Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Merhaba arkadaşlar...Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...

Kilo bildirimi:Geçem hafta:63.8

Bu hafta:63.9

Gelen kilo:+100

spor yok...Eee sonucun bu olacağı belliydi....

hepiniz biliyosunuz tabikide ben hatırlatıyım arkadaşlar suyu ihmal etmeyin bolllll bollll için
acayip etkiliyo kilo vermeyi
su içmek için bi yöntemn var mı ben günde 3 bardaktan fazla içemiyor(d)um...bu gn takımım için 5 bardak yaptım bile ama zor içiyorum ya sevmeyerek....tabi en az 2 ltre yapcam kurallarımız gereği....

ayça kaya diyor ki

her gün mutlaka 1 bardak yoğurt yeyn hem tok tutar hem karın yağlarını eritir tabi ev yapımı olcak

her gün mutlaka 1 adet kivi yeyin c vitamni deposu ve yağ yakmaya yardımcı

her gün mutlaka haşlama yumurta yeyn tok tutar acıktırmaz

her gün mutlaka 1 veya 2 fincan yeşil çay için kesin yağ yakaıcıdır

ve öğünlerle beraber su tüketn kabız olmazsınız çok yemezsniz zayıflarsınız cildiniz güzelleşir falan falan falnn......

ben severim zorla içmem ama benimde şöyle bi sorunum varki aklıma gelmez çok susamadıkça
bende her odaya bir şişe koydum gördükçe içiyorum
sende şöyle düşün beyin gücü denen bişey var aslında inanıyorum ben ona
al bi bardak su ,bu mucizevi bişey hayallerime bununla kavuşacağım de,
kapa gözlerini ,kendini istedğin kiloda herkes sana hayran hayran bakıyor bi şeklde hayal et
ve iç
bişeye çok inanırsan oluyo bende öyle yani çokmu hayalperestimki
ama olsun mutlu oluyorum öyle

walla tekrardan buraya yazmaya başladığım için çok mutluyum 73.8 den 69 a düşmek müthiş bi duygu...eğer yazmasaydım buraya 80 i vuracaktım eminim..aktif olmak diyet fikrini taze tutuyo bilginize...

nrhs cim sabit olmak ta mühim regl halndeyken..moralini bozmcanı biliyorum her gün yeni bi gün..haftaya bu düşünceyle başla canım...emnim pazrtesi eksilerde olcaksın şişler gdnce...bol su iç ki ödemler daha kolay gtsin okeyy....

bende senn gbi hayal kurmayı severm...zayıfladığımda sık sık ayna karşısında kıyafet denerim sanki gezmeye gtcekmiş gbi ii geliyo..

bende odaya sürahi ve bardak koydum almaya da üşenmiyorum bu gün ii gdiyo yöntemm bakalım...

yoğurt ta haklı denedim krizlerime çözüm oluyo
kivi bilmiyodum
yumurta denedim tok tutuyo çokta severim
yeşil çay pekte içim ala ala içebildiğim bişey değil ama zorluyum bari
su çok haklııı

başlngç 67
heddef 60
geçen hafta 62.2
bu hafta 61.8
giden 400 gr

500 ip
5 gün jill lvl 1

sevinme güler geleck hafta birnci biz olcaaaz :))

ay burda bi Tekirdağlı daha var merkezde misin canım ?bende Tekirdağ

çok geçmiş olsun canım allah kolaylıklar versin şifa versin tez vakitte...
sana güveniyorum aysun.
çok saol canım iyi gaz oldu bu

canım bence bigün kaçamak günü yapalımm daha başlamadan anlaşma yapıyorum bana bak ya
jillianı sormuşsun ben mutlaka hergün yapıyorum. çok nadir evde yoksan yada başka bı durum falan olursa yada regl olmuşşam o zaman yapmıyorum..bence mümkün olduğunca tek günden fazla ara verme sonuç harika olacakmesela dün eşim evde idi ama o bi ara arabayı yıkamaya çıktı o arada bende bıraktım her işi hemen sporumu yaptım
bu arada çizelge müthiş olmuş elbette biz olacağız birinci

kızlar gözlerimi bi açtım saat 12 olmuştu şok oldum nasıl okadar uyumuşum hayret
hemen bildirim yapıp kaçayım

başlangıç:67.6
geçen hafta:66.7
bugün: 66.3
giden :400gr
toplam giden:1.300gr
SPOR: 7*jillian + 4 saat 40dk yürüyüş

biz bomba gibi geliyoruz ...
hepinizi tebrik ediyorum kızlar çok güzel gidiyo kilolar
yarış başlasın

kahvltı menüm

iki kşk yoğrrt

iki kaşık yulaf ezmsi
bir dilim peynr

yarm dlm tam bğdy ekmği

bir yumrta
akşm mnüsü belli değil henüz

Bugünki menüm :sabah 1 haşlanmış yumurta,1 domates...Öğle akşam ara hepsinde detoks çorbamı içeceğim 2 saat arayla...

