Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

öle tabikki cnm herşey para olsa keşke bulurum elbette ...

İnşallah bunuda atlatıcaz cnm Allahın izniyle Akasyamın dediği gibi neler gördük biz kızımla
Dogru söylüyorsunn kuzucumm..

Evet hazadem özlem e katılıyorum hareketlerini sürekli takip et kordon dolandıgı zaman azalma olabiliyormuş

İnşallah sorun olmaz cnm çok saol ...
Ewet hareketlerini hissediorum çok şükür zaten 1 günde 7 defa sert şekilde hissetmen lazım dedi çok dikkat ediyorum.

ah bu dr.lar.. hemen en kötüyü söylüyolar.
kordonu dolar canım sonra çıkarır da, daha vakti var.
300 gr geride olması da çok kötü bişey değil. sen bak gör kordonu da çıkarıcak zamanında da doğucak.
bana da suyu az diye ciğer geliştirici yapıldı, 2 güne alınabilir gibi konuştu dr. aslında okadar risk yoktu.
dr.lar riski abartıyolar ki fazla fazla önlem alınmış olsun.
soluna yat dinlen canım sürekli bebek daha iyi beslenir.

Mattika hayırlı olsun canım Tam erkek oldu küçük adam desene :) Çarçabuk iyileşir inş.
tşk ederim incim.

önemli olan sensin inci ya, napalım şartlar nasıl gerektiriyosa öyle oluyo, inş bebeğin gelir bu defa o zaman üzülmezsin gidemedim diye.
abimin bebeği oldu gidemedim ben, oğlum doğunca onlar geldi o zaman görebildim. yeter ki herkes iyi olsun napalım

Bebeğim gelirse gözüm hiçbir şeyi görmez herhalde
Öyle mattikam ya, Allah sağlık sıhhat versin, geç olsa da ne yapalım.

Hazadem sakin canım lütfen. Stres yaptıkça yeni yeni şeyler çıkıyor. Rahatlaman lazım, kendine telkinde bulun. Bu zor zamanlar da geçecek Allah'ın izniyle...

İnşallahh cnm tüm dilegim bu o kordon çıksın boynundan
Ewet doktorlar pimpirikli ama oluş hanım biraz hassas hani riske atmayalım cnm dedi.burası pahalı yarın gel bakarız olmazsa 32 haftaya kdr bir hast gözetim altında ol dedi.bakalım yarın n diycek.
Ewet soluma yatıorum sürekli inşallah herşey diledgimiz gibi olur ..

Hazadem sakin canım lütfen. Stres yaptıkça yeni yeni şeyler çıkıyor. Rahatlaman lazım, kendine telkinde bulun. Bu zor zamanlar da geçecek Allah'ın izniyle...

İnşallah incim inşallahh vallahi bir yandan diorum üzülme rahat ol ama bir yanımda korkuyla bakıo

Hazadem CANIM benim üzülme panik yapacak bir durum yok inşallah
Oluş hanim eğer tehlikeli bi durum görseydi seni o dakika hastaneye yatırır
Takip altına alırdı bence bir problem yok inşallah
Hem 32. Haftaya geldiniz inşallah biraz daha kalsa iyi ama
Benim doktorum bile dün bana 32. Haftaya bi gelsek seninle dedi
İnşallah bunuda atlatacaksin CANIM
Bu topigin kızlarda ne Nazlı çıktı valla ilk once Eylül simdi Mina

hazade tamam bebeğin büyüdü ama daha dönebiliyolar. 33 e kadar kaç defa dönüyodu oğlum. su azalması olduğundan erken doğum riski vardı, pozisyonunu öenmsiyodu dr. sabah 10 da baş geliş diyodu, öğleden sonra radyolog kan akışına fln bakmıştı ozaman ters dönmüştü yine. bu olduğunda seninkinden büyüktü haftası sanırım. döner daha ve döndükçe kordondan kurtulur.
kilosunun azlığı da kordonla ilgili diye bişey yok illa. oğlum hep gerideydi, dr neler neler düşündü, bi sürü olumsuz ihtimal saydı.
3 hafta geriye düşerse tehlikeli, 1-2 haftadan bişey olmuyo.

ne olur sakin ol, senin psikolojin çok önemli, bilimsel olarak kanıtlanmış annenin mutluluk hormonu stres hormonu bebeğe geçiyo. bebeğini strese sokarsan erken doğmaya çalışabilir.

