Pekmez olayı

Şuan aynısını yaşıyorum bende ama benimkilr önce döküldüğü için para vermek istemediler, sonrada tadı bahane ettiler gerçekten çok sınır bozucu

Asansörden indim kapının orda görünce Bş ana şaşırdım kaldım , onların katta indim sandım sağıma soluma iyice baktım, hemen alıp içeri koydum, vereli daha 12 saat olmamıştı, getirip koymaları sok oldum,pekmezden hiç bişey yok, gerçekten para istemesem hayatta getirmezlermişti demek

En iyisi resmiyet. Iyi niyetli olunca herkes kullanmaya yer ariyor.

Ayıp etmişler size. Mesafeli durun en iyisi bundan sonra.

Pekmez nasıl dökülür ya... Basbayagi yarısını alıp para vermemek için kalanıni göndermişler gibi duruyor,günahları boynuna... Parasıni almadan bir iş yapmayı hiç sevmiyorum, dönüp dolaşıp hep beni vuruyor sonra... Gerçi ben başkalari için birşey yapmayı da hiç sevmiyorum

Annemin köyden getiridigi pekmezi üst komşu yalvar yakar satın almıştı. bir hafta sonra benzer şişede kokuşmuş, topak topak olmuş, pekmez dışında herşeye benzeyen, bilmem kaç yıllık zift gibi bişiyi bu pekmez bozuk diye getirip parasını istemişti.
Annem de .. hanım kimsenin aklı ile dalga geçmeye gerek yok al paran da sadakam olsun bu çöp de benim değil naparsan yap deyip kapıyı kapatmış. Sizin bir laf etmenize gerek yok ama ayıp etmişler. Eğer fazla bu bize dermişlerse bir sisecik alıp gerisini vermek istemiş olabilirler. Unutun gitsin tanımış oldunuz komşunuzu.

Siz bence ne acıklama yapacaklar Bi bekleseydiniz. Çok kaba bir harekette bulunmuslar cünkü. Yakın olsak ben hemen talip olurdum pekmsxe o da ayrı =) o kadar yol gelmiş, cok emek ister pekmez yapmak zaten .

Zenginin parası daha kıymetli oluyo canım parasını isteyeceğine canını iste demişler ya öyle
Beleş pekmez bekleyen avucunu yalasın suyunu çıkartıp kaynatması saatlerce bide yaz sıcağında kolaymı

Boşver görüşme böyle insanlarla

Ben böyle isteyenlere bisi getirmeyi sevmiyorum.
kendimede getirmedim diyorum.
icimden gelene alirim hediye

Siz bence ne acıklama yapacaklar Bi bekleseydiniz. Çok kaba bir harekette bulunmuslar cünkü. Yakın olsak ben hemen talip olurdum pekmsxe o da ayrı =) o kadar yol gelmiş, cok emek ister pekmez yapmak zaten .
Tesekkür ederim , gerçekten çok emek harcandı birebir şahit oldum kesmesi kaynatması felan aşırı emek isteyen seylerdi.

Geecektrn şişede çok ayıp etmişler, kendi oğlu kızı pek gelmezdi, sürekli bi ihtiyaçları olduğu zaman ben kosardım, hiç mi hatır kalmamış insanlarda, keşke daha önceden tanısaydımda bu kadar iyi niyetli olmasaydım,

Kaynatılırken ben de vardım, hava çok sıcaktı sabahtan akşama kadar üzüm kestiler , uzaktı bağları, onu saatlerce ezdiler kaynattılar 4 gün boyunca başından bir dakika ayrılmadılar, be sonrada paylaştılar aralarında, bu insanlar bunlardan harçlık ediniyor kendilerine eşleri para vermiyor , sattıkları eziyetlerine değmiyor ama çocuk okutmak için 2 kuruşta olsa satmak zorundalar maalesef,
Sürekli pekmez diyip diyipde , pekmez döküldü diye kapıya koymaları hiç haber vermemeleri hala aklım almıyor

Kapıya bırakmak nedir, insan gibi çal zili bırak madem öyle terbiyesizlikten başka bişey değil. Görüşmeyin konuşmayın birdaha.
Bana göre de terbiyesizlik, o an keşke haliami görseydiniz, acaba yanlış kata mı çıktım diye sağa dola baktım bi an aklım gitti , sınavdan cıkmıssım zaten sorunlarım var birde bunu görünce iyice canö sıkıldı

. Görürseniz neden böyle yaptıklarını sorun , 2 çift laf söyleyin içinizde kalmasın ve birdaha asla yüz göz olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…