- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #24.241
Çok şükür cnm,hayırlısıyla 35 hatta daha ileriyide göreceksiniz inşallah cnm..sabah okudum ama yazamadım sen yazınca da rahatladım açıkçası,,kendine cok dikkat et ama hep olumlu olmaya çalış tamam mı kusumSaol akidecim Allah razı olsun duaların için ..
Ewet biz neler atlattık kızımla bunuda atlatıcaz inanıorum ..
Saol cnm benim, bende seni çok sewiyorum ...
Bende sizi çok seviyorummmm....
Geldim Kızlar,
Çok şükür kötü bir durum yok kordon hala boynunda ama 1,390 dan - 1,420 olmuş 30 gr almış .O yüzden oluş hanım rahatladı biraz ama karın çevresi dar dedi yani çok kilo alıcagını sanmıorum ben dedi, takip edelim 3 günde bir artık gel dedi burda yatırmak istemiorum dedi 700 tl çok para acil bir durumda şimdilik yok dedi kilosu ilerlio bekliycez en kötü 32. haftaya kadar dedi, ama ben 35 görürüz die düşünüyorum dedi bakalım ...
Kızlar hepinizden teker teker Allah razı olsun bana destek oldunuz iyikki varsınız ...
iyi cnm atlatmışsın o dönemleri sevindim..işte yorar tabi ama ınsanın kafasını da dağıtıtor bence çalışman cok ıyı..,,bende pek bişey yok cok az halsızzlık oluyor arada o kadar. yada hıc dınlemıyorum kendimi...bilemiyorum kı hala benimle mi acaba bu sefer hiç bağ kuramıyorum bebişimle..eşimde bağlanma ama olumsuz da düşünme diyor sınırlıyorum kendimi belkide ondan bir belirti hissetmiyorum..iyim akideciğim sağol. bulantı yoktu zaten. halsizlikde yavaş yavaş geçiyor. ilk günlere göre daha iyim. işede alıştım. oda çok halsizlik yapmıştı bende. sende varmı bulantı halsizlik falan. hazadeyi bende merak ettim.
Kızlar sıkıntılı haberlerle geldim maalesefÖğlenden beri ağlıyorum. Sinirlerim bozuldu. Cumhur Bey aradı öğlen beni. CVS 'yi sordu. Yaptırmayacağımı söyledim. Benim riskim %1 değilmiş maalesef De nova yani yeni mutasyon olduğu için yanılma ihtimalleri varmış. Yüzde veremediğini söyledi. Amerikada bu testi yapan merkez 2 kere yanılmış O kadar kötü oldum ki kuzumun hasta olma ihtimali beni yıktı resmen Ne düşüneceğimi şaşırdım. Galiba CVS yaptıracağım. Ama çok korkuyorum. Sonuç kötü olursa ne yaparım inanın hiç bilmiyorum. Ne olur dua edin bana.. CVS'yi sağlıkla atlatayım ve sonuçlar iyi çıksın.. Offf Allah'ım offff.. İmtihanımız çok zormuş çok
Kızlar sıkıntılı haberlerle geldim maalesefÖğlenden beri ağlıyorum. Sinirlerim bozuldu. Cumhur Bey aradı öğlen beni. CVS 'yi sordu. Yaptırmayacağımı söyledim. Benim riskim %1 değilmiş maalesef De nova yani yeni mutasyon olduğu için yanılma ihtimalleri varmış. Yüzde veremediğini söyledi. Amerikada bu testi yapan merkez 2 kere yanılmış O kadar kötü oldum ki kuzumun hasta olma ihtimali beni yıktı resmen Ne düşüneceğimi şaşırdım. Galiba CVS yaptıracağım. Ama çok korkuyorum. Sonuç kötü olursa ne yaparım inanın hiç bilmiyorum. Ne olur dua edin bana.. CVS'yi sağlıkla atlatayım ve sonuçlar iyi çıksın.. Offf Allah'ım offff.. İmtihanımız çok zormuş çok
özlemmm
ben dün fetal ekomu çektirdim ,bugün de doktorumuza gittik
kızım 2040 oğlum 2100 gram çıktı
kızım 4 gün oğlum bir hafta önde haftasına göre
kızla oğlanın arası azalmış ,kız oğlana yetişmiş çok şükür
ilk defa nstye girdim ,gayet normal çıktı bir sıkıntı yok çok şükür..
ama kız uyuyordu sanırım az hareket etti,oğlan ise coştu mübarek fırlayacak nerdeyse
doktor artık son ayına girdin o yüzden haftada bir göreceğim seni dedi
doktora kafaya taktım 36 ya kadar dayanacağım inş. diyorum
RABBİM inş. o günleri de gösterir
küveze girsinler istemiyorum dedim
dediki bana küvezin aslında haftayla kiloyla alakası yok ,tamamen organ gelişimine ve bebeğin dış dünyaya ayak uydurmasıyla alakalı dedi
39.haftada doğup küveze girip solunum sıkıntısı yaşayan da var ,33 de doğurup hiç küveze girmeden çıkan da ..
