Pekmez olayı

kesinlikle parası için yapmışlar. sizden hediye beklemişler galiba. yoksa taşsa bile kalan kısmını alırlardı. canları çektiği kadarını almışlar para vermemek içinde taştı demişler. benim bir arkadaşımda başka bir arkadaşıma yapmıştı benzer birşeyi. yurtdışına çıkan arkadaşa tutturdu parfüm al bana diye. gelince fiyatını sordu arkadaşta söyleyince burada da aynı fiyat zaten hem burada taksit yapıyorlar alamam sendekini dedi bıraktı. kızın elinde kullanmadığı parfüm öyle kalakalmıştı.
 
Laf olsun diye sormuşlar ne kadar diye. Sizin hediye etmenizi beklemişler pekmezi.

Boşverin sağlık olsun, pekmezi yemeyecekseniz sevdiğiniz birilerine hediye edebilirsiniz. Komşunuzla da aranıza mesafe koyarsınız.
 
tam terbiyesizlik yurtdışından ürün istemeye utanıyoruz biiz zahmet verıyoruz diye .iyilik yapmayacaksın haketmeyene
 
Alakayı kes. Bedavaya alışmışlar belli ki, her işlerine de koşturuyorlar karşılığı ne peki kocaman bir hiç. Senin yaptığın iyiliklerin karşılığında sana değer verip gönlünü kirmamalari gerekirdi.
 
Çok teşekkür ederim, ben onlara zorla vermedimki , kırmamak için çok istediler diye getirdim ama kırılan ben oldum
 
Çok ilginç olmuş. Fiyatını bildikleri halde 4-5kg istemeleri ve ertesi gün bir miktarını alıp (taştığına inanmıyorum) gerisini kapıya bırakmaları hiç ama hiç hoş olmamış.

Bundan sonra mesafeli olmanızı tavsiye ederim.
 
Kalp kırmak istemedim sadece , ama bunu dile getircem tekrardan onlara
 
Bende anlamıyorum pekmez nasıl taşıyor, size evinşzw bişey alsanız o kırılsa götürüm magzaya verirmisiniz kırıldı diye, onlara da bana döküldü diye getirdi.
 
Hahhh belli ki para istemeyeceksin sandılar. Bu arada ben pekmezin taşma olayına inanmadım. Pekmez taşıcak bişey değil. Bizim memleketinde pekmezi meşhurdur, onca saatlik yoldan gelir daha taştığını görmedim. Belli ki bir tabak araklamışlar.
 
Bulguru hiç açmamıslar, pekmezi dökmüşler yarısına yakını kadarını, dökğldğ diye getirdiler resmen ben naocaksam onu
 
Anladığım tek şey pekmezi döktüler ve bana döküldü diye getirdiler para vermeöek için bu benim suçum mu
 
Ben sizin yerinizde olsam hemen şuan kapılarına çıkarım yarım şişenin fiyatı neyse onu isterim 10 liraysa da. Sonra da "Siz önce isteyip almayarak beni zor durumda bıraktınız ama ben başka müşteri buldum tam olanları sattım yarım olan şişeyi satamadığım için siz döktüğünüzün parasını verin bir daha da benden bir şey istemeyin." derim. Eğer para için yaptılarsa ki öyle duruyor zaten kudursunlar.
 
Ne kadar ayıp etmişler terbiyesizlik resmen. O ürün bozuk çıksa bile ben goturupte kapıya birakmam.
Keşke en başta parasını peşin alıp pekmezi öyle verseydiniz. Ne biçim insanlar
 
iyi de evinde döktüğü şeden sen niye meshul olacaksın olur mu öyle şey? Alayım,yiyeyim evde sonra döküldü diyip marketten geri parasını isteyeyeyim var mı böyle bir dünya.Sen bu açılmış artık geri götüremem almak zorundasınız tadı aynı bir değişiklik yok diye ısrar edin bence.Alenen terbiyesizlik bu.
 
İçimden neler geçiyor bi bilseniz, yarın çok şey dile getireceğim, kapıya koyuyorlar onlarda yetmemiş gibi aksam bana sebep açıklamaya geleceklerini söylüyorlar, iyilikten maraz doğar diye buna diyorlar demekki
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…