- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #24.141
Dogru söylüyorsunn kuzucumm..öle tabikki cnm herşey para olsa keşke bulurum elbette ...
İnşallah bunuda atlatıcaz cnm Allahın izniyle Akasyamın dediği gibi neler gördük biz kızımla
Hazade cok gecmis olsun uzulme canim benim cok riskli bir durum olsaydi doktorun eve yollamazdi
Yarin insallah bebegin kordondan kurtulmus olur a hic bu seyleri yasamana gerek kalmaz
Aman stress yaparsan bebegine aha cok zarar verirsin canim
Bu arada hareketleri asil iyi hissediyormusun canim buda cok onemli
Hazade cok gecmis olsun uzulme canim benim cok riskli bir durum olsaydi doktorun eve yollamazdi
Yarin insallah bebegin kordondan kurtulmus olur a hic bu seyleri yasamana gerek kalmaz
Aman stress yaparsan bebegine aha cok zarar verirsin canim
Bu arada hareketleri asil iyi hissediyormusun canim buda cok onemli
Dogru söylüyorsunn kuzucumm..
Evet hazadem özlem e katılıyorum hareketlerini sürekli takip et kordon dolandıgı zaman azalma olabiliyormuş
ah bu dr.lar.. hemen en kötüyü söylüyolar.Kızlar size iyi haberlerle gelmedim malesef
Bebegin boynuna kordon dolanmış ve gelişimi yavaşlamış 1,390 gr dı ..
Ama Oluş hanım 1,600-1,650 felan bekliodu kordon kan akımını yawaşlatmış olabilir dedi.
Haftaya salı yine gidicem, egerki gelişimi ilerlememişse aynı seviyelerdeyse akciğer geliştirici yapıcam ve perşembe alırım dedi.
tşk ederim incim.Mattika hayırlı olsun canımTam erkek oldu küçük adam desene :) Çarçabuk iyileşir inş.
önemli olan sensin inci ya, napalım şartlar nasıl gerektiriyosa öyle oluyo, inş bebeğin gelir bu defa o zaman üzülmezsin gidemedim diye.Şubatta başlarsam da uzun protokol olacağı için 20'sinden sonraya denk geliyor. Tam eltimin doğum zamanıGidip başlamasam bir türlü gitmeyip başlasam bir türlü :26: Zaten başlarsam ve Allah'ım bana hamileliği nasip ederse uzun bir süre gidip de göremem bebeği. Bilmiyorum ya
önemli olan sensin inci ya, napalım şartlar nasıl gerektiriyosa öyle oluyo, inş bebeğin gelir bu defa o zaman üzülmezsin gidemedim diye.
abimin bebeği oldu gidemedim ben, oğlum doğunca onlar geldi o zaman görebildim. yeter ki herkes iyi olsun napalım
İnşallahh cnm tüm dilegim bu o kordon çıksın boynundanah bu dr.lar.. hemen en kötüyü söylüyolar.
kordonu dolar canım sonra çıkarır da, daha vakti var.
300 gr geride olması da çok kötü bişey değil. sen bak gör kordonu da çıkarıcak zamanında da doğucak.
bana da suyu az diye ciğer geliştirici yapıldı, 2 güne alınabilir gibi konuştu dr. aslında okadar risk yoktu.
dr.lar riski abartıyolar ki fazla fazla önlem alınmış olsun.
soluna yat dinlen canım sürekli bebek daha iyi beslenir.
Hazadem sakin canım lütfen. Stres yaptıkça yeni yeni şeyler çıkıyor. Rahatlaman lazım, kendine telkinde bulun. Bu zor zamanlar da geçecek Allah'ın izniyle...
Uncu yazdığını gördüm tedavinde ilgili
Kız bosVer eltiden gorumceden ne hayır var
Sen kendi işine bak tedavine bak CANIM lütfen
Uncu ne kızEl sürçmesi
Öyle Mervem haklısın.
Ay Uncu yazmisim kusura bakma düzelttim
Daha kendime gelemedim uykum açılmadı dün 7de uyanmıştım
Ha su bebek konusu seni Burdada paylaşmıştın
Eşim de öyle diyor.
Cumayı hayırlısıyla bir atlatalım bakalım, doktor ne diyecek.
