Söyle söyleyeyim,aramızda bi samimiyet var gerçekten sevdiğim insanlardı, ben zaten söyledim herşeyi ama götürünce tekrar sordu ne kadar vercem diye su kadar diyince tamam dedi belki o an elinde yoktu diye düşğmdğm birde samimiueteen dolayı sustumBence pasif kalmışsın
Yerinde olsam önce arayıp sizin siparişler geldi, şu kadar tuttu, para hazır olduğunda getireyim ailem de parasını bekliyor derdim.
Anlatamayacak kadar çok sinirlendim .ben onların her işine kosuyodum gerçekten çok ayıp ettilerNe büyük terbiyesizlik bir de yaşlı insanlar olacaklar
Görüşmeyi kesin bence artık eskisi gibi yakın olmayın. Hediye diye götürdüğünüz bulgur bile geri dönmüş. Bir de kapıya bırakıp gitmişler aşırı sinir bozucu.
Bendeki pekmezi yedikten sonra istediler zaten , tat aynı tat bizde o kadından almıştık ve uzun zamandır sürekli istediler,inanın bende sevmiyorum doktor pekmez yemesi gerektiğini söyledi diye getirdimÇok ayıp etmişler. Benim için o kadar yoldan getirmiş birisi kötü olsa bişey demem. Sonuçta sen aracısın yani. Araya resmiyet koymak gerek demek ki. Benden de isteyen filan oluyor da bişeyler çok zor getirmek hiç göze alamam. Bir de sorumluluk beğenmezlerse zoruma gider filan.
Zaten başımıza ne geliyorsa iyi niyetten geliyor yaSöyle söyleyeyim,aramızda bi samimiyet var gerçekten sevdiğim insanlardı, ben zaten söyledim herşeyi ama götürünce tekrar sordu ne kadar vercem diye su kadar diyince tamam dedi belki o an elinde yoktu diye düşğmdğm birde samimiueteen dolayı sustum
Krsinlikle haklısınızn bendekş pekmezi yediler çok beğendiklerini söylediler aynısından getirdim sonrada geri kapıya bırakıp gittiler aradan 1 gün geçmeden ve pekmezin yarısı yokZaten başımıza ne geliyorsa iyi niyetten geliyor ya
E yedikleri kısmının parasını verselerdi. Ne terbiyesiz insanlarmış. Dökülmüş olsun, yemiş olsunlar farketmez ki sonuçta sen vermişsin ve sana eksik veriyorlar. O üç kuruşa mı kalmışlar bu insanlar.Krsinlikle haklısınızn bendekş pekmezi yediler çok beğendiklerini söylediler aynısından getirdim sonrada geri kapıya bırakıp gittiler aradan 1 gün geçmeden ve pekmezin yarısı yok
Önce döküldü diye geri getirdiğini söyledi insan dökülğnce geri götürüp verir mi acaba,? Sonrada bahane bulamayınca tadında bi değişiklik mi var dedilerE yedikleri kısmının parasını verselerdi. Ne terbiyesiz insanlarmış. Dökülmüş olsun, yemiş olsunlar farketmez ki sonuçta sen vermişsin ve sana eksik veriyorlar. O üç kuruşa mı kalmışlar bu insanlar.
Kac gündür pekmez istediler getirdim geri getirip kapıya bıraktılar
Bakmaz olur muyum, hatta başkalarına da tattırdım kesinlikle bişey yok mis gibi pekmez dediler, sorun döküldü diye getirdiklerini söylediler sonrada begenmedik dediler sürekli bahane aradılarTadina baktin mi açık kavanozdaki pekmezin? Gerçekten sıkıntı olabilir mi acaba
Aynen öyle çok teşekkür edeeimHer işte bir hayır var. Beğenselerdi ve her memleketten gelişinizde 5-10 kg isteselerdi zor olurdu. Boşverin, sizin için daha rahat olmuş.
Pekmez taşıyor mu öyle bizde aldık hiç açınca taşma olmadı ama tahinle karıştırınca mükemmel oluyor60 yaşlarında , olabilir hiç böyle düşünmedim
Haklisiniz elbetİnanın çok zpruma gitti, hiç mi hatrım yoktu, bir iğneleri olsa yardıma ihtiyaçları olsa koşa koşa giderdim, onca yolu onlarla çektirip hiç bi açıklama yapmadan kapıya koymaları çok kırıldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?