- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #24.161
Kızlar bu arada dün eşim Zeynep Kamilden pıhtılaşma test sonuçlarını almış. Hepsinde normal yazıyor. Allah'a çok şükür çok sevindim.Çünkü lekelenmem olduğu için coraspini kesti Aynur Hanım. o yüzden endişeliydim. Sanırım coraspin kullanmama artık gerek kalmadı.
AKasya CANIM ben hala erkek hissediyorum nedense
Ama dediğin gibi kız bebekler anneyi hamileyken çok yoruyorlamis
Benimde halim ortada zaten bide çirkinlestimkigözümün feri sondu valla
Ay dün ölçümleri yapılırken ben ne kadar sakındım
Kız omurgasını bile inceledi parmaklarını saydı
Tek tek inceledi bacak boyu kol boyu her seyini inceledi
Gelişimi çok iyi haftasını atlamış dedi
Sende inş paZartesi gunu böyle guzel seyler duyacaksın
Oh CANIM hadi gözün Aydin olsun
Ben daha devam ediyorum kan sulandirici iğneye
Translokasyon olduğu için bende yer kalmadı bacağa geçeceğiz
Siz böyle evhamlandıkça benim de hepinize şaplak atasım var
Mervem sağlıklı olsunlar da kız olsun erkek olsun hiç farketmez. Yaaa sorma ben de iyice çirkin oldum. Yüzümde bir sürü sivilce çıktı. Rengim sarı. Valla aynaya bakmak istemiyorumBir de sende de oldu mu bilmiyorum saçlarım çok çok çabuk yağlanıyor. Önceden böyle birşey yoktu...
Ayy Mervem yaa ben her ultrasonda çok korkuyorum. Ya kötü bişey görürsem diye :18: Ne güzel sen çok rahatsın.Acaba ben ne zaman rahatlayıp keyfini çıkaracağım. Sürekli boyuna ve kemiklerine bakıyorum. Durumdan vaziyetler çıkarıyorum. Kendimi böyle dövesim var.
İnşallah ben de herşeyin yolunda olduğunu duyabilirim..
Kuzummm sen bir hamile kal bakalım seni de göreceğizO zaman hatırlatırım bu dediklerini.. Hatta bu sayfayı kayıt altına alalım bence. İnci evhamlandıkça bu sayfayı okutalım.
Hazademm sen evdemisin kuzumm?Ewet cnm zaten ediyorum ama korkuorum ya bir anda hareketi biticek die ay dengem zaten iyi deildi tam kötü oldu yaa
Aman bizim kıza çekmesin minamız akıllıca dursunn anasının karnındaHazadem CANIM benim üzülme panik yapacak bir durum yok inşallah
Oluş hanim eğer tehlikeli bi durum görseydi seni o dakika hastaneye yatırır
Takip altına alırdı bence bir problem yok inşallah
Hem 32. Haftaya geldiniz inşallah biraz daha kalsa iyi ama
Benim doktorum bile dün bana 32. Haftaya bi gelsek seninle dedi
İnşallah bunuda atlatacaksin CANIM
Bu topigin kızlarda ne Nazlı çıktı vallailk once Eylül simdi Mina
Mattika canım bende 34. haftadayım baş aşşagı pozisyondayız 1 aydır..Dönermi acaba yaa inş dönmez normal dogum istiyorum :44:hazade tamam bebeğin büyüdü ama daha dönebiliyolar. 33 e kadar kaç defa dönüyodu oğlum. su azalması olduğundan erken doğum riski vardı, pozisyonunu öenmsiyodu dr. sabah 10 da baş geliş diyodu, öğleden sonra radyolog kan akışına fln bakmıştı ozaman ters dönmüştü yine. bu olduğunda seninkinden büyüktü haftası sanırım. döner daha ve döndükçe kordondan kurtulur.
kilosunun azlığı da kordonla ilgili diye bişey yok illa. oğlum hep gerideydi, dr neler neler düşündü, bi sürü olumsuz ihtimal saydı.
3 hafta geriye düşerse tehlikeli, 1-2 haftadan bişey olmuyo.
ne olur sakin ol, senin psikolojin çok önemli, bilimsel olarak kanıtlanmış annenin mutluluk hormonu stres hormonu bebeğe geçiyo. bebeğini strese sokarsan erken doğmaya çalışabilir.
Hakkında hayırlısı İncim.. Dualarımdasın her daim..
Daha ben hamile kalmadan önce doktorlar bu konuyu söylüyorlardı. Rahim ağzı kısalığı ,serklaj vs vs.. Allah'a şükür iyi çıktı. O kadar şartlanmışım ki ben bile şaşırdımGaliba doktorlar da insanı panik yapabiliyor.
