Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Oh CANIM hadi gözün Aydin olsun
Ben daha devam ediyorum kan sulandirici iğneye
Translokasyon olduğu için bende yer kalmadı bacağa geçeceğiz

Mervem sağlıklı olsunlar da kız olsun erkek olsun hiç farketmez. Yaaa sorma ben de iyice çirkin oldum. Yüzümde bir sürü sivilce çıktı. Rengim sarı. Valla aynaya bakmak istemiyorum Bir de sende de oldu mu bilmiyorum saçlarım çok çok çabuk yağlanıyor. Önceden böyle birşey yoktu...

Ayy Mervem yaa ben her ultrasonda çok korkuyorum. Ya kötü bişey görürsem diye :18: Ne güzel sen çok rahatsın. Acaba ben ne zaman rahatlayıp keyfini çıkaracağım. Sürekli boyuna ve kemiklerine bakıyorum. Durumdan vaziyetler çıkarıyorum. Kendimi böyle dövesim var.

İnşallah ben de herşeyin yolunda olduğunu duyabilirim..

İnsallah CANIM duyacaksın güle oynaya çıkacaksınız esinle doktorun odasından
Aman Akasyam sanki benim Elimde mı Rabbim ne layık gördüyse o artık biz değiştirebilir miyiz
Tabikide hayır. Ben yapabileceğim en guzel şey ona hayır duaları etmek
Elimi karnıma koyup hep süreler okuyorum bide ya 'Musavvr çekiyorum bol bol
Eşimde yapiyo bunu inş sağlıkla gelecek yavrularımız

Kuzummm sen bir hamile kal bakalım seni de göreceğiz O zaman hatırlatırım bu dediklerini.. Hatta bu sayfayı kayıt altına alalım bence. İnci evhamlandıkça bu sayfayı okutalım.

Yok almayalım Tamam evhanlanırım ama sizin kadar değil
Şaka bir yana ben sizin evhamlanmanıza değil de doktor her şey yolunda demesine rağmen korkmanıza üzülüyorum ya. Doktor ters bir şey dedi mi vallahi sizinle birlikte benim de içim içimi yiyor

Ewet cnm zaten ediyorum ama korkuorum ya bir anda hareketi biticek die ay dengem zaten iyi deildi tam kötü oldu yaa
Hazademm sen evdemisin kuzumm?
Aman bizim kıza çekmesin minamız akıllıca dursunn anasının karnında Bizimki sag gösterip sol vuruyor mervem bigün önce hiç bişey yok bigün sonra çıkmak istiyor
Mattika canım bende 34. haftadayım baş aşşagı pozisyondayız 1 aydır..Dönermi acaba yaa inş dönmez normal dogum istiyorum :44:

Biraz doktorlarda abartıyorlar akasyamm bak görürsün 36.haftayı devirirsin sen..Belki erken dogum önleyici ilaçlar kullanabilirsin oda olsun artık...
Crinone jeli temizledilermi kuzum?Doktorum onu temizlerken canım çok yanmıştı yaa
Fitilde aynı kuzumm zaten sen 3 ayı geçtin artık düşük riskin bitti,eger 20.haftalardan sonra risk görürse proluton verir sanada.Chnb proluton vuruldu doguraa kadar..
Erken dogum önleniyor kuzum için rahat olsunnn

Mervem kız çocuk gerçekten çirkinleştiriyor yaa benim aynay bakasım gelmiyor dedigin gibi gözümün feri söndü
Zaten çok beyaz tenliyim hasta gibi duruyorum
Gerçi hamilelik çok yakışmış diyor herkes ama ,benm bi kuzenm var gelip gidip yüzün leke dökmüş yok kıçın başın büyümüş diyor sinir ediyor beni Kıskanıyor seni diyor eşimm

Vallahi cnm 32. haftada olsam yine rahatlıycam ya en kötü hastaneye yatıcam takip altında olucam mervem bakalım ..

Allah razı olsun cnm beni rahatlattın, ama sadece kordona bağlamıo plasenta iyi beslemeyebilir dedi.
Translokasyonlu olmanla alakalı old sanmıorum dedi ama plasentayıda söledi işde dediğim gibi,
Aman n bilm vallahi artık isyan etmiorum tabi ama bazen diorum allahım herşey üst üstte mi gelir benimi bulur ..
Kanser, sperm sorunu tüp bebek translokasyon amniotik bant kordon ahhh ahhh

Bu arada hazadem 200 gr geride olması aman aman gelişimi çok Kotu anlamına mı geliyor sanki
Hayır o kadarda değil bence
Mattikanin da dediği gibi kordonla alakası yok bu 200 gr geride olması
İşde cnm plasentaylada alakalı olabilir dedi, sadece kordona bağlamadı.

Çok şükür cnm çok ama çok sewindimm vallahii pıhtılaşma çok önemli çünkü.

AKasya evet benimde saclarım çık dökülüyor
Bu gidişle Keltos kalacağım
Dün doktorum Bebek yağı kullan dedi
Göğüs ve karın için çatlamasın diye
Hemen kullanmaya başladım benim memeler bi kasiniyorki
Mavi mavi olmuş hep

Merveee 15 weeks diyor
İnş 35 yazdığını da görürüz...
Zaman ne çabuk geçmiş ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…