- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #24.341
evet yaaa sadece burası değil kk da takıldığım tüm topiklere eskisi gibi dönemiyorumkasıt yok yani hem bana gelen gidenler halaa devam etmekte ALLAH razı olsun gelenlerden ama yoruculuğuda oluyor uff mide sorunum halaaa devam ediyo benim yaaa ağrılarımı saymayım bile nasılsın canım görüşmeyeli sanırım dr un Nur hanım gebe ve doğum izni nisanda inşallah aksilik olmazsa martta olur tedavin emnun olduğun dr la Nur hanımla gönül rahatlığıyla tedavi ilerler vee elide bu kez farklı bi uğurlu gelir ayağını da sıkı sıkı sürer ki müjdeni alıcazz canımcığımmmm
aynen canım her kontrolde inatlaşıyo bebiş göstermiyo öyle cins bi pozizyonu var ki dr boy bile ölçemiyoooŞİfam senin bebe daha göstermedi demi cinsiyetini
Doktorun kıza hazırlan dmeişti galiba en son
Rabbim daim etsin tatlımm bende hamdolsun aynen iyi deyip iyi olayım inşallahİyi diyelim iyi olalım inşallah canım sen nasılsın?
her zamankindenSifa yine hayalet modunda
ama pro olduğumdan beri hayaletim kineHer zamanki gibi
ee editör yaa casper takılıyor
Benimde ilerki aylardaki durumum şifa gibi olacak galiba
bi an kendimi gördüm
canım benimm sağolasın hamdolsun Rabbim sağlıkla keyifle daim ettirsin inşallah hep hep dualarımdasın tatlımTakılıyorum cancağızım
Yorma kendini sakın
Bugünümüze şükür güzelim. İnş şifam. Dualarını eksik etme...
ne yönden cinsiyet mi yoksaBenimde ilerki aylardaki durumum şifa gibi olacak galiba
bi an kendimi gördüm
aynen canım her kontrolde inatlaşıyo bebiş göstermiyo öyle cins bi pozizyonu var ki dr boy bile ölçemiyooone diyelim canı sağolsun bizde artık sormuyoz bile dr a cinsiyeti nedir diye bebeğin pozisyonu ortada ultrasonda
Rabbim daim etsin tatlımm bende hamdolsun aynen iyi deyip iyi olayım inşallah
her zamankinden
ama pro olduğumdan beri hayaletim kine
bende aynen sordum meraklandık bak şimdiNe açıdan kuzum :26:
canım benimm sağolasın hamdolsun Rabbim sağlıkla keyifle daim ettirsin inşallah hep hep dualarımdasın tatlım
ne yönden cinsiyet mi yoksa
bende aynen sordum meraklandık bak şimdi
vayy inatçı ve nazlı minik Merve geliyoo haa hay maşallahAma hiç mi değiştirmiyor bu bebek pozisyonunu nasıl bişeydir yarabbim
bizimkide açmadı valla göstermedi yavrucuk çok üsteledi doktorum
sanki kız gibi dedi bakalım bizimkide seninki gibi inatsa yandık
hayır insan alışveriş yaparken biraz şey olur ne renk alsam diye hep ara renkte olmazki canım
vayy inatçı ve nazlı minik Merve geliyoo haa hay maşallahsağlıklıca gelsin inşallah
off canım ya inşallah çabucak geçsin sende karamsar olma dur kız ben kötü bi örneğim mümkünse tek kalayımyok bulantı mide problemi ve saymadığım bir sürü sağlık problemi vs
Yanlış alarm :)
geçmiş olsun çabucak geçsin inşallah tatlım yaaamide problemi yönünden canım
hımm hadi bismillah sıradaki kontrol ne zaman ya da sırf cinsiyeti netleştirmek adına kaç dr yaparsınben hala erkek hissediyorum nedensee
off canım ya inşallah çabucak geçsin sende karamsar olma dur kız ben kötü bi örneğim mümkünse tek kalayım
geçmiş olsun çabucak geçsin inşallah tatlım yaaa
hımm hadi bismillah sıradaki kontrol ne zaman ya da sırf cinsiyeti netleştirmek adına kaç dr yaparsın
kızlar bi lavaboya gideyim de geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?