• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peki babam ne alaka?

İyi günler hanımlar
Eşim ve kaynım tartıştı ve nasıl üstün beceriyse tartışmalarına benide karıştırdılar
Hiç karışmamaya çalışırım eşimin ailesiyle olan ilişkilerine
Konuya gelince
Kaynım 4 çocuk babası bir adam şuan işsiz bir iki günlüğüne bizim bulunduğumuz şehire işi düştü bizde kalıyor
Sıkı bir sigara tiryakisi balkonda sigarasını içer onada karışmıyorum da eşimin tahamülünü zorlayan bir durum bu
Sigara içinek için balkona çıktığında eşim ona
Sen hiç çocuklarına acımıyormusun nasıl bu halde sigara içebiliyorsun
Oda
Senin yanına gelince pişman oluyorum
Evinize gelmemi istemiyorsanız bunu açıkça söyle sigarayı bahane etme
Yıllardır içerim ben buyum yenimi değişicem
Çok biliyorsan kayınpederine söyle neden içiyor(babamda çok sigara içer)
Eşim celallendi
Ya sen ne diyorsun kayın paderden banane sen benim kardeşimsim
Hem senin içinde değil yiğenlerime acıyorum
Böyle tartıştılar çocuklarda evde bayağı gerildik
İstemiyorum evimde böyle tartışmalar
Eğer bir sorununuz varsa dışarda halledin dedim eşime
Rica ediyorum geodal kalbini kırmak istemiyorum sus lütfen dedi
Koskoca iki adam ben bunlarla ne yapayım şimdi
Bana kalırsa eşim haklıda tabi olayın dışında durmayı tercih ederim

eşin haklı değil yalnız.
sigara içmeyenlerin sigara içenlere verdiği nasihatlar kadar gereksizi yok.
bir onlar biliyor maddi manevi zararlarını içenler akılsız çünkü.
adam evinizde misafirmiş üstelik. eşinizin çıkışı kaynın sizin babanızı karıştırması kadar gereksiz.

Sigara içen birinin zararı sadece kendine ise en yakının bile olsa müdaha edemiyorsun
Yanlız kişilerin haklarına giriyorsa bu biraz rahatsız edici olabiliyor
Mesala hamile bir anne
Yada en temel ihtiyaçlarını karşılayamadığın birilerinin sorumluluğunu taşıyorsan ve iradene sahip olamıyor gidip aylık ortalama 400 500 lira sigaraya veriyorsan bu çok rahasız edici olabiliyor
Eşimide rahasız eden bu
Yanlız ihale bende heralde:)
bu yazdıklarınızın tamamında haklısınız. ben sadece ihale size kalmasın diye yazmıştım.nedense 2 kişi ufak tartışır ihale 3.kişiye kalır :)

eşin haklı değil yalnız.
sigara içmeyenlerin sigara içenlere verdiği nasihatlar kadar gereksizi yok.
bir onlar biliyor maddi manevi zararlarını içenler akılsız çünkü.
adam evinizde misafirmiş üstelik. eşinizin çıkışı kaynın sizin babanızı karıştırması kadar gereksiz.
Eşim şöyle haklı sigara ve zararları konusunda çok haklı yiğenleri konusunda endişelerini dile getirmesi haklı
Fakat tepkileri ölçüsüz ikisininde
Akla gelince kaynım cahil biri değil avrupada eğitim görmüş 5 lisan bilen biri
Sigaranın zararlarını beşdilde ayrıntılı anlatabilir yanlız iradeye ve sorumlulığa gelince tavsiye ve akla ihtiyacı var gibi
Biri kendi elleriule hayatını bu kadar mı mahveder? Sorusunun cevabı gibidir kendisi

Sigara kullanmayan insanların evlerine gittiğinizde içmeyin şu zıkkımı . Bende deliriyorum. Balkonda bile içilse kokuyor kardeşim bana. Benimde bebeğim var en nefret ettiğim şey sigara içen misafir. Zıkkım içesiceler

Eşin haksız. İçmeyenler içenlerin yanında sürekli eleştiriyorlar farkındaysanız.
İçmeyenler eleştirmeyi kendinde hak buluyorlarsa, içenlerde terslemeyi kendilerinde hak bulur haliyle.

İlk hatayı eşiniz yapmış. Sigara parasını ondan almıyorsa karışmaya hakkı yok. 2. hatalı kaynınız, babanız da onu ilgilendirmez. Eşiniz haddi olmayan bir konuda yorum yaparak kardeşini kışkırtmış maalesef.

Sigara içen birinin en sinir olduğu şey sigarasına karışılmasıdır.Heleki stresliyse normalde içtiğinin 2 katını içer.Bencede karışmayın ihale size kalmasın.
Eşimin ciğerlerinde nodül var ben ağlıyorum artık o daha çok içiyorum diyor buradaki kavga hep işsiz sigara pahalı hem zarar veriyor iyiliği için ama işte yanlış anlamış konu sahibi hiç karışmamalıydı bence

haklısınız ama oalyın dışında durmaya çalışın yinede
kocaman adamlar bi şekilde halletsinler kendi aralarında yani

Back
X