- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #24.101
Hazadem canım arkadaşım stres yapmamaya çalış. Biliyorum çok zor. Hele ki bizler için. Bizim gibi zor elde eden insanlar için. Ama ben eminim ki Minamız çok sağlıklı ve sağlıkla doğacak. Bak bana doktor demişti ki sen bebeği fazla taşıyamayabilirsin. 30 haftayı geçersek sıkıntı yaşamayız. Benim hedefim bile 30 hafta. Yani hayat bazen insanı zorluyor. Kaderimizdeki neyse yaşıyoruz. Ben de isterim 40 hafta direnmek ama zor görünüyor. Sen şimdi kendini üzme. Eğer bu haftalarda doğarsa da hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. Benim arkadaşım 26 haftalık doğurdu. Bebek turp gibi. Sapasağlam.. O yüzden canını sıkma.
İnşallah Akasyam ama işde elinde olmuyor insanın yawrum ya daha küçücük korkuorum
yarın gidicem hastanede takip edebilirim dedi belkide yatırıcak nts bağlarız dedi bakalım n yapıcak
Merak etme annesi dışarda da büyür o. Büyür de bu günler unutulur.Hastaneye yatıracaksa bence yatmam deme. En azından her dakika kontrol altında olursun. İçin rahat eder. Belki de daha tutabilir. İyi düşünelim iyi olsun Hazadem. Bu süreçte çok şeyler yaşadın. Çok badireler atlattın. İlk başta kese yok diye ağladın. Sonra akıntılar. Amniyotik bant.. Oooohoooo. Oralardan buralara geldin. Sonlara yaklaştın. GÜzel başladı güzel bitecek inşallah. Bugünler de geçecek.. Ama moralini yüksek tut...
selam kızlar nasılsınız, pek giremedim, oğlanı sünnet ettirdik bugün, huzursuz biraz.
incicim
kanaman geçti mi devam ediyor mu?
drla konuştun mu?
Merhaba arkadaşlar, nereye yazacağımı bilemedim ve en sonunda buraya yazmak istedim. bi konuda sizlerden fikir almak istiyorum.şimdi : ben geçen yıl aralık kasım ayonda tüp bebek denik ICSI yöntemi uygulandı; fakat ohss gelişti bende çok zor günler geçirdim ve.20 tane yumurta toplandı benden bunun 15 tanesi döllendi 1 tane transfer edildi ma negatif ile sonuçlandı.. şimdi sorum şu arkadaşlar..ohss olduğu zaman yumurtaları donduruldu bu yumurtalar ne kadar sağlıklıdır sizce?? çok çıkmazdayım bu dondurulmuşlar ile denesek mi yoksa farklı hastaneye gidip yeni bir tedavimi uygulasak.. lütfen arkadaşlar yorum yapın.
NOt: ayrıca bu merkezde deneme negatif olunca 1 ay ara ile tekrar dondurulmuşlar ile denedik ve yine olmadı, bende 1 yıl ara verdim ama şuan çok çıkmazdayım acaba merkez bizi kandırıyormu??:26:
İnci canım nerelerdesin ? Merak ettim seni :26: Doktor ne dedi ?
Evet incim yoksunnerelerdesin doktor ne dedi merak ettik seni
Eki Görüntüle 574372 Eki Görüntüle 574384 Eki Görüntüle 574385 Eki Görüntüle 574386 Eki Görüntüle 574387 Eki Görüntüle 574388 Eki Görüntüle 574389 Eki Görüntüle 574390 Eki Görüntüle 574391 Eki Görüntüle 574392 Eki Görüntüle 574383 Eki Görüntüle 574382 Eki Görüntüle 574373 Eki Görüntüle 574374 Eki Görüntüle 574375 Eki Görüntüle 574376 Eki Görüntüle 574377 Eki Görüntüle 574378 Eki Görüntüle 574379 Eki Görüntüle 574380 Eki Görüntüle 574381 Eki Görüntüle 574393
Kızlarr aldıklarımın bazıları yıkadıklarımı ütüledim fotograflarını çektimm biraz fazla oldu k.bakmayın
Yarın bi posta daha yıkıycam onlarıda çekerimm inşallah
Ben oda yapmadımm Çünkü taşınma durumumuz var ,nasip kendi evime inşallahh..
Kızlar bugün hayatımın en mutlu günüydü sanki
Bir rüya gibiydi sabah malum uyuyordu bizim ufaklık
serumdan sonra gel bakalım cinsiyetine dedi doktorum
serum 5 saat felan sürdü muayeneye girmeden ağzıma çikolata attım:)
neyse girdik işte anam bizimki başladı şow yapmaya inanamadık şoklardayız eşimle
el sallıyor takla atıyor hoplayıp zıplıyor parmağını emiyor
neler yaptı neler ammavelakin cinsiyetini gene göstermedi
bağdaş kurdu açmadı bacaklarının arasını doktor çok uğraştı
konuştu bir sürü minik kuşum hadi göster dedi
yok göstermedi galiba kız dedi doktor zaten öyle hissediyorum dedi
haftaya gene çağırdı inşallah gösterir bu kez:)
hastanede herkese dua ettim allahım olmayanlarada versin inşallah
sağ ol canım. 30 günlük olunca dedi dr. eşim de kalmamı istiyor( kayınvalidem çok bağlandı bebişe. biz dönünce evde gündüz tek kalacak... ben de üzülüyorum ama evime gitmek istiyorum kalabalıkta yaşamak zor...
