Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sabah burada da deli gibi yağmur vardı. Şimdi durdu. Sağolasın mervem. Senin sonuçlar çıktı mı?

Cıkmış AMa eşim karşıdaymış Bakırköydelerimiş Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde
Alamadı malesef çok merak ediyorum inş şeker felan gibi bi sorunum yoktur

Sağol hazadem. İnş inş.
Baktım şimdi telefona sesi kısıkmış, bazen uyumadan önce sesini kısıyorum sonra da unutuyorum Aradığın için sağol kuzum
Neyse cnm önemli olan temiz çıkmasıydıki zerre kötü bişey hissetmemiştim zaten ...

canım neyın var senın?
bır cevabını gordum uzgun ve karamsar ama ne oldugunu anlayamadım.

Ya cnm arada böle bunalıorum niyeysee yani n bilim onca sıkıntıdan sonra biranda herşeyin yoluna girmesil,
bebek için mobilya aldık,alışverişler ..
sanki rüya gibi gelio yada; biranda herşey biticekmiş ibi gelio inanamıorum ..
Sanırım dengem bozuldu vallahi

Ayy canı acımıştır paşanın ya ((
Vallahi inşallah sağlıkla gelirler bizlerde aşıya götürürüz.

maş.darısı başıma inş.

valla sağlıkla doğurmayı biz de istiyoruz hem de çok ama hayırlısı ALLAHtan ..

2 ayda 3 kere aşı ,iki bebekle düşünüyorum da işim zor

az kaldı kızlar, sağlıkla gelicek bebişler

hadi geçmiş olsun inci. sırada bebiş var artık

canım cok sevındım güzel çıkmış sonucun.
oh sukur bak ıyı kı yaptırdın bıttı gıttı ıste Incım.

Sağol canım :) Evet iyi ki yaptırmışım. Sen nasılsın? Yoksun bir kaç gündür.

Cıkmış AMa eşim karşıdaymış Bakırköydelerimiş Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde
Alamadı malesef çok merak ediyorum inş şeker felan gibi bi sorunum yoktur

Allah korusun canım inş hepsi iyi çıkmıştır.

Hazadem yapma kuzum. Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşacaksın yavruna.

az kaldı kızlar, sağlıkla gelicek bebişler

hadi geçmiş olsun inci. sırada bebiş var artık

Sağol canım. Amin inş.

Kız napayımmm ben alınca sende al istiyorummm

Ayy sagol yavrummm biz babamızı masrafa sokmak istiyoruzzzzz

İnsan hala şüphe duyuyor sanki rüyadaymış gibi hissediyor ve hiç uyanmak istemiyor:)
Hazadem Minanın odası tamammı şimdi yani mobilyaları felan geldi mi Foto isteriz canım ona göre

Kızlar bu butük Bebe güvenilir değil mi?
Çok güzel kaliteli şeyler var almayanın bile alası geliyo valla

Hazadem yapma kuzum. Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşacaksın yavruna.
İnşallah incim inşallah sağlıkla gelirr ...
Kız napayımmm ben alınca sende al istiyorummm
Ayy sagol yavrummm biz babamızı masrafa sokmak istiyoruzzzzz
Vallahi cnm çok ciddiyim adresini ver alırım
İnsan hala şüphe duyuyor sanki rüyadaymış gibi hissediyor ve hiç uyanmak istemiyor:)
Hazadem Minanın odası tamammı şimdi yani mobilyaları felan geldi mi Foto isteriz canım ona göre

Sorma mervem rüya gibi geliyor bazen hala inanamıorum ben vallahi ....
Odayı değiştirdim modokodan aldım nazarbebeden :)))

Rabbim sana herşeyin en güzelini en iyisini nasip etsin kuzumm,Çünkü hakediyorsunn..
Mina sana allahın verdigi bi armagannn

hamilelik boyunca sabahları göbeğimi kontrol ettim duruyo mu diye, rüya gibiydi.
doğum sancıları başlayınca gerçek gibi oldu biraz
sonrası yine rüya

beni görünce heyecanlanıyo, gülüyo. eşim hala inanamıyo
mervecim sayılı gün geçiyo senin de az kaldı kucağına alıcaksın koklamaya kıyamıcaksın.

yalnız korkuyorum bu düşüncelerle çok mu üstüne düşerim, kendi ayakları üstünde durabilen bi çocuk yetiştirmek için serbest bırakmak lazım biraz.

İncim kötü bir haber hiç beklemiyordum zaten. Şükür herşey yolunda Bebişe bir adım daha yaklaştın. Biz şişko olup evden çıkamazken sen taptaze hamile olacaksın

Lavem canım nasılsın ? Güzel fotolarını takip ediyorum. Keyfin nasıl ? Gayet iyi görünüyorsun valla

Mattika oğlan 3 aylık olmuş bile. Maşallah.. Zaman ne hızlı geçiyor. Çift haftaları görebilecek miyim dediğin günler geldi aklıma.. Allah'ın izniyle inşallah biz de sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz..

Ben de bakayım şu butik bebeye Gerçi hiçbirşey almayacağım diye söz verdim kendime. Ama geçen gün iş arkadaşım küçücük boxer almış Dedi ki ; fasulyen erkek olacak. İlk hediyesi de benden olsun. Don olsun. Donansın Yani yavruşumun ilk hediyesi geldi

Canım çok güzel bayıldım masallardaki gibi aynı maşallah
Mina bebek çok şanslı senin gibi annesi olacağı için
Sorması ayıp kaça mal oldu canım Modoko bize çok yakın hiç aklıma gelmemişti orası
İyi oldu söylediğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…