Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Mervişkom ben artık uykuya yenik düşüyorum soracağın yazacağın diyeceğin bir şey yoksa bana müsade tatlım

Yok şifam bende gidip uzanayım artık başım çok kötü dönüyor
hadi allaha emanet olun sen ve kuzucuğun
hayırlı geceler bak yine gel tamammı

ne bileyim ya çok iddialı konuştu inşallah tatlım çok üzgünüm o günden beri Rabbime sığınmalıyız her daim o ne dilerse o olur aslında aklıma geldi ama olursa hemen öğrenmek isterim :26:

Yok şifam bende gidip uzanayım artık başım çok kötü dönüyor
hadi allaha emanet olun sen ve kuzucuğun
hayırlı geceler bak yine gel tamammı
canım benim sende güzelce dinlen hem senin bünyen de zayıf daha çabuk halsizleşirsin dinlenip enerji depolayalım sıradaki randevumuz için inşallah tatlım fırsat buldukça uyumadıkça buralarda olurum öpüldünzü kocaman Rabbime emanetsiniz kendine çok cici bak hayırlı geceler

Ayy çok heyecanlı hazademmm minamızın odası oluyorrrr
Bel agrısı berbat bişey kuzucum bilirimm..
Fotograf isterizzz ha ona göre
Ay sorma nazım ya nasıl heyecanlanıorum hala inanamıorum
salı günü oda gelio perşembeye hazırlarım çekim için gelicekler Allahım bu günleri bana gösterdin ya sana şükürler olsun ...

Henüz aşılmadı cnm ama daha iyiyim bakalım bugün yine gidicem Oluş hanım n diycek.
sen nasılsın nasıl gidiyor giremiosun artık

Hazadem Mina'nın odası geliyormuş, çok heyecanlı
Ewet incim salı günü geliyor inşallah sağlıkla uyur yatagında

Hadi hayırlısı incimm inşallah bu defa yawruna kavuşucaksın inan tüm dularım seninle ..

:[/QUOTE]

ikiz için çok iyi 36. görürsün inşallah... kiloyu da boşverdim:))

neler aldın canım?

sağ ol canım benim...
darısı başınıza...

ay heyecan yaptırdın bana...

Canım dogumadım şükürSen ardayı tam ne zaman dogum etti ben 35.haftaya giricem de..

Oyy kuzumm şaka yapıyorum be yoklugunun farkındayızHem farkında olmamak mümkünmü topigimizin incisi

Kuzum çok sevindim haberlerin iyiymişş maşallahhh allah ne zaman hayırlısını yazdıysa o zaman da tedavin başlasın inş canımmm

Heee Çin'de olan
1 dk bile sürmedi
1 dk dogurdumuBakarsam psikolojim bozulur
Her zamanki gibi
ee editör yaa casper takılıyor
Ayy çok güldüm mervemmm
[/QUOTE]

Oyy çok şükür rabbimeee
Sen kaçta gidiyorsun kuzum merak ederim ben şimdi seni

Kuzularr günaydınnnn

Dün gece iyi kaynatmışsınız

Ben biraz önce kalktım kanım çok acıkmış ne yesemki:44:

Kocişte çalışıyor zaten çok yanlızım

Halam gelicek belki çok istiyorum gelsin ama bakalım..

Günaydın Nazımm

Yalnızlık nedir çok iyi bilirim. Benim de bütün ailem İstanbul dışında. Eşimin ailesi de öyle. İstanbul'da bir tek kardeşim var. Onunla da aynı semtte değiliz

Eşim olmayınca ben de evde çok yalnız oluyorum. Ne yapalım nasip böyleymiş.

Ben birazdan doktora gideceğim.. Belki de CVS'yi yapabilir:18: Bana dua edin kızlar.. Sağ salim kurtulayım bu kötü günlerden..

Allah yardımcın olsun güzel arkadaşımm ..Rabbim hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin inşallah..

Soyle canim bende gecmisi okuyordum pek onemli birsey olmamis
Kzimi yikadim uyuttum geldim konusabiliriz

Ayy çok sıkıldım yapcak bişeyde yok fox ta merhaba hayat var kadını dogurtturuyor onu izliyorum:2:
Sen napyorsun canımmm ,senn sıkılmaya vaktinde yoktur cimcimeyle
Ayy canım tatlı bişeyler istiyor bi kekmi yapsam dedim kalkıp

Yok be canim benim kiz uyuyunca benimde yapacak birseyim olmuyo
Cok ozluyorum ozaman ama uyanik oluncada cok sey istiyor bu halde isteklerinide karsiliyamiyorum
Cok stress oluyorum ozaman sinirim bozuluyor bagiriyorum bu sefer
Neyseki az kaldi ben oyle davranincada kzim rabiki babaya kosuyo hemen
Canim yakin biyer yoktu demi gidip azir biseyler alsan yorma kendini

Dogru söylüyorsun canım ister istemez yapamıyorsunda her istedigini..Oda hemen babacı oluyor
Yok be kuzum burada ne market ne başka bişey var
Eşimde şimdi aradı üniversiteden arkadaşıyla görüşecekmiş Çok sinirlendim yaa biliyo evde sıkıldıgımıda off off

inş. ikincisini de kucağına alırsın ben iki düşük yaşadım ve bu ay pgt ile tüp bebek yapılcak bu yöntem işe yarıyor mu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…