Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bugün amma doğuran ve evlenen vardır :)
Evettt

Ufff fiyatlarda baya bi fazlaymış
Ama sen bunları düşünme çünkü hiç gerek kalmayacakk kuzumm
Yeni dogum ünitesi iyiymiş degilmi hazadem araştırdın iyice?
Bide bebiş 1.400 gr çok iyi 1 kiloyu geçmiş zaten,Akciger geliştirici igne yaptıktan 48 saat sonra dogum olursa bebek saglıkla küveze girmeyebiliyor..
Hazadem 28.haftada kadın dogum yapmış ciger geliştici igne olmuş,bebegi sadece 10 gün küvezde kalmış birini bile gördümm..Bunların hepsi bana umut oldu kuzum

Amin amin amin amin :)
Bilmiyorum Akasyam, doktor ne der, durumlar ne gösterir. Şu an her şey o kadar belirsizki. Şubatta eltimin doğumu da var, marta kalırsa Nur Hanım'ı kaçırabilirim. Şubatta başlarsam İzmir'e gidemem. Sen olsan ne yaparsın

Naz bu söylediklerin bana da umut oldu. Benim de erken doğum riskim var maalesef Şimdiden bunları düşünmek istemiyorum ama her kontrolde riskli olduğumu söylüyor doktor. Hatta progestana fitil olarak devam ediyorum. Etkisi bence tartışılır ama devam et diyor.

Bu arada geçen kontrolde bir ölçüm yaptı ve 40 mm dedi. İyiymiş. Ne olduğunu bilen var mı ? Rahim ağzı uzunluğu ultrasondan mı ölçülüyor ? :26:

Tatlım kısmetse Nur Hanım olmadan da olur ama ben olsam Nur Hanım'ı kaçırmazdım. Eltinin bu durumu anlayışla karşılayacağına eminim. Bak mesela ben şu an Nur Hanımın takibinde değilim. Ve biraz eksiklik hissediyorum. Hatta geçen hastanede karşılaştık. Epey muhabbet ettik. Yani Nur Hanımın olması insana gerçekten artı bir moral veriyor.

Şubatta başlarsam da uzun protokol olacağı için 20'sinden sonraya denk geliyor. Tam eltimin doğum zamanı Gidip başlamasam bir türlü gitmeyip başlasam bir türlü :26: Zaten başlarsam ve Allah'ım bana hamileliği nasip ederse uzun bir süre gidip de göremem bebeği. Bilmiyorum ya

hadi hayırlı olsun canım. gerçekten çok heyecanlı bir bekleyiş.

Cuma günü 14 aralıkmış. Tevafuğa bakın ki geçen yıl ön görüşmeye de 14 aralıkta gitmiştim. Ne kadar heyecanlıydım, içim içime sığmıyordu... 1 sene neler götürmüş benden

1 sene sonrasını düşün. belkide doğum vaktin yaklaşmış olacak.

Nur Hanım'sız düşünemiyorum hastaneyi. Ona da dedim zaten Siz olmadan olmaz Moral kaynağımız bizim Tedavide insan zaten sıkıntılı oluyor bir de doktorla iletişim kuramazsan iyice stres yapıyorsun.

Ben olsam kendimi ve bebeğimi öncelikli düşünürdüm. Bebişin sağlıkla gelsin de ileride gidersin İncim. Tabii sen nasıl rahat olacaksan öyle yap. En doğru kararı sen vereceksin.

Nazım saol cnm inşallah dediğin gibi olur ..
işde oluş hanım yarın bakıcak ona göre karar vericek cnm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun n diyim

Kuzum sigortan karşılamıyor mu?
Hayır cnm 2,500 tl gebelik teminatım vardı onuda 1 senede bitirdim.

Ay nazım inşallah gerek kalmaz vallahi korkudan ölüyorum ...
Bu arada kendi derdimden yazamadım eylülümün kıyafetleri beşiği çok güzel sağlıkla huzurla giysin uyusun cnm

İnş gerek kalmaz hazadem. Kalırsa da para bir şekilde ödenir Allah'ın izniyle, borç harç bulup buluşturulur.

