Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

50 tane yanları eritme hareketi,toplamda 2 lt su içtim...Su içmede uzun zamanın rekorunu kırdım...

ohh sporlara bak maşallah. kızlar ben yarın 1dilim pasta yicem haberiniz olsun. sonra demeyin başkan bize yasakladı kendi yiyor diyeeee ama spor yaparak aldığım kaloriyi eriticem. yaş günü kutlaması var yarın gitmesem olmaz, gidipte yemesem hiç olmaz:18:

bende 300ip atladım. eğer pasta yersem yarın 600ip atlamaya yükselecektir bu sayı.

benimde 2.400 çıktı elifeyzaaa denemeyse denemee. hangi kaçıyodum uleeyynnn burdayım aslan gibi
evet ilk hafta önemli 1. olmak ve biziz şekerim yaz bunu bir kenara... =)
heveslenme boşa sen....ben takımıma güveniyorum....

aa içime doğmuş aklıma gelmişti naptılar dye kaçıncı aydalar cinsiyetleri neymiş..nerden görüşyosun face mi...

ayrıca bu hafta değişl haftaya yarış başlıyo demiştik 1.haftanın galibi belli değil henüz ona gre havalanma ha..ya da şimdiden belli biziz bu hırsla havada karada yeriz sizi kızııımmm....

Sorma canım ya bi yere gidince azdan coktan mukayyet oluyorum
misafir bana gelince durumlar fena
Haklisin başkanım bugün kendime iyi ayar çektim
bide erken kalkabilsem cok iyi olcek pazartesi hedefim
69.5

canım kaşar yerine lor peynir ve kahvaltıda bol yeşillik yemelisin artık iice araştırmya başladım sizin için bak...menü güzel 2 litre su şartımız biliyosun canım...

ayrıca bu hafta değişl haftaya yarış başlıyo demiştik 1.haftanın galibi belli değil henüz ona gre havalanma ha..ya da şimdiden belli biziz bu hırsla havada karada yeriz sizi kızııımmm....
Haklısın Başkanım 1. Biziiiiiiiiz )ins)
b.kelebeee ve guler tebrikler kızlar tartıda 5 li biseyler görmek cok güzel olmalı
en cok istediğim şey su ara o
en son yeni hamile kaldığımda o kilolardaydim
4 sene önce

canım kaşar yerine lor peynir ve kahvaltıda bol yeşillik yemelisin artık iice araştırmya başladım sizin için bak...menü güzel 2 litre su şartımız biliyosun canım...

suyumu 2 lt ye tamamlayacağım canım inş. ve eve giderken lor peyniri alacağım.Sabahları evde kahvaltı yapamıyorum ofiste yaptığım için kaşar peynirini çantada taşımak kolay oluyor ezilmiyor diye tercih etmiştim hem severim de ama bundan sonra dikkat edicem inş.

gerçekten çok güzel. sizleri de bekliyoruz :)

aysun senin face var mı? varsa isim yollarım özelden

yani normalde insanlar önce face e bakar ben buraya bakıyorum

gördüm adını kabul ettim

bu arada adımı gülerden mi aldın?

Son düzenleme:
ben söz dinlerim başkan çook şükür ki eşim canım pilav istemiyo dedi yaptırmadı ve içim bu gece çok rahat menümü birazdan yazacağım valla kıskandım doğrusu ne güzel sen yapmayınca yukarı sipariş veriyorsun ben dairede tek oturuyorum kimsem yok
hatta geçen gün eşim dedi artık yeşillik yemek istemiyorum yapma :26:zaten pırasa ağsına sürmezdi, gecen gün karnıbaharı zorla yedi, ıspanakta arada yap diyo hep et olsun demeye başladı adam yaaynı seninki gibi oldu huy değiştirdi ya hergün düşünüyorum ne yemek yapsam diye artık..canım nasıl pırasa çekiyo bi bilsenahhh bu erkekler 30undan sonra damak tadı değişti resmen...
ay ne kadar kalmış doğumlara ben hiç görüşmedim..hatta geçen yasmise baktım girmemişti epeydir foruma..doğum yapınca kaldıkları yerden katılırlar bize biz bu gidişle tezgah açaçağız

aaa bulgur pilavı neden yasakki ben yedimkii :26:
kuzum sadece bu haftalık ... başkan dedi ya kurallarda pilav makarna hamur işi ve kızartma yasak diye:26:bunu ara ara yasak yapalım gülercim mesela bu hafta yasaksa haftaya makul ölçülerde serbest olsun...
yeşil mercimeğin sadece yemeğini yapıyorum ben canım..diğer şeylere çok ön yargılıyım mesela hiç salatalarda kullanmadım acaba nasıl olur tadı denemem lazım bi :26:yemeğine bayılıyorum Allahtan eşimde sever ve haftada 1 yapmaya çalışırım..bulgurda sağlıklı ve onada pirinçten daha çok düşkünüm.. ama bizim başkan kural koymuş:26:ya uyacağız ya uyacak çünkü sizi geçeceğiz

