- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Illaki ceza alır hakaretin derecesine baglı tehdit falanda varsa ama nasıl bi ceza alır yargı belirler para cezası olabilir hapıs olabilir atıyorum 6 ay 5 ayşikayet edersem tamam sorgusu alınsın ama ceza alır mı bunu yapan kişi
Bence 2 arkadasin cani sikilmis(telefonun azizligi harf degisimi)birini isletelim demisler.hastane jayitlarindan rastgele bir numara cevirmisler size denk gelmis.olayin savciliga kadar gidecegi akillarina gelmemistir(tabii bu teoriye gore numaralarini gizli numara yapmalari daha mantikliydi ama bilemedim.birini isleten insanlar genelde gizli numaradan arar sanki.bu nedenle teori biraz curuyor sanki)yalniz benim asil anlamadigim esinizinin boyle bir ilanimiz yok demesi uzerine sizin esinizin elinden telefonu alip arayanla konusmaya kalkmaniz.yani bunun neyinden isgillendiniz gercekten anlamadim ben.ne bileyim esimi biri arayip(bayan erkek hic farketmez)sahibinden.comdaki ilaniniz icin ariyorum dese ve esim boyle bir ilanim yok dese hayatta aklimin ucundan isgillenip teli elinden alnaya kalkmak falan gelmez.neyinden isgilleneyim bunun.olabilir yani yanlis cevirmistir noyu.hayir isgillenmeyi birak esime bununla ilgili tek bir laf etmek tek bir soru sormak gelmez aklima.bizim boyle bir ilanimiz yok der tel kapanir normal hayatimiza devam ederiz.bu kisim olaydan daha garip gercekten.sanirim esinizle ilgili supheleriniz var.tavriniz tuhafima gittiMerhaba Arkadaşlar;
Bu sabah eşimi özel numara aradı eşim açtı eşimin adı soyadıyla hitap etti kadın sesiydi sahibinden.com'da kiralık ev ilanınıza istinaden aradım dedi, eşim öyle bir ilanımız yok dedi ben şüpheyi aldım telefonu kaptım tabi, kimsiniz neden arıyorsunuz dedim? Eşiniz ilan vermiş dedi ilan numarası nedir dedim uyduruk bir numara verdi zaten böyle bir ilan da yok- akabinde eşimin T.C.kimlik numarasından tutun da açık ikametgah adresimize kadar hatta babasının adına kadar söyledi. Sonra dalga geçmeye başladı babası bize numarasını verdi eşiniz bakarmış görücü arıyormuş dedi güldü siz kimsiniz de bizimle dalga geçiyorsunuz dedim 28 yaşındayım ben dedi ki sesi daha büyük geliyordu benim adım Eda arkadaşımın adı Nur eşiniz bizi iyi tanır bizde zaten sizi aramadık dedi pat telefonu kapattı
Sonrasında eşimi bir numara daha aradı biz bu verilerle savcılık yolunu tuttuk emniyete ifade verip şikayetçi olduk eşim Kuran-ı Kerim'e el basıyor onunla ilgisi olmadığına dair bu arada sonrasında arayan numara dün gittiğimiz hastaneden bir hemşireye aitmiş benim aklımda deli sorular kızla uzun uzadıya konuştum , konunun savcılığa intikal ettiğini ve gerçekleri itiraf etmezse kendisinin de başının yanacağını ifade ettim ama kız ısrarla inkar ediyor ve yanlış aradığını beyan ediyor.. Özel numara ilk arayan, bu hemşire dediğim kız aynı anda arıyor kendi numarasıyla..
Lütfen bana yardımcı olun, zekanıza güveniyorum..
Bu arada arayan kişi konferans görüşmesi yapıyordu yani tek kişi değillerdi..
Hemşire niye aramış çok saçma yine gizliden arayacaktı büyük ihtimalle sonra yanlışlıkla numarası göründü. Savcı konustugunda ne cevap verdi?Evet eşim için gitmiştik aürekli eşimle birlikteydk ama ilk arayan gizli numaraydı akabinde aynı anda arayan 2.şahıs hemşireydi
Kendi inanmış mı söylediği yalana bariMaddi durumu iyi canım yok terlikçi diye bir arkadaşından numara istemiş o da eşimin numarasına benzer bir numara vermiş de öyle aramış külliyen yalan ya ..
