Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar sıkıntılı haberlerle geldim maalesef Öğlenden beri ağlıyorum. Sinirlerim bozuldu. Cumhur Bey aradı öğlen beni. CVS 'yi sordu. Yaptırmayacağımı söyledim. Benim riskim %1 değilmiş maalesef De nova yani yeni mutasyon olduğu için yanılma ihtimalleri varmış. Yüzde veremediğini söyledi. Amerikada bu testi yapan merkez 2 kere yanılmış O kadar kötü oldum ki kuzumun hasta olma ihtimali beni yıktı resmen Ne düşüneceğimi şaşırdım. Galiba CVS yaptıracağım. Ama çok korkuyorum. Sonuç kötü olursa ne yaparım inanın hiç bilmiyorum. Ne olur dua edin bana.. CVS'yi sağlıkla atlatayım ve sonuçlar iyi çıksın.. Offf Allah'ım offff.. İmtihanımız çok zormuş çok

Çok şükür cnm,hayırlısıyla 35 hatta daha ileriyide göreceksiniz inşallah cnm..sabah okudum ama yazamadım sen yazınca da rahatladım açıkçası,,kendine cok dikkat et ama hep olumlu olmaya çalış tamam mı kusum

iyi cnm atlatmışsın o dönemleri sevindim..işte yorar tabi ama ınsanın kafasını da dağıtıtor bence çalışman cok ıyı..,,bende pek bişey yok cok az halsızzlık oluyor arada o kadar. yada hıc dınlemıyorum kendimi...bilemiyorum kı hala benimle mi acaba bu sefer hiç bağ kuramıyorum bebişimle..eşimde bağlanma ama olumsuz da düşünme diyor sınırlıyorum kendimi belkide ondan bir belirti hissetmiyorum..

Ben çok kötü oldum şimdi
Oglunu kaybeden halamın evine dün kargo paket getirmiş..
Pakette savcılıktan gönderilen cd varmış.. CD de olay yeri inceleme görüntüleri varmış ,olay yerinde yegenimin öldügü zaman daha yerden kaldırmadıkları halini ve odayı çekmişler çok kötü olmuş halam eniştem ayy çok üzüldüm kızlar..Bugünde mahkemesi vardı ne oldu acaba diye merak ediyorum ama arayamıyorum çok üzülüyorum..Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın..

Akasyacığım, lütfen yıpratma cnm bu kadar kendini,bebeğini olumsuz etkilersin yapma güzelim,olumsuz düşünme cvs yi yaptıracaksan ki ben cok ınanıyorum senın bebeğin sağlıklı,,hamişliğinin geri kalanında kafan rahat bir süreç geçireceksin kafandakı kuruntuları atacaksın böyle düşün..Cok zor süreçler akasya bunlar ancak hepimizin dualarıyla atlatacağız bunları..ama sen kotu bir sey yokken böyle uzulursen yok yere yıpranırsınızzz bunu yapmaaaaya calışş..amnıyosentez daha cok yapılıyor bildiğim kadarıyla onu da bır öğren bence..

Canım benmmm..Rabbim dogru olan yolu önüne getirsin inşallahh..Hiç üzülme arkadaşım ben inanıyorumki saglıklı yavrun..

ne güzel haberlerle gelmişsin ,maşallah canım yavrularına:))

cok zordur yaa,Allah sabır versin cnm,,

AKasya AKasya AKasya Ahh ne diyeyim ben sana simdi
Yine paniklerdesjn yahu o merkezde 2 kere yanılma olmuş diye
Seninkindede mı olacak illa herkesin kaderi farklı
Bebeğin saglikli inşallah CANIM lütfen kendini uZme
Beni duşun mesela biz saglikli sagliksiz olduğunu bile bilmiyorduk
Her ihtimali göze aldık Allah'a güven sende ona sığın
Her şey guzel olacak
Cvs yaptırsan bile bi sorun Çıkmayacak inşallah

Ah ne zor evlat acısı Allah sabır versin
Halanada eniştenede

ne güzel haberlerle gelmişsin ,maşallah canım yavrularına:))

sağolasın akidem
darısı başına inş.

inş. hamsiler de anası gibi dirayetli olurlar da günlerinde gelirler
dün dolaplarını da aldım
tam odalarını haftaya annemle yerleştireceğiz inş.
toplu bir şekilde resimlerini gösteririm size ama dün aldığım dolapları şunlar,bir 2 kapılı bir de boy dolabı ,ancak yeter hamsilerime sanırım
Eki Görüntüle 576121 Eki Görüntüle 576122

sagol canım..

