Pazar Sabahı Eşimi Arayan Özel Numara ve Kadının Kocan Beni İyi Tanır Deyip Telefonu Kapatması?

Gizli numaradan arayanın kim oldugu nereden arandıgı hepsi bulunur bu bilgileri de evet büyük ihtimalle hastaneden almışlar cezalarını bulsunlar

Hemşire hastayı neden arasın ki yanlışlıkla aradim demiş?

Son düzenleme:
Bence 2 arkadasin cani sikilmis(telefonun azizligi harf degisimi)birini isletelim demisler.hastane jayitlarindan rastgele bir numara cevirmisler size denk gelmis.olayin savciliga kadar gidecegi akillarina gelmemistir(tabii bu teoriye gore numaralarini gizli numara yapmalari daha mantikliydi ama bilemedim.birini isleten insanlar genelde gizli numaradan arar sanki.bu nedenle teori biraz curuyor sanki)yalniz benim asil anlamadigim esinizinin boyle bir ilanimiz yok demesi uzerine sizin esinizin elinden telefonu alip arayanla konusmaya kalkmaniz.yani bunun neyinden isgillendiniz gercekten anlamadim ben.ne bileyim esimi biri arayip(bayan erkek hic farketmez)sahibinden.comdaki ilaniniz icin ariyorum dese ve esim boyle bir ilanim yok dese hayatta aklimin ucundan isgillenip teli elinden alnaya kalkmak falan gelmez.neyinden isgilleneyim bunun.olabilir yani yanlis cevirmistir noyu.hayir isgillenmeyi birak esime bununla ilgili tek bir laf etmek tek bir soru sormak gelmez aklima.bizim boyle bir ilanimiz yok der tel kapanir normal hayatimiza devam ederiz.bu kisim olaydan daha garip gercekten.sanirim esinizle ilgili supheleriniz var.tavriniz tuhafima gitti

Evet eşim için gitmiştik aürekli eşimle birlikteydk ama ilk arayan gizli numaraydı akabinde aynı anda arayan 2.şahıs hemşireydi
Hemşire niye aramış çok saçma yine gizliden arayacaktı büyük ihtimalle sonra yanlışlıkla numarası göründü. Savcı konustugunda ne cevap verdi?

Ya eşimden şüphelenmeme konusunda tam da bir saf ben miyim diye düşünüyordum. Şükür biri daha varmış :)
Ne alaka Demi, yanlış numara der kapatırız, sonuçta biride beni arayabilir yanlışlıkla, eşim benden şüphelenip teli alsa evliliğimi sorgularım.
Bence konu sahibinin eşinin bir sabıkası var geçmişte gibime geldi.

Doğru tahmin ediyorsunuz Bence de bu kadar tesaduf olamaz dün hastaneye gittiğiniz hastanedeki hemşire ne alaka kendi numarasindan sizi arıyor bildiğiniz sizle alay etmek icin bilerek özelden arayip siz kapayınca tekrar aradi ama ozele almayi unuttu sonra tutuştu. Arkasinda durun pişman edin valla onları pis yuva yikicilar

Kocanın telefon dökümanını çıkarttır.. daha önce eşinle konuşmuş mu ona göre hareket et..
Döküman aldığnı eşine söyleme öğrenirsede savcılık içn gerekli dersin . Kafandaki sorulardan ancak bu şekilde kurtulursun.

Şu her şeye kuran'ı alet etmeyin ya kaç tane aldatma konusu okuduk hepsinde bir kuran'a el basma olayı.. kuran dediğiniz kağıt mürekkep içindekiler önemli kağıda el koyarak ne kutsal olunur ne de kimse pir pak olur...

Aynen.ama gercekten cok sacma ya.bizim boyle bir ilanimiz yok diyor tel elinden aliniyor sorgu sual basliyor:))

Hemşire niye aramış çok saçma yine gizliden arayacaktı büyük ihtimalle sonra yanlışlıkla numarası göründü. Savcı konustugunda ne cevap verdi?
Gayet sakin bir ses tonlamasıyla konuştu isim soyisim yaş bilgisi ikametgah verdi sonra savcı GBT sorgulattı temiz çıktı bu sebeple de sorguya alınmadı şimdilik zaten full inkar etti ben yapmadım özelle aramadım diye..

Aynen.ama gercekten cok sacma ya.bizim boyle bir ilanimiz yok diyor tel elinden aliniyor sorgu sual basliyor:))
:) ya direk işim soyisimle hitap etti nasılsınız günaydın filan dedi böyle sohbet etmeye çalışır bir tonda konuşunca şüphelendim önceden bir sabıkası olmasa da güvenmiyorum eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…