- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
su içmek için bi yöntemn var mı ben günde 3 bardaktan fazla içemiyor(d)um...bu gn takımım için 5 bardak yaptım bile ama zor içiyorum ya sevmeyerek....tabi en az 2 ltre yapcam kurallarımız gereği....hepiniz biliyosunuz tabikide ben hatırlatıyım arkadaşlarsuyu ihmal etmeyin bolllll bollll için
acayip etkiliyo kilo vermeyi
bende senn gbi hayal kurmayı severm...zayıfladığımda sık sık ayna karşısında kıyafet denerim sanki gezmeye gtcekmiş gbi ii geliyo..ben severim zorla içmem ama benimde şöyle bi sorunum varki aklıma gelmez çok susamadıkça
bende her odaya bir şişe koydum gördükçe içiyorum
sende şöyle düşün beyin gücü denen bişey var aslında inanıyorum ben ona
al bi bardak su ,bu mucizevi bişey hayallerime bununla kavuşacağım de,
kapa gözlerini ,kendini istedğin kiloda herkes sana hayran hayran bakıyor bi şeklde hayal et
ve iç
bişeye çok inanırsan oluyo bende öyle yani çokmu hayalperestimki
ama olsun mutlu oluyorum öyle
yoğurt ta haklı denedim krizlerime çözüm oluyoayça kaya diyor ki
her gün mutlaka 1 bardak yoğurt yeyn hem tok tutar hem karın yağlarını eritir tabi ev yapımı olcak
her gün mutlaka 1 adet kivi yeyin c vitamni deposu ve yağ yakmaya yardımcı
her gün mutlaka haşlama yumurta yeyn tok tutar acıktırmaz
her gün mutlaka 1 veya 2 fincan yeşil çay için kesin yağ yakaıcıdır
ve öğünlerle beraber su tüketn kabız olmazsınız çok yemezsniz zayıflarsınız cildiniz güzelleşir falan falan falnn......
ay burda bi Tekirdağlı daha varcanım mobilya dizaynırıydım benn bebiş olunca işi bıraktım çalışmayı düşünmüyorum oğlumla vakit geçirecem28 yaşındayım ..1 buçuk yıllık evliyimm 1 oğlum var daha 2 buçuk aylık tekirdağda yaşıyorum
çok geçmiş olsun canım allah kolaylıklar versin şifa versin tez vakitte...arkadaşlar hepinize selamlar.
babam ağır hastaydı,durumu kritikti bir ara,çok zor anlar yaşadık.allah bir daha göstermesin.
ben hala kendimde değilim,haber vermek istedim.
toparlanınca dönmeyi düşünüyorum.
kendinize iyi bakın.
çok saol canım iyi gaz oldu busana güveniyorum aysun.
canım bence bigün kaçamak günü yapalımmaysun desene sen kaçamaklarını yaptın canım. bu hafta kaçamak yapana acımam valla ona görebende bugün 1çikolata yedim kahvenin yanında güzel gitti. halamın kızı doğum yaptı annem görmüş kızı hiç kilo almamış daha 1hafta oldu doğum yapalı bir de o kız bana ne kadar kilo almışsın demişti 1yıl önce, bir de eşimin yanında. 3hafta sonra falan mevlüt yapcaklarmış biraz daha zayıflamam lazım. jilliana haftaya pazartesi başlıyorum aysun. ama 5gün yapıp 2gün ara veririm heralde. hafta sonu yapıyomusun sen?
yine taş hatun oldun haaçok özendim valla bende taş hatun olmak istiyorum. bu hafta son sporum bitiyor 3ay olmuştu başlayalı.
b_kelebee evet canım baktım resimlere tek tek, işte kaçamak hiç yapmasak böyle güzel arkadaş ortamlarına saklasak kendimizi çok güzel olacak.
walla tekrardan buraya yazmaya başladığım için çok mutluyum 73.8 den 69 a düşmek müthiş bi duygu...eğer yazmasaydım buraya 80 i vuracaktım eminim..aktif olmak diyet fikrini taze tutuyo bilginize...
nrhs cim sabit olmak ta mühim regl halndeyken..moralini bozmcanı biliyorum her gün yeni bi gün..haftaya bu düşünceyle başla canım...emnim pazrtesi eksilerde olcaksın şişler gdnce...bol su iç ki ödemler daha kolay gtsin okeyy....
Canım cooook güzel olmus eline saglik
yeni yarışma düzenlediğimiz için bir süre yeni arkadaşlar alamıyoruz sayfamıza
Kızlar yeniden merhaba :80::80:
Biz 15Mart 2013 gibi bir diyet girişimine başladık 70li kilolardan 60lı kilolara indik ve yaklaşık 6-10 kilo arası verenlerimiz oldu.
