- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #24.681
Ye kuzum ye yarasın sana da Mina'ya da :)
İyiyim şükür. Biz de alışverişe çıktık bugün, eve geldik yemek yaptık kocamla :) Yedik içtik oturuyoruz
incim nasılsın tatlım nasıl gidiyor seni bu topikte takip ediyorum yakında güzel haberinide duymak nasip olur inşalla dualarımdasın canımHazademi gördüm :26:
incim nasılsın tatlım nasıl gidiyor seni bu topikte takip ediyorum yakında güzel haberinide duymak nasip olur inşalla dualarımdasın canım
Ohhh afiyet olsun cnm ...
Vallahi ben durduramıorum kendimi ya sanırım 80 olurum bu gidişle :)
saol teyzesi evet ismi emir nasipse kiloya deyinmişken ben 90 cık kiloyumİyiiym encanım çok şükür. Allah razı olsun kuzum, amin inş.
Maşallah 25 olmuşsunSağlıkla gelsin inş. İsmi belli mi?
saol teyzesi evet ismi emir nasipse kiloya deyinmişken ben 90 cık kiloyumnapim sürekli acıkıyorum inşallah sende şişko bi hamiş olursun benim gibi
sende kavuşacaksın incim sabret bak beni al gözüne 15 yıl dile kolay bende yıllar önce hazırlamıştım ismi inşallah sağlıkla alırım kucağıma rabbim herkeze nasip etsin inan vakti gelince rabbim nasip ediyor şaşıp kalıyorsun ben hala inanamıyorumÇok güzelmiş, ben de çok severim Emir ismini. Hatta oğlum olursa Furkan Emir koymayı istiyorumİsimler hazır ama çocuklar yok
Verirsin güzelim bütün kiloları. Sen ki 15 yıl sonra kavuştun yavruna, kilolar da neymiş.
Boşver Hazadem tek derdin kilo olsun. Her şey onlar için
sende kavuşacaksın incim sabret bak beni al gözüne 15 yıl dile kolay bende yıllar önce hazırlamıştım ismi inşallah sağlıkla alırım kucağıma rabbim herkeze nasip etsin inan vakti gelince rabbim nasip ediyor şaşıp kalıyorsun ben hala inanamıyorum
Vallahi incim artık böle galiba:)Hazadem akşam seni burada görmek ne güzel oldu
Kizlar simdide kizim hastalandi bu kis bu yuzden sevmiyorum artik
Ben duzeldim dungece kizimin inlemesine uyandim bi baktimki atesi var
Hemen ustunu actim surup verdim sabah 7 de zor uyudu gunduz iyiydi
Ama huysuzdu biraz simdi yine atesi cikti surup verdim hemen uyudu
Insallah tez zamanda iyilesir dua edi neolur
Vallahi incim artık böle galiba:)
Ewde olmanın iyi yönleride var kötü yönleride alışkınım çalışmaya bakalım nasıl olucak bebegin eksikleride kalmadı keşke almasaydım bazı şeyleri vakit geçiriridim alarak.
Ahh kuzum yaa maşallah n kdr tatlı nazar degdi vallahi ya
aman cnm ateş kötü dikkat et n olur n olmaz Allah yardımcınız olsun inşallah çabucak toplarlar ...
Insallah cabuk duzelir o hasta olunca beni uyku tutmuyor
Suanda yataktayim sirf onun icin 8 de yataga girdim
O uyudu bense onu seyrediyorum hazade annelik gercekten cok baska biseymis
Kizim hasta olunca cok duygusallasiyorum o iyi olsun ben hasta olurum
Yeter kizim aci cekmesin cok uzuluyorum cunki cok masum bakiyo beni kurtar der gibi
Icim sizliyor ya bu geceyide atlatirsak dahada iyi olur heralde insallahhhhhhhh
Allah im koru kizimi saglik sihhat ver yavrumaaaaaaaa
maşaAllah sana canım tabiki azra eylül vaktinde gelecek.görüyor annesi üzülüyor.hayırlısıyla az kaldı.
Kizlar simdide kizim hastalandi bu kis bu yuzden sevmiyorum artik
Ben duzeldim dungece kizimin inlemesine uyandim bi baktimki atesi var
Hemen ustunu actim surup verdim sabah 7 de zor uyudu gunduz iyiydi
Ama huysuzdu biraz simdi yine atesi cikti surup verdim hemen uyudu
Insallah tez zamanda iyilesir dua edi neolur
Vallahi incim artık böle galiba:)
Ewde olmanın iyi yönleride var kötü yönleride alışkınım çalışmaya bakalım nasıl olucak bebegin eksikleride kalmadı keşke almasaydım bazı şeyleri vakit geçiriridim alarak.
Ahh kuzum yaa maşallah n kdr tatlı nazar degdi vallahi ya
aman cnm ateş kötü dikkat et n olur n olmaz Allah yardımcınız olsun inşallah çabucak toplarlar ...
özlem sorun değil anladım zaten merak etmeBana yazmissin ama misafirim vardi canim bi girip cikmistim
Nasilsin iyisindir umarim hamsiler nasillar?
özlem sorun değil anladım zaten merak etme
iyiyim çok şükür
bacak ve ellerimde ödem başladı ,cumartesi dışarı çıkarken farkettim her zaman giydiğim ayakkabım dar geliyor ayağım zar zor girdi içine,ayaklarımdaki bilek kemiklerimin yanlarında ,baldırlarımda ve ellerimde şişlik var ,zten bu durumu kendimde hissedip tartılayım dedim bi de ne göreyim 2 haftada 2,5 kilo almışım
sanırım doğum yaklaşıyor artık iice ve bebekler de 2,5 kgya yaklaşmıştır tahminimce ..hem onların büyümesi hem ödem kilo yaptı galiba
yataktan kalkasım bir iş yapasım yok ,önceden yine evimin işini yapıyordum ama şimdi sadece yatasım var ,dışarı çıkasım bile gelmiyor ,herşey ağır geliyor ,doğum yaklaştı galiba..
eşime sabah kilo almışım filan diyorum ,e herhalde içinde 5 kilodan fazla malzeme taşıyorsun diyor :)))
gerçekten de öyle ,inş. yarın doktorda da bi sıkıntı çıkmaz da devam ederim böyle ..
eşime diyorum ki ben 37-38 leri görürsem iice şişebilirim filan ,millet tek bebekle o kadar alıyor seninki devede kulak ,millette 3 kg bebebkle 20 kilo alıp doğuran var sende ise 6 kgya yakın bebek olacak o kiloyu alsan da çok normal diyor ama bakalım ,son zamanda ödem artmazsa ii..
aynı doğum kontrol hapını kullanırken de böyle şişlik olmuştu bende o günleri tekrar yaşıyor gibiyimhayırlısı ALLAHtan ..
kızına çok geçmiş olsun ,RABBİM acil şifa versin..gerçekten evlat acısı zor..ben daha karnımdayken bile bazen eşim pıt pıt vuruyor karnıma hemen det diye eline vuruyorum ,o bile canımı acıtıyor seni düşünemiyorum ..
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?