Allaha emanet ol kuzumm..

Sagol canımmm..Napyorsun nasılsın ugramadın hiç uyuyormuydun?

CANIM iyi değildim yine hep yattım giremedim
Ama simdi esimin yaptıgı yemeği yedim kendime geldim
Balık pişirmiş bana limon sıkıp yedim sen geldin aklıma balığı görünce
Hani sen hastanedeyken kayganangil sizde balık pişirip yemiş ya

Canim haberler supermis cok sevindim senin ve hamiselirinin adina
Benim durum iyi de ama hic yerinde durmuyor inanilmaz derecede asagida hissediyorum
Her oynadiginda idrar torbasinada cok baski yapiyor inanilmaz sikistiriyor
Geceleri uyuyamaz oldum gece boyunca belki 10 defa kalkiyorum
Zaten uzu zamandir doya doya uyku uyuyamiyorum
Kontrolumz yarin ama ultrasona giremiycem maalesef
Burada boyle gecen gittigimde girdim bu sefer yok iki hafta sonra gidecegimde ultrasona giricem
Bebegin kilosunu ozaman ogrenicem
Anacim siz bu bebisleri neyle besliyosunz ya benim haftam sizden buyuk ama bebegim kucuk
33 haftalikken daha 1.600 du simdi de fazla olmamistir heralde anlamadim gitti ya

Kızlar eşim evde. Uzun yazamıyorum. Çok sağolun.Hazadem kendi derdime sana bişey yazamadım. Gözün aydın kuzumm. Çok sevindim. Sen de benim gibi kendini harap etti. Rabbim yardımcımız olsun. İnşallah herşey güzel olacak

canım o gelin benden kaynana tokadı yiyecek poposuna bir doğsun. cumartesi geliyor eşim. sen rahatsızsın. şimdi yormayalım doğunca tatilde geliriz artık...
Vallahi bir tane deil 2-3 tane vur canım
Vallahi canım öle kötü degilim beklerim her zaman vallahi bak

Ewet cnm salı günü büyük ihtimal yaptırıcam, dediğin gibi tedbir almak lazım ne olur ne olmaz ...

gözün aydın hazade ınsallah hersey yolunda gıder saglıklı bı sekilde kızını alırsın kucagına .
Aminn cnm amin inşallah hepimiz ewlatlarımızı hayırlısıyla alırız kucagımıza ..

Ahhh akasyam ahhh ne olucak bizim bu halimiz yaaa:18::18::18:
Ya kuzumm orana bakarmısın allahını seversen yaaa 2 kere yanılmış! ama cvs düşük oranı % 10 sen artık kendi kararını kendin ver ...
Ama eşin hiçbir şekilde aldırmam demişti sonuç herne olursa olsun alırmıycaksan neden yapıosun ee akasyam kendini üzüosun

İnşallah akidem 35 görsem keşkee ...
Vallahi daha iyiyim kendi kendime motive ediorum dilerim herşey zamanında ve sağlıkla olur ,, sen nasılsın nasıl gidio cnm

Ay deme nazımm Allah sabır versin ((((

kızlar bende bir süre yokum şehır dışında olacağım,dualarım sizlerle..inşallah ıyı haberlerle dönerim,Allaha emanet olun..
Dikkat et cnm iyi yolculuklar sende kendine dikkat et ...

HazaDe çok çok sevindim CANIM maşallah bebeğine
İnsallah 36'yi göreceksin
İnşallah akasyam inşallahhh hepimiz görürüz ..

