- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #24.121
EvetttBugün amma doğuran ve evlenen vardır :)
İnşallah cnm inşallahh bu günler geride kalır ..
Yarın gidicem incim yarın gel dedi ona göre karar vericek bu arada fiyat sordum,
1 gece yatış : 685.00
1 gece küvez : 250 den 850 ye değişio muş .. bebegin durumuna bağlı.
Amin incim aminnnnnnn
Hayırlısı olan İncim. Geç olsun da iyi olsun. Ben de geçen gün benzinlikte kaldım.Vitesi parka almıştım. Bir türlü D'ye geçmedi. Adamları çağırdım. Onlar denedi. Zorla zarla geçirdiler. Eve zor attım kendimi
Biz ikisini de kaçırdıkBari güzel dilekler dileyelim... Bu topikteki herkes bebeğini/bebeklerini sağlıkla kucağına alsın inşallahh
Geçmişi boşver canım. Gelecek inşallah geçmişi unutturacak. Kısmetse Şubatta mı başlayacaksın İncim :26:
Evettt
Ufff fiyatlarda baya bi fazlaymış
Ama sen bunları düşünme çünkü hiç gerek kalmayacakk kuzumm
Yeni dogum ünitesi iyiymiş degilmi hazadem araştırdın iyice?
Bide bebiş 1.400 gr çok iyi 1 kiloyu geçmiş zaten,Akciger geliştirici igne yaptıktan 48 saat sonra dogum olursa bebek saglıkla küveze girmeyebiliyor..
Hazadem 28.haftada kadın dogum yapmış ciger geliştici igne olmuş,bebegi sadece 10 gün küvezde kalmış birini bile gördümm..Bunların hepsi bana umut oldu kuzum
Amin amin amin amin :)
Bilmiyorum Akasyam, doktor ne der, durumlar ne gösterir. Şu an her şey o kadar belirsizki. Şubatta eltimin doğumu da var, marta kalırsa Nur Hanım'ı kaçırabilirim. Şubatta başlarsam İzmir'e gidemem. Sen olsan ne yaparsın
merhaba arkadaslar sıze bahsetmıstım pgt baslaıcaz ama ankaradan tahlıl sonucumu beklıyoruz dıye dun aradım ankarayı sonucum cıkmıs hemen doktorumu aradım doktorumda ben de senı arıcaktım dedı ankara benım ıcın gereklı probları hazırlamıs adet oldugunda baslıyalım dedı sımdıden bu kadar heycan sitres bastı benı hakkımda hayırlısı ınsallah.
Cuma günü 14 aralıkmış. Tevafuğa bakın ki geçen yıl ön görüşmeye de 14 aralıkta gitmiştim. Ne kadar heyecanlıydım, içim içime sığmıyordu... 1 sene neler götürmüş benden
Tatlım kısmetse Nur Hanım olmadan da olur ama ben olsam Nur Hanım'ı kaçırmazdım. Eltinin bu durumu anlayışla karşılayacağına eminim. Bak mesela ben şu an Nur Hanımın takibinde değilim. Ve biraz eksiklik hissediyorum. Hatta geçen hastanede karşılaştık. Epey muhabbet ettik. Yani Nur Hanımın olması insana gerçekten artı bir moral veriyor.
Şubatta başlarsam da uzun protokol olacağı için 20'sinden sonraya denk geliyor. Tam eltimin doğum zamanıGidip başlamasam bir türlü gitmeyip başlasam bir türlü :26: Zaten başlarsam ve Allah'ım bana hamileliği nasip ederse uzun bir süre gidip de göremem bebeği. Bilmiyorum ya
Nazım saol cnm inşallah dediğin gibi olur ..Hazadem kuzumm n'olur üzülme bitanemmm ciger geliştirici igne yapıldıktan sonra allahız izni ile hiç birşey olmazzz..1.400 gr.da aslında kötü bi kilo ddegil dogsa bile inan saglıkla yaşar..Ben hastanede 32.haftada yatmaya başladım biliorsun dogsa bile yaşayacagı için hiç korkmuyordum..Sende korkma nolursun bol bol dua edelim ki yarına boynundan kordon çıkmış olsunnn..Yarın tekrar gideceksin degilmi şimdi??
