Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım sen bugün mü gidecektin hastaneye ben unutmuşum kusura bakma valla kendi telaşımdan
artık yarın yazarsın inş güzel haberlerini
evet hazadem çekecez mecburen anne olmak kolay mı 20. haftada geçer belki
şimdi serumumu aldım en etkilisinden verdi doktor biraz kendime geldim
yaa bende erkek hissediyorum ama bakalım
doktor kız gibi dedi:):)

Kızlar bugün hayatımın en mutlu günüydü sanki
Bir rüya gibiydi sabah malum uyuyordu bizim ufaklık
serumdan sonra gel bakalım cinsiyetine dedi doktorum
serum 5 saat felan sürdü muayeneye girmeden ağzıma çikolata attım:)
neyse girdik işte anam bizimki başladı şow yapmaya inanamadık şoklardayız eşimle
el sallıyor takla atıyor hoplayıp zıplıyor parmağını emiyor
neler yaptı neler ammavelakin cinsiyetini gene göstermedi
bağdaş kurdu açmadı bacaklarının arasını doktor çok uğraştı
konuştu bir sürü minik kuşum hadi göster dedi
yok göstermedi galiba kız dedi doktor zaten öyle hissediyorum dedi
haftaya gene çağırdı inşallah gösterir bu kez:)
hastanede herkese dua ettim allahım olmayanlarada versin inşallah

kızlar herkes iyi gördüğüm kadarıyla 3 sayfa baktım.

mervişim geçmiş olsun sen de benim gibi ne çektin bu bulantıdan? kız geliyor utangaç bir kız sanırım.

hazade 32 hafta iznine mi ayrıldın?

akasya bakalım kız mı erkek mi? kime gideceksin?

mattika bizim oğlanın da pipi ucu darmış sünnet ettirin dedi dr kızardı ucu sanki...

herkesi öptüm. biz de gaz kaka, meme üçgenindeyiz şükür halimize...

Canım hepsine tek tek baktım daha doğrusu tek tek inceledim
Çok güzeller maşallah bayıldım bayılkdım
güle güle kullansın eylül hanım sağlıklı günlerde kullansın kuzucuğumuz
Çok zevkli bir annesin bu arada söylemeden geçemeyeceğim
sizde aynı bizim gibisiniz taşınma durumunuz varmış
bende şimdilik oda yapamayacağım için üzülüyorum

Hoşgeldin chnb sorma valla ne diller döktük inat çıktı bizimki göstermedi
maşallah ne güzel bir üçgen darısı bizim başımıza
hataya gidince ettirirsiniz artık sünneti

Utangaç bi cocuk olacak annesii Banada kız gibi geliyoorrr bakalımm tekrar ne zman gideceksinnnn??

Canımm benmmm..O şovları 20.haftaya kadar izliyorsun sonra bi yeri daralıyor yavrum hantallaşıyorBizmkide takla atardı
Çikolata bu durumda çok etkili oluyor kıpır kıpır hiç durmuyorlar
Bende özledim şimdi kızımı sen böyle anlatınca
Yarın gitsemmi ne

Canımmm hoşgeldinnn..Gitmedinmi daha kendi evine ??

Sagol kuzumm benm daha iyisi sana olsun inşallahhhh
Ben çok seçtim alırkenn
Oda yapamayacagım için ilkte çok üzüldüm ama sonra şöyle bi düşündüm yapsamda kullanamayacagım uzun bi süre belki böylesi hayırlıdır..
Bu arada internetten aldıklarım daha gelmedi inşallah dogurmadan gelir
Bence internette daha çok model var şimdi olsa hiç yorulmam herşeyimi netten alırımm sana tavsiyem sende öyle yap kuzum..
Beşige taktıklarımı butik bebeden sipariş etmiştim kılıfında geldi pırıl pırıl çok şaşırmıştım çok özeniyorlar..
Senn aldıkların ne alemde geldilermi canım?

Hoşgeldin chnb sorma valla ne diller döktük inat çıktı bizimki göstermedi
maşallah ne güzel bir üçgen darısı bizim başımıza
hataya gidince ettirirsiniz artık sünneti

haftaya gösterir inşallah...
amin canım...
evet hatayda yaptırırız artık...

mattika hayırlı olsun canım. lokal anestezili mi yapıldı?

nazefsa çok güzeller canım umarım bu yıkama ütüleme işini sen yapmıyorsundur...

Benm yaramaz kızımmm ayagını agzımdan çıkarmaya çalıyorr nefes alamıyorum yawww acayip yarama zoldu bu velet

Bu arada herkes burada akşam yemegi yapan yok heralde

Ayyyyy naz bayildim hepsi birbirinden guzel gule gule ve saglikli gunlerde giysin
Guzel kizin ben bukadarini cekip te koyamazdim super olmuslr
Ozellikle kirmizili pijama takimina bayildim canim

sağ ol canım. 30 günlük olunca dedi dr. eşim de kalmamı istiyor( kayınvalidem çok bağlandı bebişe. biz dönünce evde gündüz tek kalacak... ben de üzülüyorum ama evime gitmek istiyorum kalabalıkta yaşamak zor...

