- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #22.761
İncim kötü bir haber hiç beklemiyordum zaten. Şükür herşey yolundaBebişe bir adım daha yaklaştın. Biz şişko olup evden çıkamazken sen taptaze hamile olacaksın
Lavem canım nasılsın ? Güzel fotolarını takip ediyorum. Keyfin nasıl ? Gayet iyi görünüyorsun valla
Mattika oğlan 3 aylık olmuş bile. Maşallah.. Zaman ne hızlı geçiyor. Çift haftaları görebilecek miyim dediğin günler geldi aklıma.. Allah'ın izniyle inşallah biz de sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz..
Ben de bakayım şu butik bebeyeGerçi hiçbirşey almayacağım diye söz verdim kendime. Ama geçen gün iş arkadaşım küçücük boxer almış Dedi ki ; fasulyen erkek olacak. İlk hediyesi de benden olsun. Don olsun. Donansın Yani yavruşumun ilk hediyesi geldi
hamilelik boyunca sabahları göbeğimi kontrol ettim duruyo mu diye, rüya gibiydi.
doğum sancıları başlayınca gerçek gibi oldu biraz
sonrası yine rüya
beni görünce heyecanlanıyo, gülüyo. eşim hala inanamıyo
mervecim sayılı gün geçiyo senin de az kaldı kucağına alıcaksın koklamaya kıyamıcaksın.
yalnız korkuyorum bu düşüncelerle çok mu üstüne düşerim, kendi ayakları üstünde durabilen bi çocuk yetiştirmek için serbest bırakmak lazım biraz.
İnşallah incim inşallah sağlıkla gelirr ...
Vallahi cnm çok ciddiyim adresini ver alırım
Sorma mervem rüya gibi geliyor bazen hala inanamıorum ben vallahi ....
Odayı değiştirdim modokodan aldım nazarbebeden :)))
Eki Görüntüle 558811 Eki Görüntüle 558812 Eki Görüntüle 558813 Eki Görüntüle 558814
hamilelik boyunca sabahları göbeğimi kontrol ettim duruyo mu diye, rüya gibiydi.
doğum sancıları başlayınca gerçek gibi oldu biraz
sonrası yine rüya
beni görünce heyecanlanıyo, gülüyo. eşim hala inanamıyo
mervecim sayılı gün geçiyo senin de az kaldı kucağına alıcaksın koklamaya kıyamıcaksın.
yalnız korkuyorum bu düşüncelerle çok mu üstüne düşerim, kendi ayakları üstünde durabilen bi çocuk yetiştirmek için serbest bırakmak lazım biraz.
İncim kötü bir haber hiç beklemiyordum zaten. Şükür herşey yolundaBebişe bir adım daha yaklaştın. Biz şişko olup evden çıkamazken sen taptaze hamile olacaksın
Lavem canım nasılsın ? Güzel fotolarını takip ediyorum. Keyfin nasıl ? Gayet iyi görünüyorsun valla
Mattika oğlan 3 aylık olmuş bile. Maşallah.. Zaman ne hızlı geçiyor. Çift haftaları görebilecek miyim dediğin günler geldi aklıma.. Allah'ın izniyle inşallah biz de sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz..
Ben de bakayım şu butik bebeyeGerçi hiçbirşey almayacağım diye söz verdim kendime. Ama geçen gün iş arkadaşım küçücük boxer almış Dedi ki ; fasulyen erkek olacak. İlk hediyesi de benden olsun. Don olsun. Donansın Yani yavruşumun ilk hediyesi geldi
Hazade yaaa ne kadar güzel.. Tam prenses odası. Mervişimin dediği gibi masal odası ..Ayy bebek olup yatasım geldi
akasya herkes erkek diyo bakalım paşa mı senin bebiş yoksa prenses mi
boxer nedir yane şirindir o, oğlumun hiç boxer ı yok, kıskandık yanii
oğluşun uyuduğu saatte size takılıyorum aç kalıyoruz akşam
görüşürüz kızlar
görüşürüz kızlar
İnci canım hani Memorıal topiğinde sevda linka diye bi arkadaş vardı ne yaptı o tedaviye başlamıştı en son galiba hamile mi şimdi:?
Evet canım hamile 10 haftalık sanırım. İlk başta üçüzmüş sonra ikisinin gelişimi durmuş şimdi tek kuzusu var. Allah onun sağlıkla gelmesini nasip etsin inş.
Tepkilerini yesinler onun
Hiç korkma canım, bizler hem çocuklarımıza çok düşkün hem de kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler yetiştirmek adına çok bilinçli anneler olacağız inş.
Sağol Akasyam.
ayyy minik bir boxer
Boxer mi ne renk kız ayy çok tatlıdır şimdi
Bi kere boxer görmüştüm üstünde şöyle yazıyodu dikkat çocuk yapar diye
Akasyam ben kendime söz verdim 6. aya kadar bişey almayacağım diye ama gelde sabret şimdi
Neyse hele cinsiyetlerini öğrenelimde ondan sonra başlarız ufaktan ufaktan
Valla aynen akasyam resimleri görünce mayıştım zaten o beşiğin içine girip yatasım geldi
görüşürüz kızlar
Aaa ciddimisin canım hem sevindim hemde üzüldüm ama Rabbim O tek yavrusuna hayırlı sağlıklı ömürler versin
Bugün eşim bana ne yemek yapacak acaba uff acıktım benn
Kızlar çok şeker birşey. Minicik bir boxerNormal erkek boxerının minik versiyonu . Görünce bayıldım.
Merve canım ben de söz verdim kendime. Daha hiçbirşey almadım. Ama arada gözüm kayıyor o sitelereBu arada ben Ataşehir memorialda devam edebilirim. Arda Bey ile görüşmeyi düşünüyorum. Nesrin sağolsun benden bahsetmiş. O da çok ilgili yaklaşmış. Amerikada benim hastalığımdan bir hastasını doğurtmuş Bakalım 1 kere de olsa gidip tanışacağım. Sen nerede devam ediyorsun canım ?
Mattika canım valla herkes erkek hissediyorBakalım hayırlısı. Sağlıklı olsun da hiç önemli değil. Oğluşu öp bizim için
Kızlar çok şeker birşey. Minicik bir boxerNormal erkek boxerının minik versiyonu . Görünce bayıldım.
Merve canım ben de söz verdim kendime. Daha hiçbirşey almadım. Ama arada gözüm kayıyor o sitelereBu arada ben Ataşehir memorialda devam edebilirim. Arda Bey ile görüşmeyi düşünüyorum. Nesrin sağolsun benden bahsetmiş. O da çok ilgili yaklaşmış. Amerikada benim hastalığımdan bir hastasını doğurtmuş Bakalım 1 kere de olsa gidip tanışacağım. Sen nerede devam ediyorsun canım ?
Mattika canım valla herkes erkek hissediyorBakalım hayırlısı. Sağlıklı olsun da hiç önemli değil. Oğluşu öp bizim için
Ay canım ya evet hem yakınız hem uzağız valla birbirimizeEvet canım. 2 embriyo transfer edilmişti. Birisi bölünmüş ve 3 tane yavru olmuş :) Nasibinde bir tane varmış, Rabbim ona hayırlı ömür versin inş.
Ayy kıyamam sana.
İstanbul'dayız ama ne kadar uzağız birbirimize. Ah bir yakın olsaydık
Bir görüş bakalım canım. İnş hayırlı olur.
Nur Hanım bana serklajdan bahsederken öyle bir durum gerekirse Cihangir Bey var demişti. Sen bir ara onu düşünüyordun değil mi? Riskli gebelik uzmanı mı o Akasyam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?