Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım evet dogum pozisyonu baş aşşagı olmasıymış..Şimdiden dönmeside benm için çok iyi oldu inşallah yer deiştirmez çünkü normal dogum istiyorum inş..
ben de baktım hangi siteden alıyosunuz ya. face e girdim kardeşimin hesabından alayım diye bulamadım satın al fln

Canım nalan cosgun yaz çıkar ,profil resminde patik var..Fyatlarıda çok uygun ,hatta mavi bi şapka begendim ben orada ogluşunada çok yakışır :))

Canım evet dogum pozisyonu baş aşşagı olmasıymış..Şimdiden dönmeside benm için çok iyi oldu inşallah yer deiştirmez çünkü normal dogum istiyorum inş..
ben de baktım hangi siteden alıyosunuz ya. face e girdim kardeşimin hesabından alayım diye bulamadım satın al fln

Canım nalan cosgun yaz çıkar ,profil resminde patik var..Fyatlarıda çok uygun ,hatta mavi bi şapka begendim ben orada ogluşunada çok yakışır :))

canım profili buldum da nasıl alıcam onu bilemedim:26:

canım profili buldum da nasıl alıcam onu bilemedim:26:

Cnım arkadaş olarak ekle kadını,sonra mesaj gönder ben ürün almak istiyorum yardımcı olurmusunuz de .Sonra o yönlendirir seni..
Hemen cevap yazar canım ..
Kapıda ödeme yapıyorsun genellikle fiyatlarda takım 25.tl tek şapkalar 10 tl patiklerde 5- 7.5 -10 tl arası degişiyor haberin olsun

bende iyiyim tatlım öncelikle geçmiş olsun 6. ayıma girdim hamdolsun oğlum olacak teyzesi rabbim enkısa zamanda sana ve tüm olmayan arkadaşlarıma nasip etsin dualarım sizle

]

çokkk sevindim canım. aldım haftaya bekliyorum. mervişe uyarsa pazar da olabilir cumartesi de...
Valllahi bana uyar :)))
Akasya, Hazade, Merve ne diyorsunuz
Ben büyük ihtimalle araçla gelirim hala korkuyorum uzun yürümeye Bir noktada buluşup birlikte gideriz
Tamam cnm bana uyar :)
Sendeki özellikler ne hazadem Fotolardan gördüğüm kadarıyla süsü seviyorsun
Eee birazcık var incim :)))
İnatçıyım birazcık birde aklıma bişey koyarsam onu öle yada böyle yaparım :))

HazaDe özelliklerini taşıyor bence biraz liderlik ruhu da var
Ve çok girisken mesela
Bende balığım sulu göz balık
Katılıorum mervem :))

Tabi cnm git bende diorum git die ama işde detaylı konuş gittiğinde ...
Oğluş olsun onada çok var cnm sen merak etme :)))

Bak cnm bak ben bayıldım vallahi kadının eli çok yatkın

cnm mesaj çekiosunn o sana dönüo :)

Muharrem ayı ne zman acaba
Kuzenim öyle dedi yanlış biliyordur belkide,ayy yavrum kıyamam sana git bi pastanede yiyiver içimde kalmasın sennde canını istettim

2012 Yılında Muharrem Ayının başlangıcı yani Hicri Yılbaşı 15 Kasım 2012 Perşembe gününe denk gelmektedir.
Canım vallahi hayatta öle yigemem sıcak sıcak böle kaynıycak tencerede ay allahım naapsak ya bilsem alıp yapıcam vallahi :)

canım ben gittiğimde 15 gün sonraya alıyorum dr 15 gün sonra gel dedi diyorum. dolu deseler de buluyorlar bir yer... gelin kızlar bakalım size aşure de yaptırabilirim...

çok güzelmiş bayıldım güle güle kullansın eylül...

maşallah canım pamuk şekeri gibi... benim ki kara bir şey:)) he bir de sağlık ocağı ferplex fol yazdı kapağından küçük şişelere toz konuluyor. sütü artırıyor dedi hemşire dr yazdı...

canım normal olabiliyorsa en güzeli...

He bende şöyle hesaplamıştım ayda iki kere gitsen 660 lira diye neyseki snein sigortan varmış
Kızlar benmmm canım aşure istiyor sıcak sıcak yaaa uff ahh annem burada olsaydı

Ahh bu komşularr açtıracaklar yine ağzımı
Ben yemem ama eşimin canı çok istiyo vefasız komşularımız getirmedi bize

Naz canım tüp bebekle gebe kalanlara normal doğum yaptırmaya pek sıcak bakmıyor doktorlar riske atmak istemiyorlar senin doktorun ne diyor bu konuda
bende Normalden yanayım ama şahsen sezeryanı tercih ederim şu durumda

Ayy keşke söylemeseydimm kız ben yapmasını biliyorum pazartesi yaparım bi tencere :)
Sanada göndereyim kuzummm kıyamam adresini gönder tencerede ısıtırsın

Sagoll canım teşekkür ederim..
Valla ben normal istiyorum ama bakalım o zamana kadar ne degişir bilemem..

Canım aslında biraz yüzsüz olmak gerek hamileyken o getirmiyorsa sen bi kase alıp istiycennn

Naz canım tüp bebekle gebe kalanlara normal doğum yaptırmaya pek sıcak bakmıyor doktorlar riske atmak istemiyorlar senin doktorun ne diyor bu konuda
bende Normalden yanayım ama şahsen sezeryanı tercih ederim şu durumda

Canım benim gittigim iki doktorda sezeryan diyor kesinlikle ama şöyle bi düşününce ,niye normal dogum yapamayım diyorsun..Tabi herşey kısmet ama ben bebegimin ilk günlerini yatarak geçirmek istemiyorum..Tabi zorunlu olursa sezeryan yaptırırım..
Zaten benm doktorum 36-37 haftayı görsek yeter diyor..Erken dogum tehlikem varya
Sende inşallah normal dogum olacak kadar rahat bi hamillik geçirirsin canımm
Devlet doktorları tüp bebekte olsa sezeryan yapmıyorlar bu arada canım,özelde sezeryana zorluyorlar..

Son düzenleme:
Kızlarr kociş aradıı grip oldum ölüyorum çok hastayım diyorr ayy şimdi hiç çekilmez bunun nazıda
Keşke onun yerine ben hastalansaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…