- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #22.841
incim nasılsın tatlım seni bu topikte bulacağımı biliyordum ben uzun zaman girmedim nasılsın tatlım gelişme varmı nasıl gidiyorchnb hoşgeldin canım. İyi misin?
Akasyam seninle aynı burçtanız ve ben de inanılmaz pimpirikliyimNur Hanım bile alıştı bu halime Ne olur sanki biraz rahat olsak ama yok illa takacak bir şeyler buluyoruz
mattika ben seve seve gelirimUfaklığı bir güzel mıncıklarım
inş. mattika inş.sağol canım, seninkilerin resmine de bakıcaz az kaldı
doğum yaptığın gün çok fazla gitmiyo ya da gitse de belli olmuyo şişlikten. bikaç gün içinde şişler inince 7-8 kilo gitmişti benim.
chnb hoşgeldin canım. İyi misin?
Akasyam seninle aynı burçtanız ve ben de inanılmaz pimpirikliyimNur Hanım bile alıştı bu halime Ne olur sanki biraz rahat olsak ama yok illa takacak bir şeyler buluyoruz
CANIM tekrardan hortladı kusmalar bizim ufaklik annecim ben buradayım diyo galibaCanim benim iyiyim sukur. Kafada binbir tilki dolaniyor tabi o ayri:16 erkek mi olacak diyorsunuzhayirlisiyla?
Canim aslinda buralardayim ama pek uzun uzadiya giremedim. Senin bulantilar devam ediyorus halaazalmisti ama di mi?
Normaldir be Hazadem... Duygu devinimleri insanin dengesini bozar. Bir de illa bir sebep de aramamak gerek. Insaniz. bazen sebepsiz asagiya cekiliyor ruhumuz. Karisik bir mekanizma bu ruh. Sen simdi cok yaklastin hayirlisiyla sona. Heyecan var, merak var, korku var, endise var, mutluluk var , hayret var, saskinlik var. bir gun bir duygu ruhuna hukmediyor ertesi gun bir baskasi. Sonucta hersey cook guzel senin icin arkadasim. Oyle de devam edecek insallah.
Oda harika bu arada. Cok zevklisin. Aydinlik , piril piril, ic acici . Cok begendim canim.
Canim giriyorum arada bakiyorum ama o kadar cabuk ilerlemis oluyor ki muhabbet kime ne yazacagim derken yogunlasiyor is yine. Ama takip ediyorum, merak ediyorum surekli hepinizi.
Mattikam canim bir kac gundur giremedim adamakilli. Ne yapayim Mattikam, bir sonrakinde ne yapsam diye tartip biciyorum.
Ankaraya gitmeye karar verdim. Volkan bey ve muhterem bey ile bir gorusecegim. Izmirde yapabilir miyim onu arastiracagim.
incim nasılsın tatlım seni bu topikte bulacağımı biliyordum ben uzun zaman girmedim nasılsın tatlım gelişme varmı nasıl gidiyor
Canımmm hoşgeldinnn maşşalah bebişede sanada ikinizde iyisiniz
Hoşgeldin canımmm ..
İnşallah iyidi ahmet ardamız,sen nasılsın cnm dikişlerin ağırıomu
Ay cnm dün minada öleydi dogum pozisyonundaydı :)
Eee artık beklioruz canım hataya dönmeden bir gelin bizi ziyarete
Aynı baba olucak bencede vallahi
yapımız fln normal canım ya, bünyemden belki, belki pıhtılaşmadan fln geriden geldi hep kilosu. o yüzden son güne kadar durdu sanırım.
son 3 ayda baya baya almaya başladım canım, ama son 2-3 hafta ne oldu anlamadım şiştim birden, 38de sezeryan olsam olmazdı okadar
büyüyodur canım ama insan hemen büyüsün istiyo tabi. ayda bi kilo almış, fotoğraflara bakınca büyüdüğünü görüyo insan.
sen nasılsın, toparlandın mı iyice
kilo işi bünyeye göre değişiyo işte, diyeti bozmazsan çok almazsın bence sen. son günlerde bi anda şiştim ama doğumda ve ilk bi haftada baya gitti zaten
doğum pozisyonu dediği baş aşağı durması mı, pek değişmez artık son aylarda öyle duruyo bebiş. öyle rahat ediyolar kafa ağır geliyo
kızlar bu sene işe dönmicem ben, ücretsiz izin alcam. ev hanımıyım yani
arkadaşlarım hep çalışıyo, hava da soğudu parka insek, evde otur otur bi hoş oldum, ruhum daraldı
gelin çay içelim
chnb hoşgeldin canım. İyi misin?
yok o zaman sizin burçlarınız yanlış ya da yükseleniniz başak
Ewet cnm hakikaten dengem bozuldu, bir ağlıorum bir gülüorum yani onca yaşanan şeyden sonra şuan herşeyin sorunsuz ilerlemesi beni ürkütüo ...