başlangıç:70.2
geçen hafta:69.8 di galiba ?
bugün: 71

gelen. +1200
Bi daha kara listede olmayacağım başkanım
Uzulme olur mu
bu hafta yememem gereken ne varsa yedim

çok teşekkür ederim elifcim su içmek kışın çok zor benim için suyu soğuk içemiyorum kışın bende sürahiyle birlikte peteğin üzerine koyuyorum ne yapayım anca bu sayede tekrar su içmeye başladım inş. haftaya pazartesi grubumuz 1. olur

Guler canım k.valideler gelmedi henüz
esimin italyadan arkadaşı burdaymis bize yakın bi otelde kaliyolarmis
onlari misafir ettik
sonrada t.dagdan misafirim vardı
yaptım yaptım yedim iste
gobegim cok fena bi hal almaya basladi

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım cooook güzel olmus eline saglik

ben kahvaltımı yapıyım ev işlerini yapıyım sonra gelirimm
haaa bu arada benim hergün okadar çok ev işim oluyoki malum 2 si bebek olmak üzere 4 çocuk olunca
onlar spordan sayılırmıki

kaç aylık bebeklerin? allah bağışlasın spora ne hacet

çok iyisin kateee

slm kızlar sabah tartıldım 67.5 kilom 59 olana kadar devam
sabah kahvaltım 1 kase nesfit bir bardak su
lessie 3 mill yapacam bugün vaktim olursa yarım saat pilates

sunagokan 1-2 haftaya kalmaz gruptasın merak etme. devam et aaa aysun da tekirdağ da. bir ben bulamadım bursadan

gülercim tablo müthiş bebeğim...haftaya bizim takımın adı kırmızı kutunun içinde yazınca daha bi güzelleşecek....

görecez bakalımm, ben takımıma soooon derece güveniyorum

evet canım yaptığım hatamın farkındayım ama hep bu şekilde gidiyor önce kıtlık sonra bolluk ve cozutma:26:

Elifim bu güler varya kendi grubu kazanamayacak diye haftaya baslatiyo yarisi :)))
Gulos
demi kiz

bak bak dedikodular almış başını yürümüşşş bugün grup 1.si nasıl sececektik canımm cuma günü kararlaştırdık grup fikrini herkesler bir yerlerdeydiiiii papucumun prensesiii

canım tebrik ederim geçtin beniii demek hızına yetişmeliyimm

Merhaba arkadaşlar...Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...
Kilo bildirimi:Geçem hafta:63.8
Bu hafta:63.9
Gelen kilo:+100
spor yok...Eee sonucun bu olacağı belliydi....

ahh nursehulyaaa. düşmana güldürme beni sakın haftaya şimdiden başla dikkat etmeye biz 1.gelecez o kadar. haftaya kendi rekorunu kırıp 1.500gr vermelisinnn

evet bende izlemek istemiştim ama spora gittim, kaçırdım iyi oldu yazdığın

ola ki kaçamak yaparsanız istemeyerek y ada planlı, aksine sporunuzu çok yapıcaksınız canımm. yarın doğum gününe davetliyim mutlaka gitmeliyim teyzemin oğlunun. naparım bilmiyorummm:26:
o zaman jilliana pazar günleri ara vereyim. ama kararlıyım haftaya pazartesi başlıcam inşallah en son yaptığımda ilk 15dk sında bırakmıştım:26: şimdi beni gazla aysun kız bana bırakırsam.

aysun bir anda bu hafta 1.300 verdin diye okudum, vayy bee dedim. ama merak etme haftaya 1.300den fazlasını verirsin inşllah bak karşı takım boş durmuyor ha gayret güzelim. senin için 300gr da çok şey. çünkü jillianda gram oynamıyordun. tebrik ederim

Bugünki menüm :sabah 1 haşlanmış yumurta,1 domates...Öğle akşam ara hepsinde detoks çorbamı içeceğim 2 saat arayla...

nursehulya menün süppperrrrr her yediğiniz lokmaya karışıcam bugünden itibaren

Leslie ile 1 mill=12 dk yürüdüm...500 ml su içtim...

başlangıç:70.2
geçen hafta:69.8 di galiba ?
bugün: 71

gelen. +1200
Bi daha kara listede olmayacağım başkanım
Uzulme olur mu
bu hafta yememem gereken ne varsa yedim

misafirler gel gitler insanı bu hale getiriyor. bugünden itibaren toparlanmaya bak. başkanın duymasın kilo aldığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…