- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #24.221
fitili yatarken koyman daha iyi olu canım. sabaha kadar emilir zaten.
Saol akidecim Allah razı olsun duaların için ..Hazadecim,canım ne diyeceğim bilemedim,sıkııcı bır durrum olmuş ama sakın sakın kendini çok üzme ve yorma Allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın minayı, hersey geride kalacak.. ancak suan moralını yüksek tut bu cok önemli yarın umarım kordondan kurtulacak yavrun ve zamanında gelecek kucağına..doktorlar bazen insanı gereksiz strese de sokabılıyor bunu unutma,hastaneye yatacakmışsın sanırım bence de cok ıyı yaparsın, takıpte olursun kafan daha rahat olur orada ..canım sen guclu bır kızsın ne badereler atlattın bunuda minayla beraber atlatacaksınız bu gece dua edeceğim size,,çok ama cokkkk geçmiş olsun canım benim..
haa bu arada erken doğum riski olsa bıle içini ferah tut benım bır yakınım üçüz doğurdu 1300 kılo cıvarında doğdular,biraz kuvezde yatıp sırayla geldiler..ben elime alamamıştım ilk sonra damla damla besledik şimdi maşşallah okula gıdıyorlar:))içini ferah tut emi kuzumm..
Saol cnm benim, bende seni çok sewiyorum ...Allah'ım kalbine ferahlık versin inş kuzum. Dualarımızdasın... Biz de seni çok seviyoruz
Bende sizi çok seviyorummmm....Oyy kuzumm benmmm hadi git gel bakalım yarın ne diyecekler..Bizde seni çok seviyoruz canım benmm iyiki varsınnn minada iyiki varr
Kızlar Hazadeyi çok merak ettim. :18: Haber alan olursa yazsın. Ben de arayacağım ama öğlene doğru ararım demiştim.
ya kızlar ben hazdeyi merak ediyorum, inşallah bir sorun yoktur canım yaaa..akasya ne zaman arıyacaksın cnmm..
gunaydınn kızlar..Evet Akasya akşam yatarken yap bende öyle yapıyorum ancak gun içinde yaparsan da bir 15/20 dakıka uzan cnm..sen naılsın tulıpcım bebişko nasıl halsızlık bulantı falan yasıyor musun cnm?
gözün aydın hazade. daha da iyi olacak. doktorlar da sonuçta hiçbişeyi atlamak istemiyorlar ama bu bizi telaşlandırıyor işte.
Çok şükür gelmiş kuzucuk :)Kızlar Hazadeyi çok merak ettim. :18: Haber alan olursa yazsın. Ben de arayacağım ama öğlene doğru ararım demiştim.
Canım temizlemişmiydi doktorun rahmi?Mervişim crinone jel bende kahverengi leke yapınca progestan hapı vajinal olarak al dediler. Akşamları vajinal olarak alıyorum ama hap geri geliorNe yapmam lazım ? Hapı koyunca yatılması mı gerekiyor =? Yürünmeli mi ? Bir türlü bu işi düzene koyamadım. Bir de halen kahverengi akıntı geliyor. Crinone jel siyah siyah dökülüyor. Offff yani offffff...
Saol akidecim Allah razı olsun duaların için ..
Ewet biz neler atlattık kızımla bunuda atlatıcaz inanıorum ..
Saol cnm benim, bende seni çok sewiyorum ...
Bende sizi çok seviyorummmm....
Geldim Kızlar,
Çok şükür kötü bir durum yok kordon hala boynunda ama 1,390 dan - 1,420 olmuş 30 gr almış .O yüzden oluş hanım rahatladı biraz ama karın çevresi dar dedi yani çok kilo alıcagını sanmıorum ben dedi, takip edelim 3 günde bir artık gel dedi burda yatırmak istemiorum dedi 700 tl çok para acil bir durumda şimdilik yok dedi kilosu ilerlio bekliycez en kötü 32. haftaya kadar dedi, ama ben 35 görürüz die düşünüyorum dedi bakalım ...
Kızlar hepinizden teker teker Allah razı olsun bana destek oldunuz iyikki varsınız ...
