- 1 Eylül 2014
- 26.185
- 30.514
- 798
- 36
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Numaramın o kızlara ait olduğu kesinleşti ama onlar biz aramadım mi diyorlar ?O kişileri işlerinden edinceye kadar uğraşacağım..
Konuyu net hatırlamıyorum.Nasıl yani kim kime demiş tam olarak anlamadım
Kesinlikle haklısınız.O kişileri işlerinden edinceye kadar uğraşacağım..
İlk özelden arayan kişi kim tam olarak bilmiyoruz onlar bu söylemleri yaptılar eşimin şahsi bilgilerini filan söyleyerek biz 11.40da görüştük 11.45te de o hemşire dediğim kız aramış daha doğrusu anlık çağrı atmış ki kesin bu olayla onun da ilgisi var ama full inkar ediyorNumaramın o kızlara ait olduğu kesinleşti ama onlar biz aramadım mi diyorlar ?
Al işte bunları şikayet etmek lazım bu nasıl bir basitliktir artık ya..Konuyu net hatırlamıyorum.
Şöyle burda bayan bir arkadaş iğne için hastaneye gidiyor. Orda bir hemşir ona iğne yapıyor. Sonra akşam arıyor diyor ki size sabah iğne yapmıştım çok beğendim tanışabilir miyiz? Numaramı nerden aldınız deyince belgelerden diyor.
KesinlikleAl işte bunları şikayet etmek lazım bu nasıl bir basitliktir artık ya..
Eşimin yanında bende olmamış olsam kesin onu da suçluycam sen verdin numaranı dicem.. ama hep yanındaydımKesinlikle
O da doğru artık kadınlar peşinden koşuyor erkeklerin hele de yeni nesil gerçekten hiç iç açıcı değil..Haklısınız tedbiri elden bırakmayın tabi ama günümüzde maalesef erkeğin cesaretlendirmesene gerek bile olmuyor bazen
Maalesef bir de medyaya yansıyan böyle bir olay vardı kadın bir hastanın numarasını alıp mesaj atmıştı adam olayıntam hatırlamıyorum ama böyle bir şeydiO da doğru artık kadınlar peşinden koşuyor erkeklerin hele de yeni nesil gerçekten hiç iç açıcı değil..
Inkar eder tabi .İlk özelden arayan kişi kim tam olarak bilmiyoruz onlar bu söylemleri yaptılar eşimin şahsi bilgilerini filan söyleyerek biz 11.40da görüştük 11.45te de o hemşire dediğim kız aramış daha doğrusu anlık çağrı atmış ki kesin bu olayla onun da ilgisi var ama full inkar ediyor
Terlikçiyi ararken yanlış çevirmiş Ya sinirlerim bozuldu böyle saçma yalanlar uyduran zeka yoksunu bir kadın ve sanırım bunlar böyle bir çete, savcı da öyle dedi zaten zengin erkek avcısıdır bu tarz insanlar dedi ne tesadüf biz dün o hastanedeydik ve bugün o hastanenin hemşiresi eşimi "yanlışlıkla" arıyor..Inkar eder tabi .
Bı kadar yakın zamanda tesadüf olamaz herhalde
Ve hemşire neden aramış Çağrı atmış onun bi açıklamasını yaptı mı ?
