- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi sevgilim06
-
Bende pazarda tacıze ugramıstım sozlu tacıze hep ugruyorumda bıgun cızmeyı asmıslardı pazarda yuruyorum yanyana 2pazarcı bana cok guzel ben elını tutmak ısterdım dıgerıde yalan olmasın pek hatırlamıyorum:44: ama sanırım bende yanagından opmek ısterdım dıye kendı aralarında paslasıyolar ben onlerınden gecerken arkanmdandan seyyar tatlıcı gelıyo demezmı bende dudagından opmek ısterdım dıyeallah ben bı delırdım dondum utanmıyomusunuz sız sızın ananız bacınız yokmu dıye bagırıyorum bı yandanda talıcıyı ele gecırdım buyuk bı hısımla kalonu cımdırıyorum bunları solerken nedese begenırsınız?bacım ben demedım onlar soledı dıgerlerıde basını one egdı hepınızı allah kahretsın ahlaksız herızler dedım ogunbugundur bıdaha bana laf atamadılar hanzolar
yolda giderken takıyorum kulaklıgı atılan hicbir lafı duymuyorumrahat rahat dolasıyorum
Hayvan işte bunlar hayvan...inan o adamlar ramazanda oruç tutar namaz da kılar kurban keser ama böyledirler işte..
simdi namazla orucun konuyla alakasi ne ?
illa konuyu dine baglicaksiniz...
yok ya nereden çıkardın dine bağladığımı..yazanı okumuyor musun..
okuyorumda yorumun sonunda demissin ya oructa tutar namazda kilar bu din degilmi ?
Bu tip adamlar var, bir de bu tip adamları koruyanlar var işte böyle..gel de kurtul tacizden..
ben simdi adamlarimi koruyorum asil sen iyi oku lafi ,adamlarin namaziyla orucuyla konunun alakasini soruyorum,
ALLAHLARINDAN BULSUNLAR onlarimi savunaca...
sizden korkulur insana cok cabuk camur atiyorsunuz...ALLAH KURU IFTIRADAN KORUSUN(AMIN)
Kadın olmak ne kadar zor... Hayatımızın her döneminde böyle iğrençliklerle karşılaşabiliyoruz maalesef... Kimi zaman şaşkınlıktan, utançtan vs. sesimizi çıkaramıyoruz, kimi zaman sesimizi çıkarıyoruz ve destekleniyoruz, kimi zaman da sesimizi çıkardığımızda yine suçlu biz oluyoruz... Bu sadece ülkemizde değil bütün dünyada böyle, kendi öz kızından çocuk sahibi olan adamları hatırlıyorsunuzdur... Allah şu erkeklerin içlerine biraz ahlak, biraz vicdan versin inşallah.
sevgilim06 çok iyi yapmışsın, kaydadeğer bir ceza almasa bile caydırıcı olur en azından, bir daha böye birşey yapmaya korkar diye düşünüyorum.
Okuduğunu anlamıyorsan ben ne yapayım, bak laf söyletmiyorsun...sonra tepemize çıkıyorlar...iftiraymış..Sana son kez yazayım da anla bu sefer..Pazardan ramazanda geçersin herkes oruç tutar, dersin ki ne kadar güzel, ne kadar rahat pazarımı yapıyorum laf atan yok, ramazan biter aynı adamlar başlar laf atmaya..yukarıda yazan budur daha da anlamadıysan anlama zaten..
ben 37 yaşındayım çocuk 26 yaşında...geçen gün daha da abarttı olayı
bu yazdığın bana çok saçma geldi.
26 yaşındaki adam yanında mastürbasyon mu yapıyor.
Ya adamın aklı dengesi bozuk yada sen de bişey var.
aylınaltan kullanıcısının erkek oldugunu dusunuyorum.konularını okuyun lutfen ve cevap vermeyın bence.
keşke bağırsaydım şimdi kızıyorum kendime...siz dedim getirirseniz getirin banene dedim.gelirsem bakarım dedim..zaten o durum çok çok farklı ben zaten küçüklüğümdede yaşadım bu tacizi.o anda çok fena oluyosunuz ne dicemi ne söylicemi bilemedim sadece birseyler söyleyıp uzaklasmak istedim.sonra polis çağırdım
Cevap vermeyin değil, alttaki Kötü İçerik Butonuna basın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?