Pazar Sabahı Eşimi Arayan Özel Numara ve Kadının Kocan Beni İyi Tanır Deyip Telefonu Kapatması?

Nasıl yani kim kime demiş tam olarak anlamadım
Konuyu net hatırlamıyorum.
Şöyle burda bayan bir arkadaş iğne için hastaneye gidiyor. Orda bir hemşir ona iğne yapıyor. Sonra akşam arıyor diyor ki size sabah iğne yapmıştım çok beğendim tanışabilir miyiz? Numaramı nerden aldınız deyince belgelerden diyor.

Numaramın o kızlara ait olduğu kesinleşti ama onlar biz aramadım mi diyorlar ?
İlk özelden arayan kişi kim tam olarak bilmiyoruz onlar bu söylemleri yaptılar eşimin şahsi bilgilerini filan söyleyerek biz 11.40da görüştük 11.45te de o hemşire dediğim kız aramış daha doğrusu anlık çağrı atmış ki kesin bu olayla onun da ilgisi var ama full inkar ediyor

Al işte bunları şikayet etmek lazım bu nasıl bir basitliktir artık ya..

O da doğru artık kadınlar peşinden koşuyor erkeklerin hele de yeni nesil gerçekten hiç iç açıcı değil..
Maalesef bir de medyaya yansıyan böyle bir olay vardı kadın bir hastanın numarasını alıp mesaj atmıştı adam olayıntam hatırlamıyorum ama böyle bir şeydi

Inkar eder tabi .

Bı kadar yakın zamanda tesadüf olamaz herhalde

Ve hemşire neden aramış Çağrı atmış onun bi açıklamasını yaptı mı ?

Inkar eder tabi .

Bı kadar yakın zamanda tesadüf olamaz herhalde

Ve hemşire neden aramış Çağrı atmış onun bi açıklamasını yaptı mı ?
Terlikçiyi ararken yanlış çevirmiş Ya sinirlerim bozuldu böyle saçma yalanlar uyduran zeka yoksunu bir kadın ve sanırım bunlar böyle bir çete, savcı da öyle dedi zaten zengin erkek avcısıdır bu tarz insanlar dedi ne tesadüf biz dün o hastanedeydik ve bugün o hastanenin hemşiresi eşimi "yanlışlıkla" arıyor..

Maalesef bir de medyaya yansıyan böyle bir olay vardı kadın bir hastanın numarasını alıp mesaj atmıştı adam olayıntam hatırlamıyorum ama böyle bir şeydi
Araştırmak lazım ben her kanaldan yürüyüp onların yaptıklarını ödeticem akabinde ailelerine de ulaşıcam; siz işe gönderiyorum zannediyorsunuz da kızlarınız evli erkeklere musallat oluyorlar dicem...

Bana kalırsa sizinki bişeyler yaptı da bu kızlar numarayı bulup uğraştı yani diğer ihtimal de var beğenip numara falan almaları ama ateş olmayan yerden de duman çıkmaz demişler. Siz eşinize yüklenmeden gözünüzü dört açın bence yüz yüze falan denk gelirseniz bu kadınlarla.
Diğer ihtimal için de o ne biçim hemşire işinden olur umarım. Yerine hakkıyla yapacak insanlar eminim bulunur....

Eşinin maddi durumu iyi mi ?

Eşinin telefonunu neden kaydetme Gereği duymuşta yanlış aramış gel de saçını Basını yolma şimdi

Arkadaşlar kendim için başıma gelirse diye soruyorum diyelim biri aradı rahatsız etti bir eski sevgilim var mesela ara ara böyle yapan. Savcılığa gidersem hukuki bir yaptırımı var mı? Suç olarak sadece hakaret var mesela bunlar bir şey çıkar mı sonuçta telefon dinlenirde hakareti ispatlayabilirim yani onun için de ne zaman başıma geleceğini bilmiyorum ki...

Eşinin maddi durumu iyi mi ?

Eşinin telefonunu neden kaydetme Gereği duymuşta yanlış aramış gel de saçını Basını yolma şimdi
Maddi durumu iyi canım yok terlikçi diye bir arkadaşından numara istemiş o da eşimin numarasına benzer bir numara vermiş de öyle aramış külliyen yalan ya ..

Her şikayeti dikkate alıyor savcılık ve şikayet edilen kişinin hemen akabinde sorgusu alınıyor..

Arama dışında mesaj falan yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…