Araştırmak lazım ben her kanaldan yürüyüp onların yaptıklarını ödeticem akabinde ailelerine de ulaşıcam; siz işe gönderiyorum zannediyorsunuz da kızlarınız evli erkeklere musallat oluyorlar dicem...Maalesef bir de medyaya yansıyan böyle bir olay vardı kadın bir hastanın numarasını alıp mesaj atmıştı adam olayıntam hatırlamıyorum ama böyle bir şeydi
Bana kalırsa sizinki bişeyler yaptı da bu kızlar numarayı bulup uğraştı yani diğer ihtimal de var beğenip numara falan almaları ama ateş olmayan yerden de duman çıkmaz demişler. Siz eşinize yüklenmeden gözünüzü dört açın bence yüz yüze falan denk gelirseniz bu kadınlarla.Merhaba Arkadaşlar;
Bu sabah eşimi özel numara aradı eşim açtı eşimin adı soyadıyla hitap etti kadın sesiydi sahibinden.com'da kiralık ev ilanınıza istinaden aradım dedi, eşim öyle bir ilanımız yok dedi ben şüpheyi aldım telefonu kaptım tabi, kimsiniz neden arıyorsunuz dedim? Eşiniz ilan vermiş dedi ilan numarası nedir dedim uyduruk bir numara verdi zaten böyle bir ilan da yok- akabinde eşimin T.C.kimlik numarasından tutun da açık ikametgah adresimize kadar hatta babasının adına kadar söyledi. Sonra dalga geçmeye başladı babası bize numarasını verdi eşiniz bakarmış görücü arıyormuş dedi güldü siz kimsiniz de bizimle dalga geçiyorsunuz dedim 28 yaşındayım ben dedi ki sesi daha büyük geliyordu benim adım Eda arkadaşımın adı Nur eşiniz bizi iyi tanır bizde zaten sizi aramadık dedi pat telefonu kapattı
Sonrasında eşimi bir numara daha aradı biz bu verilerle savcılık yolunu tuttuk emniyete ifade verip şikayetçi olduk eşim Kuran-ı Kerim'e el basıyor onunla ilgisi olmadığına dair bu arada sonrasında arayan numara dün gittiğimiz hastaneden bir hemşireye aitmiş benim aklımda deli sorular kızla uzun uzadıya konuştum , konunun savcılığa intikal ettiğini ve gerçekleri itiraf etmezse kendisinin de başının yanacağını ifade ettim ama kız ısrarla inkar ediyor ve yanlış aradığını beyan ediyor.. Özel numara ilk arayan, bu hemşire dediğim kız aynı anda arıyor kendi numarasıyla..
Lütfen bana yardımcı olun, zekanıza güveniyorum..
Bu arada arayan kişi konferans görüşmesi yapıyordu yani tek kişi değillerdi..
Eşinin maddi durumu iyi mi ?Terlikçiyi ararken yanlış çevirmiş Ya sinirlerim bozuldu böyle saçma yalanlar uyduran zeka yoksunu bir kadın ve sanırım bunlar böyle bir çete, savcı da öyle dedi zaten zengin erkek avcısıdır bu tarz insanlar dedi ne tesadüf biz dün o hastanedeydik ve bugün o hastanenin hemşiresi eşimi "yanlışlıkla" arıyor..
Maddi durumu iyi canım yok terlikçi diye bir arkadaşından numara istemiş o da eşimin numarasına benzer bir numara vermiş de öyle aramış külliyen yalan ya ..Eşinin maddi durumu iyi mi ?
Eşinin telefonunu neden kaydetme Gereği duymuşta yanlış aramış gel de saçını Basını yolma şimdi
Her şikayeti dikkate alıyor savcılık ve şikayet edilen kişinin hemen akabinde sorgusu alınıyor..Arkadaşlar kendim için başıma gelirse diye soruyorum diyelim biri aradı rahatsız etti bir eski sevgilim var mesela ara ara böyle yapan. Savcılığa gidersem hukuki bir yaptırımı var mı? Suç olarak sadece hakaret var mesela bunlar bir şey çıkar mı sonuçta telefon dinlenirde hakareti ispatlayabilirim yani onun için de ne zaman başıma geleceğini bilmiyorum ki...
şikayet edersem tamam sorgusu alınsın ama ceza alır mı bunu yapan kişiHer şikayeti dikkate alıyor savcılık ve şikayet edilen kişinin hemen akabinde sorgusu alınıyor..
Arama dışında mesaj falan yokmuArkadaşlar kendim için başıma gelirse diye soruyorum diyelim biri aradı rahatsız etti bir eski sevgilim var mesela ara ara böyle yapan. Savcılığa gidersem hukuki bir yaptırımı var mı? Suç olarak sadece hakaret var mesela bunlar bir şey çıkar mı sonuçta telefon dinlenirde hakareti ispatlayabilirim yani onun için de ne zaman başıma geleceğini bilmiyorum ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?