Saol cnm benim, ama ne olur sende artık kendini üzme inan bak herşey çok güzel olucak ..

tüh hadi yaa neden ultrasona almıyorlar ,peki ultrasona girmeyince nasıl nerden bakıyorlar bebeğe
bende de idrar baskısı yok da miyomum acıtıyor artık ,hamsiler onu tepikledikçe acı veriyor hafiften ,özellikle kalkarken dağ gibi oluyor karnımda ..
valla ben sağlıklı besleniyorum ,ilaçlarımı düzgün alıyorum ,doktorun dediklerine uyuyorum
kendimi zorluyorum ,içemem yiyemem yapmıyorum hiç
protein ağırlıklı besleniyorum en sağlıklısı o zaten,her gün mutlaka et ,günde yarım litreden fazla süt ,2 yumurta ,yoğurt ,bunları hiç eksik etmiyorum ve bol su ..
bundan sonra daha da çok su içmem lazım su içme özürlüyüm mesela çok zor geliyor ama sıka sıka içiyorum bazen midem bile bulanıyor ama yavrularımın içerde daha uzun kalması için mecburum buna
ay bu gece yine rüya gördüm doğurmuşum ,biri sarışın öbürü esmer
eeşim de ultrason resmine bakmış kızımın ,aynı sen diyor dedim yeterki bana benzesin anası gibi güzel olsun ama o daha belli olmaz dedim
malum kız halaya derlerya
sen bence bol bol dinlenmeye çalış ki iice aşağı inmesin ,artık son uyku günlerimiz bol bol değerlendirelim

ben çok kötü bir örneğim naz. inşallah senin benim gibi olmaz. çünkü benim sütüm hiç gelmedi. o yüzden bu sefer hiç öyle bir beklentim yok.

delikız maşallah bebişlerinin kilosu gayet iyi. ne kadar dururlarsa o kadar iyi ama yine de artık için rahat olabilir. doktorunda dediği gibi önemli olan sağlıklı olmaları, kiloları nasıl olsa alıyorlar.

üzme kendini akasyam. doktorlar en ufak ihtimalleri değerlendirmek zorunda. tabiki yaptırıp yaptırmamak senin kararın. sana öyle yap böyle yap diyemem. ben çok hassas durumda olduğum için yaptırabilirdim belki ama senin durumunu tam olarak bilmiyorum. Bence hiç bir sorun çıkmayacak ama diyelim sorun olacak olsa çocuğun yaşam kalitesi senin gibi olabailecek mi yoksa daha ağır formları da olabilir mi?

bence de en baştan bağlanmamak lazım. biz tedbirli olalımda her şey güzel olduğu zaman zaten hep birlikte sevineceğiz. inşallah her şey çok güzel olacak.

allah sabırlar versin canım. çok kötü olmuş eve öyle birşeyin gelmesi. olayın nasıl olduğunu ben bilmiyorum.

delikız maşallah bebişlerinin kilosu gayet iyi. ne kadar dururlarsa o kadar iyi ama yine de artık için rahat olabilir. doktorunda dediği gibi önemli olan sağlıklı olmaları, kiloları nasıl olsa alıyorlar.

.
sağolasın tulip

öyle tabi tulip ama içi boş kilo olmasını istemem doğrusu ,sağlıklı kilo olsun istiyorum o yüzden beslenmeme dikkat ediyorum ,yağ deposu olup kiloda ağır içinde sağlıksız bebekler olabiliyor ben öyle olmalarını istemiyorum o yüzden benden beslenmelerini değil de ,ben onları beslemek istiyorum yediğim içtiğimle ,depolarımdan değil ,taze taze yediklerimden beslensinler istiyrum..

senin nasıl gidiyor hamilelik ,bir sıkıntın var mı ?

umarım yoktur,ben nerelerden nerelere geldim bi şekilde geçip gidiyor valla hamilelik de ,ilk risk atlattığımda ne çok korkmuştum herşey bi anda bitmiş gibi geliyordu ama çok şükür yaşayacağı varsa RABBİM yaşatıyor işte bi şekilde bu bebekleri ,herşey takdiri ilahi..
RABBİM hepsini korusun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…