Hayır cnm 2,500 tl gebelik teminatım vardı onuda 1 senede bitirdim.Kuzum sigortan karşılamıyor mu?
Ufff fiyatlarda baya bi fazlaymış
Ama sen bunları düşünme çünkü hiç gerek kalmayacakk kuzumm
Yeni dogum ünitesi iyiymiş degilmi hazadem araştırdın iyice?
Bide bebiş 1.400 gr çok iyi 1 kiloyu geçmiş zaten,Akciger geliştirici igne yaptıktan 48 saat sonra dogum olursa bebek saglıkla küveze girmeyebiliyor..
Hazadem 28.haftada kadın dogum yapmış ciger geliştici igne olmuş,bebegi sadece 10 gün küvezde kalmış birini bile gördümm..Bunların hepsi bana umut oldu kuzum
hadi hayırlı olsun canım. gerçekten çok heyecanlı bir bekleyiş.
1 sene sonrasını düşün. belkide doğum vaktin yaklaşmış olacak.
Nazım saol cnm inşallah dediğin gibi olur ..
işde oluş hanım yarın bakıcak ona göre karar vericek cnm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun n diyim
Hayır cnm 2,500 tl gebelik teminatım vardı onuda 1 senede bitirdim.
Ay nazım inşallah gerek kalmaz vallahi korkudan ölüyorum ...
Bu arada kendi derdimden yazamadım eylülümün kıyafetleri beşiği çok güzel sağlıkla huzurla giysin uyusun cnm
Ben olsam kendimi ve bebeğimi öncelikli düşünürdüm. Bebişin sağlıkla gelsin de ileride gidersin İncim. Tabii sen nasıl rahat olacaksan öyle yap. En doğru kararı sen vereceksin.
Naz bu söylediklerin bana da umut oldu. Benim de erken doğum riskim var maalesefŞimdiden bunları düşünmek istemiyorum ama her kontrolde riskli olduğumu söylüyor doktor. Hatta progestana fitil olarak devam ediyorum. Etkisi bence tartışılır ama devam et diyor.
Bu arada geçen kontrolde bir ölçüm yaptı ve 40 mm dedi. İyiymiş. Ne olduğunu bilen var mı ? Rahim ağzı uzunluğu ultrasondan mı ölçülüyor ? :26:
Naz bu söylediklerin bana da umut oldu. Benim de erken doğum riskim var maalesefŞimdiden bunları düşünmek istemiyorum ama her kontrolde riskli olduğumu söylüyor doktor. Hatta progestana fitil olarak devam ediyorum. Etkisi bence tartışılır ama devam et diyor.
Bu arada geçen kontrolde bir ölçüm yaptı ve 40 mm dedi. İyiymiş. Ne olduğunu bilen var mı ? Rahim ağzı uzunluğu ultrasondan mı ölçülüyor ? :26:
Nazım saol cnm inşallah dediğin gibi olur ..
işde oluş hanım yarın bakıcak ona göre karar vericek cnm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun n diyim
Hayır cnm 2,500 tl gebelik teminatım vardı onuda 1 senede bitirdim.
Ay nazım inşallah gerek kalmaz vallahi korkudan ölüyorum ...
Bu arada kendi derdimden yazamadım eylülümün kıyafetleri beşiği çok güzel sağlıkla huzurla giysin uyusun cnm
naz bütün eşyalar çok güzel. güle güle kullanın. oda yapamadığın için üzülme dediğin gibi çok fazla kullanamayacaksın zaten. biraz büyüdükçe daha çok lazım oluyor oda.
öle tabikki cnm herşey para olsa keşke bulurum elbette ...İnş gerek kalmaz hazadem. Kalırsa da para bir şekilde ödenir Allah'ın izniyle, borç harç bulup buluşturulur.
Ayy olsun kuzum senn gözün şimdi kııyafetmi görür..Seni çok iyi anlıyorum allahın izni ile buda atlatılır canım arkadaşım üzülme senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?