Bu arada hazadem 200 gr geride olması aman aman gelişimi çok Kotu anlamına mı geliyor sanki
Hayır o kadarda değil bence
Mattikanin da dediği gibi kordonla alakası yok bu 200 gr geride olması

İnci yazdığını gördüm tedavinde ilgili
Kız bosVer eltiden gorumceden ne hayır var
Sen kendi işine bak tedavine bak CANIM lütfen

Son düzenleme:
Eşim de öyle diyor.
Cumayı hayırlısıyla bir atlatalım bakalım, doktor ne diyecek.

Hakkında hayırlısı İncim.. Dualarımdasın her daim..

rahim ağzı uzunluğun 4 cm imiş çok iyi. karından ultrasonla ölçebiliyorlar ama net sonuç için vajinal daha iyi imiş.
Daha ben hamile kalmadan önce doktorlar bu konuyu söylüyorlardı. Rahim ağzı kısalığı ,serklaj vs vs.. Allah'a şükür iyi çıktı. O kadar şartlanmışım ki ben bile şaşırdım Galiba doktorlar da insanı panik yapabiliyor.

Canım içimi rahatlattın sağol. Normalde crinone jeli bu hafta kesmem gerekiyordu. Üstelik kahverengi leke yaptı. O kadar iğrenç ki kızlar nefret ettim. Jeli kestim ama bu sefer de fitile geç dedi. O da ayrı bir dert. Çok zor yapabiliyorum. Bir kurtulamadım yani progestandan. İğne vermedi . Sadece fitile devam dedi. İşin gerçeği Nazım sürekli risklerden bahsediliyor. Ama bu riskler benim boyumun kısa olması, skolyoz olmamdan kaynaklı tahminler. Yani yüzde yüz olur demiyor. Ama ileride nefes problemi olabilir o yüzden erken alabiliriz diyor. Büyük ihtimalle son aylarda yatarsın diyor. Ben bunları göze aldım. Yeter ki sağlıkla gelsin kuzucuklar

Ahhh ahh İncim.. Bari bu konuda kader arkadaşı olmasaydık.. Sen rahat hamilelik geçirseydin... Ne yapalım. Allah böyle yazmış. İnşallah en korkulan olmaz da ikimiz de rahat bir hamilelik geçiririz.. Büyük ihtimalle bu haftadan sonra vajinal bakar incim. Çünkü her muayenede kontrol edilmeli diyordu. Bu konuda Aynur Hanım da oldukça bilinçli bir doktor.

Uncu ne kız El sürçmesi
Öyle Mervem haklısın.

Hahahaaha Yaw ben de sayfayı açtım. Dedim ki yeni biri gelmiş galiba. Uncu muncu kim ki bu dedim

AKasya CANIM ben hala erkek hissediyorum nedense
Ama dediğin gibi kız bebekler anneyi hamileyken çok yoruyorlamis
Benimde halim ortada zaten bide çirkinlestimki gözümün feri sondu valla
Ay dün ölçümleri yapılırken ben ne kadar sakındım
Kız omurgasını bile inceledi parmaklarını saydı
Tek tek inceledi bacak boyu kol boyu her seyini inceledi
Gelişimi çok iyi haftasını atlamış dedi
Sende inş paZartesi gunu böyle guzel seyler duyacaksın

Kızlar bu arada dün eşim Zeynep Kamilden pıhtılaşma test sonuçlarını almış. Hepsinde normal yazıyor. Allah'a çok şükür çok sevindim. Çünkü lekelenmem olduğu için coraspini kesti Aynur Hanım. o yüzden endişeliydim. Sanırım coraspin kullanmama artık gerek kalmadı.

Allah razı olsun kuzum...
Vallahi artık her şeye razıyım diyorum Akasyam yeterki sağlıklı ve hayırlı evlatlarım olsun. İnş düşündüğümüz gibi olmaz ama olursa da ne yapalım çekeceğiz. Nur Hanım bana dua edelim de tek gebelik yaşa dedi, ikiz olursa dikiş kaçınılmaz
Sen inş en az 35'i görürsün dikişsiz ve sorunsuz :)

Canım çok sevindim :) En azından bu dertle uğraşmayacaksın. Oh oh süper :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…