Ya eşimden şüphelenmeme konusunda tam da bir saf ben miyim diye düşünüyordum. Şükür biri daha varmış :)Bence 2 arkadasin cani sikilmis(telefonun azizligi harf degisimi)birini isletelim demisler.hastane jayitlarindan rastgele bir numara cevirmisler size denk gelmis.olayin savciliga kadar gidecegi akillarina gelmemistir(tabii bu teoriye gore numaralarini gizli numara yapmalari daha mantikliydi ama bilemedim.birini isleten insanlar genelde gizli numaradan arar sanki.bu nedenle teori biraz curuyor sanki)yalniz benim asil anlamadigim esinizinin boyle bir ilanimiz yok demesi uzerine sizin esinizin elinden telefonu alip arayanla konusmaya kalkmaniz.yani bunun neyinden isgillendiniz gercekten anlamadim ben.ne bileyim esimi biri arayip(bayan erkek hic farketmez)sahibinden.comdaki ilaniniz icin ariyorum dese ve esim boyle bir ilanim yok dese hayatta aklimin ucundan isgillenip teli elinden alnaya kalkmak falan gelmez.neyinden isgilleneyim bunun.olabilir yani yanlis cevirmistir noyu.hayir isgillenmeyi birak esime bununla ilgili tek bir laf etmek tek bir soru sormak gelmez aklima.bizim boyle bir ilanimiz yok der tel kapanir normal hayatimiza devam ederiz.bu kisim olaydan daha garip gercekten.sanirim esinizle ilgili supheleriniz var.tavriniz tuhafima gitti
Doğru tahmin ediyorsunuz Bence de bu kadar tesaduf olamaz dün hastaneye gittiğiniz hastanedeki hemşire ne alaka kendi numarasindan sizi arıyor bildiğiniz sizle alay etmek icin bilerek özelden arayip siz kapayınca tekrar aradi ama ozele almayi unuttu sonra tutuştu. Arkasinda durun pişman edin valla onları pis yuva yikicilarMerhaba Arkadaşlar;
Bu sabah eşimi özel numara aradı eşim açtı eşimin adı soyadıyla hitap etti kadın sesiydi sahibinden.com'da kiralık ev ilanınıza istinaden aradım dedi, eşim öyle bir ilanımız yok dedi ben şüpheyi aldım telefonu kaptım tabi, kimsiniz neden arıyorsunuz dedim? Eşiniz ilan vermiş dedi ilan numarası nedir dedim uyduruk bir numara verdi zaten böyle bir ilan da yok- akabinde eşimin T.C.kimlik numarasından tutun da açık ikametgah adresimize kadar hatta babasının adına kadar söyledi. Sonra dalga geçmeye başladı babası bize numarasını verdi eşiniz bakarmış görücü arıyormuş dedi güldü siz kimsiniz de bizimle dalga geçiyorsunuz dedim 28 yaşındayım ben dedi ki sesi daha büyük geliyordu benim adım Eda arkadaşımın adı Nur eşiniz bizi iyi tanır bizde zaten sizi aramadık dedi pat telefonu kapattı
Sonrasında eşimi bir numara daha aradı biz bu verilerle savcılık yolunu tuttuk emniyete ifade verip şikayetçi olduk eşim Kuran-ı Kerim'e el basıyor onunla ilgisi olmadığına dair bu arada sonrasında arayan numara dün gittiğimiz hastaneden bir hemşireye aitmiş benim aklımda deli sorular kızla uzun uzadıya konuştum , konunun savcılığa intikal ettiğini ve gerçekleri itiraf etmezse kendisinin de başının yanacağını ifade ettim ama kız ısrarla inkar ediyor ve yanlış aradığını beyan ediyor.. Özel numara ilk arayan, bu hemşire dediğim kız aynı anda arıyor kendi numarasıyla..
Lütfen bana yardımcı olun, zekanıza güveniyorum..
Bu arada arayan kişi konferans görüşmesi yapıyordu yani tek kişi değillerdi..
Haklsınız , bu da çok mantıklı..Kocanın telefon dökümanını çıkarttır.. daha önce eşinle konuşmuş mu ona göre hareket et..
Döküman aldığnı eşine söyleme öğrenirsede savcılık içn gerekli dersin . Kafandaki sorulardan ancak bu şekilde kurtulursun.
3 senelikKac yillik evlisiniz?
Aynen.ama gercekten cok sacma ya.bizim boyle bir ilanimiz yok diyor tel elinden aliniyor sorgu sual basliyor:))Ya eşimden şüphelenmeme konusunda tam da bir saf ben miyim diye düşünüyordum. Şükür biri daha varmış :)
Ne alaka Demi, yanlış numara der kapatırız, sonuçta biride beni arayabilir yanlışlıkla, eşim benden şüphelenip teli alsa evliliğimi sorgularım.
Bence konu sahibinin eşinin bir sabıkası var geçmişte gibime geldi.
Gayet sakin bir ses tonlamasıyla konuştu isim soyisim yaş bilgisi ikametgah verdi sonra savcı GBT sorgulattı temiz çıktı bu sebeple de sorguya alınmadı şimdilik zaten full inkar etti ben yapmadım özelle aramadım diye..Hemşire niye aramış çok saçma yine gizliden arayacaktı büyük ihtimalle sonra yanlışlıkla numarası göründü. Savcı konustugunda ne cevap verdi?
:) ya direk işim soyisimle hitap etti nasılsınız günaydın filan dedi böyle sohbet etmeye çalışır bir tonda konuşunca şüphelendim önceden bir sabıkası olmasa da güvenmiyorum eşimeAynen.ama gercekten cok sacma ya.bizim boyle bir ilanimiz yok diyor tel elinden aliniyor sorgu sual basliyor:))
Bu arada pazar gunu savciyi nereden buldunuzGayet sakin bir ses tonlamasıyla konuştu isim soyisim yaş bilgisi ikametgah verdi sonra savcı GBT sorgulattı temiz çıktı bu sebeple de sorguya alınmadı şimdilik zaten full inkar etti ben yapmadım özelle aramadım diye..
Nöbetçi savcı vardı zaten en yakın arkadaşımın da eşi kendisiBu arada pazar gunu savciyi nereden buldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?