane hemşire sadece oyun yapmak istemişler başhekimin bana demesine göre, 3ü de işten çıkartıldı dediAldatilmak siddet vs... bu konular degil kadin sadece guvenmiyorsan bosan o zmn yazmis ! Bu onun cevabi. Bende siddet gorsem aldatilsam elbette ki bosanirim. Ama guvenmiyorum diye bosanilmaZ. Kimseye guvenmemek gerekir neticede
Ne oyunuymuşOlay çözüldü bu işi yapanlar 3 kişilermiş; 18,18,23 yaşlarında 3 tane hemşire sadece oyun yapmak istemişler başhekimin bana demesine göre, 3ü de işten çıkartıldı dedi
Nasıl çözülmüşOlay çözüldü, dün birbirimize girdiğimiz başhekim bizzat aradı beni
Dün birbimize girmemize rağmen başhekim aradı bugün beni, tüm kamera kayıtlarını incelemişler 3 kız bunu yapmış amaçları oyun oynamakmış kızlar işten çıkartıldılar tabi ki ve özel numaradan sonra bizi arayan hemşire de tabi ki bunların arasında var , babaları hastaneyi arayıp bir de bizim kızlarımızın işleriyle kim oynadı kim sebep olduysa bulacağız demişler bulsunlar lütfen onların babalarına benim de söyleyeceklerim var dedimİşten atılmıştır o da inşallah
Başhekim babalarına söyleseymiş evli adamı arayıp rahatsız etmişler diyeDün birbimize girmemize rağmen başhekim aradı bugün beni, tüm kamera kayıtlarını incelemişler 3 kız bunu yapmış amaçları oyun oynamakmış kızlar işten çıkartıldılar tabi ki ve özel numaradan sonra bizi arayan hemşire de tabi ki bunların arasında var , babaları hastaneyi arayıp bir de bizim kızlarımızın işleriyle kim oynadı kim sebep olduysa bulacağız demişler bulsunlar lütfen onların babalarına benim de söyleyeceklerim var dedim
Onların yapabileceği en fazla şey işten çıkartmakmış aslında kamera görüntülerini de alıp mevzuyu uzatacağım ama hastane kendilerinden de şikayetçi olacağımızdan korkuyorlar olayı ört bas etmeye çalışıyorlarNasıl çözülmüş
Sonuna kadar gidin bence cezasız kalmasınOnların yapabileceği en fazla şey işten çıkartmakmış aslında kamera görüntülerini de alıp mevzuyu uzatacağım ama hastane kendilerinden de şikayetçi olacağımızdan korkuyorlar olayı ört bas etmeye çalışıyorlar
Savcılık kanalıyla uğraşmaya devam edeceğiz hastaneye açmasak da kızlara özel hayatın gizliliğini ihlal ettiklerinden tazminat davası açacağızBaşhekim babalarına söyleseymiş evli adamı arayıp rahatsız etmişler diye
Başhekim kimliklerini paylaşmadı diyorum ya ört bas etmeye çalışıyor kendisine de sıçramasın diyeSonuna kadar gidin bence cezasız kalmasın
Numaralardan bulunur savcılıktaBaşhekim kimliklerini paylaşmadı diyorum ya ört bas etmeye çalışıyor kendisine de sıçramasın diye
Konu sahibi arkadaşım yaşları çok küçükmus cahillik etmişler..Şuan çok öfkelisin..Çokta haklısın.ama işten çıkmaları onlara büyük ders olmuş Zaten. Bence büyüklük sende kalsın affet gitsin.Olay çözüldü bu işi yapanlar 3 kişilermiş; 18,18,23 yaşlarında 3 tane hemşire sadece oyun yapmak istemişler başhekimin bana demesine göre, 3ü de işten çıkartıldı dedi
Bugün bize bunu yapanlar yarın herkese yapabilirlerdi iyi ki derslerini verdik ve daha peşini bırakmayacağız nasıl bir oyun bu ya ne mantıkla bunu yaparlar..Numaralardan bulunur savcılıkta
Oyun ne demekmiş yani bu nasıl oyun bu kadar basit mi
Haklsınız ama benim aile birliğime saldırıda bulundular ve bu zihniyette insanlar bu bilgilerle sadece sarkıntılık değil dolandırıcılık vs yapmaya da teşebbüs edebilirlerdi amaçları neydi anlayamadım hala, başhekime sordum tek amaçları gerizekalılık dedi işlerinden oldular dedi ..Konu sahibi arkadaşım yaşları çok küçükmus cahillik etmişler..Şuan çok öfkelisin..Çokta haklısın.ama işten çıkmaları onlara büyük ders olmuş Zaten. Bence büyüklük sende kalsın affet gitsin.
Yerimde bir başkası olsa kesinlikle bu verilerle hastaneye de tazminat davası açardı, özel hayatın gizliliği ilkesinin ihlalinden ötürüSonuna kadar gidin bence cezasız kalmasın
Iyide kimse siz gibi arastirmaz. Arastirmayan insanlar ne olacak? Bos yere insanlar bosacak.. isten cikartilmak degil diplomayi ellerinden almak lazimOlay çözüldü bu işi yapanlar 3 kişilermiş; 18,18,23 yaşlarında 3 tane hemşire sadece oyun yapmak istemişler başhekimin bana demesine göre, 3ü de işten çıkartıldı dedi
Bizi arayan kişi meğerse evliymiş, kocasına ulaştımNumaralardan bulunur savcılıkta
Oyun ne demekmiş yani bu nasıl oyun bu kadar basit mi
Ben bizi arayan kişinin kocasına ulaştım ve eşiniz bugün neden dolayı işten çıkartıldı biliyor musunuz ? Beğendiği erkeklerin sistem üzerinden bilgilerine ulaşıp evli erkeklere musallat olduğu için iş akdi feshedildi dedimIyide kimse siz gibi arastirmaz. Arastirmayan insanlar ne olacak? Bos yere insanlar bosacak.. isten cikartilmak degil diplomayi ellerinden almak lazim
Ben bizi arayan kişinin kocasına ulaştım ve eşiniz bugün neden dolayı işten çıkartıldı biliyor musunuz ? Beğendiği erkeklerin sistem üzerinden bilgilerine ulaşıp evli erkeklere musallat olduğu için iş akdi feshedildi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?