Eski topiğimiz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/607061-sevgili-gunluk-70-kgile-baslayalim.html
Arasıra kaçamaklar yaptık 1hafta diyeti tamamen bıraktığımız oldu ama tekrar toparlandık kaldığımız yerden devam ettik. Temmuz ayı girdiği gibi hepimizin diyeti bitti. Ramazan geldi diye saldık kendimizi sonra tatildi vs.. başladığımız kiloya geri dönmüş olduk.Ama yılmadık yıkılmadık tekrar başladık!!!
16Eylül Pazartesi günü sayfamızda toplanacağız. Pazartesi günleri tartılma günümüz
Yarın herkes kendi bilgilerini, kilosunu, yaşını, hakkında ne yazmak istiyorsa paylaşabilir.
2-3 ayda ideal kilomuza dönmüş olmamız lazım
Kızlar artık her hafta kilo çizelgemizi ilk sayfada yenileyeceğim, buradan takip edebilirsiniz
O yüzden Pazartesi günleri geciktirmeden kilo bildirimlerinizi yapmış olunuz lütfen!!!
ben kahvaltımı yapıyım ev işlerini yapıyım sonra gelirimm
haaa bu arada benim hergün okadar çok ev işim oluyoki malum 2 si bebek olmak üzere 4 çocuk olunca
onlar spordan sayılırmıki
Günaydın hanımlar kilo bildirimimi yapayım geçen hafta 78.5 bu hafta 78.2 yapılan sporlar 80mekik 200 oklova 200 simit eritme 880 ip atlama. Ama geçen haftadan bu yana 2gündür dikkat ediyorum 2günde yaptığım spor bunlar o yüzden 300gram verebildim.
slm kızlar sabah tartıldım 67.5 kilom 59 olana kadar devam
sabah kahvaltım 1 kase nesfit bir bardak su
lessie 3 mill yapacam bugün vaktim olursa yarım saat pilates
gülercim tablo müthiş bebeğim...haftaya bizim takımın adı kırmızı kutunun içinde yazınca daha bi güzelleşecek....
evet canım yaptığım hatamın farkındayım ama hep bu şekilde gidiyor önce kıtlık sonra bolluk ve cozutma:26:sen çok az yiyorsun güler sonra da abur cubura saldırıyorsun aslında o kadarcık yemeyle daha fazla vermen gerek. abur cubur bizim düşmanımız. 1 aydır ilk kez dün çikolata yedim. yazmayı unutmuşum, balıktan sonra da künefe yedim. yine 1 aydır tatlı yemiyordum
Elifim bu güler varya kendi grubu kazanamayacak diye haftaya baslatiyo yarisi :)))
Gulos
demi kiz
rakibem haftaya daha fazla rekabet olacak sanırım. bu hafta da geçmişim seni
geçen hafta 60.4
bugün 59.1
giden 1300 gr
toplam giden 5.5
memlekette daha fazla vermiştim eve gelince 3 günde ödem olmuş onun için bu hafta daha fazla görünüyor özellikle dünkü menümün üzerine. (maşallah)
kg veren herkesi tebrik ediyorum. veremeyenler de verenleri örnek alsın lütfen
eskiden hula hop çevirirdim. tekrar başlasam iyi olacak sanırım
Merhaba arkadaşlar...Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...
Kilo bildirimi:Geçem hafta:63.8
Bu hafta:63.9
Gelen kilo:+100
spor yok...Eee sonucun bu olacağı belliydi....
evet bende izlemek istemiştim ama spora gittim, kaçırdım iyi oldu yazdığınayça kaya diyor ki
her gün mutlaka 1 bardak yoğurt yeyn hem tok tutar hem karın yağlarını eritir tabi ev yapımı olcak
her gün mutlaka 1 adet kivi yeyin c vitamni deposu ve yağ yakmaya yardımcı
her gün mutlaka haşlama yumurta yeyn tok tutar acıktırmaz
her gün mutlaka 1 veya 2 fincan yeşil çay için kesin yağ yakaıcıdır
ve öğünlerle beraber su tüketn kabız olmazsınız çok yemezsniz zayıflarsınız cildiniz güzelleşir falan falan falnn......
canım bence bigün kaçamak günü yapalımmdaha başlamadan anlaşma yapıyorum bana bak ya
jillianı sormuşsun ben mutlaka hergün yapıyorum. çok nadir evde yoksan yada başka bı durum falan olursa yada regl olmuşşam o zaman yapmıyorum..bence mümkün olduğunca tek günden fazla ara verme sonuç harika olacakmesela dün eşim evde idi ama o bi ara arabayı yıkamaya çıktı o arada bende bıraktım her işi hemen sporumu yaptım
bu arada çizelge müthiş olmuş elbette biz olacağız birinci
Bugünki menüm :sabah 1 haşlanmış yumurta,1 domates...Öğle akşam ara hepsinde detoks çorbamı içeceğim 2 saat arayla...
Leslie ile 1 mill=12 dk yürüdüm...500 ml su içtim...
başlangıç:70.2
geçen hafta:69.8 di galiba ?
bugün: 71
gelen. +1200
Bi daha kara listede olmayacağım başkanım
Uzulme olur mu
bu hafta yememem gereken ne varsa yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?