o yüzden çok takılma dert etme inş. sağlıklılarsa artık bundan sonra doğsalar da bir sıkıntı olmaz dedi ..
bi de toplamda 4 kilo bebek var bende şuan ,doktor diyorki şuan sen tek gebelerin doğurmuş halisin
hemşireye sordum nasıl kaçıncı haftada doğuruyor ikiz gebeler diye,diğerleri hep erken doğurdu bi siz varsınız maş. bu zamana gelen dedi ,inş. böyle devam eder..
hasta odamıza da baktık eşimle ,çok beğendik ,özel oda 2 yatak var ben ve refakatçim kalıyor ,sezeryanda 1 gün yatış oluyormuş ,iice herşeye baktık küvezlere kadar ..
doktordan da hastanemden de çok memnunum valla çok şükür aradığım yeri buldum bu kadar titizlikle sonunda
demin de üst komşum geldi emekli öğretmenmiş ,doğurdunmu diye merak ettim geldim dedi
gerçi karnın da yok pek ama diyor ,dedim herkes öyle diyor karnım yok ama içerde 2şer kilodan 2 tane bebek var
maş. ii taşıyorsun dedi ,dedim anama çekmişim o da dirayetli bir kadındır 4 tane doğurmuş gık dememiş
hatta kardeşimin doğumunu hatırlıyorum annemin günü vardı ,içerde 20den fazla misafiri vardı ,annemin sancısı vuruyordu ,misafirler işte götürelimmi hastaneye geldi galiba vaktin diyorlar ,annem yok yok bişey yok diyor ,o gün doğurmuştu
karadeniz kadınları güçlü olur dirençli olur zaten diyor öğretmen teyze
böyle işte özlemcim ,sen nasılsın iisin inş.
Ben çok kötü oldum şimdi
Oglunu kaybeden halamın evine dün kargo paket getirmiş..
Pakette savcılıktan gönderilen cd varmış.. CD de olay yeri inceleme görüntüleri varmış ,olay yerinde yegenimin öldügü zaman daha yerden kaldırmadıkları halini ve odayı çekmişler çok kötü olmuş halam eniştem ayy çok üzüldüm kızlar..Bugünde mahkemesi vardı ne oldu acaba diye merak ediyorum ama arayamıyorum çok üzülüyorum..Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın..
Ben çok kötü oldum şimdi
Pakette savcılıktan gönderilen cd varmış.. CD de olay yeri inceleme görüntüleri varmış ,olay yerinde yegenimin öldügü zaman daha yerden kaldırmadıkları halini ve odayı çekmişler çok kötü olmuş halam eniştem ayy çok üzüldüm kızlar..Bugünde mahkemesi vardı ne oldu acaba diye merak ediyorum ama arayamıyorum çok üzülüyorum..Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın..
ne güzel haberlerle gelmişsin ,maşallah canım yavrularına:))
cok zordur yaa,Allah sabır versin cnm,,
Allaha emanet ol kuzumm..kızlar bende bir süre yokum şehır dışında olacağım,dualarım sizlerle..inşallah ıyı haberlerle dönerim,Allaha emanet olun..
Ah ne zor evlat acısı Allah sabır versin
Halanada eniştenede
sagol canım..
Allaha emanet ol kuzumm..
Sagol canımmm..Napyorsun nasılsın ugramadın hiç uyuyormuydun?
özlemmm
ama kız uyuyordu sanırım az hareket etti,oğlan ise coştu mübarek fırlayacak nerdeyse
dediki bana küvezin aslında haftayla kiloyla alakası yok ,tamamen organ gelişimine ve bebeğin dış dünyaya ayak uydurmasıyla alakalı dedi
39.haftada doğup küveze girip solunum sıkıntısı yaşayan da var ,33 de doğurup hiç küveze girmeden çıkan da ..
o yüzden çok takılma dert etme inş. sağlıklılarsa artık bundan sonra doğsalar da bir sıkıntı olmaz dedi ..
bi de toplamda 4 kilo bebek var bende şuan ,doktor diyorki şuan sen tek gebelerin doğurmuş halisin
hemşireye sordum nasıl kaçıncı haftada doğuruyor ikiz gebeler diye,diğerleri hep erken doğurdu bi siz varsınız maş. bu zamana gelen dedi ,inş. böyle devam eder..
hasta odamıza da baktık eşimle ,çok beğendik ,özel oda 2 yatak var ben ve refakatçim kalıyor ,sezeryanda 1 gün yatış oluyormuş ,iice herşeye baktık küvezlere kadar ..
doktordan da hastanemden de çok memnunum valla çok şükür aradığım yeri buldum bu kadar titizlikle sonunda
demin de üst komşum geldi emekli öğretmenmiş ,doğurdunmu diye merak ettim geldim dedi
gerçi karnın da yok pek ama diyor ,dedim herkes öyle diyor karnım yok ama içerde 2şer kilodan 2 tane bebek var
maş. ii taşıyorsun dedi ,dedim anama çekmişim o da dirayetli bir kadındır 4 tane doğurmuş gık dememiş
hatta kardeşimin doğumunu hatırlıyorum annemin günü vardı ,içerde 20den fazla misafiri vardı ,annemin sancısı vuruyordu ,misafirler işte götürelimmi hastaneye geldi galiba vaktin diyorlar ,annem yok yok bişey yok diyor ,o gün doğurmuştu
Vallahi bir tane deil 2-3 tane vur canımcanım o gelin benden kaynana tokadı yiyecek poposuna bir doğsun. cumartesi geliyor eşim. sen rahatsızsın. şimdi yormayalım doğunca tatilde geliriz artık...
