Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

öğlenleyinde 1 kase nesfitimizi yedik
1 elma,
1 kupa ısıgançayıda içtik
akşam normal yemek yiyecez zaten akşam yemeğini 6 da yiyoruz ben bide emziriyorum inşallah kolaycana veririm şu kilocuklaarı

aysuncum çorludayım ben

bugüne süper başlamış oldum 2saat yürüyüş, 1buçuk saat spor. ve birazdan az da olsa ip atlıcam durmak yokk!!!

kilo verenleri tebrik ederim kızlar inşallah haftaya daha yüksek rakamlarda vermiş oluruz.
ilk sayfaya yükledim çizelgeyi bakabilirsiniz. 1.miz b_kelebee ni kutluyorum bu azmini. ne de olsa benim gruptan

Canım bu hafta kilo veremedim ama haftaya telafisi olacak bu pişmanlığın ...Kendi adıma lokmama karışmana gerek kalmayacak çünkü gereksiz lokma dahi atmayacağım ağzıma...Çok piss gaza geldim şuan...

hep böyle süper ol o zaman gülercim.

tşk ederim haftaya iyi sonuçlar almak adına abur cubur yok. az ve sık sık ye cnm. suyunu ihmal etme.

başlangıç:70.2
geçen hafta:69.8 di galiba ?
bugün: 71

gelen. +1200
Bi daha kara listede olmayacağım başkanım
Uzulme olur mu
bu hafta yememem gereken ne varsa yedim
canımcım sen geçen hafta 69.9 sun gelen 1.100 ama olsun liste yapılmış artık....ben sana gveniyorum canını sıkma....emziriyosn nasıl olsa bun çok ii değerlendir unutma en ii sütü su yapar sütüm olsun dye yemene gerek yok bnde emziriyorum ii biliyorum yemnn değil suyun fydası var..lütfen yediklerini deftere yaz ve ertesi gün daha ii görceksin ne yememen gerektiğini....kara listeden 1 liğe çıkmış biri olarak sölyorum çoook gurur verici olyo kim bilir belki haftaya sen 1. olursun ben güvenyorum sana sonsuzz tatlıımmmm...

67 -1000
elif -900
tiin -400
nrhs sabit
cesmnaz +1.200
adgegupse

2.300-1.200=1.100 kızlar bu hafta deneme yapayım dedim haftaya hepimz rekor kıralım olr mu elimzden geleni yapcaz inanaıyırum...ilk hafta o galibiyeti biz almalıyız hadi kıralım zincirleri çıtır ladyler....

benimde 2.400 çıktı elifeyzaaa denemeyse denemee. hangi kaçıyodum uleeyynnn burdayım aslan gibi
evet ilk hafta önemli 1. olmak ve biziz şekerim yaz bunu bir kenara... =)

Son düzenleme:
güveniyorumm canım belli yaptığın sporlardan. bu hafta sen bizim gruptan en çok kilo veren olabilirsin bu pişmanlıkla gösterelim günlerini onlara bu arada face'in var mıydı?

Reglimin son günlarindeyim bir bitsin hele o zaman güzel sporlar yapacağım...

güler hani söylemiştim ya eşim bana şiirler yazardı eskiden diye.

face de gördün mü bilmiyorum ben memleketteyken yazmış. internetten bir fon müziği bulup söylemiş. face de paylaştı, yorumlarını bekliyorum.

evet canım açtım dinledim. hangi erkek şiir söyleyipte video hazırlıcak bu devirdeee bence çok romantikk çok güzelll. benim eşim bırak sesini kaydedip video hazırlamayı bana söylese yüzyüze mutluluktan bayılırdımmm romantikliğini belli etmek istemiyo işte odun odun odunnn

canım o zaman seni şöyle gaza getireyim bende bu bitince bırakmadan devam edeyim hergün jilliana benim yaptığımı görünce , dersin ki benim aysundan neyim eksik
benimde annenim haftaya doğum günü kardeşim pasta alalım kutlayalım abla dedi normalde kutlamazdık hiç.. pastayla falan yani.şimdiden hazırlık yapayım sporu arttırmam lazım yediğim günlerde hem benim hem bizim grubun ki öbür kızları geçelim

