Pes Etmek Yok !

Bu hafta hic cikmadim diyetten cok merak ediyorum ne kadar verdigimi hic tartilmadim ufak capli bi deney yapiyorum hic bozmazsam sporsuz ne kadar verebiliyorum diye iyice heyecan yaptim

Sabah
1 haslanmis yumurta
2 dilim etimek
2 yesil zeytin
Domates salatalik
Peynir
Sekersiz cay

Ara
1 sutlu kahve sekersiz

Ogle
Tonwich
Ayran

Ara
Yagsiz tuzsuz patlamis misir

Aksam
1 kase mercimek
1 dilim ekmek
Yesil salata

Ara
1 yesil elma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hersey yolunda gidiyor cok sukur ilk defa diyet bozmuyorum diyetisyene gittigim zaman bile hatirliyorum cikista bi bardak misir yada poaca falan alirdim bisey olmaz diyerek cikolata yerdim sonrada niye zayifliyamayirum diye dusun dur.

yeni farkettim günlüğünü ve okuyunca kendimden çok şey buldum bende mümkün olduğunca seninle yola devam etmek isterim kabul edersen ayrıca gerçekten pes etmemelisin:14: bende 24 yaşıma girdim ve ilk sayfada anlattığın gibi hep biraz kiloluydum yaşıtlarımdan ama artık dur dememin vakti geldi boyun kaç bilmiyorum ama ben 1.61 boyundayım ve 74 kiloyum:36: diyetisyene gitmiştim bir kaç yıl önce senin 57 olman lazım en fazla dedi yaklaık 20 kilo fazlam var bende o zaman pek verebileceğime güvenmiyordum ben hep böyleydim veremem falan diye bir kere kendime güvenim yokmuş sonra geçenlerde bir arkadaşımla karşılaştım benden 6 cm falan uzun 5 yıl önce falan 80 kiloydu benim gibiymiş hep kiloluymuş neyse işte gördüm inanamadım 57 kiloya düşmüş çokta güzel olmuş çok özendim bende karar verdim yapabilirim diye az yedim herşeyden yedim birde arada spor yapmaya çalıştım baktım kilolar gittikçe insan dahada gaza geliyor inan dedi arkadaşım bende gaza geldim ve umarım herkes ulaşır hedefine sağlıklı bir şekilde tabi:34:
bu arada başını şişirdim amma yazmışım kusuruma bakmayın ama yapabiliriz bu sefer ben bile inanıyorum:34:

yeni farkettim günlüğünü ve okuyunca kendimden çok şey buldum bende mümkün olduğunca seninle yola devam etmek isterim kabul edersen ayrıca gerçekten pes etmemelisin:14: bende 24 yaşıma girdim ve ilk sayfada anlattığın gibi hep biraz kiloluydum yaşıtlarımdan ama artık dur dememin vakti geldi boyun kaç bilmiyorum ama ben 1.61 boyundayım ve 74 kiloyum:36: diyetisyene gitmiştim bir kaç yıl önce senin 57 olman lazım en fazla dedi yaklaık 20 kilo fazlam var bende o zaman pek verebileceğime güvenmiyordum ben hep böyleydim veremem falan diye bir kere kendime güvenim yokmuş sonra geçenlerde bir arkadaşımla karşılaştım benden 6 cm falan uzun 5 yıl önce falan 80 kiloydu benim gibiymiş hep kiloluymuş neyse işte gördüm inanamadım 57 kiloya düşmüş çokta güzel olmuş çok özendim bende karar verdim yapabilirim diye az yedim herşeyden yedim birde arada spor yapmaya çalıştım baktım kilolar gittikçe insan dahada gaza geliyor inan dedi arkadaşım bende gaza geldim ve umarım herkes ulaşır hedefine sağlıklı bir şekilde tabi:34:
bu arada başını şişirdim amma yazmışım kusuruma bakmayın ama yapabiliriz bu sefer ben bile inanıyorum:34:

Kabul etmek ne demek hosgeldin tek basina hersey daha zor oluyo seni destekleyen seninle ayni sey icin ugrasan arkadaslar varsa hersey daha kolay en azindan birbirimizi anliyoruz :)

Bugun de bitti

Sabah
2 dilim ekmrk
Domates salatalik
Beyaz peynir

Ara
1 fincan sutlu kahve

Ogle
Tavuklu salata
2 dilim ekmek
Ayran

Ara
Bi avuc kuruyemis

Aksam
Mercimek cprbasi
2 kasik yogurt
1 dilim ekmek

Ilk sayfada kendime aylik hedefler belirledim insallah hepsini gerceklestirdigim gunler gelir birer birer hayati ertelemekten sikildim. Ayda 5 kilo hedef yuksek mi bilemiyorum ama insallah gerceklestirebilirim bayram sabahi 7 li bi rakam gormeyi o kadar cok istiyorum ki anlatamam

Evet bende öyle düşünüyorum 😅 babam çığ köfte almış dün akşam 7 gibi yedik hiç dayanamamm çift lavas vardı birini ayırdım tek lavas olarak yedim sıkıntı olur mu bilmiyorum 🙈🙈

Abartmamak kosuluyla bisey olmaz ben de dayanamiyorum cigkofteye ve malesef ben abartyorum 5 liraligi tek basima yemisligim falan var simdi 2 taneden fazla yemiyorum tabi :D

Back
X