Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

en iyisini yapıyorsun canım. ben iyim allaha şükür bir sıkıntım yok şimdilik. eğer iki embriyoda tutsaymış biri kız biri erkekmiş benimde senin gibi. şimdi merakla bekliyoruz cinsiyetini. aslında sorsan hiç önemli değil ama insan yinede merak ediyor.

Off offffff Nazımmm Kızlar geçen dini bir video izliyordum. Bir zat konuşuyor. Diyor ki dünya aslında bizim için acılarla dolu. Gerçek mutluluk burda değil , bu dünyada sürekli mutluluk yok diyordu. Gerçekten de öyle. Dünyada en büyük acı evlat acısı...Allah sabır versin ailesine

Canım çok sağol. Zaten akşam çok kötü kahverengi akıntım oldu. O konuda da ayrıca korkuyorum. Jel geri geliyor diyorlar ama o akıntılar insanın psikolojisini bozuyor. İnşallah benim üzüntüm yüzünden bebeğime birşey olmamıştır

Canım benmmm..Rabbim dogru olan yolu önüne getirsin inşallahh..Hiç üzülme arkadaşım ben inanıyorumki saglıklı yavrun..

Naz canım arkadaşım. Burada hepimiz çok badireler atlattık. Rabbim neyi takdir ettiyse o olacak. Dün çok kötüydüm, hiç uyumadım ama bugün biraz sakinledim.. Dua et bana kuzumm..

Mervee Mervemm yaaaa.. Oyyyy oyyy .. İnşallah ikimiz de meleği sağlıklıdır. Ama ben bu şüpheyle devam edemeyeceğim. Yaptırıp gerçek neyse öğrenmek istiyorum. Duruma göre en azından bilirim. Allah'a sığındım Mervem..

Valla Hazadem dün akşam doğru dürüst uyumadım. Sürekli döndüm durdum. Zaten kahverengi akıntım çok arttı Düşündüm. Ya cvs de bişey olursa, ya hastaysa ne yaparım vs vs.. Kurdum kurdum.. Ama yaptıracağım canım. Eşim de yaptıralım diyor. 9 ay stres yaşamak daha zor diyor. Yarın Acıbadem kadıköy'de randevum vardı. Riskli gebelik uzmanı ile görüşecektim. Onunla konuşacağım. CVS riski fazla ise amniyosentez de yaptırabilirim. Bebeğin durumuna bir bakalım da.. İnşallah bu üzüntüme rağmen bebek iyidir

Canım sağol.. Üzülmemek elde değil. Zor bir süreç beni bekliyor. Eğer test hatalı ise maalesef hastalığı benden daha ağır olabilir. :2: Yani bir sonraki nesil de derecesini garanti edemiyorlar. Yanılmadıklarına inanmak istiyorum. Sadece tedbir amaçlı bakmaları gerektiğini söylediler.Ama her halukarda beni zor 1 hafta bekliyor.

herşeyin ii olmasına sevindim inş. böyle devam eder..
benim herşeyim ters o da ters biliyormusun
ben hiç cinsiyet merak etmedim niyeyse bilmiyorum :1
hep 2 erkek diyorduk eşimle niyeyse ama bi kız bi erkek çıktı bana cinsiyet soranlara da gıcık oluyordum benim umrumda değilki size ne diye içimden söyleniyordum
insan ilk başta tabiki merak ediyor ama bi risk geçirince tek derdi sağlıklı olmaları oluyor.
inş.RABBİM senin gönlüne göre sağlıklı bir evlat versin sana
gönlündeki ne peki kız mı erkek mi

Balıkmı
Daha kokusu çıkmamış gibi evden
Aklıma geldikçe delleniyorum ,bogasım geliyor kayınbabayla kayınvalideyi
Dün annem aradı kızıma bi sürü şey almış,çok şanslı bi bebek olacak bizimkisi
Limon iyi gelir canım bulantıyı keser..
Şimdi senn bulantın geçecek mide yanman başlayacakBen geceleri hiç uyuyamıyorum mide yanmasından agrısındam mervem ..Son zamanlar daha kötüymüş..
Benm maşallah hiç midem bulanmadı hiç kusmadım
İnşallah ikinci hamileligin daha rahat geçer kuzucumm

Sagol canımm

Evet canım ..Bazen bu dünyadaki herşeyin boş oldugunu hissediyorum bu çaba niye diyorum ama sonra bi hayat telaşı tutuyor beni..
Dün biri daha tutuklanmış akasyam ama yine ertelenmi mahkeme,ne zaman sonuçlanırki bu yaa ocakta 3. mahkemeye girecekler..
Bide ceza avukatı tuttular adam 10 milyar para aldı..

Günaydınlarrrr

Bu sabah kocamınn öpücügüyle uyandık
Kızımla bana kahvaltı hazırlamış uyku tutmadı heralde
Kalktık beraber kahvaltı yedik,sonra işe yolladık babamızı

Şimdi yine acıktım ne yesem bilemedim

Kanal d de çıkan kayıp şehir dizisini izliyormusunuzz??

