Kilosu 20 lira hatta daha pahalıya satıyorlar ama tamamen organikNe kadardı ki pekmez?
Sonuna kadar katılıyorum, madem vazgececksiniz neden getittirdiniz, birde gerçekten döküldüğü için para vermek istemediler o yüzden bana kaldı, hiç anlam veremiyorıum, bu saatten asla muhatap olmam.Var böyle edepsiz insanlar malesef. O kadar kendinize yük edip getirmişşisnz sonuçka zorunda değildiniz hamalları yok onların. Taa memleketten getirmeninizn hatrına insan sesini çıkarmaz teşekkür eder alır. Böyle sadece kendini düşünen bencil insanlardan hiç hoşlanmıyorm yaşlıda olsaler eminim gençlikleride aynıdır. Siz haklısınız terbiyesizlik yapmışlar. Ben sizin yerinizde olsam fazla muhuttap olmam bir daha
2.5 litrelik kola şişesinin yarısındma biraz fazlası yoktu, taştı ev battı ilk basta o yüzden almıyoruz dediler sonra çevirdiler işte tadı istediğimiz gibi değildi diye, bendekş pekmezi yediler , yerken gayet çok begenmişlerdi. Dökülünce begenmediler.Sözde dökülen kısım ne kadardı kaç litreydi tahminen... evde karı koca tekseler yarım litre bile yeter onlara. Bence kesinlikle neden böyle yaptıklarını sormalısın ayrıca taşma olayına inanmadığını da söylemelisin
Yok gelmediler, benim anladığım pekmez dökülünce almak istemediler , para vermek istemediler çünkü yarısı kadarı dökülmüştü , bulguruda bana ayıp olmasın diye verdiler herhalde , beni balkonda görünce aradılar kaç saat sonra , yoksa ınuda aramıyorlardıaksam oturmaya gelicez acıklayacagız demişler
gelmediler mi??
9 sayfa yorum okudum biri de cıkıp ee acıklamadılar mı dememiş yav
Çok teşekkür ederim inanın son Paraná kadar göndermek zorunda kaldım fazlasıyla, kadına ayıp olmasın diyeKuzum bana yolla ben alırım pekmezi sen öğrencisin zorda kalma gerçekten ciddiyim .
Ben nasıl bu insanları bu kadar iyi bilmişsim kendine çok kızıyorum, benim çok iyi dediğim insanlara bak diye sabahtan beri kızgınlıgım geçmedi, alsalar ne olacaktı her şey para mı , yoksa da sonra veririz dese onada razıydım, ama kapıya koymaktansa parayı hiç vermese daha iyi olırduEv sahipleriniz terbiyesizin önce gidenleri beleşçi tok geçinip ağzı kokan tiplerden hiç tarzım değil öyle aç insanlar kapıya bırakıp gitmek neymiş karaktersizler bidaha lokma vermeyin z.kkm yesinler..
Yani asitli mi bu tascak:))Sözde dökülen kısım ne kadardı kaç litreydi tahminen... evde karı koca tekseler yarım litre bile yeter onlara. Bence kesinlikle neden böyle yaptıklarını sormalısın ayrıca taşma olayına inanmadığını da söylemelisin
Kizin derdi kendine yetiyo bos ver:)Anlatım bozukluğu var :)
Normalde kilosu 30 35 lira köylü pekmezi ve kendi bağlarının pekmezi, günlerce kaynattılar çok emek var , tanıdık diye benim yüzünden 20 liradan kilosunu vermişlerdi, sonuçta herseyini baştan söyleidm ben sonra ne değişti bilmyirıumÇok ucuzsa ve aranızda bu şekilde al, ver oluyorsa parasız vermeni beklemiş olabilirler. 4 kilo da hediye beklemek ayıp bir şey.
Sinirden ne yazdıgımı bende sasırıyorum, telden yazıyorum zor oluyor o yüzden anlatım bozukluğu yapmış olabilirim k.bakmayınKizin derdi kendine yetiyo bos ver:)
Kadın da bedavaya yapmıyor illa ki alacak emeklerinin karşılığını. Ne ayıp şey ben olsam beğenmesem bile alır birine verirdim üstelik bir de varlıklı da insanlarmış.Çok teşekkür ederim inanın son Paraná kadar göndermek zorunda kaldım fazlasıyla, kadına ayıp olmasın diye
Sefil tipler ışte..Daha yeni benim de benzeri başıma geldi annem çok güzel herşeyi organik tertemiz tarhana yapıyor tadına bakan bayılıyor biri yaptırdı özellikle kırk kere söyledi bende kıramadım eşim tarafından akraba, sonra tarhanalar gelince söylemeyi unuttum köyde babanneme yaptırdım dedi bende hiç belli etmedim anneme sekiz kilo tarhana parasını kendi harçlığımdan gönderdim..Kimseye iyilik yapmayacaksın bu dünyada.Hangi iyilik cezasız kalmış ki...Ben nasıl bu insanları bu kadar iyi bilmişsim kendine çok kızıyorum, benim çok iyi dediğim insanlara bak diye sabahtan beri kızgınlıgım geçmedi, alsalar ne olacaktı her şey para mı , yoksa da sonra veririz dese onada razıydım, ama kapıya koymaktansa parayı hiç vermese daha iyi olırdu
Gercekten insanın zrouna giden şeyler bu .Sizi çok iyi anlıyorum, kimseye iyilik yaramıyormus ben bunu bi kez daha anladımSefil tipler ışte..Daha yeni benim de benzeri başıma geldi annem çok güzel herşeyi organik tertemiz tarhana yapıyor tadına bakan bayılıyor biri yaptırdı özellikle kırk kere söyledi bende kıramadım eşim tarafından akraba, sonra tarhanalar gelince söylemeyi unuttum köyde babanneme yaptırdım dedi bende hiç belli etmedim anneme sekiz kilo tarhana parasını kendi harçlığımdan gönderdim..Kimseye iyilik yapmayacaksın bu dünyada.Hangi iyilik cezasız kalmış ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?