50 tane yanları eritme hareketi,toplamda 2 lt su içtim...Su içmede uzun zamanın rekorunu kırdım...
heveslenme boşa sen....ben takımıma güveniyorum....benimde 2.400 çıktı elifeyzaaadenemeyse denemee. hangi kaçıyodum uleeyynnn burdayım aslan gibi
evet ilk hafta önemli 1. olmak ve biziz şekerim yaz bunu bir kenara... =)
aa içime doğmuş aklıma gelmişti naptılar dye kaçıncı aydalar cinsiyetleri neymiş..nerden görüşyosun face mi...aferim işte böyle yemeden önce bi sorunnnormalde 4kaşık yiyoruz ya indir sen onu 2kaşığa. nede olsa sporunu yaptın. bir de salatanı yap ayran iç ohh misss
bende kıymalı ıspanak yapıyorum şimdi yoğurt ile yicem o kadar. bulgur pilavı yapıcaktım tam annemde yapıyomuş eşime kızıma kadar yukardan alıcam.
(bu arada ddiğer forumdan cezmut ve yasmisle msjlaşmıştım geçen ay. yasmis daha yeni msj attı iyi gidiyomuş hamileliği. hatta yemek yiyemiyomuş zorla)
Sorma canım ya bi yere gidince azdan coktan mukayyet oluyorumaysun bir anda bu hafta 1.300 verdin diye okudum, vayy bee dedim. ama merak etme haftaya 1.300den fazlasını verirsin inşllah bak karşı takım boş durmuyor ha gayret güzelim. senin için 300gr da çok şey. çünkü jillianda gram oynamıyordun. tebrik ederim
nursehulya menün süppperrrrrher yediğiniz lokmaya karışıcam bugünden itibaren
misafirler gel gitler insanı bu hale getiriyor. bugünden itibaren toparlanmaya bak. başkanın duymasın kilo aldığını
Haklisin başkanım bugün kendime iyi ayar çektimcanımcım sen geçen hafta 69.9 sun gelen 1.100 ama olsun liste yapılmış artık....ben sana gveniyorum canını sıkma....emziriyosn nasıl olsa bun çok ii değerlendir unutma en ii sütü su yapar sütüm olsun dye yemene gerek yok bnde emziriyorum ii biliyorum yemnn değil suyun fydası var..lütfen yediklerini deftere yaz ve ertesi gün daha ii görceksin ne yememen gerektiğini....kara listeden 1 liğe çıkmış biri olarak sölyorum çoook gurur verici olyo kim bilir belki haftaya sen 1. olursun ben güvenyorum sana sonsuzz tatlıımmmm...
canım kaşar yerine lor peynir ve kahvaltıda bol yeşillik yemelisin artık iice araştırmya başladım sizin için bak...menü güzel 2 litre su şartımız biliyosun canım...bugünkü menümü yazayım ( akşam evde yemeğim var ne yiyeceğim belli )
sabah
uyanınca koca bir bardak ılık su
kahvaltı
1,5 dilim çavdar ekmeği
2 ince dilim kaşar peyniri
2 yeşil 3 siyah zeytin
öğle
1,5 orta boy patates haşlama (dilimleyip üzerine az tuz,karabiber,kırmızıbiber,nane ve az birazda yağ gezdirdim)
3 yk yoğurt
ara
1 elma
akşam
2 kepçe kabuska
2 yk yoğurt
ara
1 portakal ve mandalina
şuana kadar 1 litre su içtim 9lu çay ve yeşil çay 1 fincan
inş. suyu evde 2 litreye çıkarabilirim eğer farklıbirşey yersem yarın yazarım.
Haklısın Başkanım 1. Biziiiiiiiiz )ins)ayrıca bu hafta değişl haftaya yarış başlıyo demiştik 1.haftanın galibi belli değil henüz ona gre havalanma ha..ya da şimdiden belli biziz bu hırsla havada karada yeriz sizi kızııımmm....
canım kaşar yerine lor peynir ve kahvaltıda bol yeşillik yemelisin artık iice araştırmya başladım sizin için bak...menü güzel 2 litre su şartımız biliyosun canım...
Haklısın Başkanım 1. Biziiiiiiiiz )ins)
b.kelebeee ve guler tebrikler kızlar tartıda 5 li biseyler görmek cok güzel olmalı
en cok istediğim şey su ara o
en son yeni hamile kaldığımda o kilolardaydim
4 sene önce
ben söz dinlerim başkanaferim işte böyle yemeden önce bi sorunnnormalde 4kaşık yiyoruz ya indir sen onu 2kaşığa. nede olsa sporunu yaptın. bir de salatanı yap ayran iç ohh misss
bende kıymalı ıspanak yapıyorum şimdi yoğurt ile yicem o kadar. bulgur pilavı yapıcaktım tam annemde yapıyomuş eşime kızıma kadar yukardan alıcam.
