Şuan aynısını yaşıyorum bende ama benimkilr önce döküldüğü için para vermek istemediler, sonrada tadı bahane ettiler gerçekten çok sınır bozucuSinir bozucu bi durum benimde başıma gelmişti bi taniğin zeytini vardi kv çok beğenirdi köyde söylemiş komşusuda istemiş hemde akraba. Eşim kızdi niye götürüyoruz diye ayip istemişler dedim kendi arabamızla giderken götürdü. Orda kadın tadina bakmış güzel değil pahalı vs vs. İstememiş.
Bir daha kimseye bişey götürmem.
Asansörden indim kapının orda görünce Bş ana şaşırdım kaldım , onların katta indim sandım sağıma soluma iyice baktım, hemen alıp içeri koydum, vereli daha 12 saat olmamıştı, getirip koymaları sok oldum,pekmezden hiç bişey yok, gerçekten para istemesem hayatta getirmezlermişti demekBizim de bir komsumuz pekmez istemisti biz de annemin teyzesinden kac kilo getirmistik kadina soyledik orali bile olmadi biz de kendimiz verdik parasini. Ancak bedava yedireceksin o zaman islerine geliyor senden iyisi olmuyor... Cok ayip etmisler kapinin onune koymakla ve basindan almakla.
En iyisi resmiyet. Iyi niyetli olunca herkes kullanmaya yer ariyor.Asansörden indim kapının orda görünce Bş ana şaşırdım kaldım , onların katta indim sandım sağıma soluma iyice baktım, hemen alıp içeri koydum, vereli daha 12 saat olmamıştı, getirip koymaları sok oldum,pekmezden hiç bişey yok, gerçekten para istemesem hayatta getirmezlermişti demek
Normalde kilosu 30 35 lira köylü pekmezi ve kendi bağlarının pekmezi, günlerce kaynattılar çok emek var , tanıdık diye benim yüzünden 20 liradan kilosunu vermişlerdi, sonuçta herseyini baştan söyleidm ben sonra ne değişti bilmyirıum
Zaten konu sahibiyle zıtlaşmadıkKizin derdi kendine yetiyo bos ver:)
Tesekkür ederim , gerçekten çok emek harcandı birebir şahit oldum kesmesi kaynatması felan aşırı emek isteyen seylerdi.Siz bence ne acıklama yapacaklar Bi bekleseydiniz. Çok kaba bir harekette bulunmuslar cünkü. Yakın olsak ben hemen talip olurdum pekmsxe o da ayrı =) o kadar yol gelmiş, cok emek ister pekmez yapmak zaten .
Geecektrn şişede çok ayıp etmişler, kendi oğlu kızı pek gelmezdi, sürekli bi ihtiyaçları olduğu zaman ben kosardım, hiç mi hatır kalmamış insanlarda, keşke daha önceden tanısaydımda bu kadar iyi niyetli olmasaydım,Annemin köyden getiridigi pekmezi üst komşu yalvar yakar satın almıştı. bir hafta sonra benzer şişede kokuşmuş, topak topak olmuş, pekmez dışında herşeye benzeyen, bilmem kaç yıllık zift gibi bişiyi bu pekmez bozuk diye getirip parasını istemişti.
Annem de .. hanım kimsenin aklı ile dalga geçmeye gerek yok al paran da sadakam olsun bu çöp de benim değil naparsan yap deyip kapıyı kapatmış. Sizin bir laf etmenize gerek yok ama ayıp etmişler. Eğer fazla bu bize dermişlerse bir sisecik alıp gerisini vermek istemiş olabilirler. Unutun gitsin tanımış oldunuz komşunuzu.
Kaynatılırken ben de vardım, hava çok sıcaktı sabahtan akşama kadar üzüm kestiler , uzaktı bağları, onu saatlerce ezdiler kaynattılar 4 gün boyunca başından bir dakika ayrılmadılar, be sonrada paylaştılar aralarında, bu insanlar bunlardan harçlık ediniyor kendilerine eşleri para vermiyor , sattıkları eziyetlerine değmiyor ama çocuk okutmak için 2 kuruşta olsa satmak zorundalar maalesef,Zenginin parası daha kıymetli oluyo canım parasını isteyeceğine canını iste demişler ya öyle
Beleş pekmez bekleyen avucunu yalasın suyunu çıkartıp kaynatması saatlerce bide yaz sıcağında kolaymı
Boşver görüşme böyle insanlarla
Bu bana ders olsun ilk vr son oldu zatnBen böyle isteyenlere bisi getirmeyi sevmiyorum.
kendimede getirmedim diyorum.
icimden gelene alirim hediye
Bana göre de terbiyesizlik, o an keşke haliami görseydiniz, acaba yanlış kata mı çıktım diye sağa dola baktım bi an aklım gitti , sınavdan cıkmıssım zaten sorunlarım var birde bunu görünce iyice canö sıkıldıKapıya bırakmak nedir, insan gibi çal zili bırak madem öyle terbiyesizlikten başka bişey değil. Görüşmeyin konuşmayın birdaha.
. Görürseniz neden böyle yaptıklarını sorun , 2 çift laf söyleyin içinizde kalmasın ve birdaha asla yüz göz olmayın.Bana göre de terbiyesizlik, o an keşke haliami görseydiniz, acaba yanlış kata mı çıktım diye sağa dola baktım bi an aklım gitti , sınavdan cıkmıssım zaten sorunlarım var birde bunu görünce iyice canö sıkıldı
Döküldüğü için dediler, aama tepkili bir şekilde sorcam zaten. Görürseniz neden böyle yaptıklarını sorun , 2 çift laf söyleyin be birdaha asla yüz göz olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?