Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnşallah Akasyam ama işde elinde olmuyor insanın yawrum ya daha küçücük korkuorum
yarın gidicem hastanede takip edebilirim dedi belkide yatırıcak nts bağlarız dedi bakalım n yapıcak

İnşallah Akasyam ama işde elinde olmuyor insanın yawrum ya daha küçücük korkuorum
yarın gidicem hastanede takip edebilirim dedi belkide yatırıcak nts bağlarız dedi bakalım n yapıcak

Merak etme annesi dışarda da büyür o. Büyür de bu günler unutulur. Hastaneye yatıracaksa bence yatmam deme. En azından her dakika kontrol altında olursun. İçin rahat eder. Belki de daha tutabilir. İyi düşünelim iyi olsun Hazadem. Bu süreçte çok şeyler yaşadın. Çok badireler atlattın. İlk başta kese yok diye ağladın. Sonra akıntılar. Amniyotik bant.. Oooohoooo. Oralardan buralara geldin. Sonlara yaklaştın. GÜzel başladı güzel bitecek inşallah. Bugünler de geçecek.. Ama moralini yüksek tut...

Ahhh Akasyam inşallah dediğin gibi olur ..
Allah razı olsun , yok cnm yatmam dermiyim hiç yatarım elbetteki,daha rahat ederim takibat altında olunca ..
İnşallah hepimiz için herşey güzel olur Akasyamm

Hazadem kuzum lütfen sakin ol, soğukkanlılığı elden bırakma. Olumlu düşünmeye çalış. Nerelerden geldin bu günlere. Belki kendiliğinden düzelecek. Doktorun çok riskli bir durum görse seni kesinlikle göndermezdi. Her şey iyi olacak inş. Dua edelim canım.

merhaba arkadaslar sıze bahsetmıstım pgt baslaıcaz ama ankaradan tahlıl sonucumu beklıyoruz dıye dun aradım ankarayı sonucum cıkmıs hemen doktorumu aradım doktorumda ben de senı arıcaktım dedı ankara benım ıcın gereklı probları hazırlamıs adet oldugunda baslıyalım dedı sımdıden bu kadar heycan sitres bastı benı hakkımda hayırlısı ınsallah.

selam kızlar nasılsınız, pek giremedim, oğlanı sünnet ettirdik bugün, huzursuz biraz.

Mattika hayırlı olsun canım Tam erkek oldu küçük adam desene :) Çarçabuk iyileşir inş.

incicim
kanaman geçti mi devam ediyor mu?
drla konuştun mu?

Devam ediyor izzcim ama çok az. Cuma randevum var.

İlk önce genetik tahlillerinizi yaptırın canım ondan sonra bir yol çizersiniz inş.

İnci canım nerelerdesin ? Merak ettim seni :26: Doktor ne dedi ?

Evet incim yoksunnerelerdesin doktor ne dedi merak ettik seni

Geldim kızlar :)

Hepsi çok güzel Naz. Güle güle kullansın Eylül

Maşallah mervem

Onun için de zordur eminim, iyice alışmıştır sana da bebeğe de. Ama dediğin gibi insanın evinden ayrı kalması çok zor. Hayırlısıyla gidersin inş.

Zamanı gelmemiş buketcim. Allah yardımcın olsun. Genetik sorun olmasa da senin durumunda olan hastalara pgt yapılabiliyor.

İncim nerelerdeydin bugün eşin geldi galiba
Yarın doktora gidiyormusun:26:

Eşim pazar gelmişti canım çok şükür. Randevumu erteledim, cuma gideceğin nasipse.

Amin nazım amin...

Hayırlı haberler inş.

Hayırlı olsun Sevdacım. İnş yavruna kavuşursun.

