Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ay canım ya evet hem yakınız hem uzağız valla birbirimize sağolasın
Makarna felan yapar gelince allahtan seviyorum yani
çocuk ya bulgur olarak yada makarna olarak doğarsa hiç şaşırmam

:)
Tavuk yapması falan kolay olur aslında. Soslayıp atabilir fırına patatesle birlikte. Sen eşine sulu kolay bir yemek tarifi ver, bir gün yapsın bakalım.

:)
Tavuk yapması falan kolay olur aslında. Soslayıp atabilir fırına patatesle birlikte. Sen eşine sulu kolay bir yemek tarifi ver, bir gün yapsın bakalım.

Canım daha öyle her şeyi yiyemiyorum midem daha tam kendine gelemedi
İşte yağsız patates salatası felan bulgur pilavı çorba makarna bunları yiyebiliyorum

Canım daha öyle her şeyi yiyemiyorum midem daha tam kendine gelemedi
İşte yağsız patates salatası felan bulgur pilavı çorba makarna bunları yiyebiliyorum

Çorba en güzeli hele kışın. Biraz zaman geçsin onları da yersin canım. Sen şimdiden öğret :)

Bak akasyam bakkk Boxerini yesinler onunnn

ayy incim ya

kusuruma bakma nolur

akasyam gibi giriyorum tam yazacam diye

gelen giden hiç bitmedi ne gün ya

çok çok çok sevindim canım sonucuna

inşallah hamiş haberini de alırız een kısa zamanda

Yok canım ne kusuru Tahmin ettim başının kalabalık olduğunu. Nasılsın?
Sağolasın

Rabbim sana herşeyin en güzelini en iyisini nasip etsin kuzumm,Çünkü hakediyorsunn..
Mina sana allahın verdigi bi armagannn
Çok saol nazımmm amin inşallahh hayırlısıylahepimize nasip etsin yawrumuzu ...

Süper süper süper
Bayıldım maşallah
Ay gerçektenmi begenmene çok sewindim incimmm
Oh en güzel hediye olmuş canım vallahi :)))
Bencede erkek olucak aman cnm vallahi ben 6 aya girince artık başladım almaya :)
hazade güle güle büyüsün kızın odasında
çok tatlı
Saol cnm inşallah sağlıkla uyur ...

Saol cnm benim,
bende çok şanslıyım onun annesi olucagım için
Canım dediğim gibi nazar bebeden aldık fiyatını sorma 4,500 milyar bunların haricinde alt değiştirme ünit. yaptırdım ve cibinliği ve yatagı dahil ...

Hazade yaaa ne kadar güzel.. Tam prenses odası. Mervişimin dediği gibi masal odası ..Ayy bebek olup yatasım geldi

Saol Akasyam eşekkür ederimm ama dore renkli olan yerleri toz pembe olucak daha güzel olmazmı??

Canim benim iyiyim sukur. Kafada binbir tilki dolaniyor tabi o ayri:16 erkek mi olacak diyorsunuzhayirlisiyla?
lavee canım nerelerdesinn
Canim aslinda buralardayim ama pek uzun uzadiya giremedim. Senin bulantilar devam ediyorus halaazalmisti ama di mi?
Normaldir be Hazadem... Duygu devinimleri insanin dengesini bozar. Bir de illa bir sebep de aramamak gerek. Insaniz. bazen sebepsiz asagiya cekiliyor ruhumuz. Karisik bir mekanizma bu ruh. Sen simdi cok yaklastin hayirlisiyla sona. Heyecan var, merak var, korku var, endise var, mutluluk var , hayret var, saskinlik var. bir gun bir duygu ruhuna hukmediyor ertesi gun bir baskasi. Sonucta hersey cook guzel senin icin arkadasim. Oyle de devam edecek insallah.

Oda harika bu arada. Cok zevklisin. Aydinlik , piril piril, ic acici . Cok begendim canim.

Canim giriyorum arada bakiyorum ama o kadar cabuk ilerlemis oluyor ki muhabbet kime ne yazacagim derken yogunlasiyor is yine. Ama takip ediyorum, merak ediyorum surekli hepinizi.
laveque nerelerdesin, görmedim ne zamandır seni?
nasılsın

Mattikam canim bir kac gundur giremedim adamakilli. Ne yapayim Mattikam, bir sonrakinde ne yapsam diye tartip biciyorum.
Ankaraya gitmeye karar verdim. Volkan bey ve muhterem bey ile bir gorusecegim. Izmirde yapabilir miyim onu arastiracagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…