(bu arada ddiğer forumdan cezmut ve yasmisle msjlaşmıştım geçen ay. yasmis daha yeni msj attı iyi gidiyomuş hamileliği. hatta yemek yiyemiyomuş zorla)
kuzum sadece bu haftalık ... başkan dedi ya kurallarda pilav makarna hamur işi ve kızartma yasak diye:26:bunu ara ara yasak yapalım gülercim mesela bu hafta yasaksa haftaya makul ölçülerde serbest olsun...aaa bulgur pilavı neden yasakki ben yedimkii :26:
yeşil mercimeğin sadece yemeğini yapıyorum ben canım..diğer şeylere çok ön yargılıyım mesela hiç salatalarda kullanmadım acaba nasıl olur tadı denemem lazım bi :26:yemeğine bayılıyorum Allahtan eşimde sever ve haftada 1 yapmaya çalışırım..bulgurda sağlıklı ve onada pirinçten daha çok düşkünüm.. ama bizim başkan kural koymuş:26:ya uyacağız ya uyacaksevgili rakibecim geçen okudum bi yazıda yeşil mercimek zayıflatıyormuş hergün 2 yk yenebilirmiş salatalara yeşil mercimek eklenebilirmiş yeşil mercimeği nasıl yaptın çorbasını mı bulgur pilavından bişey olmaz diye biliyorum başkanın yasakladıysa bişey diyemiycem
canım sen jillian yapıyodun ya onun hareketlerde süper yanlar için beni eritti valla ısrarla tekrar tekrar tavsiye ediyorum50 tane yanları eritme hareketi,toplamda 2 lt su içtim...Su içmede uzun zamanın rekorunu kırdım...
canım güler mesaj atmış senin adresi faceden.ondan aldım yani sorun değil di mi ?:26:yani normalde insanlar önce face e bakar ben buraya bakıyorum
gördüm adını kabul ettim
bu arada adımı gülerden mi aldın?
geçmş olsun canım acil şifalar diliyrm
Geçmiş olsun...Acil şifalar dilerim...
geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım.
geçmiş olsun adigecim Allah acil şifalar versin
Adigegupse çok geçmiş olsun canim acil şifalar diliyorum.
adıgupse dedeciğine acil şifalar diliyorum canım..
herkes okusun !!!
kızlar akşam uyumadım ne kuralı koysam diye düşündüm. çünkü eylül ayında açtığımda topiği kurallar daha fazlaydı ve sayfamız baya yoğundu güzel gidişat vardı. buraya yazmadığımızda boş kaldığında kendimizi salıyoruz. bu yüzden kurallar olmalı!!
---hafta içi akşamları menü bildirimi zorunlu!(mazeret harici) (eğer giremeyen olursa bir sonraki gün paylaşabilir) hafta sonları girmek yazmak mecburi değildir.
---ve yeni bir şey geldi aklıma listedeki arkadaşları ikiye ayırıcam ve haftalık olarak hangi grupta toplam verilen kilo miktarı fazlaysa o grup 1. olacak. nasıl fikir arkadaşlar? tabi grubu 2ye nasıl bölsem bilemiyorum. 6767 ve ben diye düşündüm grubun başkanları. çünkü 6767 sen maşallah sürekli devam edenlerdensin ve azimle kilo vermeye devam ediyosun. 6767 seç bakalım 6 kişi, bende grubum için 6kişi seçicem. aslında diğer grubun başkanı nursehulya ya da elifeyza da olabilir illa ben değil yani. eğer olmak isterseniz söyleyin. ilerideki günler daha da ayrıntı bulabiliriz belki. ÜSTÜSTE 2 HAFTA 1. OLAN GRUBUN BAŞI YÜKSEKLERDE GEZİNECEKdaha ne olsun. herkes grubu 1. olsun diye elinden gelenin fazlasını yapacak ve kilo vermeye odaklanacak.
PEKİ MADEM AN İTİBARİ İLE GRUP BAŞKANI OLARAK YAZIYORUM..
SEVGİLİ TAKIM ARKADAŞLARIM 6767,ADİGEGUPSE,,CESMNAZ,,NRHS,,TİİNL ÖNCELİKLE TAKIMIMIZA İSİM FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM..ŞİMDİ TAKIM İÇİ UYULMASI GEREKN BAZI TEMEL KURALLARIMIZ OLCAK EKLEMEK İSTERSENZ YAZIN LÜTFEN
1 HERGÜN Bİ ANA Bİ ARA ÖĞÜN OLMAK ÜZERE 6 ÖĞÜN YAPACAĞIZ
2 ÖĞÜNLERE KAHVALTI İLE EN GEÇ 9 DA BAŞLANMIŞ OLCAK
3 HER GÜN MUTLKA 2 LİTRE SU İÇİLECEK
4 HAFTADA EN AZ 3 GÜN 20 ŞER DK SPOR YAPILACAK
5 AKŞAMLARI EN GEÇ 11 E KADAR MENÜ BİLDİRİMİ YAPILACAK AKŞAM GİREMEM DİYENLER SABAHTAN YAZSIN LÜTFEN
6 HAFTALIK KİLO BİLDİRİMİNDE HAFTALIK HEDEFTE BİLDİRLİCEK 500 GR DAHİ OLSA HEDEFMZ OLMALI
arkadaşlar artık biz bir takımız ve ağzımıza gereksiz atacağımız her lokmada takım arkadaşlarımızı aklımıza getrip onu yemekten vazgeçelim..rabbim nefsimizi yenme gücü versin hepimize..hadi dostlarım bu rekabette ilk galibiyetn gururunu takım olarak yaşayalım...ve lütfen aktif olalım...
adigegupsem.....dedeciğne çok geçmiş olsun umarımm kısaaa zamanda iileşir...seni de bekliyoruz aktif olarak her gün kuuzzuuummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?