Ewet cnm çok zorlu zamanlar geçirdim buda onlardan biri ...
İnşallah yarın kordon çıkmış olur ve gelişimi ilerlemiş olur
Allah razı olsun incim duaların için inşallah herşey iyi olucak

Ewet cnm çok zorlu zamanlar geçirdim buda onlardan biri ...
İnşallah yarın kordon çıkmış olur ve gelişimi ilerlemiş olur
Allah razı olsun incim duaların için inşallah herşey iyi olucak

İçini ferah tut canım. İnş iyi olacak. Mina'yı kucağına alıp o mis kokusunu içine çektiğinde tüm sıkıntılarını, üzüntülerini unutacaksın.

Kızlar randevumu cumaya erteledim. Sabah eşimle arabaya bindik, araba arızalandı. 40 dakika kalmıştı randevuya, vesaitle gitsek en az 1,5 saat süreceği için biz de erteledik.

Cuma günü 14 aralıkmış. Tevafuğa bakın ki geçen yıl ön görüşmeye de 14 aralıkta gitmiştim. Ne kadar heyecanlıydım, içim içime sığmıyordu... 1 sene neler götürmüş benden

merhaba hazade arkadasım kızını kucagına aldıgın gun bu gunlerı unutursun ınsallah her sey yolunda gıder canım
İnşallah cnm inşallahh bu günler geride kalır ..

Hazadem bugün tekrar mı gideceksin?
Yarın gidicem incim yarın gel dedi ona göre karar vericek bu arada fiyat sordum,
1 gece yatış : 685.00
1 gece küvez : 250 den 850 ye değişio muş .. bebegin durumuna bağlı.

İçini ferah tut canım. İnş iyi olacak. Mina'yı kucağına alıp o mis kokusunu içine çektiğinde tüm sıkıntılarını, üzüntülerini unutacaksın.

Amin incim aminnnnnnn

Kızlar randevumu cumaya erteledim. Sabah eşimle arabaya bindik, araba arızalandı. 40 dakika kalmıştı randevuya, vesaitle gitsek en az 1,5 saat süreceği için biz de erteledik.

Cuma günü 14 aralıkmış. Tevafuğa bakın ki geçen yıl ön görüşmeye de 14 aralıkta gitmiştim. Ne kadar heyecanlıydım, içim içime sığmıyordu... 1 sene neler götürmüş benden

Hakkında hayırlısı olsun kuzum inşallah bu defa herşey iyi olucak

Amin canım allah razı olsun..

Hazadem kuzumm n'olur üzülme bitanemmm ciger geliştirici igne yapıldıktan sonra allahız izni ile hiç birşey olmazzz..1.400 gr.da aslında kötü bi kilo ddegil dogsa bile inan saglıkla yaşar..Ben hastanede 32.haftada yatmaya başladım biliorsun dogsa bile yaşayacagı için hiç korkmuyordum..Sende korkma nolursun bol bol dua edelim ki yarına boynundan kordon çıkmış olsunnn..Yarın tekrar gideceksin degilmi şimdi??

Sagol akasyamm ..Bizde bir sürü kredi borcunun altına girdikk çok zor oluyor ödemesi birde bebegin eşyaları kıyafetleri derken iyice battıkk..Rabbim yardımcımız olsunnda bebegimizi saglıkla alalım kucagımıza..

Sagol incimmm

Kuzum sigortan karşılamıyor mu?

Hayırlısı olan İncim. Geç olsun da iyi olsun. Ben de geçen gün benzinlikte kaldım. Vitesi parka almıştım. Bir türlü D'ye geçmedi. Adamları çağırdım. Onlar denedi. Zorla zarla geçirdiler. Eve zor attım kendimi

Bugün amma doğuran ve evlenen vardır :)

Biz ikisini de kaçırdık Bari güzel dilekler dileyelim... Bu topikteki herkes bebeğini/bebeklerini sağlıkla kucağına alsın inşallahh

Geçmişi boşver canım. Gelecek inşallah geçmişi unutturacak. Kısmetse Şubatta mı başlayacaksın İncim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…