Canımm vallahi Eşim dün gece yıkadı astı bende ütüledimÜtüm çok hafif yavaş yavaş yaptımm yorulmadım bile..Ayy kimsemde yokki anacım çagırayım gel yap deyim

Canımm vallahi Eşim dün gece yıkadı astı bende ütüledimÜtüm çok hafif yavaş yavaş yaptımm yorulmadım bile..Ayy kimsemde yokki anacım çagırayım gel yap deyim

bari 10-15 dakikada ara ver yorlma 34 ü bir geçsin rahatlarız biz de...

Ayyyyy naz bayildim hepsi birbirinden guzel gule gule ve saglikli gunlerde giysin
Guzel kizin ben bukadarini cekip te koyamazdim super olmuslr
Ozellikle kirmizili pijama takimina bayildim canim

Kız ilkte üşendimde sonradan çeki verdimZaten yerleştirecektim yerine
Onu lcwaikiki den aldım kuzum hala vardır bakmak istersen
Sagol kuzumm benm allah daha iyisini sizlere nasip etsin inşallahhhh

İyi bişey kalmamış bari..Ya insan çocugunu özler kalabalık evde git sende evine rahat et artık canım

bari 10-15 dakikada ara ver yorlma 34 ü bir geçsin rahatlarız biz de...

Aynen öyle yaptımm ara ara ütüledimm ya açıklıgım 3 cm olmuş kafama bitek onu takıyorum canım yarın 34.haftaya giriyorum ..Şu bi kaç hafta bi geçse allahın izni ile çocugumu kucagıma alsamm başka bişey istemiyorumm..Benm için zor bi hamilelik oldu yine şükür..

canım Arda bey geçen ay bir tv programında dedi ki: eskiden 34 e gelince tamam diyorduk. şimdi 37 ye dek organ gelişimi tamamlanıyormuş araştırmalara dek. 37 yi hedefliyoruz dedi. 3 cm çok ciddi açıklık ne kadar dursa o kadar kar boş ver yorma kendini canım... ben 4 cm açıklıkla 35 e dek yalnızca wc ye kalkmıştım büyük oğlumda...

Sen otur oturduğun yerde nazzz pardon yat yattığın yerde
evet bende bi kısmını netten alırım ama bi kısmınıda böyle görerek almak isterim
daha var inşallah şöyle bi 25. haftaya gelelim çıkıp almaya başlarız yavaş yavaş
yok kuzum benimkilerde daha gelmedi haftaya gelirler herhalde

ben doğal hamile kaldım cnm,hastaneye gidişin duruma gore değişiyor ama yumurta toplamaya da sonuç kadar 10 günlük süreçte 3 kez falan gittim,sonrada transfere ancak tutunamadı benimkiler maalesef..transferden sonrada bir 12 gun kadar bekliyorsun cnm

sünnetiniz hayırlı uğurlu olsun cnm kıyamamısşşındır ya mattıka.. neyse kucukken atlatmış oldu, Paşacık:))
bendesenin gibiyim 10 haftayı görücek miyim diyedusunuyorumm,Allahım hayırlısını yazsın dıyorum cnm..

ben cok gıremıyorum denk gelmemişizdir belki izz,,ben 2 normal dusuk,3 kez tup denedim olmadı maalesef şimdi doğla hamıleyım ve beklemedeyim tabi..sende pgt yaptıracakmışşın inşallah ilk denemende kavuşursun bebişkonaa:))

cnm annelerine çekip severlerse klasık müziği sakın olurlar belki fındıklar sende rahat edersinn:))

canım benim inşallah,çok sağol dualarına amin diyorum cnm..

ya evet benimki takıyor napalı idare edicez kocalarıı:))

sagol cnm,senin kılon ıyı cnm düzgün beslenmişinn..bakma sen doktorlara iyi yapmışşın rapor alıp dinlenirsin hem..

nazcım,hepsi cok cok güzel iyi günlerde giysin ve kullansın eylül prensesinn sende utuleyım yıkayım derken dikkat et emii

Canım iyi biraz toparlanmana cok sevindim..bebişide görmussun nasıl mutlu olmuşundur cnm benim maşallah ikinizede..mevus bence de kız sankıııı:))

Benm yaramaz kızımmm ayagını agzımdan çıkarmaya çalıyorr nefes alamıyorum yawww acayip yarama zoldu bu velet

Bu arada herkes burada akşam yemegi yapan yok heralde

Kız bu saate yemek mi kalır
eşim kısır yaptı 5 buçukta yedik biz zavallı mutfağı topladı işe gitti
tek kaldım bende senin eşin evdemi

Benmde hedefim 38.hafta inşallah geliriz o haftalara..Hiç bi iş yapmıyorum canımm ilk dea bi işe elimi sürdüm yavrum saglıklı olsunda sürekli yatıyorum oturmuyorumda..Doktor ocagı görücez seninle dedi ama bakalım..

Yatıyorum kız zaten akşama kadar ama bıktım valla içim şişti artık
İnsan görerek aldıgı zaman daha heyecanlanıyor,daha sabırsızlanıyor..
Az kaldı 2 ay çıkıp herşeyini alırsın kuzumm çok eglenceli oluyor alışveriş yapmak

Tamam canımm ederim çok sagollll
Kız bu saate yemek mi kalır
eşim kısır yaptı 5 buçukta yedik biz zavallı mutfağı topladı işe gitti
tek kaldım bende senin eşin evdemi

Nerdeeeee
Benm kocam geç çıkıyor işten yanlız olmak çok kötü
Ohh eşinde pek hamaratmış kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…