canım ben artık öyle rekorlar kırıp 1 kilo vereceğimi sanmıyorum dikkat etsemde 600 700 gr ancak gidiyo ama çok şükür inceliyorum ya o yüzden çok mesele değil..eşimden iltifatta aldım akşam gene beni farkında olmadan gaza getirdihep zayıf karım olsun isterdim şimdi kemikleri sayılan bi karım var dedihoşuma gitti valla

bende saray tarafındayım canım
bende face istiyorum bende bende

benimkide çok odun böyle konularda ama genede bitane seviyorum aşkımııı
ama hepte isterim bi güzel söz bi şiir efendim bi plan yapıp biyerlere götürse ama nerdeeeeplanı hep ben yaparım o götürür çok şükür daha bi istediğime hayır demedi bende daha ne istiyorsam

patron ya ben şimdi akşam için yeşil mercimek yaptım yanınada bulgur
pilavı yapıcam ben hiç yemiyim mi ki:26:yoğurtta bitti evde ..bi marul salatası yaparım yanına sanki yeşil mercimekle doymam sadece:18:sen pilav yasak dedin diye soruyorum yani
şimdi jillianımıda bitirdim yeşil çayımı içeceğimbugün yürüyüşü yetiştiremedim :26:geç kalkınca

aferim işte böyle yemeden önce bi sorunn normalde 4kaşık yiyoruz ya indir sen onu 2kaşığa. nede olsa sporunu yaptın. bir de salatanı yap ayran iç ohh misss
bende kıymalı ıspanak yapıyorum şimdi yoğurt ile yicem o kadar. bulgur pilavı yapıcaktım tam annemde yapıyomuş eşime kızıma kadar yukardan alıcam.

(bu arada ddiğer forumdan cezmut ve yasmisle msjlaşmıştım geçen ay. yasmis daha yeni msj attı iyi gidiyomuş hamileliği. hatta yemek yiyemiyomuş zorla)

Son düzenleme:
aaa bulgur pilavı neden yasakki ben yedimkii :26:

sevgili rakibecim geçen okudum bi yazıda yeşil mercimek zayıflatıyormuş hergün 2 yk yenebilirmiş salatalara yeşil mercimek eklenebilirmiş yeşil mercimeği nasıl yaptın çorbasını mı bulgur pilavından bişey olmaz diye biliyorum başkanın yasakladıysa bişey diyemiycem

50 tane yanları eritme hareketi,toplamda 2 lt su içtim...Su içmede uzun zamanın rekorunu kırdım...

aaa bulgur pilavı neden yasakki ben yedimkii :26:

canım sadece bu haftaya mahsus grubumuz 1. gelebilsin diye. yoksa 4kaşık makarna ya da pilav ekmek yemediğin zaman yiyebilirsin.
ne kadar yedin kız doğruyu söyle kızmıcam neyse 1tabak da yemişsen öğlen yemişsindir. bebeklerinle ilgilenmekten eritmişsindir inşallah

yeşil mercimek 1kase gönül rahatlığıyla yenilebilir

bugünkü menümü yazayım ( akşam evde yemeğim var ne yiyeceğim belli )

sabah

uyanınca koca bir bardak ılık su

kahvaltı
1,5 dilim çavdar ekmeği
2 ince dilim kaşar peyniri
2 yeşil 3 siyah zeytin

öğle
1,5 orta boy patates haşlama (dilimleyip üzerine az tuz,karabiber,kırmızıbiber,nane ve az birazda yağ gezdirdim)
3 yk yoğurt

ara
1 elma

akşam

2 kepçe kabuska
2 yk yoğurt

ara
1 portakal ve mandalina

şuana kadar 1 litre su içtim 9lu çay ve yeşil çay 1 fincan

inş. suyu evde 2 litreye çıkarabilirim eğer farklıbirşey yersem yarın yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…