arkadaşlar bizim 3 tane tüp bebek başarısızlıgımız oldu 1 konya 2 si İstanbul Fulya bahçeci olmadı şimdi pgt yapıcaz denildi doktorum mustafa bahçeci eşim ve bende genetik testte bir şey çıkmadı aklım karışık ne yapcaz bilmiyorum bizim durumumuzda olupta hamile kalan var mı eşimde sperm azlıgı var.
İncim nerelerdeydin bugün eşin geldi galiba
Yarın doktora gidiyormusun:26:
Kızlarr canım sıkılıyorr:18:
Eşim çok isteyerek aldıgı orgu sattıı üzüldüm bende çok pahalı almıştı baya bi eksiye düşmüştük eksiyide kapatmayınca geri sattı...Ben üzülmüyorum aşkım iyi oldu sattıgımız diyor ama içi buruk biliyorum
Adam geldi evden orgu aldı sanki kocamın hayallerinide götürdü bogasım geldi herifi
Tüp bebekle pgtnin borcu ister istemez zorladı bizi rabbim ödeme kolaylıgı versin..
herkese günaydın
sabahın köründe ayaktayım yine ,hastane yollarına düşeceğim
fetal ekom var bugün,bu seferki son artık bunu da atlatırsam inş. bu sıkıntı da bitmiş olacak ..
eşim yollarda bişey olur diye korkusuna bi yere göndermek istemiyor,son zamanlara yaklaştıkça iice panik bizimki
son anda bi aksilik çıkmasından korkuyor,kardeşimle gidiyorum gerçi yalnız bi yere gitmiyorum ama yine de korkuyor canım yaa..
ben de dışarda 200 tlye yapılıyor bu test ,bedava doktor bulmuşuz hem de prof neden gitmeyeyim zaten son ,önlemimizi alalım dedim ..
düşeceğim birazdan yollara ..
ordan da şu hamsilerin odasına dolap işine bakacağız ,direk bir yere gidip bakacağım ,umarım yorulmam oralarda ,gerçi heryere taksiyle gidiyorum orası da ayrı ama ..
yarın da kendi doktoruma fetal ekoyu da alıp randevuma gideceğim inş.
duanızı esirgmeyin ,görüşmek üzere ...
merhaba arkadaslar sıze bahsetmıstım pgt baslaıcaz ama ankaradan tahlıl sonucumu beklıyoruz dıye dun aradım ankarayı sonucum cıkmıs hemen doktorumu aradım doktorumda ben de senı arıcaktım dedı ankara benım ıcın gereklı probları hazırlamıs adet oldugunda baslıyalım dedı sımdıden bu kadar heycan sitres bastı benı hakkımda hayırlısı ınsallah.
Hazadem kuzum lütfen sakin ol, soğukkanlılığı elden bırakma. Olumlu düşünmeye çalış. Nerelerden geldin bu günlere. Belki kendiliğinden düzelecek. Doktorun çok riskli bir durum görse seni kesinlikle göndermezdi. Her şey iyi olacak inş. Dua edelim canım.
Ewet cnm çok zorlu zamanlar geçirdim buda onlardan biri ...
İnşallah yarın kordon çıkmış olur ve gelişimi ilerlemiş olur
Allah razı olsun incim duaların için inşallah herşey iyi olucak
İnşallah cnm inşallahh bu günler geride kalır ..merhaba hazade arkadasım kızını kucagına aldıgın gun bu gunlerı unutursun ınsallah her sey yolunda gıder canım
Yarın gidicem incim yarın gel dedi ona göre karar vericek bu arada fiyat sordum,Hazadem bugün tekrar mı gideceksin?
İçini ferah tut canım. İnş iyi olacak. Mina'yı kucağına alıp o mis kokusunu içine çektiğinde tüm sıkıntılarını, üzüntülerini unutacaksın.
Kızlar randevumu cumaya erteledim. Sabah eşimle arabaya bindik, araba arızalandı. 40 dakika kalmıştı randevuya, vesaitle gitsek en az 1,5 saat süreceği için biz de erteledik.