Hazademm kuzumm hoşgeldinn ohh içim rahatladı vallahi..Ciger geliştirici igneyi yapmaları çok iyi kuzumm rahat ol..Çok kilolu olması önemli degil zaten önemli olan cigerlerinin gelişimi tamamlansın..
35 i bırakk 38 leri görcez biz senle kuzummm
Ahh inşallah kuzum inşallahh bir görseydik zaten 35i ben onada razıyım Allahın izniyle sağlıkla gelirler inşallah ...
sen nasılsın ağrın varmı cnm kasılma felann
Vallhi cnm çok saol bizde biraz rahatladık biraz bakalım salıya kdr kilo alırsa sorun olmaz herhalde cnm , senin gelince şımardı ama gelin isteyin artık :)ay hazadem çok sevindim...duracak gelinim daha... o da anası gibi güçlü olacak...
herkes iyi şükürler olsun. biz de gaz dışında şükür iyiyiz...
İnşallah canımmm..
Yok maşallah bu ara çok iyiyim tık deyip kesildi kasılmalarım :))
Sadece bu son haftalarda nefes alamıyorum o kadar
Hazadem kuzum bu arada ciger geliştirici igne birazcık can yakıyor ama hemen geçiyor korkma,Bu igneden sonra bebegin hareketleri biraz yavaşlıyor 2-3 gün az hissediyorsun hareketlerini sonra yeniden güçleniyor..Ben igneyi oldugumda hastanede olmama ragmen çok tedirgin olmuştum hemşirelereye söyledim oda doktora söyledi hareketleri azalmış diye Doktor kortizon ignesi oldugu için 2-3 azalması normal herkeste bu görülür korkma dedi..Bu kadar dikkatli oldugum içinde beni tebrik ettiSen evde olacagın için böyle bişey yaşarsan panik olma canım..
Hatta bu aralar daha da güçlendi hareketleri fırtına gibi kızım duramıyor yerinde maşallahh
Kızlar bişey sorucam yaa..
Bebek dogar dogmaz sütünüz geldimi ?Gögsünüz yara oldumu?Bebek memeyi hemen aldımı?
Ya almassa ne yapıcam diye korkularım var yaa ..Yakınımın bebegi oldu memeyi almıyormuş sıpa
Birde gögüs kremi işinize yaradımı kullandınızmı?Ben eczanede sordum mustelanın gögüs kremine 36 tl dedi çok fazla geldi
Vallhi cnm çok saol bizde biraz rahatladık biraz bakalım salıya kdr kilo alırsa sorun olmaz herhalde cnm , senin gelince şımardı ama gelin isteyin artık :)
Gaz zor cnm allah yardımcınız olsun
Aman nazım iyi ol gitsin sancı gelmesin bu araa ...
Ay demee gerçekdenmi bana salı günü yapabilir.Ben şirkete geldim cnm ewde duramam deliririm vallahi , Oluş hanımda iyi madem git çalış ama kendini yorma dedi.
Vallhi cnm çok saol bizde biraz rahatladık biraz bakalım salıya kdr kilo alırsa sorun olmaz herhalde cnm , senin gelince şımardı ama gelin isteyin artık :)
Gaz zor cnm allah yardımcınız olsun
Aman nazım iyi ol gitsin sancı gelmesin bu araa ...
Ay demee gerçekdenmi bana salı günü yapabilir.Ben şirkete geldim cnm ewde duramam deliririm vallahi , Oluş hanımda iyi madem git çalış ama kendini yorma dedi.
canım ben doğum öncesi birkaç kez lansinoh eflatuntüpte krem sürdüm. ama doğum yapar yapmaz her emzirmede sürdüm hiç yara olmadı. küçük kutuda aldım 18 mi 22 mi öyleydi fiyatı arttı bile büyük kutuya gerek yok bence. arda bey garmastan yazmış ama ben lansinoh almıştım...
canım o gelin benden kaynana tokadı yiyecek poposuna bir doğsun. cumartesi geliyor eşim. sen rahatsızsın. şimdi yormayalım doğunca tatilde geliriz artık...
Nasilsin bugun son kontrolum var demistin nasil gecti
Hamsilerin nasil iyilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?