- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #24.361
uff çok geçmiş olsunİnşallah canım ya geçen serum aldım bi gün fayda etti işte
dün hiç kusmadım sadece bi gün aman allahım çok güzeldi
ama bugün gene başladı
neyse en azından bi gün olmadı:)
Sen ikili test felan yaptrımadın değilmi
evet yanılmışızCinsiyet yazmıştım da, ondan değilmiş
hımm hadi bakalım aynen ya pek gizemli oliyilerHaftaya bi daha gideceğiz inşallah göstermezsede gitmem bidaha günümde devam ederim artık muayenelerime
o kadarda önemli değil sağlıklı olduğunu bileyim o yeter bana inşallah
ama işte göstermeyincede gizemli oluyor
amin canım aslında bu son hafta seyrelmiş gibiydi bikaç gündür eskiye devamAllah yardımcın olsun
geri gel iyi olursannn soracaklarım varr
tamam canımm yine yapalım gece muhabbeti öpüldün tatlım kendine cici bakKızlar ben kaçar. Eşim bu akşam kızdı zaten, kaçak göçek girdimÖpüyorum sizi ve kuzularınızı Allah'a emanet olun...
uff çok geçmiş olsunben midem yüzünden gitmedim gitsem eminim serum takviye alırdım da hangi gün gideyim evim hastane olmasın istedim 2 li yaptırdım tatlım normal çıkmıştı ben ilk 3 ay tüp bebek dr umda devam etmiştim 2 li yide acıbademde yaptırmıştım sonra kadın doğum dr uma 2 liyi gösterdim oda 3 lü ye v.s. diğerlerine gerek görmedi sağolsun sadece şeker yüklemesi yapıldı oda şükür normal çıktı hem ayrıntılı bile yaptırmadım dr gerek görmedi yani sen yaptırdın demi herşey yolundadır inşallah
evet yanılmışız
hımm hadi bakalım aynen ya pek gizemli oliyilerbaşta sağlıklı olsunlar tabiki
amin canım aslında bu son hafta seyrelmiş gibiydi bikaç gündür eskiye devamartık ağlıyacak durumdayımm çok zor oluyoo yaa Rabbim kimseye yaşatmasın haydi sor tatlım geldim
tamam canımm yine yapalım gece muhabbeti öpüldün tatlım kendine cici bak
ahh bilmezmiyim nasıl zor hemdeÇok zor ya şifam acıktığımda kalkıp bi tabak yemeğimi yapamıyorum
halsizlikten ölüyorum banyomu bile kendim yapamıyorum
kaç kere ağladım hele banyo yaparken
Ben yaptırmadım ikili felan ama ölçümlerini yaptı doktorum iyi çıktı maşallah
bende sana detaylıya girdin mi diye soracaktım ama girmemişsin canım
uyumazsam gelirimEe bi daha gelirsen yaparız yine canım
ahh bilmezmiyim nasıl zor hemdebende canım bulantı-tiksinti cabası yani kusma başrolde ve bende yemek yapıp yiyemiyorum işin açığı düzenli beslenemiyorum bende hep halsiz uykulu moddayım uzanıyorum sürekli dr un mu gerek görmedi 2 liyi :26: evet aslında benim dr da her ultrason kontrolünde zaten ölüçümlerle filan nerdeyse ayrıntılı muayene oluyorum içim rahat inşallah evet ayrıntılı kısmet olmadı ve halaa ayda bir kontrolüm var geçen cumartesiydi kontrolüm o zaman 28 haftalıktım artık sıklaştırır sanmıştım yokk yanılmışım yine 1 ay sonra kontrol
uyumazsam geliriminşallah canımm benim çok isterim çokda özledim burayı hepinizi
evet canımm ya perişan bi gebelik varmış nasipte napalım bebişler sağlıklıca gelsinler Rabbim bizlere güç ve sabır sağlık nasip etsin inşallahAynen bende o moddayım kanepeden yatağa yataktan kanepeye valla
Şu detaylıdan kastettiğim iç organlarını felan inceliyor ya kalbini
midesini böbreklerini onu diyorum canım ben?
canımcığımmmBizde seni çok özledik
anladım canım en iyisini yapmışsın öyle büyük sitres ki sonucu beklemek :18:Ha bu arada ikiliyi ben istemedim şifam
evet canımm ya perişan bi gebelik varmış nasipte napalım bebişler sağlıklıca gelsinler Rabbim bizlere güç ve sabır sağlık nasip etsin inşallahevet canım detaylı öyleymiş tüm iç organları v.s. bebeğin her bir şeyi inceleniyormuş bana yapılmadı işte ultrasonla yetiniyorum ben
canımcığımmm
anladım canım en iyisini yapmışsın öyle büyük sitres ki sonucu beklemek :18:Rabbime emanetiz inşallah korktuğumuza uğratmasın inşallah
nadir de olsa kimi dr. 2 li normal çıktıysa diğer testlere ve ayrıntılı ultrasona gerek görmüyorlarAnladım canım benim doktorum isted, 22. haftada inşallah
güzel şeyler duyarım doktorumdan inşallah
Ee öyle şifam ne yapalım evlat hasreti çekmek daha kötü
böylesine razıyım şikayetçi değilim mutsuzda değilim
nadir de olsa kimi dr. 2 li normal çıktıysa diğer testlere ve ayrıntılı ultrasona gerek görmüyorlarinşallah tatlım güzel olacak herşey aynen Rabbim tüm bekleyen arkadaşlarımızın müjdelerini almayı nasip etsin evet şikayet asla yok ama tatlı tatlı naz yapıyoruz sanırım
27 haftalıkken ilk kez romatoloji bölüm dr una gittim fakülteye (fmf hastalığım bu bölümü içeriyormuş) dr bana dediki kesin ve kesin bebeğin fmf taşıyıcısı olur dedi :2: ama hastalığını alır mı almaz mı bunu bilemeyiz dedi olada bilir olmayadabilir dediEvet canım Allah'ın takdiri artık
İnşallah yavrularımız sağlıklıdır
Senin nazını sevsinler
Nasıl eşinde çekiyor mu peki nazını canım?
27 haftalıkken ilk kez romatoloji bölüm dr una gittim fakülteye (fmf hastalığım bu bölümü içeriyormuş) dr bana dediki kesin ve kesin bebeğin fmf taşıyıcısı olur dedi :2: ama hastalığını alır mı almaz mı bunu bilemeyiz dedi olada bilir olmayadabilir dediaynen Rabbimin takdiri ne dilemişse razıyız inşallah korktuklarımıza uğratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?