Pekmez olayı

Sözde dökülen kısım ne kadardı kaç litreydi tahminen... evde karı koca tekseler yarım litre bile yeter onlara. Bence kesinlikle neden böyle yaptıklarını sormalısın ayrıca taşma olayına inanmadığını da söylemelisin

Sonuna kadar katılıyorum, madem vazgececksiniz neden getittirdiniz, birde gerçekten döküldüğü için para vermek istemediler o yüzden bana kaldı, hiç anlam veremiyorıum, bu saatten asla muhatap olmam.

aksam oturmaya gelicez acıklayacagız demişler
gelmediler mi??

9 sayfa yorum okudum biri de cıkıp ee acıklamadılar mı dememiş yav

2.5 litrelik kola şişesinin yarısındma biraz fazlası yoktu, taştı ev battı ilk basta o yüzden almıyoruz dediler sonra çevirdiler işte tadı istediğimiz gibi değildi diye, bendekş pekmezi yediler , yerken gayet çok begenmişlerdi. Dökülünce begenmediler.

aksam oturmaya gelicez acıklayacagız demişler
gelmediler mi??

9 sayfa yorum okudum biri de cıkıp ee acıklamadılar mı dememiş yav
Yok gelmediler, benim anladığım pekmez dökülünce almak istemediler , para vermek istemediler çünkü yarısı kadarı dökülmüştü , bulguruda bana ayıp olmasın diye verdiler herhalde , beni balkonda görünce aradılar kaç saat sonra , yoksa ınuda aramıyorlardı

Ev sahipleriniz terbiyesizin önce gidenleri beleşçi tok geçinip ağzı kokan tiplerden hiç tarzım değil öyle aç insanlar kapıya bırakıp gitmek neymiş karaktersizler bidaha lokma vermeyin z.kkm yesinler..

Bu arada pekmezin dökülmesi onların kabahati sizin değil, bu kapıya bırakma sebebi olamaz, beleşçiler...

Ev sahipleriniz terbiyesizin önce gidenleri beleşçi tok geçinip ağzı kokan tiplerden hiç tarzım değil öyle aç insanlar kapıya bırakıp gitmek neymiş karaktersizler bidaha lokma vermeyin z.kkm yesinler..
Ben nasıl bu insanları bu kadar iyi bilmişsim kendine çok kızıyorum, benim çok iyi dediğim insanlara bak diye sabahtan beri kızgınlıgım geçmedi, alsalar ne olacaktı her şey para mı , yoksa da sonra veririz dese onada razıydım, ama kapıya koymaktansa parayı hiç vermese daha iyi olırdu

Çok ucuzsa ve aranızda bu şekilde al, ver oluyorsa parasız vermeni beklemiş olabilirler. 4 kilo da hediye beklemek ayıp bir şey.
Normalde kilosu 30 35 lira köylü pekmezi ve kendi bağlarının pekmezi, günlerce kaynattılar çok emek var , tanıdık diye benim yüzünden 20 liradan kilosunu vermişlerdi, sonuçta herseyini baştan söyleidm ben sonra ne değişti bilmyirıum

Evet terbiyesizlik yapmislar bu net...Ama bunda bu kadar üzülecek moral bozacak kahrolacak bir sey de yok yahu...Bir daha çok samimi olmazsiniz olur biter,sıkmayın caninizi

Çok teşekkür ederim inanın son Paraná kadar göndermek zorunda kaldım fazlasıyla, kadına ayıp olmasın diye
Kadın da bedavaya yapmıyor illa ki alacak emeklerinin karşılığını. Ne ayıp şey ben olsam beğenmesem bile alır birine verirdim üstelik bir de varlıklı da insanlarmış.
Sen bana yolla canim :)

Sefil tipler ışte..Daha yeni benim de benzeri başıma geldi annem çok güzel herşeyi organik tertemiz tarhana yapıyor tadına bakan bayılıyor biri yaptırdı özellikle kırk kere söyledi bende kıramadım eşim tarafından akraba, sonra tarhanalar gelince söylemeyi unuttum köyde babanneme yaptırdım dedi bende hiç belli etmedim anneme sekiz kilo tarhana parasını kendi harçlığımdan gönderdim..Kimseye iyilik yapmayacaksın bu dünyada.Hangi iyilik cezasız kalmış ki...

Sinir bozucu bi durum benimde başıma gelmişti bi taniğin zeytini vardi kv çok beğenirdi köyde söylemiş komşusuda istemiş hemde akraba. Eşim kızdi niye götürüyoruz diye ayip istemişler dedim kendi arabamızla giderken götürdü. Orda kadın tadina bakmış güzel değil pahalı vs vs. İstememiş.
Bir daha kimseye bişey götürmem.

Bizim de bir komsumuz pekmez istemisti biz de annemin teyzesinden kac kilo getirmistik kadina soyledik orali bile olmadi biz de kendimiz verdik parasini. Ancak bedava yedireceksin o zaman islerine geliyor senden iyisi olmuyor... Cok ayip etmisler kapinin onune koymakla ve basindan almakla.

Gercekten insanın zrouna giden şeyler bu .Sizi çok iyi anlıyorum, kimseye iyilik yaramıyormus ben bunu bi kez daha anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…