Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İyi geceler incim görüşrüz inşallah benim eşim her zamanki gibi görevde yalnızım

uff çok geçmiş olsun ben midem yüzünden gitmedim gitsem eminim serum takviye alırdım da hangi gün gideyim evim hastane olmasın istedim 2 li yaptırdım tatlım normal çıkmıştı ben ilk 3 ay tüp bebek dr umda devam etmiştim 2 li yide acıbademde yaptırmıştım sonra kadın doğum dr uma 2 liyi gösterdim oda 3 lü ye v.s. diğerlerine gerek görmedi sağolsun sadece şeker yüklemesi yapıldı oda şükür normal çıktı hem ayrıntılı bile yaptırmadım dr gerek görmedi yani sen yaptırdın demi herşey yolundadır inşallah

Cinsiyet yazmıştım da, ondan değilmiş
evet yanılmışız

hımm hadi bakalım aynen ya pek gizemli oliyiler başta sağlıklı olsunlar tabiki

Allah yardımcın olsun
geri gel iyi olursannn soracaklarım varr
amin canım aslında bu son hafta seyrelmiş gibiydi bikaç gündür eskiye devam artık ağlıyacak durumdayımm çok zor oluyoo yaa Rabbim kimseye yaşatmasın haydi sor tatlım geldim

Çok zor ya şifam acıktığımda kalkıp bi tabak yemeğimi yapamıyorum
halsizlikten ölüyorum banyomu bile kendim yapamıyorum
kaç kere ağladım hele banyo yaparken
Ben yaptırmadım ikili felan ama ölçümlerini yaptı doktorum iyi çıktı maşallah
bende sana detaylıya girdin mi diye soracaktım ama girmemişsin canım

ahh bilmezmiyim nasıl zor hemde bende canım bulantı-tiksinti cabası yani kusma başrolde ve bende yemek yapıp yiyemiyorum işin açığı düzenli beslenemiyorum bende hep halsiz uykulu moddayım uzanıyorum sürekli dr un mu gerek görmedi 2 liyi :26: evet aslında benim dr da her ultrason kontrolünde zaten ölüçümlerle filan nerdeyse ayrıntılı muayene oluyorum içim rahat inşallah evet ayrıntılı kısmet olmadı ve halaa ayda bir kontrolüm var geçen cumartesiydi kontrolüm o zaman 28 haftalıktım artık sıklaştırır sanmıştım yokk yanılmışım yine 1 ay sonra kontrol

Aynen bende o moddayım kanepeden yatağa yataktan kanepeye valla
Şu detaylıdan kastettiğim iç organlarını felan inceliyor ya kalbini
midesini böbreklerini onu diyorum canım ben?

Aynen bende o moddayım kanepeden yatağa yataktan kanepeye valla
Şu detaylıdan kastettiğim iç organlarını felan inceliyor ya kalbini
midesini böbreklerini onu diyorum canım ben?
evet canımm ya perişan bi gebelik varmış nasipte napalım bebişler sağlıklıca gelsinler Rabbim bizlere güç ve sabır sağlık nasip etsin inşallah evet canım detaylı öyleymiş tüm iç organları v.s. bebeğin her bir şeyi inceleniyormuş bana yapılmadı işte ultrasonla yetiniyorum ben

Anladım canım benim doktorum isted, 22. haftada inşallah
güzel şeyler duyarım doktorumdan inşallah
Ee öyle şifam ne yapalım evlat hasreti çekmek daha kötü
böylesine razıyım şikayetçi değilim mutsuzda değilim

canımcığımmm

anladım canım en iyisini yapmışsın öyle büyük sitres ki sonucu beklemek :18: Rabbime emanetiz inşallah korktuğumuza uğratmasın inşallah

Evet canım Allah'ın takdiri artık
İnşallah yavrularımız sağlıklıdır

nadir de olsa kimi dr. 2 li normal çıktıysa diğer testlere ve ayrıntılı ultrasona gerek görmüyorlar inşallah tatlım güzel olacak herşey aynen Rabbim tüm bekleyen arkadaşlarımızın müjdelerini almayı nasip etsin evet şikayet asla yok ama tatlı tatlı naz yapıyoruz sanırım

Şifam benim midem yanmaya başladı uykumda geldi yaa ama uyutmaz şimdi ne yapacaksam artık
Elma yedim hep o ağrıttı midemi

Senin nazını sevsinler
Nasıl eşinde çekiyor mu peki nazını canım?

Evet canım Allah'ın takdiri artık
İnşallah yavrularımız sağlıklıdır
27 haftalıkken ilk kez romatoloji bölüm dr una gittim fakülteye (fmf hastalığım bu bölümü içeriyormuş) dr bana dediki kesin ve kesin bebeğin fmf taşıyıcısı olur dedi :2: ama hastalığını alır mı almaz mı bunu bilemeyiz dedi olada bilir olmayadabilir dedi aynen Rabbimin takdiri ne dilemişse razıyız inşallah korktuklarımıza uğratmasın

İnşallah ne taşıyıcı olur nede bu hastalığı alır yavrun
taşıyıcı oluncada kötü ya baksana neler çekiyoruz
onlar çekmesin bari çok zor çünkü
Aman sen bakma o dr.nin dediğini
bunu sadece Allah bilir
doğduğunda hemen test yaptıracakmısın taşıyıcı olup olmadığına dair

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…