aysun bir anda bu hafta 1.300 verdin diye okudum, vayy bee dedim. ama merak etme haftaya 1.300den fazlasını verirsin inşllah bak karşı takım boş durmuyor ha gayret güzelim. senin için 300gr da çok şey. çünkü jillianda gram oynamıyordun. tebrik ederim
nursehulya menün süppperrrrrher yediğiniz lokmaya karışıcam bugünden itibaren
misafirler gel gitler insanı bu hale getiriyor. bugünden itibaren toparlanmaya bak. başkanın duymasın kilo aldığını
Şuan listedeki yerimi gördüm çook üzgünüm kaptan telefi edeceğim...
bugüne süper başlamış oldum 2saat yürüyüş, 1buçuk saat spor. ve birazdan az da olsa ip atlıcamdurmak yokk!!!
kilo verenleri tebrik ederim kızlar inşallah haftaya daha yüksek rakamlarda vermiş oluruz.
ilk sayfaya yükledim çizelgeyi bakabilirsiniz. 1.miz b_kelebee ni kutluyorum bu azmini. ne de olsa benim gruptan
canımcım sen geçen hafta 69.9 sun gelen 1.100 ama olsun liste yapılmış artık....ben sana gveniyorum canını sıkma....emziriyosn nasıl olsa bun çok ii değerlendir unutma en ii sütü su yapar sütüm olsun dye yemene gerek yok bnde emziriyorum ii biliyorum yemnn değil suyun fydası var..lütfen yediklerini deftere yaz ve ertesi gün daha ii görceksin ne yememen gerektiğini....kara listeden 1 liğe çıkmış biri olarak sölyorum çoook gurur verici olyo kim bilir belki haftaya sen 1. olursun ben güvenyorum sana sonsuzz tatlıımmmm...başlangıç:70.2
geçen hafta:69.8 di galiba ?
bugün: 71
gelen. +1200
Bi daha kara listede olmayacağım başkanım
Uzulme olur mu
bu hafta yememem gereken ne varsa yedim
güveniyorumm canım belli yaptığın sporlardan. bu hafta sen bizim gruptan en çok kilo veren olabilirsin bu pişmanlıklagösterelim günlerini onlara bu arada face'in var mıydı?
güler hani söylemiştim ya eşim bana şiirler yazardı eskiden diye.
face de gördün mü bilmiyorum ben memleketteyken yazmış. internetten bir fon müziği bulup söylemiş. face de paylaştı, yorumlarını bekliyorum.
canım o zaman seni şöyle gaza getireyimahh nursehulyaaa. düşmana güldürme beni sakın haftaya şimdiden başla dikkat etmeyebiz 1.gelecez o kadar. haftaya kendi rekorunu kırıp 1.500gr vermelisinnn
evet bende izlemek istemiştim ama spora gittim, kaçırdım iyi oldu yazdığın
ola ki kaçamak yaparsanız istemeyerek y ada planlı, aksine sporunuzu çok yapıcaksınız canımm. yarın doğum gününe davetliyim mutlaka gitmeliyim teyzemin oğlunun. naparım bilmiyorummm:26:
o zaman jilliana pazar günleri ara vereyim. ama kararlıyım haftaya pazartesi başlıcam inşallah en son yaptığımda ilk 15dk sında bırakmıştım:26: şimdi beni gazla aysun kız bana bırakırsam.
bende saray tarafındayım canımöğlenleyinde 1 kase nesfitimizi yedik
1 elma,
1 kupa ısıgançayıda içtik
akşam normal yemek yiyecez zaten akşam yemeğini 6 da yiyoruz ben bide emziriyorum inşallah kolaycana veririm şu kilocuklaarı
aysuncum çorludayım ben
bende face istiyorum bende bendegüler hani söylemiştim ya eşim bana şiirler yazardı eskiden diye.
face de gördün mü bilmiyorum ben memleketteyken yazmış. internetten bir fon müziği bulup söylemiş. face de paylaştı, yorumlarını bekliyorum.
evet canım açtım dinledim. hangi erkek şiir söyleyipte video hazırlıcak bu devirdeeebence çok romantikk çok güzelll. benim eşim bırak sesini kaydedip video hazırlamayı bana söylese yüzyüze mutluluktan bayılırdımmm romantikliğini belli etmek istemiyo işte odun odun odunnn
patron ya ben şimdi akşam için yeşil mercimek yaptım yanınada bulgur
pilavı yapıcam ben hiç yemiyim mi ki:26:yoğurtta bitti evde ..bi marul salatası yaparım yanına sanki yeşil mercimekle doymam sadece:18:sen pilav yasak dedin diye soruyorum yani
şimdi jillianımıda bitirdim yeşil çayımı içeceğimbugün yürüyüşü yetiştiremedim :26:geç kalkınca
aaa bulgur pilavı neden yasakki ben yedimkii :26:aferim işte böyle yemeden önce bi sorunnnormalde 4kaşık yiyoruz ya indir sen onu 2kaşığa. nede olsa sporunu yaptın. bir de salatanı yap ayran iç ohh misss
bende kıymalı ıspanak yapıyorum şimdi yoğurt ile yicem o kadar. bulgur pilavı yapıcaktım tam annemde yapıyomuş eşime kızıma kadar yukardan alıcam.
(bu arada ddiğer forumdan cezmut ve yasmisle msjlaşmıştım geçen ay. yasmis daha yeni msj attı iyi gidiyomuş hamileliği. hatta yemek yiyemiyomuş zorla)
patron ya ben şimdi akşam için yeşil mercimek yaptım yanınada bulgur
pilavı yapıcam ben hiç yemiyim mi ki:26:yoğurtta bitti evde ..bi marul salatası yaparım yanına sanki yeşil mercimekle doymam sadece:18:sen pilav yasak dedin diye soruyorum yani
şimdi jillianımıda bitirdim yeşil çayımı içeceğimbugün yürüyüşü yetiştiremedim :26:geç kalkınca
aaa bulgur pilavı neden yasakki ben yedimkii :26:
sevgili rakibecim geçen okudum bi yazıda yeşil mercimek zayıflatıyormuş hergün 2 yk yenebilirmiş salatalara yeşil mercimek eklenebilirmiş yeşil mercimeği nasıl yaptın çorbasını mı bulgur pilavından bişey olmaz diye biliyorum başkanın yasakladıysa bişey diyemiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?