- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #22.781
Ay canım ya evet hem yakınız hem uzağız valla birbirimizesağolasın
Makarna felan yapar gelince allahtan seviyorum yani
çocuk ya bulgur olarak yada makarna olarak doğarsa hiç şaşırmam
ben çıkaym en iyisi başım çok döndü biraz uzanayım hadi görüşürüz arkideşler
:)
Tavuk yapması falan kolay olur aslında. Soslayıp atabilir fırına patatesle birlikte. Sen eşine sulu kolay bir yemek tarifi ver, bir gün yapsın bakalım.
Canım daha öyle her şeyi yiyemiyorum midem daha tam kendine gelemedi
İşte yağsız patates salatası felan bulgur pilavı çorba makarna bunları yiyebiliyorum
İncim kötü bir haber hiç beklemiyordum zaten. Şükür herşey yolundaBebişe bir adım daha yaklaştın. Biz şişko olup evden çıkamazken sen taptaze hamile olacaksın
Lavem canım nasılsın ? Güzel fotolarını takip ediyorum. Keyfin nasıl ? Gayet iyi görünüyorsun valla
Mattika oğlan 3 aylık olmuş bile. Maşallah.. Zaman ne hızlı geçiyor. Çift haftaları görebilecek miyim dediğin günler geldi aklıma.. Allah'ın izniyle inşallah biz de sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz..
Ben de bakayım şu butik bebeyeGerçi hiçbirşey almayacağım diye söz verdim kendime. Ama geçen gün iş arkadaşım küçücük boxer almış Dedi ki ; fasulyen erkek olacak. İlk hediyesi de benden olsun. Don olsun. Donansın Yani yavruşumun ilk hediyesi geldi
Adacım hu hu
ayy incim ya
kusuruma bakma nolur
akasyam gibi giriyorum tam yazacam diye
gelen giden hiç bitmedi ne gün ya
çok çok çok sevindim canım sonucuna
inşallah hamiş haberini de alırız een kısa zamanda
Yok canım ne kusuruTahmin ettim başının kalabalık olduğunu. Nasılsın?
Sağolasın
sorma canım ya çok kalabalık ne gelen bitti ne arayan
bir de benimki başladı karnım ağrıyor felaketim
sen nasılsın
yağmurlu bir gün sakın kitap okuyorum battaniye altında deme
kızarım valla
Çok saol nazımmm amin inşallahh hayırlısıylahepimize nasip etsin yawrumuzu ...Rabbim sana herşeyin en güzelini en iyisini nasip etsin kuzumm,Çünkü hakediyorsunn..
Mina sana allahın verdigi bi armagannn
Ay gerçektenmi begenmene çok sewindim incimmmSüper süper süper
Bayıldım maşallah
Oh en güzel hediye olmuş canım vallahi :)))Ben de bakayım şu butik bebeyeGerçi hiçbirşey almayacağım diye söz verdim kendime. Ama geçen gün iş arkadaşım küçücük boxer almış Dedi ki ; fasulyen erkek olacak. İlk hediyesi de benden olsun. Don olsun. Donansın Yani yavruşumun ilk hediyesi geldi
Saol cnm inşallah sağlıkla uyur ...hazade güle güle büyüsün kızın odasında
çok tatlı
Saol cnm benim,Canım çok güzel bayıldım masallardaki gibi aynı maşallah
Mina bebek çok şanslı senin gibi annesi olacağı için
Sorması ayıp kaça mal oldu canım Modoko bize çok yakın hiç aklıma gelmemişti orası
İyi oldu söylediğin
Hazade yaaa ne kadar güzel.. Tam prenses odası. Mervişimin dediği gibi masal odası ..Ayy bebek olup yatasım geldi
Ay gerçektenmi begenmene çok sewindim incimmm
Git git cnm uzan biraz dinlennnben çıkaym en iyisi başım çok döndü biraz uzanayım hadi görüşürüz arkideşler
Beğenilmeyecek gibi değilki
Git git cnm uzan biraz dinlennn
Saol cnm ama o o dore renkleri pembe olucak
Mattika ne var menüde
malzemeleri çıkardım dolaptan Ahmet uyandı
tembel anneyim ben ya
malzemeleri çıkardım dolaptan Ahmet uyandı
tembel anneyim ben ya
Canim benim iyiyim sukur. Kafada binbir tilki dolaniyor tabi o ayri:16 erkek mi olacak diyorsunuzhayirlisiyla?İncim kötü bir haber hiç beklemiyordum zaten. Şükür herşey yolundaBebişe bir adım daha yaklaştın. Biz şişko olup evden çıkamazken sen taptaze hamile olacaksın
Lavem canım nasılsın ? Güzel fotolarını takip ediyorum. Keyfin nasıl ? Gayet iyi görünüyorsun valla
Mattika oğlan 3 aylık olmuş bile. Maşallah.. Zaman ne hızlı geçiyor. Çift haftaları görebilecek miyim dediğin günler geldi aklıma.. Allah'ın izniyle inşallah biz de sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz..
Ben de bakayım şu butik bebeyeGerçi hiçbirşey almayacağım diye söz verdim kendime. Ama geçen gün iş arkadaşım küçücük boxer almış Dedi ki ; fasulyen erkek olacak. İlk hediyesi de benden olsun. Don olsun. Donansın Yani yavruşumun ilk hediyesi geldi
Canim aslinda buralardayim ama pek uzun uzadiya giremedim. Senin bulantilar devam ediyorus halalavee canım nerelerdesinn
Normaldir be Hazadem... Duygu devinimleri insanin dengesini bozar. Bir de illa bir sebep de aramamak gerek. Insaniz. bazen sebepsiz asagiya cekiliyor ruhumuz. Karisik bir mekanizma bu ruh. Sen simdi cok yaklastin hayirlisiyla sona. Heyecan var, merak var, korku var, endise var, mutluluk var , hayret var, saskinlik var. bir gun bir duygu ruhuna hukmediyor ertesi gun bir baskasi. Sonucta hersey cook guzel senin icin arkadasim. Oyle de devam edecek insallah.Neyse cnm önemli olan temiz çıkmasıydıki zerre kötü bişey hissetmemiştim zaten ...
Ya cnm arada böle bunalıorum niyeysee yani n bilim onca sıkıntıdan sonra biranda herşeyin yoluna girmesil,
bebek için mobilya aldık,alışverişler ..
sanki rüya gibi gelio yada; biranda herşey biticekmiş ibi gelio inanamıorum ..
Sanırım dengem bozuldu vallahi
Sağol canım :) Evet iyi ki yaptırmışım. Sen nasılsın? Yoksun bir kaç gündür.
Allah korusun canım inş hepsi iyi çıkmıştır.
Hazadem yapma kuzum. Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşacaksın yavruna.
Sağol canım. Amin inş.
laveque nerelerdesin, görmedim ne zamandır seni?
nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?