Pekmez olayı

Ne tuhaf bakış açısı var bazılarının. O siparişi verdikten sonra tadının kötü veya yolda bozulabileceğini düşünüp öyle isteyecekler öyleyse. Zira direkt satıcıdan alınmıyor şikayet edilebilsin. Aracıya ayıp değil mi? İhtiyacı olmayan birşeyi mecburi alıp parasını kendi verdi. Çok ayıp bu yapılan.

Pekmez pekmez pekmez
Ben hiçbir şey anlamadım.

Gerçekten ve pekmezden ibaret yazın
K9nu sahibi iyiniyetinin kurbani olmus
Konusahibjnin evindd pekmez yiyen komsusu tadını cok begenir ve israrla ondan kendisinede 4 kg miydi ne siparis verdirir.
Pekmez gelir hatta yanında da hedaye olarak bulgur gelir.
Konh sahibi disarsan eve gelince kapi onune terkedilmis bulur koyden istedikleri pekmezi
Bu zengin fakat kafasi karisik yasli vift pekmezi istemiyordu .sebep neydi bilinmez
Ama bir savunmada kapagi qvinca dokjldugu icin olmadi tadinj beğenmediği icin almaktan vazgecmisti.
Uzun oldu sanirsam umarım bu sefed anlasilmistir.
Konu pekmez degil ...

Keşke akşam musaitmisin dediklerinde buyur edip dinleseydin belkide gecerli bir sebepleri vardır... Yapilan hoş degil ama konuşmayı deneseydin sonucta ev sahibin orada oturduğun sürece yüz yüze bakacaksin...

cok ayıp etmısler haklısınız
sıkmayın canınızı bazıları nerde nasıl davranması gerektıgını bılmez bosverın buyukluk sızde kalsın mesafe koyun unutun gıtsın

Yorumları okuyup yazsaydın keşke
Soru cevap ilerledik biz

Çok ayıp etmişler.Kesin fiyatını fazla buldular.Bende komşudan pekmez aldım.Kilosu 30 tl ye sizinki ne kadardı.Kendisi yapıyor temiz diye eşim sipariş vermiş evde pekmez dolu olmasına rağmen bana getirdi verdi haberim yoktu eşimin istediğinden ama ayıp olmasın diye aldım.Sonra parasını verdim.3 ay geçti daha inanın tadına bakmadım.Çok ayıp yaptıkları ne olursa olsun kapıya pekmez bırakılır kaçılır mı

Onlar beleşe getirmek istemişler.Ben olsam bir daha hiç muhattap olmaz ve geliş gidiş yapmazdım.Sadece karşılaşınca bir selam verirdim o kadar.Yaptıkları çok çirkin.

Malum bedava pekmez baldan tatlı, önceden verdikleriniz bedava olduğu için tatlıydı, buna para ödeyince acılaşıverdi pekmezcik.
Bunlar kesin, sizin pekmezi alıp
-ay 4 kilocuk pekmezin lafı mı olur.
deyip, parasını almazsınız sandılar.

Gece gece kalkıp pekmez yiyesim geldi.

Ellerinize sağlık , pekmez olan konuya armut yazcaktım herhalde o yüzden bu yorumu pek önemsemedim, aynen söylediğinizi gibi oldu her sey

Güldürdünüz beni:) ama pekmezin benim olmadığını da biliyorlardı demekki gerçekten bedava vereceğini düşündüler, acaba hediye deseydin getirir miydi:)

Bence bunlara misafir gelen biri pekmezi yedi, çok beğendi ve "benim için de sipariş verin" dedi. O yüzden 4 kilo istediler. Sonra o kişi almaktan vazgeçince bunlar da yiyecekleri kadarını alıp gerisini bıraktılar.

2. tahminim de, aldıkları şey kola şişesindeymiş sanırım ve 4 kilo pekmez litre olarak daha az yer kaplayacağı için ve litre-kilo ayrımını bilmedikleri için şişelerin litresine bakıp 4 litre gelmediğini gördüler. "Bu nasıl iş dediler" ve yine yiyecekleri kadarını alıp geri gönderdiler. Sütçüden kiloyla süt alıp "bu niye 1 litrelik şişeyi doldurmadı" diye kavga eden teyzeler gibi.

3. seçenek ise insanlıktan anlamayan terbiyesiz kişiler olmaları.

Ne olursa olsun kapıya bırakmaları ayrı bir terbiyesizlik. Bundan sonra kira dışında muhatap olmayın.

Onlar beleşe getirmek istemişler.Ben olsam bir daha hiç muhattap olmaz ve geliş gidiş yapmazdım.Sadece karşılaşınca bir selam verirdim o kadar.Yaptıkları çok çirkin.
Ben böyle insanlardan cabuk soğuyorum, özellikle adamın eşi çok fenaydı amanben kötülüğünü görmemiştim hiç, çok ayıp ettiler bir daha umrumda değiller

Çok güzel yorum yaptınız, 4 kilo pekmez, 2.5 lt kıla şişesi , ve yanında küçük bir kavanoza denk geliyo, ama çok küçük, yoğunluğu ahır pekmezin gerçekten öyle düşünmüşte olabilirler, yanındaki küçücül kavanozlara birlikte 4 litrtdi onu hiç hesaba katmadm bile, eğer pekmezden anlayan tanıdıklarınız varsa sorabilirsiniz,2.5 lt kola şişesi ağzına kadar dolu 3.5ltrye yakın alıyor, yanında da kavanoz vardı çok çok az

Çok ayıp ettiler çok zoruna gitti, birde o kadar bulgur getirdim ,yollarda perişan ola ola, bunun açıklaması yok,

Bizim oranın bağları meşhurdur , pekmez kaynatılır her sene, gerçekten organik , pekmezin tadında bişey olsa tamam yine anlarım ama gerçekten yok, din basklarınada denettirdim tadı nasıl diye herkes çok beğendi, hatta ben alayın diyende oldu komşulardan yok dedim, kilosu çok uygun 20 lira sırf satılsın diye bu kadar uygun, cevrede normalde 30-35 liraya satıyorlar, bu insanlar zengin, ama bu kadar cimri olduklarını bilmiyordm

Kendim sipariş etmişim, ısrar kıyamet aramışım içinden böcek, kıl vs. çıksa bile geri getirip kapıya atmam. Çok büyük ayıp..
60 yaş o kadar yaşlı değil alttan almayın konuşmaya geldiklerinde..

Çok haklısınız. Aracıyla alınan şey iade edilmez zaten. Edilse bile insan olan kapıyı çalıp açıklama yaparak verir. O yaşa gelip bunları düşünememek çok garip.

olurmu oyle sey ne parası canım deseydın bak nasıl yağla balla yiyeceklerdi. nefret ederım beleşçi insanlardan.İyi olmus bı yandan bırdaha senden bısey ısteyıp basına ekşimeyecekler. mesafe koymak için neden olmuş.ayrıca yaslı ınsanlar hedıyedır hürmettir daha iyi bilirler bunlar bı değişik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…