Dünmüş randevum mesela ben unuttum ilk defa aradılar hemen çıktım şirketten yetişdim allahdan kızımı gördüm baktım baktım ölece ağldım oluş hanımda ağladı yani iyimiyim kötümüyüm bilemiorum ama sanırım ben inanamorum hala hamile olduuguma dilerim sağlıkla gelir kuzum ...
Buda resimleri teyzeleri ...
Eki Görüntüle 559385 Eki Görüntüle 559384 Eki Görüntüle 559383 Eki Görüntüle 559382 Eki Görüntüle 559381 Eki Görüntüle 559380
Rabbim kısa zamanda sanada hayırlısıyla nasip etsin canım benimm ...
Günaydın incim nasılsınn, sanada hayırlı cumalar
Burçlar doğru da yükseleni bilemeyeceğimBen zaten aslan burcunun tipik özelliklerini pek taşımam. Aslanlar liderdir bende yok, ön planda olmayı severler ben tam tersi, süse düşkünlerdir ben hiç sevmem Ama fena inatçıyımdır, bu özelliğini taşırım bak
CANIM tekrardan hortladı kusmalar bizim ufaklik annecim ben buradayım diyo galiba
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bu sefer nasibinde vardır
sağ ol canım sizleri iyi gördüm mutlu oldum... sen de iyisin sanırım...
canım biraz düzeldim. ama hala günde 2 kere majezik içiyorum. 2. kez sezaryen zormuş...
canım ya eşim dönecek benim kaynana görümceler salmaz ki beni( onlara kalsa şubata dek burada kalmalıyım...
canım büyüyordur sanırım. gözünde çapak da oldu. silip damla damlatıyoruz az önce anne sütü damlattım büyük oğlan da süt geçirdi... nasıl gazlı mı?
içelim canım.. ben senin adını merak ediyorum özelden yazar mısın bir ara?
şükür canım oğlan iyi olunca ben de iyi oluyorum. senin sonuç belli oldu mu?
Hazadem randevu almak zor mu oluyor ? Bir de randevu saatinde gitmene rağmen mi bekledin ? İçeride az mı kaldın ? :26:
Merveee aldın mı sonuçları?
Evet canım temiz çıktı çok şükür. 3 hafta sonra kontrole gideceğim bakalım o zaman ne diyecek doktor.
Senin ne zaman döneceğin belli mi? Bir mesaj atmıştım sana buradan, aldın mı?
çokkk sevindim canım. aldım haftaya bekliyorum. mervişe uyarsa pazar da olabilir cumartesi de...
Evet CANIM çıkmışta bu sefer şe doktor yokmuş sanki seker sınırda gibi ama doktora göstermeden icim rahat etmeyecekMerveee aldın mı sonuçları?
Evet canım temiz çıktı çok şükür. 3 hafta sonra kontrole gideceğim bakalım o zaman ne diyecek doktor.
Senin ne zaman döneceğin belli mi? Bir mesaj atmıştım sana buradan, aldın mı?
delikız oğluşuna maşallah.ezdirmesin kızın kendini:)
merviş bulantı bitti mi?
AKasya CANIM artık sabit düzenli bir doktorunun olması lazım
Benden sana tavsiye evine yakın olanı tercih et
İnsallah Arda beyle elektriğiniz tutar
Zaten 2 defa felan gidince insan alışıyor
Ya bide içerde 1 saat ne yapılıyorki:26: ben muayeneye gittiğimde 15 dakika sürüyor
Zaman yetiyo soracaklarimizida soruyoruz bebeğimizide görüyoruz
Bence aslanım :)chnb hoşgeldin canım. İyi misin?
Vallahi öle diolar cnm ikinci sezeryan daha kötü diolar ..canım biraz düzeldim. ama hala günde 2 kere majezik içiyorum. 2. kez sezaryen zormuş...
HazaDe çok tatlı Mina bebek maşallah kuzucugumuZa
Burnuna ağzına bak hele sunun
SaglicaklA gelsin inşallah
Evet CANIM çıkmışta bu sefer şe doktor yokmuş sanki seker sınırda gibi ama doktora göstermeden icim rahat etmeyecek
Yok Nesrin ablam bitmedi ama günde 1-2 defa kusuyorum artık
Normal demi olması alıştım ya ne yapalım
Akasya, Hazade, Merve ne diyorsunuz
Ben büyük ihtimalle araçla gelirim hala korkuyorum uzun yürümeyeBir noktada buluşup birlikte gideriz
Oley inşallah haftaya pazar gunu uyar bize
Esim getirsin incim pazar gunu ÇALIŞIYO mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?