Pekmez olayı

Valla aynen dediğim gibi oldu, bunu almak istemediklerini için bulguru da getirdiler, istediğim kadar ederim almazlardı kadın biraz cimri bu konularda, eski kiracılarına hak verdim şimdi.

Yani burdan ben sinirlendim sizi düşünemiyorum ama lütfen biraz sesinizi çıkartın.

Ne kadar ayıp etmişler terbiyesizlik resmen. O ürün bozuk çıksa bile ben goturupte kapıya birakmam.
Keşke en başta parasını peşin alıp pekmezi öyle verseydiniz. Ne biçim insanlar
Aslında öyle yapcaktım , adam hesaptan para göndermeyi bilmiyordu, getirince veririm dedi bende pekmezi alınca verecek sandım ama gidince de yarın veririm gibi söylendi ne bileyim ya böyle olacağını

Aslında öyle yapcaktım , adam hesaptan para göndermeyi bilmiyordu, getirince veririm dedi bende pekmezi alınca verecek sandım ama gidince de yarın veririm gibi söylendi ne bileyim ya böyle olacağını
Evet hediye edeceksiniz diye beklemiş, insanlar bu cimrilikle zengin oluyor galiba.. biz ondan hâlâ kiraciyiz

ya insanlar bir garip o kadar iste sonra kapıya koy. biz mi çok düşünceliyiz acaba. ya sabırr..

Var böyle edepsiz insanlar malesef. O kadar kendinize yük edip getirmişşisnz sonuçka zorunda değildiniz hamalları yok onların. Taa memleketten getirmeninizn hatrına insan sesini çıkarmaz teşekkür eder alır. Böyle sadece kendini düşünen bencil insanlardan hiç hoşlanmıyorm yaşlıda olsaler eminim gençlikleride aynıdır. Siz haklısınız terbiyesizlik yapmışlar. Ben sizin yerinizde olsam fazla muhuttap olmam bir daha

Yaptıkları cok ayıp emeğine yazık yük edıp getırmıssın konusma tepkılı davran kırgın oldugunu bılsınler

Olan olmus bi dahakine kol saati:) annene parasini ver satmis gibi.. buzdolabinda saklayabilirsin.. ya da baskasina sat.. tahin pekmez cekti canim gidip biraz yiyim:)

Bende daha bugün pekmez aldım valla ne taştı nede birşey.. tövbeler olsun insanlar nasıl neler neler diyorlar.. istemiyorsan adam gibi söyle kapıya koymak ne.. belli bir yaştan sonra insnları anlamak zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…