Canım içimi rahatlattın sağol. Normalde crinone jeli bu hafta kesmem gerekiyordu. Üstelik kahverengi leke yaptı. O kadar iğrenç ki kızlar nefret ettim.Jeli kestim ama bu sefer de fitile geç dedi. O da ayrı bir dert. Çok zor yapabiliyorum. Bir kurtulamadım yani progestandan. İğne vermedi . Sadece fitile devam dedi. İşin gerçeği Nazım sürekli risklerden bahsediliyor. Ama bu riskler benim boyumun kısa olması, skolyoz olmamdan kaynaklı tahminler. Yani yüzde yüz olur demiyor. Ama ileride nefes problemi olabilir o yüzden erken alabiliriz diyor. Büyük ihtimalle son aylarda yatarsın diyor. Ben bunları göze aldım. Yeter ki sağlıkla gelsin kuzucuklar
Ahhh ahh İncim.. Bari bu konuda kader arkadaşı olmasaydık.. Sen rahat hamilelik geçirseydin...Ne yapalım. Allah böyle yazmış. İnşallah en korkulan olmaz da ikimiz de rahat bir hamilelik geçiririz.. Büyük ihtimalle bu haftadan sonra vajinal bakar incim. Çünkü her muayenede kontrol edilmeli diyordu. Bu konuda Aynur Hanım da oldukça bilinçli bir doktor.
HahahaahaYaw ben de sayfayı açtım. Dedim ki yeni biri gelmiş galiba. Uncu muncu kim ki bu dedim
AKasya CANIM ben hala erkek hissediyorum nedense
Ama dediğin gibi kız bebekler anneyi hamileyken çok yoruyorlamis
Benimde halim ortada zaten bide çirkinlestimkigözümün feri sondu valla
Ay dün ölçümleri yapılırken ben ne kadar sakındım
Kız omurgasını bile inceledi parmaklarını saydı
Tek tek inceledi bacak boyu kol boyu her seyini inceledi
Gelişimi çok iyi haftasını atlamış dedi
Sende inş paZartesi gunu böyle guzel seyler duyacaksın
Vallahi cnm 32. haftada olsam yine rahatlıycam ya en kötü hastaneye yatıcam takip altında olucam mervem bakalım ..Hazadem CANIM benim üzülme panik yapacak bir durum yok inşallah
Oluş hanim eğer tehlikeli bi durum görseydi seni o dakika hastaneye yatırır
Takip altına alırdı bence bir problem yok inşallah
Hem 32. Haftaya geldiniz inşallah biraz daha kalsa iyi ama
Benim doktorum bile dün bana 32. Haftaya bi gelsek seninle dedi
İnşallah bunuda atlatacaksin CANIM
Bu topigin kızlarda ne Nazlı çıktı vallailk once Eylül simdi Mina
hazade tamam bebeğin büyüdü ama daha dönebiliyolar. 33 e kadar kaç defa dönüyodu oğlum. su azalması olduğundan erken doğum riski vardı, pozisyonunu öenmsiyodu dr. sabah 10 da baş geliş diyodu, öğleden sonra radyolog kan akışına fln bakmıştı ozaman ters dönmüştü yine. bu olduğunda seninkinden büyüktü haftası sanırım. döner daha ve döndükçe kordondan kurtulur.
kilosunun azlığı da kordonla ilgili diye bişey yok illa. oğlum hep gerideydi, dr neler neler düşündü, bi sürü olumsuz ihtimal saydı.
3 hafta geriye düşerse tehlikeli, 1-2 haftadan bişey olmuyo.
ne olur sakin ol, senin psikolojin çok önemli, bilimsel olarak kanıtlanmış annenin mutluluk hormonu stres hormonu bebeğe geçiyo. bebeğini strese sokarsan erken doğmaya çalışabilir.
İşde cnm plasentaylada alakalı olabilir dedi, sadece kordona bağlamadı.Bu arada hazadem 200 gr geride olması aman aman gelişimi çok Kotu anlamına mı geliyor sanki
Hayır o kadarda değil bence
Mattikanin da dediği gibi kordonla alakası yok bu 200 gr geride olması
Kızlar bu arada dün eşim Zeynep Kamilden pıhtılaşma test sonuçlarını almış. Hepsinde normal yazıyor. Allah'a çok şükür çok sevindim.Çünkü lekelenmem olduğu için coraspini kesti Aynur Hanım. o yüzden endişeliydim. Sanırım coraspin kullanmama artık gerek kalmadı.
Hazademm sen evdemisin kuzumm?
Aman bizim kıza çekmesin minamız akıllıca dursunn anasının karnındaBizimki sag gösterip sol vuruyor mervem bigün önce hiç bişey yok bigün sonra çıkmak istiyor
Yok cnm şirketteyim bugün sanırım son bir daha gelmem.
Merve Hanım 1 adet özel yazılı mesajınız var
Yok cnm şirketteyim bugün sanırım son bir daha gelmem.
Yarın kaçta gideceksin canım?
Sabah giderim cnm herhalde randevu almayıda unuttum bak :18:
Ara da al kuzum. Öğlende ararım seni inş.
Randevu vermio artık ölece gidicem sabah müş. hizmetleri dolu dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?