Cuma günü 14 aralıkmış. Tevafuğa bakın ki geçen yıl ön görüşmeye de 14 aralıkta gitmiştim. Ne kadar heyecanlıydım, içim içime sığmıyordu... 1 sene neler götürmüş benden
çok şükür düzene girdi 35-40 günden sonra. sizin de daha iyi olur inş.
kilosu iyi gibi, orta halli. fizyolojik sarılıktır o ya emdikçe geçer, dr.a sor bakalım ama dert edilcek bişey değildir.
emmesi de iyiydi çok emdiğinden kusuyodu hatta 2-3 gündür memeyi istemez oldu, uyur gibi olursa emiyo ancak, 3 aylık bebekler yaparmış böyle
ah canım ya hiç sıkma canını, bebeğin doğsun her türlü sıkıntı unutuluyo. allah eşine sana kızına sağlık versin
Hazadem kuzumm n'olur üzülme bitanemmm ciger geliştirici igne yapıldıktan sonra allahız izni ile hiç birşey olmazzz..1.400 gr.da aslında kötü bi kilo ddegil dogsa bile inan saglıkla yaşar..Ben hastanede 32.haftada yatmaya başladım biliorsun dogsa bile yaşayacagı için hiç korkmuyordum..Sende korkma nolursun bol bol dua edelim ki yarına boynundan kordon çıkmış olsunnn..Yarın tekrar gideceksin degilmi şimdi??Kızlar size iyi haberlerle gelmedim malesef
Bebegin boynuna kordon dolanmış ve gelişimi yavaşlamış 1,390 gr dı ..
Ama Oluş hanım 1,600-1,650 felan bekliodu kordon kan akımını yawaşlatmış olabilir dedi.
Haftaya salı yine gidicem, egerki gelişimi ilerlememişse aynı seviyelerdeyse akciğer geliştirici yapıcam ve perşembe alırım dedi.
Aldıkların çok güzel canım. Hepsine bayıldım. İyi günlerde güle güle kullan inşallah. Kız bebişlerin kıyafetleri erkeklerden daha güzel sankiBen de kiradayım ve oda yapamayacağım. Bebişim sağlıkla gelsin de hiç önemli değil
Oyy yesin onu teyzesiMervişim uzun zamandır kız hissediyorum senin bebişi . Bir de dün bir arkadaş dedi ki , kızlar daha fazla bulantı yapıor. Tabii ki bu bir tez. Allah bilir
Canım kadıköy Acıbadem'de Melih Bey'e gideceğim. Pazartesi de Aynur Hanım ile randevum var. İkili test yapacak. Sen ne zaman döneceksin ? Bebiş iyi maşallah.. Gelip görmek kısmet olmadı maalesef
Biz de aynı durumdayız canım. Bir sürü kredi borcumuz var.Ben PGT haricinde bir de 6500 TL 'lik set up işlemi yaptırdım. Bebişler sağlıkla doğsun da inan ki gözümde yok. Çalışır öderiz Allah'ın izniyle
Hazadem canım arkadaşım stres yapmamaya çalış. Biliyorum çok zor. Hele ki bizler için. Bizim gibi zor elde eden insanlar için. Ama ben eminim ki Minamız çok sağlıklı ve sağlıkla doğacak. Bak bana doktor demişti ki sen bebeği fazla taşıyamayabilirsin. 30 haftayı geçersek sıkıntı yaşamayız. Benim hedefim bile 30 hafta. Yani hayat bazen insanı zorluyor. Kaderimizdeki neyse yaşıyoruz. Ben de isterim 40 hafta direnmek ama zor görünüyor. Sen şimdi kendini üzme. Eğer bu haftalarda doğarsa da hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. Benim arkadaşım 26 haftalık doğurdu. Bebek turp gibi. Sapasağlam.. O yüzden canını sıkma.
Mattika hayırlı olsun canımTam erkek oldu küçük adam desene :) Çarçabuk iyileşir inş.
Devam ediyor izzcim ama çok az. Cuma randevum var.
İlk önce genetik tahlillerinizi yaptırın canım ondan sonra bir yol çizersiniz inş.
Geldim kızlar :)
Hepsi çok güzel Naz. Güle güle kullansın Eylül
Maşallah mervem
Onun için de zordur eminim, iyice alışmıştır sana da bebeğe de. Ama dediğin gibi insanın evinden ayrı kalması çok zor. Hayırlısıyla gidersin inş.
Zamanı gelmemiş buketcim. Allah yardımcın olsun. Genetik sorun olmasa da senin durumunda olan hastalara pgt yapılabiliyor.
Eşim pazar gelmişti canım çok şükür. Randevumu erteledim, cuma gideceğin nasipse.
Amin nazım amin...
Hayırlı haberler inş.
İnşallah cnm inşallahh bu günler geride kalır ..
Yarın gidicem incim yarın gel dedi ona göre karar vericek bu arada fiyat sordum,
1 gece yatış : 685.00
1 gece küvez : 250 den 850 ye değişio muş .. bebegin durumuna bağlı.
Amin incim aminnnnnnn
Kızlar randevumu cumaya erteledim. Sabah eşimle arabaya bindik, araba arızalandı. 40 dakika kalmıştı randevuya, vesaitle gitsek en az 1,5 saat süreceği için biz de erteledik.
Bugün amma doğuran ve evlenen vardır :)
Cuma günü 14 aralıkmış. Tevafuğa bakın ki geçen yıl ön görüşmeye de 14 aralıkta gitmiştim. Ne kadar heyecanlıydım, içim içime sığmıyordu... 1 sene neler götürmüş benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?