AKasya ben bu isten biraz iskillendim bacim valla
Kız bunlar seni kobay olarak kullanmasın neden bu ısrar yani
Cvs diye tutturmuslar Kac kere dedin yaptırmayacağım diye
Niye ambiyosentez değilde cvs ya
Bide simdi mı gelmiş akıllarına o merkezin iki kere yanıldığı
Bence sen bosa üzüldün iki gündür
Bu iste is var benden sana demesi

cinsiyet hiç farketmiyor benim için. önceki gebeliğimde bile azıcık içimden geçiriyordum o olsun bu olsun diye ama şu an hiç önemli değil. transfer edilecek embriyoların birinin taşıyıcı olduğunu öğrendiğim an cinsiyet merak ettim. çünkü çocuğumun taşıyıcı olup olmadığını bilmek istiyordum. embriyoların cinsiyeti farklı olduğu içinde bebeğin cinsiyetini öğrendiğimiz anda taşıyıcı olup olmadığını öğrenebileceğiz. gerçi doğduktan sonra genetik tahlil de yaptırabilirdik ama türkiyede yapılmıyor. yurt dışı falan uğraşacaktık.
şu an biraz kız diye geçiriyorum içimden. çünkü kız olursa taşıyıcı olmayacak. bi de oğlumdan sonra erkek bebek fikri iyi gelmiyor bana. ama bunların hiç biri önemli değil. sağlıklı sıhhatli olsun. allahım hiç bi acı yaşatmasın ona yeter.

Canim bu sabah yine bulantilarla uyandım
Kustum yine bu benim kaderim galiba
Mide yanmam zaten var çok fena hemde rennie diye bi şurup içiyorum
Biraz fayda ediyo yinede
Sen şurup kullaniyirmusun
Ay neler almış anneannesi acaba kuzucuga

Son düzenleme:

evet haklısın ben de sana onu soracaktım unutmuşum
hangisinde taşıyıcılık var diyecektim ,RABBİM inş. en doğrusunu biliiyordur ve sağlıklı olurlar inş.

bu arada eşim bana mail atmış ,bebek şekerlerinin üzerine isim zımbalayacağız ,çıkartayımmı yazıcıdan diye bi tasarım yapmış çok hoşuma gitti ,o benden daha heyecanlı valla
artık isim konusunda da karar verdik bundan sonra da uğraşmayalım dedik neme lazım aniden doğarsa kulaklarına babam ezanını okuyacak inş.

eeeee ne oldu isimler şimdi.

Yok Mervem. Sağlamcılar. Olay bu. Kobaylık durumu yok. Ben bu konularda Cumhur Bey'e gerçekten güveniyorum. Başkası olsa tereddüt ederdim ama bugün tekrar konuştuk. Aynı şeyleri tekrarladı. Bİr doktor olarak size bu riskleri açıklamak ve bu işlemi talep etmek zorundayım diyor. Her hastamdan bunu istiyorum dedi. Ama dedi tekrarlıyorum sizde yeni mutasyon olduğu için sadece embiryolarda enzim kesimine baktık. Bu da riski arttırıyor. Böyle işte Mervem.

Yarın riskli gebelik uzmanına gideceğim. Duruma göre eğer çok riskli ise CVS'den vazgeçip amniyo da yaptırabilirim. Bu konuda tamamen karar bana kalmış.

Oyyy oyy şu günler bir geçse.. Bir rahatlasak.. Zormuş çok zorrr...

evet bir doktorunla görüş bakalım cvs nin riskleri konusunda ne diyecek.

Kuzum ben gaviscon kullanıyorum ama pek faydalı oldugunu düşünmüyorum Yinede yanıyor midem..
Rennie nin kırmızısınımı kullanıyorsun yoksa grisinimi?
Annanemiz çıtçıtlı badi atlet külot takımları falan almış
Zaten kadın bi valiz eşya almış eylül hanıma halamızda almış daha ben almıycam bişey,zaten giyecegi ne ki demi kuzum..

AKasya ne bileyim doktorlarda isin incigini cincigini çıkartıyorlar
Bi görüş bakalım yarın doktorunla Allah esirgesin bebeğini
Ee zor tabi imtihan dunyası CANIM
Kimi evladına kimi maliyla kimide caniyla uğraşıyor

Kızlar İncim aradı sağolsun. Sizlere çok selamı var. Bugün de giremeyecekmiş. Hastaneden geliyordu.Herşey yolundaymış şükür. Bir problem yok..

Canım benimde çok oldu akıntım biliosun ne olur takılma akıntıya ...
Canım artık bu satten sonra içinden ne geliosa, kendini nasıl huzurlu hissedeceksen öle yap.Allah yardımcın olsun cnm akasyam inşallah tüm dualarım seninle, ama bir kaç kadın dogumcuyla görüş bakalım n diycekler, zor elde edilen bir bebek ne kdr riske atılabilinir...

Günaydın nazımmmm afiyetler olsun ikinizedee ...
Benim bel ağrım çok ya oturmak sanırım artık zor geliyor..
salı günü odamız geliyor çok heyecanlıyım

Grisini kullanıyorum CANIM
Maşallah güle güle kullansın bebeğin
Ha su translokasyon olan gorumcen demi
Tup deneyecek mı peki bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…