tam terbiyesizlik yurtdışından ürün istemeye utanıyoruz biiz zahmet verıyoruz diye .iyilik yapmayacaksın haketmeyenekesinlikle parası için yapmışlar. sizden hediye beklemişler galiba. yoksa taşsa bile kalan kısmını alırlardı. canları çektiği kadarını almışlar para vermemek içinde taştı demişler. benim bir arkadaşımda başka bir arkadaşıma yapmıştı benzer birşeyi. yurtdışına çıkan arkadaşa tutturdu parfüm al bana diye. gelince fiyatını sordu arkadaşta söyleyince burada da aynı fiyat zaten hem burada taksit yapıyorlar alamam sendekini dedi bıraktı. kızın elinde kullanmadığı parfüm öyle kalakalmıştı.
Gervekten çok ayıp ettilerAy ne ayıp ya
Begenmesen bile verir parasını sonra begenmedik dersin kapıya bırakmak ne demek
Yaslanmıslar ama kalp kırmamayı ögrenememişler
Bundan hiç şüphem yok bu olaydan sonrakiradan kesin gelmeyen kisminin parasini
siz evden cikacak olsaniz bozuk muslugun kendir parasini bile alirlar sizden
Çok teşekkür ederim, ben onlara zorla vermedimki , kırmamak için çok istediler diye getirdim ama kırılan ben oldumAlakayı kes. Bedavaya alışmışlar belli ki, her işlerine de koşturuyorlar karşılığı ne peki kocaman bir hiç. Senin yaptığın iyiliklerin karşılığında sana değer verip gönlünü kirmamalari gerekirdi.
Kalp kırmak istemedim sadece , ama bunu dile getircem tekrardan onlaraBence tepkinizi dile getirin.Pekmezi beğenmediyse bile o kadar zahmet çekip getirmişsiniz.Aradan gün geçipte sonra kapı önüne bırakmak ne demekmiş öyle.Siz ayaklarına kadar götürmüşken birde.Saçmalamışlar iyice.
Bende anlamıyorum pekmez nasıl taşıyor, size evinşzw bişey alsanız o kırılsa götürüm magzaya verirmisiniz kırıldı diye, onlara da bana döküldü diye getirdi.Çok ilginç olmuş. Fiyatını bildikleri halde 4-5kg istemeleri ve ertesi gün bir miktarını alıp (taştığına inanmıyorum) gerisini kapıya bırakmaları hiç ama hiç hoş olmamış.
Bundan sonra mesafeli olmanızı tavsiye ederim.
Bulguru hiç açmamıslar, pekmezi dökmüşler yarısına yakını kadarını, dökğldğ diye getirdiler resmen ben naocaksam onu(60 yaş Yaşlı değil artık) Bence başka bir iş var, İçinden bir şey çıkmış olabilir. Bulgurun iadesi de bu sebepten olabilir. Bunca zamandır aklıbaşında olan koca insanlar, parasını önceden bildikleri halde ayıp olmasın diye bazı bahaneler sunmuşsa o işin içinde başka iş vardır. İçinde bir şey varsa görün diye geri vermiş olabilirler. Yoksa alıp güzelmiş sağol diyip döker göstermezlerdi. Ya da hep garipledi ama siz farketmediniz. Dostla ye iç alışveriş etme demişler.
İçimden neler geçiyor bi bilseniz, yarın çok şey dile getireceğim, kapıya koyuyorlar onlarda yetmemiş gibi aksam bana sebep açıklamaya geleceklerini söylüyorlar, iyilikten maraz doğar diye buna diyorlar demekkiBen sizin yerinizde olsam hemen şuan kapılarına çıkarım yarım şişenin fiyatı neyse onu isterim 10 liraysa da. Sonra da "Siz önce isteyip almayarak beni zor durumda bıraktınız ama ben başka müşteri buldum tam olanları sattım yarım olan şişeyi satamadığım için siz döktüğünüzün parasını verin bir daha da benden bir şey istemeyin." derim. Eğer para için yaptılarsa ki öyle duruyor zaten kudursunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?