Ewet cnm salı günü büyük ihtimal yaptırıcam, dediğin gibi tedbir almak lazım ne olur ne olmaz ...Maşallah bu ara pek ugramıyor..
Canım ciger geliştirici igneyi kendi yapmasa sen iste tedbir amaçlı yapılması iyi..Bebege faydası varmış zararı yokmuş kuzumm..
Çalışınca insanın kafası dagılıyor canımm
Aminn cnm amin inşallah hepimiz ewlatlarımızı hayırlısıyla alırız kucagımıza ..gözün aydın hazade ınsallah hersey yolunda gıder saglıklı bı sekilde kızını alırsın kucagına .
Çok şükür cnm,hayırlısıyla 35 hatta daha ileriyide göreceksiniz inşallah cnm..sabah okudum ama yazamadım sen yazınca da rahatladım açıkçası,,kendine cok dikkat et ama hep olumlu olmaya çalış tamam mı kusum
Ay deme nazımm Allah sabır versinBen çok kötü oldum şimdi
Dikkat et cnm iyi yolculuklar sende kendine dikkat et ...kızlar bende bir süre yokum şehır dışında olacağım,dualarım sizlerle..inşallah ıyı haberlerle dönerim,Allaha emanet olun..
İnşallah akasyam inşallahhh hepimiz görürüz ..HazaDe çok çok sevindim CANIM maşallah bebeğine
İnsallah 36'yi göreceksin
Kızlar eşim evde. Uzun yazamıyorum. Çok sağolun.Hazadem kendi derdime sana bişey yazamadım. Gözün aydın kuzumm. Çok sevindim. Sen de benim gibi kendini harap etti. Rabbim yardımcımız olsun. İnşallah herşey güzel olacak
Canim haberler supermis cok sevindim senin ve hamiselirinin adina
Benim durum iyi de ama hic yerinde durmuyor inanilmaz derecede asagida hissediyorum
Her oynadiginda idrar torbasinada cok baski yapiyor inanilmaz sikistiriyor
Geceleri uyuyamaz oldum gece boyunca belki 10 defa kalkiyorum
Zaten uzu zamandir doya doya uyku uyuyamiyorum
Kontrolumz yarin ama ultrasona giremiycem maalesef
Burada boyle gecen gittigimde girdim bu sefer yok iki hafta sonra gidecegimde ultrasona giricem
Bebegin kilosunu ozaman ogrenicem
Anacim siz bu bebisleri neyle besliyosunz ya benim haftam sizden buyuk ama bebegim kucuk
33 haftalikken daha 1.600 du simdi de fazla olmamistir heralde anlamadim gitti ya
Kızlar bişey sorucam yaa..
Bebek dogar dogmaz sütünüz geldimi ?Gögsünüz yara oldumu?Bebek memeyi hemen aldımı?
Ya almassa ne yapıcam diye korkularım var yaa ..Yakınımın bebegi oldu memeyi almıyormuş sıpa
Birde gögüs kremi işinize yaradımı kullandınızmı?Ben eczanede sordum mustelanın gögüs kremine 36 tl dedi çok fazla geldi
özlemmm
Çok şükür cnm,hayırlısıyla 35 hatta daha ileriyide göreceksiniz inşallah cnm..sabah okudum ama yazamadım sen yazınca da rahatladım açıkçası,,kendine cok dikkat et ama hep olumlu olmaya çalış tamam mı kusum
iyi cnm atlatmışsın o dönemleri sevindim..işte yorar tabi ama ınsanın kafasını da dağıtıtor bence çalışman cok ıyı..,,bende pek bişey yok cok az halsızzlık oluyor arada o kadar. yada hıc dınlemıyorum kendimi...bilemiyorum kı hala benimle mi acaba bu sefer hiç bağ kuramıyorum bebişimle..eşimde bağlanma ama olumsuz da düşünme diyor sınırlıyorum kendimi belkide ondan bir belirti hissetmiyorum..
Ben çok kötü oldum şimdi
sağolasın tulipdelikız maşallah bebişlerinin kilosu gayet iyi. ne kadar dururlarsa o kadar iyi ama yine de artık için rahat olabilir. doktorunda dediği gibi önemli olan sağlıklı olmaları, kiloları nasıl olsa alıyorlar.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?