Pazar Sabahı Eşimi Arayan Özel Numara ve Kadının Kocan Beni İyi Tanır Deyip Telefonu Kapatması?

Konu sahibi evlilik zaman kaybı benim için diye bir konu açmışın ve daha nice benzeri konular koca ne ara bu derece kıymete bindi lütfen düzgünce izah eder misin adam vakit kaybiymis senin için bunu tam cozemedim

Olay çözüldü, dün birbirimize girdiğimiz başhekim bizzat aradı beni

Aldatilmak siddet vs... bu konular degil kadin sadece guvenmiyorsan bosan o zmn yazmis ! Bu onun cevabi. Bende siddet gorsem aldatilsam elbette ki bosanirim. Ama guvenmiyorum diye bosanilmaZ. Kimseye guvenmemek gerekir neticede
Olay çözüldü bu işi yapanlar 3 kişilermiş; 18,18,23 yaşlarında 3 tane hemşire sadece oyun yapmak istemişler başhekimin bana demesine göre, 3ü de işten çıkartıldı dedi

İşten atılmıştır o da inşallah
Dün birbimize girmemize rağmen başhekim aradı bugün beni, tüm kamera kayıtlarını incelemişler 3 kız bunu yapmış amaçları oyun oynamakmış kızlar işten çıkartıldılar tabi ki ve özel numaradan sonra bizi arayan hemşire de tabi ki bunların arasında var , babaları hastaneyi arayıp bir de bizim kızlarımızın işleriyle kim oynadı kim sebep olduysa bulacağız demişler bulsunlar lütfen onların babalarına benim de söyleyeceklerim var dedim

Başhekim babalarına söyleseymiş evli adamı arayıp rahatsız etmişler diye

Olay çözüldü bu işi yapanlar 3 kişilermiş; 18,18,23 yaşlarında 3 tane hemşire sadece oyun yapmak istemişler başhekimin bana demesine göre, 3ü de işten çıkartıldı dedi
Konu sahibi arkadaşım yaşları çok küçükmus cahillik etmişler..Şuan çok öfkelisin..Çokta haklısın.ama işten çıkmaları onlara büyük ders olmuş Zaten. Bence büyüklük sende kalsın affet gitsin.

Haklsınız ama benim aile birliğime saldırıda bulundular ve bu zihniyette insanlar bu bilgilerle sadece sarkıntılık değil dolandırıcılık vs yapmaya da teşebbüs edebilirlerdi amaçları neydi anlayamadım hala, başhekime sordum tek amaçları gerizekalılık dedi işlerinden oldular dedi ..

Iyide kimse siz gibi arastirmaz. Arastirmayan insanlar ne olacak? Bos yere insanlar bosacak.. isten cikartilmak degil diplomayi ellerinden almak lazim

Iyide kimse siz gibi arastirmaz. Arastirmayan insanlar ne olacak? Bos yere insanlar bosacak.. isten cikartilmak degil diplomayi ellerinden almak lazim
Ben bizi arayan kişinin kocasına ulaştım ve eşiniz bugün neden dolayı işten çıkartıldı biliyor musunuz ? Beğendiği erkeklerin sistem üzerinden bilgilerine ulaşıp evli erkeklere musallat olduğu için iş akdi feshedildi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…