Daha ben hamile kalmadan önce doktorlar bu konuyu söylüyorlardı. Rahim ağzı kısalığı ,serklaj vs vs.. Allah'a şükür iyi çıktı. O kadar şartlanmışım ki ben bile şaşırdımrahim ağzı uzunluğun 4 cm imiş çok iyi. karından ultrasonla ölçebiliyorlar ama net sonuç için vajinal daha iyi imiş.
Canımm rahim uzunlugunu ölçmüş çok iyii 4 cm maşşalhh hep böyle giderrr inş
30.haftayı geçtikten sonra hiç bişey olmaz kuzumm sen hiç merak etmeee..Progestronun ignesini verdimi sana?Ben 16.haftaya kadar proluton igne olmuştum düşügü ve erken dogumu önleyici..Tabi doktorun daha iyi bilir ama yinede erken dogumu önleyici bi sürü ilaç verip engelliyorlar akasyamm..Bak ben 2 cm açıkla yattımm eşim aşşagıda beklerken ona açıklıgı var doguma alınır demişler..Bana dil altı nidilat verildi pre-par serum verildi daha bi sürü ilaç ve dogurmadımm..Rabbim istesin yeterki akasyam tıpta bi yere kadar..
Rahim agzın kısalsa bile çaresi var serklaj yapılır hiç korkmaaa ..
Ama haftana göre bence 4 cm gayet iyi ..Benm bile o haftalarda 3.3 cm çıkıyordu akasyam..
Evet rahim agzı uzunlugu ultrosonla ölçülüyor,ama en dogru sonucunu vajinal ultrosonda alıyorsun.
Bence sennkinide 1 aya kadar alttan ölçmeye başlar kuzummm
Kader arkadaşım :)
Hamile kalırsam ben de o riskli grupta olacağım :)
4 cm canım, çok iyi. 2,5 cm'nin altına düşerse riskli diye biliyorum. Ultrasondan da ölçülüyor ama en iyi sonucu vajinal ölçüm veriyor. Pazartesi vajinal bakmasını rica et bence.
Uncu ne kızEl sürçmesi
Öyle Mervem haklısın.
Hakkında hayırlısı İncim.. Dualarımdasın her daim..
Daha ben hamile kalmadan önce doktorlar bu konuyu söylüyorlardı. Rahim ağzı kısalığı ,serklaj vs vs.. Allah'a şükür iyi çıktı. O kadar şartlanmışım ki ben bile şaşırdımGaliba doktorlar da insanı panik yapabiliyor.
Canım içimi rahatlattın sağol. Normalde crinone jeli bu hafta kesmem gerekiyordu. Üstelik kahverengi leke yaptı. O kadar iğrenç ki kızlar nefret ettim.Jeli kestim ama bu sefer de fitile geç dedi. O da ayrı bir dert. Çok zor yapabiliyorum. Bir kurtulamadım yani progestandan. İğne vermedi . Sadece fitile devam dedi. İşin gerçeği Nazım sürekli risklerden bahsediliyor. Ama bu riskler benim boyumun kısa olması, skolyoz olmamdan kaynaklı tahminler. Yani yüzde yüz olur demiyor. Ama ileride nefes problemi olabilir o yüzden erken alabiliriz diyor. Büyük ihtimalle son aylarda yatarsın diyor. Ben bunları göze aldım. Yeter ki sağlıkla gelsin kuzucuklar
Ahhh ahh İncim.. Bari bu konuda kader arkadaşı olmasaydık.. Sen rahat hamilelik geçirseydin...Ne yapalım. Allah böyle yazmış. İnşallah en korkulan olmaz da ikimiz de rahat bir hamilelik geçiririz.. Büyük ihtimalle bu haftadan sonra vajinal bakar incim. Çünkü her muayenede kontrol edilmeli diyordu. Bu konuda Aynur Hanım da oldukça bilinçli bir doktor.
HahahaahaYaw ben de sayfayı açtım. Dedim ki yeni biri gelmiş galiba. Uncu muncu kim ki bu dedim
Kızlar bu arada dün eşim Zeynep Kamilden pıhtılaşma test sonuçlarını almış. Hepsinde normal yazıyor. Allah'a çok şükür çok sevindim.Çünkü lekelenmem olduğu için coraspini kesti Aynur Hanım. o yüzden endişeliydim. Sanırım coraspin kullanmama artık gerek kalmadı.
Yok başka bir mevzu bu. Onu unuttum gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?