50 tane yanları eritme hareketi,toplamda 2 lt su içtim...Su içmede uzun zamanın rekorunu kırdım...
canım sen jillian yapıyodun ya onun hareketlerde süper yanlar için beni eritti valla ısrarla tekrar tekrar tavsiye ediyorum

yani normalde insanlar önce face e bakar ben buraya bakıyorum

gördüm adını kabul ettim

bu arada adımı gülerden mi aldın?
canım güler mesaj atmış senin adresi faceden.ondan aldım yani sorun değil di mi ?:26:

menüüüü
13:30 _30gr tam b. ekmeği+21gr kaşar+100gr salatalık+ 1 y.k biber kavurması(konserve)+bol şekersiz çay
16:15_ 120gr elma+2 KUPA YEŞİL ÇAY
17:15_ 1 kepçe çorba+ 1tabak yeşil mercimek y.+1domates(konserve)+1köfte kadar ızgara et(eşim zorla tadına baktırdı )+havuç marul slata
19:30 _ 125gr ananas+ yarım portakal
21:00 _ sade türk kahvesi + maden suyu
SU: 3.5lt
SPOR:jillian 3/3
çokk iyiyim ben ya

16 aralık menü bildirimi
09:00 1 dilim çavdar ekmeği + 3 -4 çatal köy peyniri + 5 zeytn + roka tere + 1 bardak şekersiz çay

11:15 1 avuç siyah kuru üzüm

14:15 1 adet ıspanaklı çörek + 1/2 bardak ayran

16:15 1 adet muz

18:15 1 adet fırında baget + 3 yuvarlak dilim fırında patates + 2 adet fırında soğan + salata

20:00 1 bardak şekersiz çay

çok mu menüm bilemedim....ekmeği akşamları 2 aya yakındır yemiyorum midem rahat uyuyorum su 8 bardak oldu yatana kadar 12 bardak olcak..yaklaşık 2,5 litre olyo benm için mucze gbi..

takım ruhu çok ii geldi bana sölmesi ayıp mozaik pasta yaptım bireysel yarışıyo olsam küçük bi dilim götürürdüm regl bahanaesi ile ama takımım için tadına dahi bakmadım...

aysuncum ya
benm eşimde pırasa sevmyo ya daha doğrusu sebze sevmyo etçil bu erkek milleti...evde pişnce kokusundan duramıyo bende artık sbahtan pişirip kendim gün ycem ğlenleri bende çok severim bol limonlu oohh mis...

face ciler sizi benm face yok kızlar buraya da atın resm yüzünz kapalı biz de görek değişiminizi yawww....

Merhaba kizlar...
Bu hareketlilik iyi çok iyi oldu da HAYRET grubu bu hafta daha dikkatli olmaliyiz
Herkesin hedefi
EN AZ 1 KG. eksi görmek
O kadar diyorum.
Gayretlerin gayreti bize yetemeyecek
:))

Son düzenleme:
Merhaba kizlar...
Bu hareketlilik iyi çok iyi oldu da HAYRET grubu bu hafta daha dikkatli olmaliyiz
Herkesin hedefi
EN AZ 1 KG. eksi görmek
O kadar diyorum.
Gayretlerin gayreti bize yetemeyecek
:))

Sabah kalkınca 2bardak su 10:00 1haşlanmis yumurta, 4siyah zeytin, 2 yeşil zeytin, 1çatal kaymak, 1köfte kadar peynir 2dilim kepek ekmeği ARA yarım ayva yarım armut ÖĞLE 1tabak tarhana çorbası. Ara yapmadım. AKŞAM 8kaşık yoğurtlu ıspanak havuç salatası 1kase yoğurt. 2litre su içtim.

geçmş olsun canım acil şifalar diliyrm

Geçmiş olsun...Acil şifalar dilerim...

geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım.

geçmiş olsun adigecim Allah acil şifalar versin

Adigegupse çok geçmiş olsun canim acil şifalar diliyorum.

adıgupse dedeciğine acil şifalar diliyorum canım..

kızlar hepinize çok tşk ederim çok saolun.

buralarda yoktum ama haberleri senden aldm ve hakikatten dediğin kadar varmış canm hırslanmak için çok gzl bir fikir geliştirmişsin

kuzum kuralların çok gzl fakat ben saat 9da hayatta kalkıp kahvaltı edemem işten çıkınca öyle bir düznm bozuldu ki kalkarım dersem yalan olur. bir de bekar olunca hece yatmaz sabah kalkmazm ne yazık ki :/

adigegupsem.....dedeciğne çok geçmiş olsun umarımm kısaaa zamanda iileşir...seni de bekliyoruz aktif olarak her gün kuuzzuuummm...

sanada tşk ederim grup başkanım :)

Sabah
Kahvalti

Ara
3 kayisi
1 brd ihlamur

Öğle
8 kasik pirasa
3kasik yoğurt
1salataliktan cacik
Ekmeğimi evde unuttum ondan ekmek yoktu

Ara
Çeyrek galeta

Aksam
Parca tavuk 4 tane
Yoğurt 3kasik
Ekmek 1 dlm
Salata

Ara
Mandalina ve yeşil cay

NOT:BUGUN OKULDA GUNUMUZ VARDİ HERKES YEDİYEDİ BEN SADECE CAY İCTİM...
YAAA:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…