Ben olsam kendimi ve bebeğimi öncelikli düşünürdüm. Bebişin sağlıkla gelsin de ileride gidersin İncim. Tabii sen nasıl rahat olacaksan öyle yap. En doğru kararı sen vereceksin.

Eşim de öyle diyor.
Cumayı hayırlısıyla bir atlatalım bakalım, doktor ne diyecek.

rahim ağzı uzunluğun 4 cm imiş çok iyi. karından ultrasonla ölçebiliyorlar ama net sonuç için vajinal daha iyi imiş.

Canımm rahim uzunlugunu ölçmüş çok iyii 4 cm maşşalhh hep böyle giderrr inş
30.haftayı geçtikten sonra hiç bişey olmaz kuzumm sen hiç merak etmeee..Progestronun ignesini verdimi sana?Ben 16.haftaya kadar proluton igne olmuştum düşügü ve erken dogumu önleyici..Tabi doktorun daha iyi bilir ama yinede erken dogumu önleyici bi sürü ilaç verip engelliyorlar akasyamm..Bak ben 2 cm açıkla yattımm eşim aşşagıda beklerken ona açıklıgı var doguma alınır demişler..Bana dil altı nidilat verildi pre-par serum verildi daha bi sürü ilaç ve dogurmadımm..Rabbim istesin yeterki akasyam tıpta bi yere kadar..
Rahim agzın kısalsa bile çaresi var serklaj yapılır hiç korkmaaa ..
Ama haftana göre bence 4 cm gayet iyi ..Benm bile o haftalarda 3.3 cm çıkıyordu akasyam..
Evet rahim agzı uzunlugu ultrosonla ölçülüyor,ama en dogru sonucunu vajinal ultrosonda alıyorsun.
Bence sennkinide 1 aya kadar alttan ölçmeye başlar kuzummm

Kader arkadaşım :)
Hamile kalırsam ben de o riskli grupta olacağım :)
4 cm canım, çok iyi. 2,5 cm'nin altına düşerse riskli diye biliyorum. Ultrasondan da ölçülüyor ama en iyi sonucu vajinal ölçüm veriyor. Pazartesi vajinal bakmasını rica et bence.

naz bütün eşyalar çok güzel. güle güle kullanın. oda yapamadığın için üzülme dediğin gibi çok fazla kullanamayacaksın zaten. biraz büyüdükçe daha çok lazım oluyor oda.

Ayy olsun kuzum senn gözün şimdi kııyafetmi görür..Seni çok iyi anlıyorum allahın izni ile buda atlatılır canım arkadaşım üzülme senn

naz bütün eşyalar çok güzel. güle güle kullanın. oda yapamadığın için üzülme dediğin gibi çok fazla kullanamayacaksın zaten. biraz büyüdükçe daha çok lazım oluyor oda.

Sagoll canım benmmm begenemene sevindimmm
Evet büyüsün babamız en güzelinden alacakmış söz verdi cimcimemize

İnş gerek kalmaz hazadem. Kalırsa da para bir şekilde ödenir Allah'ın izniyle, borç harç bulup buluşturulur.
öle tabikki cnm herşey para olsa keşke bulurum elbette ...

Ayy olsun kuzum senn gözün şimdi kııyafetmi görür..Seni çok iyi anlıyorum allahın izni ile buda atlatılır canım arkadaşım üzülme senn

İnşallah bunuda atlatıcaz cnm Allahın izniyle Akasyamın dediği gibi neler gördük biz kızımla

Hazade cok gecmis olsun uzulme canim benim cok riskli bir durum olsaydi doktorun eve yollamazdi
Yarin insallah bebegin kordondan kurtulmus olur a hic bu seyleri yasamana gerek kalmaz
Aman stress yaparsan bebegine aha cok zarar verirsin canim
Bu arada hareketleri asil iyi hissediyormusun canim buda cok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…