Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inş. ikincisini de kucağına alırsın ben iki düşük yaşadım ve bu ay pgt ile tüp bebek yapılcak bu yöntem işe yarıyor mu merak ettim

amin canim benimde ilk iki dusugum var daha sonra pgt yapildi ve tek embriyo saglikli cikti
oda ilk denemede tuttu ve kizim suanda 14 aylik oldu
Allah ne demisse o olur ben simdi sana ne desem bos cunki defalarca deniyip negatif sonuc alanda var
benim gibi ilk denemede tek veya ikiz bebeklere sahip olanlarda var

Günaydın arkadaşlar..

Dün doktora gittim. Yarın CVS işlemi yapılacak. Bebeğimi gördüm. Elleri kolları bacakları herşeyi oluşmuş. Kıpır kıpırdı. Çok mutlu oldum. Doktor ben bebekte sıkıntı görmedim dedi. Ama karar verdiğimiz için yaptıracağız. Bu arada bebeğin erkeğe benzediğini söyledi. Değişebilir tabii ki.. Yarın için dua edin bana. CVS'yi sağ salim atlatayım.

Bu arada pgt ile hamile kalan var mı diye soran arkadaş : Ben ve birçok arkadaşım PGT ile hamile kaldı.

hadi gozun aydin akasya bebegini gormussun cok sukur kipir kipir mis
bak o lekeler seni hic korkutmasin artik canim
ben cvs nin ne oldugunu hic bilmiyorum ama icinde varsa korkularin yaptir
bende amniyosentez yaptirdim ama benim sebebim belki anne karninda mudahale edilebilecek bir rahatsizlik olursa
erkenden tedbir alinsin diye idi sukur bebk saglikli dedi doktor ama oda babasi gibi tasiyiciymis
benim ilk kizimda pgt ile oldu ama tasiyicimi degilmi onuda bilmiyoruz ki
doktor isterseniz 18 yasinda test yaptirabilirsiniz demisti aman salikli olsunda insallah biz ugrasiyoruz zor ama
onlarin zamaninda dahada gelismis bir yontem de olabilir

Oyy kıyamam ben ona minyatür bebek daha annesi
Allah yardımcın olsun akasyamm inş.güzel haberlerle gelirsin,cvs soucu ne zaman belli oluyor canım?
bende buradayim da kimse yok diye actim geri kapattim nasilsiniz
naz , inciii
Hoşgeldin canımm senn bizim gibi hafta sonunu yanlız geçirrenlerdensinnnÇok sıkıldımmm kaşlarımı aldırmak istiyorummm güzelleşmek istiyorum
merhaba arkadaşlar sizler pgt ile mi hamile kaldınız?

Canım bende pgt yöntemi ile gebe kaldı 32 yumurta toplandı 6 tane saglıklı çıktı ..İlk bebegim 2tane transfer edildi 1 tane tutundu.. Darısı sana inşallah canım..

Allah yardımcın olsun canım
inşallah sonuçta temiz çıkacak
derin bir oh çekeceksin bize muhakkak yaz yarın

Kızlar 2 aydır ilk defa dışarı çıkıyoruz kocamla çok mutluyum evde otur otur sinirlerim bozuldu hep agladım bugün
Eşim işten çıkmış yolda 5 dk evde olur inş..
Dışarda yemek yiyip gelcez en azından bi hava alırım

Ohh ohh tadını çıkar canım ne güzel
bende bi hastaneye gidiyorum başka yok en son nesrin ablalara gitmiştim işte
benimde eşim maç izlemeye gitti derbi varya
taa karşıya geçti gece kaçta gelir kim bilir

Akasyam sorunsuz bir şekilde atlat inş. Sabah arayacağım seni inş.

Özlemciğim ,

Ben PGT ile hamile kaldım. Amniyo ya da CVS yaptırmayı hiç düşünmüyordum. zaten bebeğimi aldırmak gibi bir düşüncem yok. Ama genetikçim aradı. yanılma riskimiz %1'den fazla dedi. Başkaa bir sürü şey söyledi:18: Biz de eşimle 9 ay stres yaşamayalım diye CVS yaptıralım dedik. Cvs amniyosenteze benziyor ama CVS'de amniyo sıvısından değil bebeğin eşinden parça alınıyor. Öyle işte canım. Çok gerginim. Dua et benim için

akasya cvs kararı almışsınız, kolayca atlatın inş, sonuç da temiz çıkıcak zaten.

Allah yardımcın olsun canım
inşallah sonuçta temiz çıkacak
derin bir oh çekeceksin bize muhakkak yaz yarın

Akasyam sorunsuz bir şekilde atlat inş. Sabah arayacağım seni inş.

Çok sağolun kızlar.. Allah razı olsun.. süre yaklaştıkça gerildim. Rabbim yardımcım olsun.. zormuş çok zor...

Ohh ohh tadını çıkar canım ne güzel
bende bi hastaneye gidiyorum başka yok en son nesrin ablalara gitmiştim işte
benimde eşim maç izlemeye gitti derbi varya
taa karşıya geçti gece kaçta gelir kim bilir
Gittikk valla mervemm ohhh köfte yedik geldik
Derbiye bizimkide gidecektide beni tlfnda aglamaklı görünce dayanamadı

Herkese günaydınnnn

Sabah bir uyandım şöyle bi dışarı bakıyım dedim eşim arabaylamı gitmiş diye ,heryer bembeyaz olmuşşşş

Ben kızım dogana kadar kar yagmasın diyordum ilk kızımla birlik karı izliycektik ama olmadı:2:

Şu 21 aralık hakkında ne düşünüyorsun kızlar yaa,bunu kafaya takanları görmeye başlıyorumda??

Gunaydin canim insalkah birgun kizinlada izliyeceksin kar yagisini
Aman canim ben hic ama hic inanmiyorum 21aralik olayina
Bukadar kolaymi ya kiyamet kopmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…