Valla aynen dediğim gibi oldu, bunu almak istemediklerini için bulguru da getirdiler, istediğim kadar ederim almazlardı kadın biraz cimri bu konularda, eski kiracılarına hak verdim şimdi.iyi de evinde döktüğü şeden sen niye meshul olacaksın olur mu öyle şey? Alayım,yiyeyim evde sonra döküldü diyip marketten geri parasını isteyeyeyim var mı böyle bir dünya.Sen bu açılmış artık geri götüremem almak zorundasınız tadı aynı bir değişiklik yok diye ısrar edin bence.Alenen terbiyesizlik bu.
Yani burdan ben sinirlendim sizi düşünemiyorum ama lütfen biraz sesinizi çıkartın.İçimden neler geçiyor bi bilseniz, yarın çok şey dile getireceğim, kapıya koyuyorlar onlarda yetmemiş gibi aksam bana sebep açıklamaya geleceklerini söylüyorlar, iyilikten maraz doğar diye buna diyorlar demekki
Aslında öyle yapcaktım , adam hesaptan para göndermeyi bilmiyordu, getirince veririm dedi bende pekmezi alınca verecek sandım ama gidince de yarın veririm gibi söylendi ne bileyim ya böyle olacağınıNe kadar ayıp etmişler terbiyesizlik resmen. O ürün bozuk çıksa bile ben goturupte kapıya birakmam.
Keşke en başta parasını peşin alıp pekmezi öyle verseydiniz. Ne biçim insanlar
Evet hediye edeceksiniz diye beklemiş, insanlar bu cimrilikle zengin oluyor galiba.. biz ondan hâlâ kiraciyizAslında öyle yapcaktım , adam hesaptan para göndermeyi bilmiyordu, getirince veririm dedi bende pekmezi alınca verecek sandım ama gidince de yarın veririm gibi söylendi ne bileyim ya böyle olacağını
Kesinlikle hem sesimi çıkarcam hem de tepkimi aşırı belli edecem zaten.Yani burdan ben sinirlendim sizi düşünemiyorum ama lütfen biraz sesinizi çıkartın.
Çok haklısınız cimrililkten insani ilişkileri bile bilmeyen insanlar varEvet hediye edeceksiniz diye beklemiş, insanlar bu cimrilikle zengin oluyor galiba.. biz ondan hâlâ kiraciyiz
Konu pekmez zaten: )Pekmez pekmez pekmez
Ben hiçbir şey anlamadım.
Gerçekten ve pekmezden ibaret yazın
Kırk yıl düşünsem aklıma böyle bişey gelmezdiBirdaha boyle muhabbetlere girmem mesafeyi korurdum ev ile ilgili durumlar disinda muattap olmazdim kapiya birakmakda ayrica sacmalik
Anlatım bozukluğu var :)Konu pekmez zaten: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?